Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Το "Month" εντάξει. Το "Mini Today" όμως; Σ' εμένα παραμένει σε μία ημερομηνία και πρέπει να πατάω "Today" για να πάει στην τρέχουσα. Δείχνει κανονικά όλα τα συμβάντα κτλ., απλά η μέρα που δείχνει δεν αλλάζει αυτόματα οπότε αν ξεχάσεις να πατήσεις το κουμπάκι "Today" θα βλέπεις τη χτεσινή, προχτεσινή κτλ. μέρα (όπου το άφησες την τελευταία φορά). Να σημειώσω ότι μετά από reboot πάει στην τρέχουσα μέρα, αλλά μετά μένει εκεί (δεν ακολουθεί την αλλαγή των ημερών).

[Συγγνώμη για το διπλό post...]

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω δοκιμάσει ποτέ το mini today.. πάντως και το month widget είναι πολύ καλό και έχει και κουμπί στο πάνω μέρος του με την ένδειξη today όπου σου γραμμοσκιάζει την τρέχουσα ημερομηνία και πατώντας την σε βάζει στη μάσκα των σημερινών tasks & events.

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το widget που φαίνεται στο screenshot δεν είναι του S Planner... Μάλλον είναι αυτό που έρχεται με το Android. Δοκίμασε να βάλεις το S Planner (Mini Today) widget, το οποίο θα βρεις στο γνωστό σημείο με τα widgets. Έχει καφέ/κίτρινο χρώμα, όπως και η εφαρμογή S Planner. Ίσως με αυτό το widget λυθεί το πρόβλημά σου. Μην ξεχάσεις μόνο να ενεργοποιήσεις τα Tasks μέσα απ' την εφαρμογή S Planner.

Ναι αυτό λέγεται "ημερολόγιο". Το mini today δεν υπαρχει στην λίστα με τα widgets μου. Απο που κατεβάζουμε widgets;στο play store δεν είχε αυτά που αναφέρετε.

Εκτος και αν εννοείτε το "month calendar widget".

Edited by BlackRed_7
Φιλικά Γιώργος

Ναι αυτό λέγεται "ημερολόγιο". Το mini today δεν υπαρχει στην λίστα με τα widgets μου. Απο που κατεβάζουμε widgets;στο play store δεν είχε αυτά που αναφέρετε.

Είσαι σίγουρος; Γιατί σ' εμένα υπήρχε ανέκαθεν μέσα στη συσκευή (από "μαμά"). Δες όλα τα widgets ένα ένα και ψάξε για το όνομα "Mini Today". Δεν έχω τη συσκευή κοντά για να σου ανεβάσω screenshot...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Αν ανοίξεις την εφαρμογή του fb στις ρυθμίσεις σου έχει επιλογή για συγχρονισμό των επαφών. :)

το έχω κάνει 10000 φορές και μου εμφανίζει όλες τις επαφές....τι άλλο θέλει???

Να ανησυχήσεις γιατί πρόκειται να εκραγεί:lol::lol: Πλάκα κάνω βέβαια. Φυσιολογικό είναι απόλυτα με αυτά που μας έγραψες. Που να δεις άλλα τι θερμοκρασία ανέβαζαν με λιγότερη χρήση....Μια χαρά είσαι.

Το 'χω συνηθίσει εξάλλου :D Και με το S2 που είχα το ίδιο γινόταν.Αλλά παρ'όλα αυτλα δεν μασούσε.Ποτέ δεν είχε θέματα κι ας ζεστενόταν ;) Ευχαριστώ για την απάντηση

OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM

OnePlus 3T Gunmetal

Εκτος και αν εννοείτε το "month calendar widget".

Αν έχεις άλλον launcher δεν παίζουν τα widget calendars της Samsung

Αν έχεις άλλον launcher δεν παίζουν τα widget calendars της Samsung

Ναι έχω τον nova δεν υπαρχει καποιο στο store που να κανει τη δουλειά που θέλω με το splanner;

Φιλικά Γιώργος

Ναι έχω τον nova δεν υπαρχει καποιο στο store που να κανει τη δουλειά που θέλω με το splanner;

Αααα ... λίγα λίγα μας τα λες. Λογικό είναι, αυτά θέλουν TouchWiz για να παίξουν.

Φιλικά, Κώστας

Αααα ... λίγα λίγα μας τα λες. Λογικό είναι, αυτά θέλουν TouchWiz για να παίξουν.

Sorry έψαξα από την αναζήτηση μήπως βρω κάτι σχετικό γιατί δεν θέλω να ποστάρω ερωτήσεις που έχουν ήδη απαντηθεί αλλά δεν υπήρχε κάτι.

το πηρα και εγω το ''τερας'' :)

Καλορίζικο θα το χαρείς σίγουρα:)

Φιλικά Γιώργος

Το Adobe flash player χρειζεται στο ΝΟΤΕ και αν ναι που το βρισκουμε?

Γνωριζω οτι σταματησαν να το υποστηριζουν στο android .

Αν σου χρειάζεται θα το βρεις στην Βίβλο

For the record, επειδή χρησιμοποιώ το mini calendar widget από την ώρα που πήρα το Note II, μια χαρά συγχρονίζει και ακολουθεί τις αλλαγές ημ/νίας.

Απλά το αναφέρω.

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Απο εδώ

Σε ευχαριστω πολυ!!

Μηπω εχει παρατηρησει κανεις αδυναμο σημα στο ΝΟΤΕ ?? Σε σημεια που ειχα φουλ σημα με ενα xperia με το ΝΟΤΕ εχω χαμηλοτερο σημα:blink:

Σε ευχαριστω πολυ!!

Μηπω εχει παρατηρησει κανεις αδυναμο σημα στο ΝΟΤΕ ?? Σε σημεια που ειχα φουλ σημα με ενα xperia με το ΝΟΤΕ εχω χαμηλοτερο σημα:blink:

Αν εννοείς το εικονίδιο με το σήμα, δε παίζει κανέναν ρόλο με το πραγματικό σήμα της συσκευής.

Και γενικά δεν έχει αναφερθεί ασθενές σήμα δικτύου /wifi/data...

Αντιθέτως....

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

Σε ευχαριστω πολυ!!

Με την καμία όμως:) και ιδίως σε σχέση με xperia.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

For the record, επειδή χρησιμοποιώ το mini calendar widget από την ώρα που πήρα το Note II, μια χαρά συγχρονίζει και ακολουθεί τις αλλαγές ημ/νίας.

Απλά το αναφέρω.

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ποιο widget χρησιμοποιείς; Αυτό που είναι μέρος του S Planner, που έχει χρώμα καφέ/κίτρινο; Αν μπορείς και δεν σου κάνει κόπο ανέβασε ένα screenshot να δω αν μιλάμε για το ίδιο.

Φιλικά, Κώστας

Ευχαριστώ για την απάντηση! Ποιο widget χρησιμοποιείς; Αυτό που είναι μέρος του S Planner, που έχει χρώμα καφέ/κίτρινο; Αν μπορείς και δεν σου κάνει κόπο ανέβασε ένα screenshot να δω αν μιλάμε για το ίδιο.
υπάρχει πιο απλό πράγμα ;;)[ATTACH]28732[/ATTACH]

There you go !!

Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison

Ωχ... ενεργοποίησα το ξεκλείδωμα συσκευής με την αναγνώρισή προσώπου, και αν κ δουλεύει τέλεια, θέλω να το καταργήσω κ δεν μου δίνει κάποια επιλογή... Τι κάνω ?

υπάρχει πιο απλό πράγμα ;;)[ATTACH]28732[/ATTACH]

There you go !!

OK, για το ίδιο widget μιλάμε. Σ' εμένα δεν ανανεώνει από μέρα σε μέρα, αλλά παραμένει στην ίδια ημερομηνία. Δηλαδή αν σήμερα λέει Tue 18 Dec 2012, αύριο θα λέει πάλι Tue 18 Dec 2012, μέχρι να πατήσω χειροκίνητα το Today.

Βασικά έχω την εντύπωση πως δούλευε για ένα διάστημα και μετά σταμάτησε. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει και το ότι σε κάποιες μέρες δεν υπάρχουν συμβάντα (είναι κενές). Θα το παρατηρήσω να δω τι κάνει.

Ευχαριστώ και πάλι.

Φιλικά, Κώστας

Ωχ... ενεργοποίησα το ξεκλείδωμα συσκευής με την αναγνώρισή προσώπου, και αν κ δουλεύει τέλεια, θέλω να το καταργήσω κ δεν μου δίνει κάποια επιλογή... Τι κάνω ?

Πηγαινε settings -lock screen και στο screen lock εχει επιλεγμενο το

face unlock.Πατα επανω του.Εκει θα σου ζητησει το pin ή το pattern οταν εκανες αρχικα setup το face unlock.Βαλε το και θα απενεργοποιηθει το face unlock

Παιδια...το nova launcher τρωει περισσοτερη μπαταρια η εμενα μου φαινεται?? :worry:

Δεν εχω δει κατι τετοιο.Κανενα θεμα με τη μπαταρια.Ειμαι με stock XXALJ3 και stock kernel .

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

OK, για το ίδιο widget μιλάμε. Σ' εμένα δεν ανανεώνει από μέρα σε μέρα, αλλά παραμένει στην ίδια ημερομηνία. Δηλαδή αν σήμερα λέει Tue 18 Dec 2012, αύριο θα λέει πάλι Tue 18 Dec 2012, μέχρι να πατήσω χειροκίνητα το Today.

Βασικά έχω την εντύπωση πως δούλευε για ένα διάστημα και μετά σταμάτησε. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει και το ότι σε κάποιες μέρες δεν υπάρχουν συμβάντα (είναι κενές). Θα το παρατηρήσω να δω τι κάνει.

Ευχαριστώ και πάλι.

Κοίτα,

Δεν έχει να κάνει με το αν έχεις κάποιο τάσκ ή οτιδήποτε στην ίδια μέρα. Αυτό το λέω γιατί μου έτυχε (για πρώτη φορά) προχτές να μην έχω κάτι ατη συγκεκριμένη μέρα και απλά μου ειχε σχόλιο κάτι σαν "Add something" αν θυμάμαι καλά.

Ενδιαφέρον πάντως.

πόσο διαθέσιμο χώρο αποθήκευσης πρέπει να έχω κανονικά;

10,8 αν θυμάμαι καλά GB

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)