tsipfi Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Με ενδιαφέρει η έκδοση με τις 2 κάρτες σιμ. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για κυκλοφορία στην ευρωπαϊκή αγορά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Με ενδιαφέρει η έκδοση με τις 2 κάρτες σιμ. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για κυκλοφορία στην ευρωπαϊκή αγορά; Μάλλον χλωμό εως απίθανο να έρθει στην Ευρώπη Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Με ενδιαφέρει η έκδοση με τις 2 κάρτες σιμ. Υπάρχει κάποια ενημέρωση για κυκλοφορία στην ευρωπαϊκή αγορά; Με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν πρόκειται να κυκλοφορήσει Ευρώπη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos523 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 θα εχουμε subforum για την notαρα φετος? ε, φανταστικοι admins??!! :lol: :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 θα εχουμε subforum για την notαρα φετος? ε, φανταστικοι admins??!! :lol: :) Προσυπογράφω με μειλίχιο χαμόγελο! Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Προσυπογράφω με μειλίχιο χαμόγελο! Χλωμούς μας κόβω καθότι subforum έχουν μόνο οι Γαλαξίες με το ακόλουθο γραμμα S τις σειράς (i9000). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Τι sub forum εννοείτε βρε παιδιά? Επίσημο και τροποποιήσεις δεν φτάνουν? Με τέτοια μπαταρία τι θέλετε και "εμπειρίες από μπαταρία"??!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Τι sub forum εννοείτε βρε παιδιά? Επίσημο και τροποποιήσεις δεν φτάνουν? Με τέτοια μπαταρία τι θέλετε και "εμπειρίες από μπαταρία"??!!! :p Ευθυμακο που σε βρίσκω που σε χάνω εδώ σουλατσάρεις εεεε?:lol: Φανταζωμε τι μαχη θα γινετε μεσα σου... ο ένας Ευθύμης ο καλός θα λέει παρε το νοτελι τούμπανο είναι και θα απαντάει ο κακός Οχι άστο μην το πάρεις τι να το κάνεις αφου έχεις το s3 :-) . Ααααααχχ σε καταλαβαίνω Ευθύμη μου ,αλα ο φίλος γιαυτό ειναι εδώ οπότε ξέρεις οτι αυτό που σας είπα ισχύει ε? ε? Edited September 26, 2012 by ampelift Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efthimis31 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 (edited) Ευθυμακο που σε βρίσκω που σε χάνω εδώ σουλατσάρεις εεεε?:lol: Που αλλού Χάρη μου?? Εδώ είναι το ζουμί!! Αντε εσένα περιμένω!! Χάχα ωραίο αυτό με τον κακό και τον καλό Εύθυμη!! Ναι βρε το ξέρω και σ' ευχαριστώ!! Edited September 26, 2012 by efthimis31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolasn80 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 ελπιζω καποιοι απο εσας που θα το παρετε στην αρχη να βαλετε φωτο να δουμε και εμεις που μαζευουμε τα φραγκα Παράθεση "κρειττον τοις ποσιν ολισθειν ή τη γλώσση" Ειναι προτιμότερο το στραβοπάτημα με τα ποδια παρά με τη γλώσσα. ΔΙΟΓΕΝΗΣ Ο ΛΑΕΡΤΙΟΣ 66 π.Χ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Οχι μονο φωτογραφίες. Εγω θα ανεβάσω κ κανένα βίντεο με note ii και s duos μόλις τα παραλάβω Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gdimoulas7 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Παιδια εχει επικοινωνησει με κανεναν το expansys για επιβεβαιωση παραγγελιας η ειναι νωρις ακομα;Εκανα και γω μια απο χθες και περιμενω πως και πως :D .Οποιος θελει οταν με το καλο τον ενημερωσουν ας το πει και εδω να δουμε τι γινεται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Παιδια εχει επικοινωνησει με κανεναν το expansys για επιβεβαιωση παραγγελιας η ειναι νωρις ακομα;Εκανα και γω μια απο χθες και περιμενω πως και πως :D .Οποιος θελει οταν με το καλο τον ενημερωσουν ας το πει και εδω να δουμε τι γινεται. Σε εμένα έστειλαν εχθές για confirm ,αλά είχα βάλει pre-order από 3 του μήνα ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Σε εμένα έστειλαν εχθές για confirm ,αλά είχα βάλει pre-order από 3 του μήνα ;) Άρα μπορεί να το πάρεις τρίτη η Τετάρτη... Άντε με το Καλό... Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Άρα μπορεί να το πάρεις τρίτη η Τετάρτη... Άντε με το Καλό... Ξέεεεερω γω ρε Νίκο...!!! μακάρι , θα δείξει :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Τελικα σε τη τιμη σας εμφανιζεται???εγω στο ελληνικο expansys δν το βρισκω.γτ;; Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Τελικα σε τη τιμη σας εμφανιζεται???εγω στο ελληνικο expansys δν το βρισκω.γτ;; http://www.expansys.com.gr/samsung-galaxy-note-2-16gb-titanium-gray-235974/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 μην τα λετε ρε θα σαν φανε...... ξέρεις τι ματι παιζειιιιιιι........... Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Άρα μπορεί να το πάρεις τρίτη η Τετάρτη... Άντε με το Καλό... Το πρωι γύρω στις 11 μίλησα εγω με την expansys. Στο σύστημα έβλεπε ότι θα παραλάβουν την ερχόμενη εβδομάδα χωρίς να ξέρει ποια ημέρα. Την ίδια ακριβώς ακριβώς εβδομάδα θα παραλάβουν κ galaxy s duos. Θεωρώ ότι μάλλον οι πρώτοι θα παραλάβουμε την μεθεπόμενη εβδομάδα εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη και τα παραλάβουμε την άλλη Πέμπτη ή Παρασκευή. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karpoutzidis Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Το πρωι γύρω στις 11 μίλησα εγω με την expansys. Στο σύστημα έβλεπε ότι θα παραλάβουν την ερχόμενη εβδομάδα χωρίς να ξέρει ποια ημέρα. Την ίδια ακριβώς ακριβώς εβδομάδα θα παραλάβουν κ galaxy s duos. Θεωρώ ότι μάλλον οι πρώτοι θα παραλάβουμε την μεθεπόμενη εβδομάδα εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη και τα παραλάβουμε την άλλη Πέμπτη ή Παρασκευή. απο οτι βλεπω παιζει σειρα προτεραιότητας γτ εμενα μου ειπαν αλλα :P Παράθεση https://www.technology-project.eu https://www.youtube.com/channel/UCutxPDaxQiGi-aEIVy6QAHA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Το πρωι γύρω στις 11 μίλησα εγω με την expansys. Στο σύστημα έβλεπε ότι θα παραλάβουν την ερχόμενη εβδομάδα χωρίς να ξέρει ποια ημέρα. Την ίδια ακριβώς ακριβώς εβδομάδα θα παραλάβουν κ galaxy s duos. Θεωρώ ότι μάλλον οι πρώτοι θα παραλάβουμε την μεθεπόμενη εβδομάδα εκτός αν γίνει κάποια έκπληξη και τα παραλάβουμε την άλλη Πέμπτη ή Παρασκευή. Δεν βγάζεις άκρη φίλε μου έμενα μου είπαν οτι από βδομάδα θα ξεκινήσουν τις αποστολές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkp Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Δεν βγάζεις άκρη φίλε μου έμενα μου είπαν οτι από βδομάδα θα ξεκινήσουν τις αποστολές. Νομίζω ότι το ίδιο είναι. Αν παραλάβουν δεν εχουν λογο να τα κρατάνε στις αποθήκες τους. Τοθέμα ειναι ότι για να προλάβουμε να τα έχουμε εμείς θα πρέπει να τα πάρουν στην αρχή της εβδομάδας αλλιώς πάμε όπως πιστεύω την μεθεπόμενη. Παράθεση Ο καλύτερος μου φίλος FLEX (9/4/2000 - 19/06/2010). Θα σε θυμόμαστε για πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheOneAB Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 ατιμη myphone κοινωνία! προσπαθώ να κρατηθώ να μην...το αγοράσω με το καλήμερα....άλλα....πως να κρατηθείς όσο διαβάζεις συνεχώς...εδώ μέσα κάτι παλιό χαρακτήρες.... το αρχίζεις και το ανάγεις σε...επιστήμη έλα μωρέ θα πεσει καμια 60γιουρια σε κάνα μηνά το πολύ...περίμενε...και μίλα ο άλλος εαυτός...έλα μωρέ 60 γιούρια=3-4 το πολύ delivery είναι...εεεε δεν αξίζει από το να περιμένεις να μαγειρέψεις 2-3 φόρες στην γυναικά???από το να παραγγείλετε και ποιο ρομαντικό θα είναι!:D Παράθεση ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
octap79 Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 Αν καπνίζεις.... που να το κάνεις σε τσιγάρα να δεις πόσο γελοίο είναι.... Παίρνω ένα Νote 2 κάθε 3 μήνες αν το κόψω.... :sick: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ampelift Δημ. September 26, 2012 Κοινοποίηση Δημ. September 26, 2012 .έλα μωρέ 60 γιούρια=3-4 το πολύ delivery είναι...εεεε δεν αξίζει από το να περιμένεις να μαγειρέψεις 2-3 φόρες στην γυναικά???από το να παραγγείλετε και ποιο ρομαντικό θα είναι!:D το αυτο. Ειδες τωρα τι ωραια που τα σκεπτεσαι :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts