Jump to content

Panos_d

Members
  • Δημοσιεύσεις

    13
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Panos_d

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Panos_d's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Ευχαριστώ, δεν το είχα υπόψη μου αυτό. Πώς λειτουργεί; Το περνάς κάποιο υγρό;
  2. Έχω τη συσκευή περίπου μια βδομάδα. Αντικατέστησα το z ultra. Θεωρώ ότι η διαφορά σε οθόνη κάμερα και ηχείο είναι τεράστια σε σχέση με το z ultra. Θα ήθελα να ήταν πιο λεπτό σαν το προηγούμενο και αδιαβροχο, αλλά δυστυχώς. Πιστεύω ότι είναι καλό τηλεφωνάκι (phablet) για τα λεφτά του. Του πήρα θήκες και tempered glass το οποίο δεν άντεξα και το έβγαλα, κυρίως γιατί αφήνει μεγαλο κενό γύρω γύρω στην οθόνη που φαίνεται, αλλά και γιατί η απόκρισή της οθόνης με αυτό δεν ηταν και τόσο καλή. Έτσι το έβγαλα και ευχαριστιέμαι "γυμνή" την τέλεια οθονάρα του :lol::lol::lol:
  3. Παιδιά χρόνια πολλά και από εμένα! Θα ηθελα τη βοήθεια σας. Πέρασα και εγώ την αναβάθμιση, είχα την 4.1. 2 official και Χωρίς root.* ΔεV αντιμετώπιζα Κανένα Πρόβλημα. Επειδή δεν ήθελα να ξαναστήσω το τηλέφωνo από την αρχή, Πέρασα την αναβάθμιση με ΟΤΑ ( Εως τώρα έτσι περνούσα τις αναβαθμίσεις) και τελικά έχω και εγώ Πρόβλημα. το τηλέφωνο άρχισε να τρώει Την μπαταρία αγρίως. Για να καταλάβετε το βράδυ με κλειστά τα πάντα έπεσε η μπαταρία από 45 % στο 10% έβαλα ΤΟ Wakelock To Οποίο έδειχνε ότι το τηλέφωνο δεν έμπαινε σε deep sleep αλλά δεν μπορούσε να μου βρει από Ποια εφαρμογή. Κοιτώντας στα στατιστικά της μπαταρίας είδα ότι Ευθύνεται Το λειτουργικό του Android ' Το θέμα είναι ότι του έκανα τελικά Επαναφορά Εργοστασιακών' αλλά το Πρόβλημα παραμένει. Πως λύνεται το θέμα μου βρε παιδιά χωρίς να χάσω και την εγγύηση; Σημειωτέον δεν το εχω πειράξει ποτε το νοτε μου.
  4. Συμφωνώ και επαυξάνω! Είχα το s3 και επειδή το είχα χτυπήσει το πούλησα για να ξαναπάρω το ίδιο. Το note 2 ούτε που ήθελα να το κοιτάξω λόγω μεγέθους. Μου φαινόταν τεράστιο για την καθημερινή χρήση που ήθελα να του κάνω. Τελικά διαβάζοντας εδώ μέσα για τα καλά του note και το ότι όσοι το πήραν το συνήθησαν, έκανα το μεγάλο βήμα-ρίσκο και το πήρα! Το έχω ένα πεντάμηνο και ευγνωμονώ το forum που με κατεύθυνε στο να το πάρω. Το συνήθισα άμεσα και πλέον δεν κοιτάω μικρότερα τηλέφωνα, χώρια που κάνω τα πάντα με αυτό, έχω ξεχάσει σχεδόν εντελώς το pc!
  5. Ακριβώς τον ίδιο πανικό έπαθα και εγώ..... τέλος πάντων αφού δουλεύει όλα καλά!:rolleyes:
  6. Για να είμαι ειλικρινής δεν το δοκίμασα να το απεγκαταστήσω, μακάρι να φτιάξει με αυτό, απ ότι κατάλαβα μάλλον μόνο εγώ έχω το πρόβλημα. Όχι δεν είμαι root agekalp για αυτό και αγόρασα το προγραμματάκι Ουπς παιδιά μόλις βρήκα το υποτιθέμενο πρόβλημα. Λόγω των αναβάθμισεων το πρόγραμμα πλέον βγάζει ένα παράθυρο αρχικά όπου επιλέγεις τον τύπο του usb που συνδέεις οπότε με την σωστή επιλογή διαβάζει μετά το ntfs αποθηκευτικό μέσο.
  7. Παιδιά, αντιμετωπίζω ένα θεματάκι και ήθελα να μάθω αν το έχει άλλος. Έβαλα το nexus media importer, για να διαβάζει το note στικάκι με ntfs πριν από κανα ενάμιση μήνα και διάβαζε κανονικά. Επειδή είχα καιρό να χρησιμοποιήσω το συγκεκριμένο στικάκι το έβαλα σήμερα και δεν το αναγνωρίζει( δηλαδή μου βγάζει ότι και πριν το πρόγραμμα). Από την τελευταία φορά που δούλεψε μεσολάβησαν κάτι αναβαθμίσεις που έκανε από το play store η εφαρμογή συν η αναβάθμιση του note ii σε 4.1.2 (ελληνικό). Λέτε να φταίνε κάποια-ες από τις αναβαθμίσεις; το έπαθε κανείς άλλος αυτό; Εννοείται ότι το στικάκι αναγνωρίζεται και διαβάζεται κανονικά από το pc ενώ στο νοτε μου βγάζει στην μπάρα ειδοποιήσεων ότι ή είναι κενός ο δίσκος ή δεν υποστηρίζεται.
  8. Παιδιά να κάνω και εγώ μια ερώτηση; Υπάρχει η δυνατότητα στην αρχική οθόνη που βάζουμε εφαρμογές ή widgets να βάλουμε ένα αρχείο ας πούμε ένα excel που το χρησιμοποιούμε συχνά ώστε να το ανοίγουμε κατευθείαν, όπως και στην επιφάνεια εργασίας του επιτραπέζιου υπολογιστή μας;
  9. Είχα κόψει την παλιά αλλά επειδή άκουσα και εγώ για προβλήματα, στο note μου έφτιαξα καινούρια για να είμαι σίγουρος. Εγώ λέω μήπως λόγω κακού ενδεχομένως σήματος αντιδρά με αυτό τον τρόπο το τηλέφωνο και δεν κάνει αμφίδρομη επικοινωνία, πάντως είναι πολύ σπαστικό ειδικά όταν τα τηλεφωνήματα σου είναι επαγγελματικά.
  10. και εγώ αυτό πιστεύω βρε παιδιά είμαι στην wind και έχω προβληματάκια με το σήμα, βέβαια η άλλη γραμμή που σας ανέφερα ήταν σταθερή, αλλά μου κάνει εντύπωση που δεν το ακούω από άλλους με άλλες συσκευές... Πάντως το τηλεφωνάκι μας είναι φοβερό ελπίζω να μην ευθύνεται για το θέμα :(
  11. χαιρετίζω την παρέα σας! Σας διαβάζω καιρό αλλά αποφάσισα να σας γράψω το πρόβλημα που με ταλαιπωρεί μιας και είδα ότι το έχουν και άλλοι. Λοιπόν έχει να κάνει με κάποια τηλεφωνήματα μερικές φορές. Παίρνω τηλέφωνο δεν ακούω καν το χαρακτηριστικό ήχο που δείχνει ότι χτυπάει αλλά η γραμμή ανοίγει, ο συνομιλητής μου με ακούει κανονικά ενώ εγώ τίποτα. Με παίρνει στο καπάκι εκείνος το σηκώνω τον ακούω εγώ τώρα κανονικά ενώ εκείνος τίποτα. Με τα πολλά καταφέρνουμε να επικοινωνήσουμε. Το ίδιο σκηνικό επαναλαμβάνεται και σε άλλα νούμερα. Για να είμαι ειλικρινής το είχα παρατηρήσει σπάνια και με το galaxy s iii που το είχα κάνα εξάμηνο. Τώρα όμως παραγινε το κακό κάποιες μέρες μου το κάνει μετά όλα καλά για καμία βδομάδα και μετά πάλι τα ίδια. Μήπως είναι κανένα πρόγραμμα που το κάνει; Ήδη αφαιρεσα το viber σήμερα που επαναλήφθηκε το σκηνικό, αλλά μετά πάλι το έκανε. η βοήθεια σας θα μου ήταν πολύτιμη σας ευχαριστώ!
×
×
  • Create New...