Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχει να κάνει με την κωδικοποίηση των Windows και συγκεκριμένα με το font που χρησιμοποιεί κάθε version.Δοκίμασε να κάνεις edit τα tags( π.χ του τίτλου,καλλιτέχνη κτλ. ξαναγράφοντας τα ελληνικά )σε ένα κομμάτι που ξέρεις ότι σίγουρα ΔΕΝ αναγνωρίζεται η γραμματοσειρά από τον player και ξαναπέρασέ το στο κινητό.Ανάγκασε τον player να σαρώσει ξανά τον φάκελο της μουσικής σου για νέα κομμάτια.Αν το διαβάσει αυτή την φορά το κάνεις σε όλα και τελείωσες.Πολλές φορές μου έχει συμβεί και το διορθώνω με αυτόν τον τρόπο.(Καλό θα είναι,δε,πριν την σάρωση να κάνεις μια εκκαθάριση προσωρινής μνήμης του προγράμματος που χρησιμοποιείς ως player)

Μπορεί να γίνει και μαζικά με τη χρήση κάποιου προγράμματος όπως το mp3 tag.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Γεια παιδια εχα ενα προβλημα με το πληκτολογιο του note 2....οταν γραφω μηνυμα τα γραφει ολα σε κεφαλαια........κατεβασα ενα αλλο προγραμματακι με πληκτρολογιο αλλα οταν γραφω με μικρα και πας να το στειλω δε μπορει να το στειλει παρα μονο αν το γραψω στα κεφαλαια....υπαρχει καμια ρυθμιση ςστε να το διορθωσω αυτο?????ευχαριστω!

Γεια παιδια εχα ενα προβλημα με το πληκτολογιο του note 2....οταν γραφω μηνυμα τα γραφει ολα σε κεφαλαια........κατεβασα ενα αλλο προγραμματακι με πληκτρολογιο αλλα οταν γραφω με μικρα και πας να το στειλω δε μπορει να το στειλει παρα μονο αν το γραψω στα κεφαλαια....υπαρχει καμια ρυθμιση ςστε να το διορθωσω αυτο?????ευχαριστω!

Κάνε ένα κόπο και διάβασε τις 10 τελευταίες σελίδες... το έχουμε ξεχειλώσει το θέμα SMS κεφαλαία - μικρά.

Αφού να σκεφτείς είναι και SOS θέμα για έκθεση ιδεών στις πανελλήνιες εξετάσεις πλέον.

"SMS στο Galaxy Note 2. Αίτια, Αποτελέσματα, Τρόποι αντιμετώπισης"

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Καλημέρα, έχω το note 2, προσπαθω 2 μέρες τώρα να το συνδέσω στον Υ/Η αλλά μάταια.. Δεν κάνει εγκατάσταση του προγράμματος. Λαμβάνω μία εημέρωση στο κινητό που λέει να εγκαταστήσω (στον υπολογιστή) το service pack 3 για windows media player. Άσχετο δεν είναι? Άσε που είναι για τα XP αυτό απ' ότι ξέρω.. Εγώ έχω windows 7.. Παρ' όλα αυτά προσπαθώ να εγκαταστήσω το media player εκ νέου αλλά και πάλι τίποτα.. Να σημειώσω ότι σε 2 υπολογιστές φίλων που το δοκίμασα δουλεύει κανονικά..! Καμιά βοήθεια? Τα kies από την samsung τα έχω εγκαταστήσει και πάλι δεν αναγνωρίζει το κινητό... Ευχαριστώ! Edited by miske_23

Παιδιά στο note που έχει προεγκατεστημενες εφαρμογής τυπου Google chrome μπορούμε να τις απεγκαταστησουμε ή θα υπάρχουν προβλήματα;
Θοδωρής

μηνυματα-ρυθμισεις-εισαγωγη λειτουργιας-unicode. πηγαινε στιες σελιδες 419,420 και διαβασε.

@astroholic πριν λιγες μερες γραφτηκε το παιδι μην τον αποπαιρνεις:)

μηνυματα-ρυθμισεις-εισαγωγη λειτουργιας-unicode. πηγαινε στιες σελιδες 419,420 και διαβασε.

@astroholic πριν λιγες μερες γραφτηκε το παιδι μην τον αποπαιρνεις:)

Καλημέρα...:O Sorry δεν είχα σκοπό να το αποπάρω το παιδί... για ποικιλία το έγραψα... για να μη διαβάζουμε τα ίδια και τα ίδια :p

Καλή εβδομάδα σε όλους.

Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer

Καλημερα Θα ηθελα εαν μπορουσε καποιος να μου γραψει τις εφαρμογες που εχει το multiwindow (πλαινη μπαρα)σε stock μορφη.Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα.
Samsung Galaxy Nexus,Note II,Note 3

Καλημέρα :)

Γίνεται να διαγραφεί ένα τραγούδι απο τη μουσική αλλα μέσα απο το κινητο;;;;;:O

IPhone pro max /note 10 plus ,ipad pro 11 & MacBook pro :love:

Καλημερα Θα ηθελα εαν μπορουσε καποιος να μου γραψει τις εφαρμογες που εχει το multiwindow (πλαινη μπαρα)σε stock μορφη.Καλημερα σε ολους και καλη εβδομαδα.

Έχει να κάνει με την κωδικοποίηση των Windows και συγκεκριμένα με το font που χρησιμοποιεί κάθε version.Δοκίμασε να κάνεις edit τα tags( π.χ του τίτλου.......

Μπορεί να γίνει και μαζικά με τη χρήση κάποιου προγράμματος όπως το mp3 tag.

Καλημέρα και σας ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις,μόλις μπορέσω θα το τσεκάρω.

Φιλικά Γιώργος

Εχθές το βράδυ μου ήρθε ΟΤΑ η 4.1.2 (Γερμανική Stock ROM, un-root). Την εγκατέστησα, μέχρι στιγμής όλα ΟΚ, λειτουργεί εντελώς smoothly. Αναμένω να δω εντυπώσεις από την αυτονομία. Θα σας έχω ενήμερους.

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.συνολο είναι 14;

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.συνολο είναι 14;

Σε εμένα είναι 14, αλλά τώρα που το κοίταξα καλύτερα είναι και το greader pro που σίγουραδεντο ειείχε από την μάνα του. Πρέπει να το είχα βάλει εγώ μετά. Ας πει και κάποιο άλλο παιδί... ζητώ συγνώμη για την παραπλάνηση.

Καλημερα σε ολους,παρακολουθω το νημα εδω και 1 μηνα και εχω ριξει πολυ διαβασμα (ασχετως αν δεν καταλαβαινω 100% τις ορολογιες κτλ)!εδω και μια εβδομαδα ειμαι μια ευτυχισμενη κατοχος του Note 2 ,αρχικα θα επερνα το σ3 αλλα οσο διαβαζα ειδα οτι εβγαζε καποια προβληματακια οποτε επεσε το ματι μου στο νημα για το Nοτε 2 και αυτο ηταν επαθα ερωτα μεγαλο χαχαχαχα το κινητο ειναι υπεροχο και παροτι ειμαι γυναικα δεν μπορω να πω οτι το μεγεθος με δυσκολεψε ισα ισα για μενα ηταν και ενας απο τους κυριοτερους λογους που το διαλεξα λογο της τεραστιας οθονης που εχει και ισως ειμαι και απο τους λιγους ανθρωπους που το μεγεθος του δεν με σοκαρισε( να φανταστειτε πριν ειχα το htc desire xaxax) για να πω την αληθεια με αυτα που διαβαζα το περιμενα πολυ μεγαλυτερο :wacko:

αυτο που θελω να σας ρωτησω ειναι για το csc που δειχνει χωρα προελευσης εψαξα στις 321 σελιδεσ που διαβασα μεχρι τωρα να βρω το λινκ με τους κωδικους και τις χωρες που αντιστοιχουν και ειδα οτι το δικο μου ανηκει σε ινδια,σρι λανκα,μπαγκαντες ακρη δεν εβγαλα βρε παιδια και ισως εκανα καποιο λαθος, ,θελω να ξερω απο που ειναι το κινητο γιατι μου ειπαν ειναι ευρωπαικης εισαγωγης και δεν θελω να εχω προβληματα με την εγγυηση!

AP:N7100XXDLL4

CP:N7100DDDLK6

CSC:N7100ODDDLL2

συγνωμη εκ των προτερων αν εχω κανει καποιο λαθος

Εχθές το βράδυ μου ήρθε ΟΤΑ η 4.1.2 (Γερμανική Stock ROM, un-root). Την εγκατέστησα, μέχρι στιγμής όλα ΟΚ, λειτουργεί εντελώς smoothly. Αναμένω να δω εντυπώσεις από την αυτονομία. Θα σας έχω ενήμερους.

Αναγνωρίζει ελληνικά στο πένακι;Εχω την εντύπωση ότι στη 4.1.1 δεν υποστήριζε.

εγω το κινητο μαλλον θα το δωσω γιατι δεν με βολευει καθολου να το εχω πανω μου λογω μεγεθους.

Οσο ημουν Κερκυρα δεν ειχα προβλημα ομως τωρα εχω θεμα μια και ειναι αρκετα μεγαλο και βαριεμαι να εχω τσαντακι και μεγαλες τσεπες.

Κριμα γιατι ειναι απλα το καλυτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου.

Για επαγγελματιες που εχουν αναγκη το κινητο σαν εργαλειο με πολλα εγγραφα και για μπαταρια ειναι απλα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

(στο να το δωσω εχει βοηθησει και το νεο Ζ που μου αρεσει αρκετα... :p )

Ισως φταιει που το εχω σε ασπρο το ΝΟΤΕ2;

Ποιος ξερει...

λες και με αλλο χρωμα ειναι μικροτερο :lol:

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Αναγνωρίζει ελληνικά στο πένακι;Εχω την εντύπωση ότι στη 4.1.1 δεν υποστήριζε.

Δυστυχώς όχι... :( Είχα και εγώ μία κρυφή (και μεγάλη) ελπίδα, αλλά διαθέσιμες γλώσσες στο hand-writing recognition δίνει Αγγλικά (US), Αγγλικά (UK), Γερμανικά και Κινέζικα (από ό,τι καταλαβαίνω). Υπομονή, πού θα πάει, θα γίνει και αυτό!

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

εγω το κινητο μαλλον θα το δωσω γιατι δεν με βολευει καθολου να το εχω πανω μου λογω μεγεθους.

Οσο ημουν Κερκυρα δεν ειχα προβλημα ομως τωρα εχω θεμα μια και ειναι αρκετα μεγαλο και βαριεμαι να εχω τσαντακι και μεγαλες τσεπες.

Κριμα γιατι ειναι απλα το καλυτερο κινητο που εχει περασει απο τα χερια μου.

Για επαγγελματιες που εχουν αναγκη το κινητο σαν εργαλειο με πολλα εγγραφα και για μπαταρια ειναι απλα ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.

(στο να το δωσω εχει βοηθησει και το νεο Ζ που μου αρεσει αρκετα... :p )

Ισως φταιει που το εχω σε ασπρο το ΝΟΤΕ2;

Ποιος ξερει...

λες και με αλλο χρωμα ειναι μικροτερο :lol:

Ε το γκρι κόβει λίγο τουλάχιστον στο μάτι τις διαστάσεις...:p

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Με το DTS ηχο , τι κανουμε? Ακουσα οτι δεν υπαρχει προβλημα με το BS Player αλλα εκει οι υποτιτλοι εμφανιζονται αγγλικα και οχι ελληνικα. Λυνω το ενα προβλημα με τον ηχο και εμφανιζεται αλλο προβλημα με τους υποτιτλους. Εσεις τι κανετε για αυτο? Τι λυση βρηκατε?

Καποιες σελιδες στο internet δεν μου τις ανοιγει και με το δικο του browser και τον chrome.Λεει οτι δεν τις υποστηριζει το android.Ξερει κανεις κατι;

Με το DTS ηχο , τι κανουμε? Ακουσα οτι δεν υπαρχει προβλημα με το BS Player αλλα εκει οι υποτιτλοι εμφανιζονται αγγλικα και οχι ελληνικα. Λυνω το ενα προβλημα με τον ηχο και εμφανιζεται αλλο προβλημα με τους υποτιτλους. Εσεις τι κανετε για αυτο? Τι λυση βρηκατε?

Μια χαρα δειχνει τους ελληνικούς υποτιτλους το bsplayer, μαλλον κατι δεν κανεις σωστα

Μια χαρα δειχνει τους ελληνικούς υποτιτλους το bsplayer, μαλλον κατι δεν κανεις σωστα

Κατι ρυθμιζουμε στο BS Player για να δειχνει τους υποτιτλους στα ελληνικα , αυτο δεν ξερω. Τι ρυθμισεις πρεπει να εχω. Αυτο ψαχνω απο καποιον να μου τις γραψει.

Κατι ρυθμιζουμε στο BS Player για να δειχνει τους υποτιτλους στα ελληνικα , αυτο δεν ξερω. Τι ρυθμισεις πρεπει να εχω. Αυτο ψαχνω απο καποιον να μου τις γραψει.

Preferences->Subtitle text encoding-> Βάλε windows-1253 και δοκίμασε

Preferences->Subtitle text encoding-> Βάλε windows-1253 και δοκίμασε

Δεν ξερω αν ισχυει γιατι τα windows 1253 αφορα την κωδικοποιήση των ελληνικων χαρακτηρων, μαλλον θα πρεπει να επιλεξει απο το select active subtitle τους υποτιτλους που εχει κατεβασει

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)