Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Το λέει και εδώ. Αυτά είναι πολύ καλά νέα..

Στο techblog υπάρχει άρθρο που αναφέρει πως το note II (σύμφωνα με tweet της Samsung Πολωνίας) θα αναβαθμιστεί σε Lollipop.

Και θα τρέχει βρε παιδιά καλά; Από ότι διαβάζω στο i9506 σέρνεται πάντως...

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Και θα τρέχει βρε παιδιά καλά; Από ότι διαβάζω στο i9506 σέρνεται πάντως...
Μην κοιτάς μεμονομένα πόστ Ηρακλή,ξέρεις καλά οτι σε κάθε update πάντα υπάρχουν χρήστες που παραπονιούνται.Πιστέυω οτι θα την πάρετε και θα αναβαθμιστεί το νοτέλι σε ἀλλο επίπεδο ;)

Μην κοιτάς μεμονομένα πόστ Ηρακλή,ξέρεις καλά οτι σε κάθε update πάντα υπάρχουν χρήστες που παραπονιούνται.Πιστέυω οτι θα την πάρετε και θα αναβαθμιστεί το νοτέλι σε ἀλλο επίπεδο ;)

Σίγουρα αγαπητέ μου φίλε, όμως αν κρίνω με βάση κάποια βίντεο στο youtube για το official update σε s4 δεν θα μου άρεσε!!

Δείτε στο YouTube καστομ lollipop για NoteII Και θα Δείτε ότι πάει σφαίρα...που Να αποκτησει Και την επίσημη ρομ & κερνελ!

Δεν μου λέει κάτι αυτό. Οι κάστομ και χωρίς drivers σχεδόν πάντα θα είναι γρηγορότερες απο τις official στοκ.

Ηρακλής!

iPhone 12 Pro Max pacibic blue

Εντελως στο ασχετο παρατηρησα οτι μου εχασε τους λογαριασμους hotmail που ειχα..ειμαι με DN4 v2..το εχει παθει μηπως κ κανεις αλλος?

Παρακαλώ παιδιά μία βοήθεια. Έχω ένα Samsung Galaxy Note 2. Σημερα το απόγευμα έκανα αποσυνδεση στην εφαρμογή Facebook για να μπω με έναν άλλο κωδικό, και μόλις το κινητο αποσυνδέθηκε μου έβγαζε συνεχώς ένα μήνυμα ''η διαδικασία android.process.acore εχει σταματήσει. Το μηνυμα αυτο ήταν μόνιμα πάνω στην οθονη και εφευγε μόνο όταν παταγα το ΟΚ αλλα σε 1 δευτερόλεπτο επανερχόταν ασταμάτητα. Τελικα διαπίστωσα πως όταν απεγκατεστησα την εφαρμογη του Facebook και την ξαναεπανεγκατεστησα το μηνυμα αυτο εφυγε αλλα ξαναεπανερχεται μολις κάνω ξανα αποσύνδεση στο Facebook. Είναι πολυ ενοχλητικο να χρειαζεται καθε φορα που θελω να κανω αποσυνδεση στο Facebook να κανω απεγκατασταση - εγκατασταση την εφαρμογη. Ξερει καποιος να μου πει τι να κάνω για μόνιμη λύση; Edited by brazilianos

Παρακαλώ παιδιά μία βοήθεια. Έχω ένα Samsung Galaxy Note 2. Σημερα το απόγευμα έκανα αποσυνδεση στην εφαρμογή Facebook για να μπω με έναν άλλο κωδικό, και μόλις το κινητο αποσυνδέθηκε μου έβγαζε συνεχώς ένα μήνυμα ''η διαδικασία android.process.acore εχει σταματήσει. Το μηνυμα αυτο ήταν μόνιμα πάνω στην οθονη και εφευγε μόνο όταν παταγα το ΟΚ αλλα σε 1 δευτερόλεπτο επανερχόταν ασταμάτητα. Τελικα διαπίστωσα πως όταν απεγκατεστησα την εφαρμογη του Facebook και την ξαναεπανεγκατεστησα το μηνυμα αυτο εφυγε αλλα ξαναεπανερχεται μολις κάνω ξανα αποσύνδεση στο Facebook. Είναι πολυ ενοχλητικο να χρειαζεται καθε φορα που θελω να κανω αποσυνδεση στο Facebook να κανω απεγκατασταση - εγκατασταση την εφαρμογη. Ξερει καποιος να μου πει τι να κάνω για μόνιμη λύση;

Πήγαινε στις επιλογές προγραμματιστή και δες αυτή τη ρύθμιση. Πρέπει να είναι χωρίς τσεκ

[ATTACH]57033[/ATTACH]

Εκτός από την Samsung Πολωνίας, προστέθηκε και η Samsung Φινλανδίας που γράφει ότι το Note 2 θα πάρει το Lollipop (v5.0)

http://www.sammobile.com/2015/02/17/its-awesome-that-the-samsung-galaxy-note-ii-will-be-updated-to-lollipop/

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Εκτός από την Samsung Πολωνίας, προστέθηκε και η Samsung Φινλανδίας που γράφει ότι το Note 2 θα πάρει το Lollipop (v5.0)

http://www.sammobile.com/2015/02/17/its-awesome-that-the-samsung-galaxy-note-ii-will-be-updated-to-lollipop/

πρωτα το ειχε βαλει στο σαιτ η φιλάνδια και μετα οι πολωνοι

Γιατι οταν το συνδεω στο pc δεν μου εμφανιζει τα video και τα mp3 που εχω ειτε στην microsd ειτε στου κινητου την μνημη?

Με φωτο δεν εχω θεμα.Πατησα και show hidden files μεσα απο τον μανισιο explorer..

Μια-δυο φορες τα ειχε εμφανισει αλλα απο τοτε τπτ..

Ειμαι με dn4 v2.:)

Καλησπέρα μετά την αναβάθμιση όταν ανοίγω την σελίδα από το dvdmovies με στέλνει σε σπάμ ενώ πριν μου τα άνοιγε σε νέες καρτέλες που απλά έκλεινα τώρα στην κεντρική δεν μπορώ να κάνω τίποτε το ίδιο και ο Chrome και ο dolphin και αυτή του κινητού τι κάνουμε?

Συγγνωμη που ρωταω κατι που εχει απαντηθει παλιοτερα αλλα εχω πολλα νευρα για να καθισω να ψαξω την απαντηση γι αυτο θελω να σας ρωτησω, τωρα που επεσε και η οθονη ειναι μαυρη ραγιζμενη απο μεσα οχι απο εξω και χτυπα ομως το κινητο, λειτουργει, τι φταιει? Ειναι ραγισμενη, μαυρη αλλα δεν φωτιζει και σερνω το δαχτυλο να απαντησω ομως δεν κανει τιποτα, συνεχιζει να χτυπα. Ποσο μπορει να κοστισει? Την τυχη μου μεσα !!!!!! Edited by jimmys

€158 στη σμαρτεκ (επισημο σερβις και πολυ καλη δουλεια) γυρω στα 100 σε ανεπισημα αλλα με ανταλλακτικα σαμσουνγκ. Δυστυχως αυτα ειναι μεσα στο προγραμμα για ολους μας.

Συγγνωμη που ρωταω κατι που εχει απαντηθει παλιοτερα αλλα εχω πολλα νευρα για να καθισω να ψαξω την απαντηση γι αυτο θελω να σας ρωτησω, τωρα που επεσε και η οθονη ειναι μαυρη ραγιζμενη απο μεσα οχι απο εξω και χτυπα ομως το κινητο, λειτουργει, τι φταιει? Ειναι ραγισμενη, μαυρη αλλα δεν φωτιζει και σερνω το δαχτυλο να απαντησω ομως δεν κανει τιποτα, συνεχιζει να χτυπα. Ποσο μπορει να κοστισει? Την τυχη μου μεσα !!!!!!

Καλό κουράγιο. Δες εδώ την προσωπική μου εμπειρία .

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Ευχαριστω παιδια, τελικα λεω να το παω στην smarteck, να γινει σωστη δουλεια.

Υπαρχει τροπος τωρα που δεν φωτιζει η οθονη αλλα λειτουργει το τηλ, να παρω ενα image του κινητου, ολοκληρο, στον υπολογιστη και μετα την επισκευη να το περασω πισω το image στο τηλ με την καινιυργια οθονη πλεον?

Dr Ketan + root ειμαι , αν βοηθαει.

Edited by jimmys

Καλησπέρα ήθελα να ρωτήσω το κινητό όταν μας καλούν και το μετακινούμε να γίνεται μείωση του ήχου κλήσης
Galaxy note2,iPad air,iPhone 7plus 128GB,

2 επιλογές

Α. Το γυρνάς μπρούμυτα με την οθόνη προς τα κάτω και σταματάει ο ήχος

Β. Πατάς το κουμπί την ενεργοποίησης (on-off ) και σταματά πάλι ο ήχος αλλά βλέπεις ποιος σε κάλεσε

2 επιλογές

Α. Το γυρνάς μπρούμυτα με την οθόνη προς τα κάτω και σταματάει ο ήχος

Β. Πατάς το κουμπί την ενεργοποίησης (on-off ) και σταματά πάλι ο ήχος αλλά βλέπεις ποιος σε κάλεσε

Ευχαριστώ για την απάντηση άπλα νόμιζα οτι όταν κινουσες το τηλέφωνο κατα την διάρκεια εισερχόμενης κλίσης σταματούσε ο ήχος τουλάχιστον έτσι θυμάμαι .....

καλησπερα. περασα προσφατα την 4.4 την επισημη ελληνικη μεσω odin. το κινητο απο τοτε με πεταει εξω σε καποιες εφαρμογες, η μπαταρια μενει για πολυ στο 50 % και ξαφνικα κλεινει, και οταν ανοιγω 3g μετα απο 10 λεπτα χανει το σημα και κανει επανεκινηση το κινητο! πως λετε να κινηθω? ευχαριστω!

καλησπερα. περασα προσφατα την 4.4 την επισημη ελληνικη μεσω odin. το κινητο απο τοτε με πεταει εξω σε καποιες εφαρμογες, η μπαταρια μενει για πολυ στο 50 % και ξαφνικα κλεινει, και οταν ανοιγω 3g μετα απο 10 λεπτα χανει το σημα και κανει επανεκινηση το κινητο! πως λετε να κινηθω? ευχαριστω!

δοκιμασε να την ξαναπερασεις.αλλιως κοιτα μηπως ειναι καποια ρυθμιση

Δοκίμασε να αλλάξεις μπαταρία...γνωστός μου είχε παρόμοια θέματα με άλλο μοντέλο Samsung βέβαια ..τα προβλήματα που έχεις δεν φαίνεται να είναι θέμα λογισμικού......δοκίμασε την μπαταρία δεν έχεις να χάσεις τίποτα,αν μπορείς να βρεις από κάποιον γνωστό σου μπαταρία ακόμα καλύτερα,να μην επιβαρυνθεις αγορά μπαταρίας πριν το εξακριβωσεις......

Edited by marinos5

Γεια σας παιδιά, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει, για εσας ισως να ειναι απλο, εγω εχω σπαταλησει καμποσες ωρες.

Εκανα αναβαθμιση λογισμικου σε 4.4.2 αποτι γραφει.

Στο τηλεφωνο μου ειχα μονο μια σελιδα εφαρμογων και αυτη οχι γεματη, ηταν οι πιο πολλες, απενεργοποιημενες η κρυμενες, μιλαμε για δεκαδες βλακειες του αυθεντικού λογισμικου από την Samsung, δεν ασχολουμαι με τιποτα απο αυτα, η χρηση ειναι μονο τηλεφωνο, συν 4-5 πραγματακια, όπως χαρτες φακος, μουσικη και ενας browser για αναγκη, διοτι δεν το χρησιμοποιω καθολου με ιντερνετ.

Μετα την αναβαθμιση οταν πηγα στο υπομενου-σελιδα των εφαρμογων μου εμφανισε καποια εικονιδια επιπλεον που ειχε προφανως το νεο λογισμικο και προεκταθησαν ομως και σε μια δευτερη σελιδα.

Ε ξεκινησα κι εγω να τα βγαλω οπως εκανα και παλαιοτερα. Με αφησε να καταργησω 1-2 εικονιδια, αλλα τα υπολοιπα δεν με αφηνει να τα σβησω η να τα κρυψω, ουτε εχει την επιλογη hide applicatrions οπως εχει το lg της κοπελας μου με ακριβως το ιδιο λογισμικο.

Αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να εξαφανισω απο τα ματια μου αυτα τα σκ@τοεικονιδια και πως μπορουν να μεταφερω απο τη μια σελιδα στην αλλη εικονιδια των εφαρμογων, ωστε να αδειασει η μια σελιδα απο τις δυο και αν μπορω να την σβησω.

Σαν λυση δημιουργησα ενα φακελο και τα πεταξα μεσα, αλλα δεν μπορω να μεταφερω τον φακελο στην πρωτη σελιδα με τιποτα, ουτε να μεταφερω τα εικονιδια στην πρωτη σελιδα, ενω παλαιοτερα το ειχα κανει, (αν και δεν θυμαμαι πως, παντως τωρα κατι αλλαξαν)

Γεια σας παιδιά, μηπως μπορει καποιος να με βοηθησει, για εσας ισως να ειναι απλο, εγω εχω σπαταλησει καμποσες ωρες.

Εκανα αναβαθμιση λογισμικου σε 4.4.2 αποτι γραφει.

Στο τηλεφωνο μου ειχα μονο μια σελιδα εφαρμογων και αυτη οχι γεματη, ηταν οι πιο πολλες, απενεργοποιημενες η κρυμενες, μιλαμε για δεκαδες βλακειες του αυθεντικού λογισμικου από την Samsung, δεν ασχολουμαι με τιποτα απο αυτα, η χρηση ειναι μονο τηλεφωνο, συν 4-5 πραγματακια, όπως χαρτες φακος, μουσικη και ενας browser για αναγκη, διοτι δεν το χρησιμοποιω καθολου με ιντερνετ.

Μετα την αναβαθμιση οταν πηγα στο υπομενου-σελιδα των εφαρμογων μου εμφανισε καποια εικονιδια επιπλεον που ειχε προφανως το νεο λογισμικο και προεκταθησαν ομως και σε μια δευτερη σελιδα.

Ε ξεκινησα κι εγω να τα βγαλω οπως εκανα και παλαιοτερα. Με αφησε να καταργησω 1-2 εικονιδια, αλλα τα υπολοιπα δεν με αφηνει να τα σβησω η να τα κρυψω, ουτε εχει την επιλογη hide applicatrions οπως εχει το lg της κοπελας μου με ακριβως το ιδιο λογισμικο.

Αν μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να εξαφανισω απο τα ματια μου αυτα τα σκ@τοεικονιδια και πως μπορουν να μεταφερω απο τη μια σελιδα στην αλλη εικονιδια των εφαρμογων, ωστε να αδειασει η μια σελιδα απο τις δυο και αν μπορω να την σβησω.

Σαν λυση δημιουργησα ενα φακελο και τα πεταξα μεσα, αλλα δεν μπορω να μεταφερω τον φακελο στην πρωτη σελιδα με τιποτα, ουτε να μεταφερω τα εικονιδια στην πρωτη σελιδα, ενω παλαιοτερα το ειχα κανει, (αν και δεν θυμαμαι πως, παντως τωρα κατι αλλαξαν)

Δυστυχώς δεν έχει σε αυτήν την έκδοση android επιλογή για απόκρυψη εφαρμογών (θα το έχετε πάλι στη lollipop,όποτε λίγο υπομονή).Αυτό που μπορείς να κάνεις τώρα,είναι να μετακινήσεις μια εφαρμογή από την πρώτη σελίδα στη δεύτερη ώστε να σου αφήσει χώρο για να δημιουργήσεις έναν φάκελο εκεί,στον οποίο θα μπορείς πλέον να ρίξεις όσες εφαρμογές δεν θέλεις και να αδειάσει η δεύτερη σελίδα. Edited by truckman

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)