rx8_75 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Το "Month" εντάξει. Το "Mini Today" όμως; Σ' εμένα παραμένει σε μία ημερομηνία και πρέπει να πατάω "Today" για να πάει στην τρέχουσα. Δείχνει κανονικά όλα τα συμβάντα κτλ., απλά η μέρα που δείχνει δεν αλλάζει αυτόματα οπότε αν ξεχάσεις να πατήσεις το κουμπάκι "Today" θα βλέπεις τη χτεσινή, προχτεσινή κτλ. μέρα (όπου το άφησες την τελευταία φορά). Να σημειώσω ότι μετά από reboot πάει στην τρέχουσα μέρα, αλλά μετά μένει εκεί (δεν ακολουθεί την αλλαγή των ημερών). [Συγγνώμη για το διπλό post...] Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το mini today.. πάντως και το month widget είναι πολύ καλό και έχει και κουμπί στο πάνω μέρος του με την ένδειξη today όπου σου γραμμοσκιάζει την τρέχουσα ημερομηνία και πατώντας την σε βάζει στη μάσκα των σημερινών tasks & events. Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 (edited) Το widget που φαίνεται στο screenshot δεν είναι του S Planner... Μάλλον είναι αυτό που έρχεται με το Android. Δοκίμασε να βάλεις το S Planner (Mini Today) widget, το οποίο θα βρεις στο γνωστό σημείο με τα widgets. Έχει καφέ/κίτρινο χρώμα, όπως και η εφαρμογή S Planner. Ίσως με αυτό το widget λυθεί το πρόβλημά σου. Μην ξεχάσεις μόνο να ενεργοποιήσεις τα Tasks μέσα απ' την εφαρμογή S Planner. Ναι αυτό λέγεται "ημερολόγιο". Το mini today δεν υπαρχει στην λίστα με τα widgets μου. Απο που κατεβάζουμε widgets;στο play store δεν είχε αυτά που αναφέρετε. Εκτος και αν εννοείτε το "month calendar widget". Edited December 18, 2012 by BlackRed_7 Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ναι αυτό λέγεται "ημερολόγιο". Το mini today δεν υπαρχει στην λίστα με τα widgets μου. Απο που κατεβάζουμε widgets;στο play store δεν είχε αυτά που αναφέρετε. Είσαι σίγουρος; Γιατί σ' εμένα υπήρχε ανέκαθεν μέσα στη συσκευή (από "μαμά"). Δες όλα τα widgets ένα ένα και ψάξε για το όνομα "Mini Today". Δεν έχω τη συσκευή κοντά για να σου ανεβάσω screenshot... Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αν ανοίξεις την εφαρμογή του fb στις ρυθμίσεις σου έχει επιλογή για συγχρονισμό των επαφών. :) το έχω κάνει 10000 φορές και μου εμφανίζει όλες τις επαφές....τι άλλο θέλει??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gaster Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Να ανησυχήσεις γιατί πρόκειται να εκραγεί:lol::lol: Πλάκα κάνω βέβαια. Φυσιολογικό είναι απόλυτα με αυτά που μας έγραψες. Που να δεις άλλα τι θερμοκρασία ανέβαζαν με λιγότερη χρήση....Μια χαρά είσαι. Το 'χω συνηθίσει εξάλλου :D Και με το S2 που είχα το ίδιο γινόταν.Αλλά παρ'όλα αυτλα δεν μασούσε.Ποτέ δεν είχε θέματα κι ας ζεστενόταν ;) Ευχαριστώ για την απάντηση Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ναι αυτό λέγεται "ημερολόγιο". Το mini today δεν υπαρχει στην λίστα με τα widgets μου. Απο που κατεβάζουμε widgets;στο play store δεν είχε αυτά που αναφέρετε. Εκτος και αν εννοείτε το "month calendar widget". Αν έχεις άλλον launcher δεν παίζουν τα widget calendars της Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αν έχεις άλλον launcher δεν παίζουν τα widget calendars της Samsung Ναι έχω τον nova δεν υπαρχει καποιο στο store που να κανει τη δουλειά που θέλω με το splanner; Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christou Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 δοκίμασε το smooth calendar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ναι έχω τον nova δεν υπαρχει καποιο στο store που να κανει τη δουλειά που θέλω με το splanner; Αααα ... λίγα λίγα μας τα λες. Λογικό είναι, αυτά θέλουν TouchWiz για να παίξουν. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 το πηρα και εγω το ''τερας'' :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackRed_7 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Αααα ... λίγα λίγα μας τα λες. Λογικό είναι, αυτά θέλουν TouchWiz για να παίξουν. Sorry έψαξα από την αναζήτηση μήπως βρω κάτι σχετικό γιατί δεν θέλω να ποστάρω ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί αλλά δεν υπήρχε κάτι. το πηρα και εγω το ''τερας'' :) Καλορίζικο θα το χαρείς σίγουρα:) Παράθεση Φιλικά Γιώργος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Το Adobe flash player χρειζεται στο ΝΟΤΕ και αν ναι που το βρισκουμε? Γνωριζω οτι σταματησαν να το υποστηριζουν στο android . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
syd77 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Το Adobe flash player χρειζεται στο ΝΟΤΕ και αν ναι που το βρισκουμε? Γνωριζω οτι σταματησαν να το υποστηριζουν στο android . Αν σου χρειάζεται θα το βρεις στην Βίβλο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geovass Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Απο εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 For the record, επειδή χρησιμοποιώ το mini calendar widget από την ώρα που πήρα το Note II, μια χαρά συγχρονίζει και ακολουθεί τις αλλαγές ημ/νίας. Απλά το αναφέρω. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Απο εδώ Σε ευχαριστω πολυ!! Μηπω εχει παρατηρησει κανεις αδυναμο σημα στο ΝΟΤΕ ?? Σε σημεια που ειχα φουλ σημα με ενα xperia με το ΝΟΤΕ εχω χαμηλοτερο σημα:blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Σε ευχαριστω πολυ!! Μηπω εχει παρατηρησει κανεις αδυναμο σημα στο ΝΟΤΕ ?? Σε σημεια που ειχα φουλ σημα με ενα xperia με το ΝΟΤΕ εχω χαμηλοτερο σημα:blink: Αν εννοείς το εικονίδιο με το σήμα, δε παίζει κανέναν ρόλο με το πραγματικό σήμα της συσκευής. Και γενικά δεν έχει αναφερθεί ασθενές σήμα δικτύου /wifi/data... Αντιθέτως.... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Σε ευχαριστω πολυ!! Μηπω εχει παρατηρησει κανεις αδυναμο σημα στο ΝΟΤΕ ?? Σε σημεια που ειχα φουλ σημα με ενα xperia με το ΝΟΤΕ εχω χαμηλοτερο σημα:blink: Με την καμία όμως:) και ιδίως σε σχέση με xperia. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 For the record, επειδή χρησιμοποιώ το mini calendar widget από την ώρα που πήρα το Note II, μια χαρά συγχρονίζει και ακολουθεί τις αλλαγές ημ/νίας. Απλά το αναφέρω. Ευχαριστώ για την απάντηση! Ποιο widget χρησιμοποιείς; Αυτό που είναι μέρος του S Planner, που έχει χρώμα καφέ/κίτρινο; Αν μπορείς και δεν σου κάνει κόπο ανέβασε ένα screenshot να δω αν μιλάμε για το ίδιο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ευχαριστώ για την απάντηση! Ποιο widget χρησιμοποιείς; Αυτό που είναι μέρος του S Planner, που έχει χρώμα καφέ/κίτρινο; Αν μπορείς και δεν σου κάνει κόπο ανέβασε ένα screenshot να δω αν μιλάμε για το ίδιο.υπάρχει πιο απλό πράγμα ;;)[ATTACH]28732[/ATTACH] There you go !! Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ωχ... ενεργοποίησα το ξεκλείδωμα συσκευής με την αναγνώρισή προσώπου, και αν κ δουλεύει τέλεια, θέλω να το καταργήσω κ δεν μου δίνει κάποια επιλογή... Τι κάνω ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 υπάρχει πιο απλό πράγμα ;;)[ATTACH]28732[/ATTACH] There you go !! OK, για το ίδιο widget μιλάμε. Σ' εμένα δεν ανανεώνει από μέρα σε μέρα, αλλά παραμένει στην ίδια ημερομηνία. Δηλαδή αν σήμερα λέει Tue 18 Dec 2012, αύριο θα λέει πάλι Tue 18 Dec 2012, μέχρι να πατήσω χειροκίνητα το Today. Βασικά έχω την εντύπωση πως δούλευε για ένα διάστημα και μετά σταμάτησε. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει και το ότι σε κάποιες μέρες δεν υπάρχουν συμβάντα (είναι κενές). Θα το παρατηρήσω να δω τι κάνει. Ευχαριστώ και πάλι. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 Ωχ... ενεργοποίησα το ξεκλείδωμα συσκευής με την αναγνώρισή προσώπου, και αν κ δουλεύει τέλεια, θέλω να το καταργήσω κ δεν μου δίνει κάποια επιλογή... Τι κάνω ? Πηγαινε settings -lock screen και στο screen lock εχει επιλεγμενο το face unlock.Πατα επανω του.Εκει θα σου ζητησει το pin ή το pattern οταν εκανες αρχικα setup το face unlock.Βαλε το και θα απενεργοποιηθει το face unlock Παιδια...το nova launcher τρωει περισσοτερη μπαταρια η εμενα μου φαινεται?? :worry: Δεν εχω δει κατι τετοιο.Κανενα θεμα με τη μπαταρια.Ειμαι με stock XXALJ3 και stock kernel . Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisalex Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 πόσο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης πρέπει να έχω κανονικά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. December 18, 2012 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2012 OK, για το ίδιο widget μιλάμε. Σ' εμένα δεν ανανεώνει από μέρα σε μέρα, αλλά παραμένει στην ίδια ημερομηνία. Δηλαδή αν σήμερα λέει Tue 18 Dec 2012, αύριο θα λέει πάλι Tue 18 Dec 2012, μέχρι να πατήσω χειροκίνητα το Today. Βασικά έχω την εντύπωση πως δούλευε για ένα διάστημα και μετά σταμάτησε. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει και το ότι σε κάποιες μέρες δεν υπάρχουν συμβάντα (είναι κενές). Θα το παρατηρήσω να δω τι κάνει. Ευχαριστώ και πάλι. Κοίτα, Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις κάποιο τάσκ ή οτιδήποτε στην ίδια μέρα. Αυτό το λέω γιατί μου έτυχε (για πρώτη φορά) προχτές να μην έχω κάτι ατη συγκεκριμένη μέρα και απλά μου ειχε σχόλιο κάτι σαν "Add something" αν θυμάμαι καλά. Ενδιαφέρον πάντως. πόσο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης πρέπει να έχω κανονικά; 10,8 αν θυμάμαι καλά GB Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts