Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

PC USB βγαζει 500mAh

Ο φορτιστης που ερχεται με το κινητο βγαζει 2000mAh.

Αρα στον υπολογιστη θα κανει την 4πλασια ωρα να φορτισει απ'ότι κανει στην πριζα.

εκτος αν εχεις usb 3.0 οποτε φορτιζει μεχρι και 1000mah

:cool:

Έχουμε ξανακάνει τέτοια κουβέντα με τον Κώστα -ο οποίος είναι ένας εξαιρετικά έμπειρος και μετρημένος στις απόψεις του χρήστης- στο νήμα του ΝΟΤΕ Ι.

Από τη θεοποίηση των custom roms περάσαμε στο αντίθετο άκρο ,κάναμε θεό το touch wiz της sammy.

Ο κάθε χρήστης επιλέγει το καλύτερο γι αυτόν.

Και εγώ στοκ είμαι ,μετά από εκατοντάδες φλασαρίσματα σε desire ,S II, NOTE I αλλά έχει και το touch wiz τα προβλήματά του και θέλει τις βελτιώσεις του.

Έτσι είναι. Οι γνωστοί Launchers έχουν άπειρες δυνατότητες, αλλά ο TW είναι βούτυρο.

Φυσικά καθένας έχει διαφορετικές απαιτήσεις από την συσκευή του.

Εγώ όπως είπα, δεν θέλω να ψάχνω ένα εικονίδιο σ ένα συρφετό από άλλα 20-25 η και παραπάνω που χωρά η οθόνη αν την πας στα 240.

Ούτε να έχω 5-6 μικροσκοπικά εικονίδια μαζεμένα σε μια γωνία και ένα τεράστιο κενό στην υπόλοιπη.

Η καθημερινότητα μου περιλαμβάνει παράλληλη χρήση 10-12 εφαρμογών γραφείου, δημιουργία σημειώσεων, φωτογραφίσεις όπου γράφω πάνω τους διάφορες παρατηρήσεις κλπ. Γενικά γυρνάω γύρω γύρω καμία 15 άρια εφαρμογές αν βάλω και τα social, browser κλπ. Όλα αυτά θέλω να γίνονται γρήγορα και τις περισσότερες φορές ενώ περιφέρομαι σε χώρους παραγωγής.

Πιθανώς κάποιον που χρησιμοποιεί το Note2 διαφορετικά, να ταιριάζει περισσότερο ένα περιβάλλον όπου τα πάντα είναι μικρά.

Η δική μου χρήση είναι πολύ κοντά σ αυτή για την οποία φτιάχτηκε η συσκευή.

Μ ευχαριστεί γιατί κάνει official όλα όσα ήθελα τα τελευταία χρόνια που ασχολούμαι με smartphones. Δεν ψάχνω για βελτιώσεις.

Κάποιοι φίλοι το αγοράζουν γιατί είναι πολύ δυνατό με τεράστια οθόνη και προσφέρεται για βελτιώσεις αναζήτηση κλπ. Αυτή είναι η επιτυχία του. Μπορεί να καλύψει τους πάντες και στο τέλος όλοι να είναι ευχαριστημένοι.:)

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Έτσι είναι. Οι γνωστοί Launchers έχουν άπειρες δυνατότητες, αλλά ο TW είναι βουτηρο

Κωστη, ο tw ειναι βουτηρο, αλλα συχνα πυκνα το γραφικο της προεπισκοπισης οθονων δεν το παιζει σωστα (κανει ενα μικρο σπασιμο). Επισης συχνα πυκνα στο πρωτο αγγιγμα εχει εναν ελαχιστο δυσταγμο. Τοσο στις αρχικες οθονες, οσο και στο dock των εφαρμογων Ελαχιστο δυστσγμο, ομως τον νιωθω. (Αυτο συμβαινει οταν κανω γρηγορη και συνεχομενη εναλλαγη).

Παντως, σε γενικες γραμμες ειναι ο καλυτερος εργοστασιακος που εχω δοκιμασει απο πλευρας smoothness.

Edited by ddr2

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Μόνο σε μένα δηλαδή συμβαίνει αυτό με την αλλαγή DPI ??

http://i45.tinypic.com/vrzq6w.png

Μόνο με άλλους Launcher το καταφέρνω και Per app Settings..

Το έκανε κανείς με μαμά Launcher ?

Και σε μένα το ίδιο συμβαίνει...

μάλλον δε λειτουργεί σωστά με μαμά Launcher...

Edited by spyrospatras

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Αυτό νομίζω κι εγώ. Χάνεις περισσότερα απ όσα κερδίζεις.

Δεν παύει να έχουμε μια οθόνη 5.5" ιντσών που πρέπει να χειριζόμαστε γρήγορα και να εντοπίζουμε επίσης γρήγορα την πληροφορία η οποία πρέπει να είναι ευδιάκριτη.

Όσο μικρότερα είναι τα εικονίδια, πρέπει να στοχεύσουμε για να επιλέξουμε κάποιο, όταν έχουμε ρίξει 20 απ αυτά σε μια οθόνη.

Φανταστείτε να προσπαθείτε να κάνετε κάτι τέτοιο ενώ περπατάτε η ακόμα όταν βιάζεστε. Άρα έχουμε πρόβλημα πρώτα να το εντοπίσουμε και μετά να πατήσουμε πάνω σ αυτό και όχι σε κάποιο απο τα 4 που βρίσκονται γύρω του.

Μπορεί το touching να είναι σούπερ ακριβές αλλα όλα έχουν ένα όριο.

Δεν χάλασε ο κόσμος αν κάνουμε scrolling 2 σελίδες παραπέρα.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει λίγο-πολύ και μέσα στις εφαρμογές που τους αλλάζουμε το dpi.

Στην ανάγνωση πάλι, μπορεί να γλυτώνουμε scrolling, αλλά κουραζόμαστε περισσότερο.

Εκτός αυτού δημιουργούνται προβληματάκια αν δεν ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία εγκατάστασης.

Προσωπικά διαπιστώνω ότι όσο πιο official είναι η συσκευή μου τόσο καλύτερα δουλεύει.

Δεν επιμένω βέβαια, όποιος βολεύεται περισσότερο στα 240 ας το κάνει.

Θα συμφωνίσω και εγώ για την στοκ ρομ κατά την ταπεινή μου άποψη. Χωρίς να ακυρώνω οποιαδήποτε προσπάθεια για παραμετροποίηση του κινητού απλώς η καθημερινότητα (τουλάχιστον η δικιά μου) επιβάλει ευχρηστία, απλότητα και ταχύτητα τα οποία βρίσκονται στην στοκ ρομ σε πολύ μεγάλο βαθμό. Μακάρι να είχα και δεύτερο νοτε να κάνω εκεί τις παραμετροποιήσεις.

Κι εγω πιστευω πως η στοκ ειναι αρκετα πληρης.Αν και προερχομαι απο νεξους οπου το φλασαρισμα ηταν αν οχι καθημερινη ηταν σιγουρα βδομαδιατικη ασχολια πιστευω οτι ειμαι καλα πλεον με αυτη τη ρομ.Μερικες ******** της σαμμυ αν δεν τρεχανε θα ηταν ακομη καλυτερη αλλα βολευομαι και ετσι.Το tw απο την αλλη παλι στον λαιμο μου καθεται και γι αυτο ειμαι παντα με νοβα ισως επειδη τον εχω συνηθισει απο το νεξους.
Same Sh..t , Different Day

Αααα, εσύ λες αν έχει προλάβει κι έχει κλειδώσει η οθόνη? Έτσι κι εμένα σωστά δουλεύει, όπως περιγράφεις. Εγώ λέω για τα δευτερόλεπτα εκείνα, που έχει σβήσει ο φωτισμός αλλά δεν έχει κλειδώσει η οθόνη. Εκεί, αν πατήσω το Home με πετάει στην αρχική γιατί το βλέπει σαν να πατάω Home ενώ είναι η συσκευή ξεκλείδωτη και με πάει στην αρχική. Που είναι και λογικό, δηλαδή.

Επαιζα σήμερα λίγο με το κινητό και παρατήρησα ότι αν στο S-Voice εχετε ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις να εκκινεί απο το home button, τότε το φαινόμενο που αναφέρεται παραπάνω δεν παρατηρείται. Σε όποια εφαρμογή και να είστε, αν σβήσει η οθόνη και πατήσετε το home button τότε απλά θα ανάψει η οθόνη και δεν θα επιστρέψετε στη homescreen.

Κώστας

Καλησπέρα σας και καλώς σας βρήκα, είμαι και εγώ από προχθές κάτοχος του NOTE 2 και αποτελεί μια ευχάριστη και αναμενόμενη <αναβάθμιση> από το S3 :)
noikia 5130-nokia3210-ericsson T28-ericsson T39m-nokia7210-Eten m500-MioA701-Omnia i900-HTC Diamond2-HTCDesire-HtcDesireHD-HtcSensation-Iphone4-Samsung GalaxyS2-Samsung Galaxy S3-Samsung Galaxy Note 2-Samsung Galaxy Note3-Meizu pro 5-Samsung Galaxy Note 4

Επαιζα σήμερα λίγο με το κινητό και παρατήρησα ότι αν στο S-Voice εχετε ενεργοποιημένο στις ρυθμίσεις να εκκινεί απο το home button, τότε το φαινόμενο που αναφέρεται παραπάνω δεν παρατηρείται. Σε όποια εφαρμογή και να είστε, αν σβήσει η οθόνη και πατήσετε το home button τότε απλά θα ανάψει η οθόνη και δεν θα επιστρέψετε στη homescreen.

Ουπς! Μας έλυσες την απορία, επιτέλους! Η αλήθεια είναι πως εγώ επειδή δεν μπορώ την μικρή καθυστέρηση που έχει να πάει στην αρχική όταν είναι συνδεδεμένο το S-Voice με το home button, είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που είχα απενεργοποιήσει. Δεν σκέφτηκα ότι μπορεί αυτό να σχετίζεται. Ευχαριστούμε για το point!:)

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Αυτό νομίζω κι εγώ. Χάνεις περισσότερα απ όσα κερδίζεις.

Δεν παύει να έχουμε μια οθόνη 5.5" ιντσών που πρέπει να χειριζόμαστε γρήγορα και να εντοπίζουμε επίσης γρήγορα την πληροφορία η οποία πρέπει να είναι ευδιάκριτη.

Όσο μικρότερα είναι τα εικονίδια, πρέπει να στοχεύσουμε για να επιλέξουμε κάποιο, όταν έχουμε ρίξει 20 απ αυτά σε μια οθόνη.

Φανταστείτε να προσπαθείτε να κάνετε κάτι τέτοιο ενώ περπατάτε η ακόμα όταν βιάζεστε. Άρα έχουμε πρόβλημα πρώτα να το εντοπίσουμε και μετά να πατήσουμε πάνω σ αυτό και όχι σε κάποιο απο τα 4 που βρίσκονται γύρω του.

Μπορεί το touching να είναι σούπερ ακριβές αλλα όλα έχουν ένα όριο.

Δεν χάλασε ο κόσμος αν κάνουμε scrolling 2 σελίδες παραπέρα.

Κάτι ανάλογο συμβαίνει λίγο-πολύ και μέσα στις εφαρμογές που τους αλλάζουμε το dpi.

Στην ανάγνωση πάλι, μπορεί να γλυτώνουμε scrolling, αλλά κουραζόμαστε περισσότερο.

Εκτός αυτού δημιουργούνται προβληματάκια αν δεν ακολουθηθεί η σωστή διαδικασία εγκατάστασης.

Προσωπικά διαπιστώνω ότι όσο πιο official είναι η συσκευή μου τόσο καλύτερα δουλεύει.

Δεν επιμένω βέβαια, όποιος βολεύεται περισσότερο στα 240 ας το κάνει.

Είμαι κι εγώ της ίδιας άποψης αλλά και για έναν άλλο λόγο, γεράματα.

Σε 240 δεν βλέπω την τύφλα μου..........:lol:

Παιδιά καλημέρα μήπως έχει κανείς το bootanimations τις Cosmote ?

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

htpp://www.sv2bzq.gr

• Administrators
Παιδιά καλημέρα μήπως έχει κανείς το bootanimations τις Cosmote ?

Τι να το κάνεις; Για να το περάσεις πρέπει να είσαι root και ως εκ τούτου είσαι εκτός εγγύησης μέχρι να το επαναφέρεις.

Modpic.gif

εδώ από την άλλη θέλω να το ξεφορτωθώ. γίνεται χωρίς root?

Αν φλασαρεις με οντιν την ελληνικη eur πιστευω θα εισαι οκ.

Same Sh..t , Different Day

Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως. Φυσικά και σέβομαι την άποψη σου, όμως το λέω τόσο εμφατικά γιατί δεν θέλω να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις στους αναγνώστες.

Άποψη μου είναι ότι η αύξηση της ανάλυσης απο 320 σε 240 dpi είναι άλμα στην ευχρηστία του note 2 και στην αξιοποίηση της φοβερής οθόνης.Σημαντικότερο άλμα από οτιδήποτε άλλο (πχ custom rom, launcher, κλπ). Αλμα αντίστοιχο του να έχεις μια οθόνη Η/Υ 15 ιντσων και να ανεβάζεις την ανάλυση από 640χ480 σε 1024χ768. Το πώς υλοποιείται, και πως λύνονται τα ασήμαντα μικροπροβλήματα το αναφέρω παραπάνω.

Και ξαναλέω σέβομαι απόλυτα την άποψη σου, απλώς ήθελα οι δύο αντίθετες απόψεις να διαβάζονται δίπλα δίπλα για να αποφασίσουν οι αναγνώστες κατά την κρίση τους.

καποτε ετρεχα να σεταρω το dpi ακομα και σε συσκευες με αναλυση 320Χ240 (πολλα χρονια πριν).

Το ιδιο εκανα και στις περισσοτερες απο τις εκατονταδες συσκευες που ειχα την τυχη να περασουν απο τα χερια μου.

Πλεον -ειδικα στο note 2- το μονο mod αυτου του ειδους, που εχω κανει, ειναι το "απλουστερο" δυνατο. Δηλαδη απλα μεσω του nova launcher επιλεγω μικροτερα εικονιδια και... τελος.

Υπαρχουν αρκετοι λογοι που επελεξα να μην παιζω πλεον με το dpi, αλλα δεν ειναι της παρουσης...

καποτε ετρεχα να σεταρω το dpi ακομα και σε συσκευες με αναλυση 320Χ240 (πολλα χρονια πριν).

Το ιδιο εκανα και στις περισσοτερες απο τις εκατονταδες συσκευες που ειχα την τυχη να περασουν απο τα χερια μου.

Πλεον -ειδικα στο note 2- το μονο mod αυτου του ειδους, που εχω κανει, ειναι το "απλουστερο" δυνατο. Δηλαδη απλα μεσω του nova launcher επιλεγω μικροτερα εικονιδια και... τελος.

Υπαρχουν αρκετοι λογοι που επελεξα να μην παιζω πλεον με το dpi, αλλα δεν ειναι της παρουσης...

Και εγώ γενικά έτσι βολεύομαι αλλά επειδή τώρα τελευταία χρησιμοποιώ next Launcher που δεν έχει μικρότερα εικονίδια με βολεύει η μείωση του dpi.

Ιδίως το per app settings είναι όλα τα λεφτά

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Τι να το κάνεις; Για να το περάσεις πρέπει να είσαι root και ως εκ τούτου είσαι εκτός εγγύησης μέχρι να το επαναφέρεις.

Είμαι Root (συγγνώμη δεν το ανέφερα) είμαι με την Omega 10 version ,και δεν το θέλω για την εγγύηση αλλά γιατί μου αρέσει .

εδώ από την άλλη θέλω να το ξεφορτωθώ. γίνεται χωρίς root?

Nομίζω ότι χωρίς Root δεν γίνεται ......

Αν φλασαρεις με οντιν την ελληνικη eur πιστευω θα εισαι οκ.

Δεν θα ήθελα να φύγω από την Omega και Root .

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρεται να μου πείτε εάν έχεις τραβήξει ένα Βίντεο με το Note II σε όρθια θέση (όταν το βάζεις στον PC το βλέπεις παράξενα αφήνοντας κενά δεξιά και αριστερά) υπάρχει τρόπος να το επεξεργαστώ και να φαίνεται κανονικά σε PC και τηλεόραση ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και για τις άμεσες απαντήσεις .

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω εάν ξέρεται να μου πείτε εάν έχεις τραβήξει ένα Βίντεο με το Note II σε όρθια θέση (όταν το βάζεις στον PC το βλέπεις παράξενα αφήνοντας κενά δεξιά και αριστερά) υπάρχει τρόπος να το επεξεργαστώ και να φαίνεται κανονικά σε PC και τηλεόραση ?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων και για τις άμεσες απαντήσεις .

Σίγουρα μία λύση είναι να κάνεις rotate to video και είτε να ξαπλώσεις είτε να σηκώσεις όρθια την τηλεόραση.... (χιούμορ :p)

Άλλη λύση είναι κροπάρισμα το οποίο συνεπάγεται απώλεια πληροφορίας.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Σίγουρα μία λύση είναι να κάνεις rotate to video και είτε να ξαπλώσεις είτε να σηκώσεις όρθια την τηλεόραση.... (χιούμορ :p)

Άλλη λύση είναι κροπάρισμα το οποίο συνεπάγεται απώλεια πληροφορίας.

Σωστά αυτό δεν το σκέφτηκα......(για την τηλεόραση ή να ξαπλώσω) ..... :lol:

Τώρα όσο για το κροπάρισμα είναι … μια έσχατη λύση, αλλά τι να κάνεις .

SV2BZQ

GEORGE FOLTOPOULOS

Παιδια, πως λεγεται η δυνατοτητα που εχει το νοτε (στην συλλογη, ατο youtube και αλλου) να βλεπω ασυρματα την οθονη του κινητου μου στην smart tv μου (που ειναι συνδεδεμενη σρο ιδιο wifi με το κινητο). Ειναι η επιλογη "αλλαγη player" που υπαρχει στη συλλογη, στο πανω μερος της οθονης,

Παιδια, πως λεγεται η δυνατοτητα που εχει το νοτε (στην συλλογη, ατο youtube και αλλου) να βλεπω ασυρματα την οθονη του κινητου μου στην smart tv μου (που ειναι συνδεδεμενη σρο ιδιο wifi με το κινητο). Ειναι η επιλογη "αλλαγη player" που υπαρχει στη συλλογη, στο πανω μερος της οθονης,

Γιάννη για δες αυτο [ame=http://www.youtube.com/watch?v=FF6vavydPbc]Streaming from Samsung Galaxy Note 2 (GT-N7100) - YouTube[/ame]

Edited by m7ixalis

Samsung galaxy s21+

Γιάννη για δες αυτο

Ναι Μιχαλη, ευχαριστω για την απαντηση, απλα το ρωταω γιατι dlna εχουν και αλλες συσκευες μου, αλλα δεν εχουν αυτην την (τρομερη για εμενα) δυνατοτητα, προφανως ειναι θεμα sw ε?

αναλογη εφαρμογη στο μαρκετ υπαρχει για αλλες συσκευες? πχ το skifta που εχω σε αλλα κινητα, δεν εχει τετοιες δυνατοτητες νομιζω. (Ειδικα για youtube).

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)