StratosGR Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Δεν ανοίγει :( Βγάλε την μπαταρία για κανένα λεπτό και ξαναβάλτην. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pegy_pegy Δημ. November 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2014 Βγάλε την μπαταρία για κανένα λεπτό και ξαναβάλτην. Εχω προσπαθησει τα παντα. εχω πατησει power button μαζι με volume , power button μαζι με το κεντρικο... δε κανει τπτ. Εχω βγαλει μπαταρια παλι τπτ. Δεν ανοιγει πλεον με τπτ. Ο η/υ δεν το βλεπει καν. Δεν φορτιζει... μηπως ευθυνεται το hardware? και αν ναι γνωριζει κανενας καποιο φθηνο μαγαζι να μου στειλει σε πμ? ευχαριστω πολυ. Παράθεση Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakis1234567 Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 παιδια γιεα σας. εχω ενα note 2 και θελω νατο γυεισω απο dalvik σε art. γινετε? αν ναι που παω να το κανω αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 παιδια γιεα σας. εχω ενα note 2 και θελω νατο γυεισω απο dalvik σε art. γινετε? αν ναι που παω να το κανω αυτο? Aπαιτειται 4.4 και ακομη και να εχεις με custom/official...το touchwiz δεν ειναι συμβατο... Η μονη λυση ειναι να εχεις στοκ android (aosp) 4.4 και να το γυρισεις.Τοτε γινεται.Δεν το εχω δοκιμασει ομως και δεν ξερω κατι παραπανω Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2014 γιατι να κανεις κατι τετοιο; τι σημαινει η αλλαγη απο davlik σε art? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takisss Δημ. November 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2014 γιατι να κανεις κατι τετοιο; τι σημαινει η αλλαγη απο davlik σε art? Θεωρητικα ειναι πιο γρηγορο το ανοιγμα των εφαμρογων, γιατι το compile γινεται κατα την εγκατασταση των εφαρμογων και οχι κατα την εκτελεση τους.Αρα ενα πιο γρηγορο κινητο και ισως και βελτιωμενη μπαταρια.Μικροπραγματα παντως , δεν ειναι και καποια τρελη διαφορα για να τρελενεσαι. Μπορειτε να βρειτε περισσοτερα με μια απλη αναζητηση στο google. Ενδεικτικά Θα γινει standard στις επομενες εκδοσεις του android , προς το παρόν ας το χαρουμε οπως ειναι. Παράθεση Samsung Note Series Fan! :happy: Samsung [Note 4] N910F in White! Samsung [Note 2] N7100 in Blue ..Inspiration doesn't wait.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. November 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2014 Note ii φιλου εχει προβλημα με το wifi.Φοραει επισημη 4.4.2 και στο ασχετο σταματησε να λειτουργει το wifi οπως και το bluetooth.Τα πατας δλδ απο την μπαρα πανω αλλα δεν ενεργοποιουνται.. Εκανα factory reset αλλα δεν εστρωσε..να δοκιμασω να ξαναπερασω την 4.4.2 ? Ειχε κανενας παρομοιο προβλημα? Φοβαμαι μηπως χτυπησε καμια πλακετα.. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παιδια εδω και καμια εβδομαδα η φορτιση κολλαει στο 61% και μονο αν το βγαλω και ξαναβαλω στη μπριζα ανεβαινει στο 100.μπαταρια φταιει,φορτιστης?ειμαι ακομα σε εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Billys_7 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Παιδια εδω και καμια εβδομαδα η φορτιση κολλαει στο 61% και μονο αν το βγαλω και ξαναβαλω στη μπριζα ανεβαινει στο 100.μπαταρια φταιει,φορτιστης?ειμαι ακομα σε εγγυηση. Αυτο το παθαινω τωρα τελευταια οταν το φορτιζω απο το pc..με την πριζα κανενα προβλημα..λογικα το καλωδιο φταιει αν δεν κανω λαθος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psiliammos Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Αυτο το παθαινω τωρα τελευταια οταν το φορτιζω απο το pc..με την πριζα κανενα προβλημα..λογικα το καλωδιο φταιει αν δεν κανω λαθος.. Εγω με καλωδιο στην μπριζα κανονικα το παθαινω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergi21 Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 απο τοτε που εβαλα την 4.4.2. εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα.συμβαινει και σε αλλους ή ειμαι για αλλαγη μπαταριας?(εχω το κινητο ενα χρονο) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. November 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2014 Θεωρητικα ειναι πιο γρηγορο το ανοιγμα των εφαμρογων, γιατι το compile γινεται κατα την εγκατασταση των εφαρμογων και οχι κατα την εκτελεση τους.Αρα ενα πιο γρηγορο κινητο και ισως και βελτιωμενη μπαταρια.Μικροπραγματα παντως , δεν ειναι και καποια τρελη διαφορα για να τρελενεσαι. Μπορειτε να βρειτε περισσοτερα με μια απλη αναζητηση στο google. Ενδεικτικά Θα γινει standard στις επομενες εκδοσεις του android , προς το παρόν ας το χαρουμε οπως ειναι. σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση! αφου θα γινει standard μετα, θα το βαλουμε στην lollipop custom rom :p απο τοτε που εβαλα την 4.4.2. εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα.συμβαινει και σε αλλους ή ειμαι για αλλαγη μπαταριας?(εχω το κινητο ενα χρονο) και εγω το ιδιο πραγμα εχω παρατηρησει.. πολυ καλυτερα μου φαινονταν τα πραγματα με την 4.3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tyuio Δημ. November 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2014 Καλησπέρα σε όλους σήμερα το note μου παρουσίασε το εξής πρόβλημα..το μεσημέρι ενώ μίλησα κανονικά μετά από δύο ώρες διαπίστωσα ότι δεν λειτουργούσε το ακουστικό του τηλεφώνου, με αποτέλεσμα να με ακούνε αλλά να μην ακούω κανέναν..το περίεργο είναι ότι το ίδιο συμβαίνει και με το hands free..μπορεί κάποιος να βοηθήσει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
no_ Δημ. November 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2014 απο τοτε που εβαλα την 4.4.2. εχω παρατηρησει οτι η μπαταρια πεφτει πολυ γρηγορα.συμβαινει και σε αλλους ή ειμαι για αλλαγη μπαταριας?(εχω το κινητο ενα χρονο) Κάντε επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων. Είναι απαραίτητο μετά το update σε 4.4.2. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπέρα σας και λυπάμαι προκαταβολικά αν η απορία μου έχει ήδη απαντηθεί αλλά όσο και αν έψαξα παρέμεινα με απορία. Αγόρασα σήμερα ένα Note 2 εντός ημερολογιακής εγγύησης και σύμφωνα με τα λεγόμενα του πωλητή με Knox 0x0 που υποθέτω σημαίνει απείραχτο. Μπαίνοντας τώρα παρόλα αυτά σε download mode βλέπω τις παρακάτω εγγραφές: Custom Binary Download: Yes (1 counts) Current Binary: Samsung Official System Status: Official KNOX WARRANTY VOID: 0 Οπότε το ερώτημα είναι, είμαι εντός εγγύησης ή όχι? Ευχαριστώ, Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Καλησπέρα σας και λυπάμαι προκαταβολικά αν η απορία μου έχει ήδη απαντηθεί αλλά όσο και αν έψαξα παρέμεινα με απορία. Αγόρασα σήμερα ένα Note 2 εντός ημερολογιακής εγγύησης και σύμφωνα με τα λεγόμενα του πωλητή με Knox 0x0 που υποθέτω σημαίνει απείραχτο. Μπαίνοντας τώρα παρόλα αυτά σε download mode βλέπω τις παρακάτω εγγραφές: Custom Binary Download: Yes (1 counts) Current Binary: Samsung Official System Status: Official KNOX WARRANTY VOID: 0 Οπότε το ερώτημα είναι, είμαι εντός εγγύησης ή όχι? Ευχαριστώ, Αφου το KNOX WARRANTY VOID δε εχει γραψει , εχεις εγγυηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. November 29, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, με μπέρδεψε το Custom Binary Download που υποθέτω αφορά κάτι άλλο πέραν recovery, kernel, κτλ. Επίσης έχοντας έκδοση Ελληνική EUR ακόμα δεν έχει έρθει η αναβάθμιση για 4.4.2. Αν αναβαθμίσω μέσω Odin σε Ελληνική Rom αλλά Cosmote, χάνω εγγύηση? Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Λογικά δεν γράφει ο μετρητής με επίσημη Ρομ και Οντίν. Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Ευχαριστώ πολύ για την άμεση απάντηση, με μπέρδεψε το Custom Binary Download που υποθέτω αφορά κάτι άλλο πέραν recovery, kernel, κτλ. Επίσης έχοντας έκδοση Ελληνική EUR ακόμα δεν έχει έρθει η αναβάθμιση για 4.4.2. Αν αναβαθμίσω μέσω Odin σε Ελληνική Rom αλλά Cosmote, χάνω εγγύηση? Έχω την εντύπωση ότι δεν έχεις. Πιθανολογώ ότι στην αρχή το τηλέφωνο είχε ρομ 4.1 που δεν είχε knox και φλασάροντας κάποια ρομ, recovery κ.λ.π. έγραψε το binary. Μετά πριν μηδενίσει το μετρητή με triangle away έβαλε 4.3 με knox και δεν το ξαναπείραξε. Δεν ξέρω αν μηδενίζει τώρα χωρίς να πειραχτεί το knox. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Starback Δημ. November 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2014 Μάλιστα... the plot thickens... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και από ότι καταλαβαίνω μάλλον πρέπει να περάσω από κανένα service για να σιγουρευτώ τι γίνεται με την εγγύηση. Παράθεση Samsung Galaxy Note 9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faji Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 (edited) Μάλιστα... the plot thickens... Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις και από ότι καταλαβαίνω μάλλον πρέπει να περάσω από κανένα service για να σιγουρευτώ τι γίνεται με την εγγύηση. Αν είχες knox warranty void: 1 τότε ναι, είναι εκτός εγγύησης. Με μια επίσκεψη στο service θα "ησυχάσεις" :) Απο την 4.3 και μετά ο knox γράφει και δεν σβήνει πια. Μέχρι σήμερα που ξέρω :) Edited December 5, 2014 by faji Διόρθωση Παράθεση Για επισκευές: http://servicekiniton.gr/. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 καλησπερα, εχω θεμα με την αποσταση που λειτουργει το ΝΟΤΕ 2 με οποιαδηποτε συσκευη bluetooth και κυριως με bluetooth handsfree που δεν πιανει καθολου σε αποσταση πανω απο 20 εκατοστα απο το κινητο, οποιαδηποτε μαρκα bluetooth το ιδιο κανει. Αρχισε να το κανει απο οταν εκανα αναβαθμιση (ΟΤΑ) σε 4.4.2. - Ν7100XXUFND3 . Ρωτησα τη Samsung τι μπορω να κανω, εκανα Ρεσετ, αλλα τα ιδια. Υπαρχει καποια λυση σε αυτο? Ευχαριστω. Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Στην θέση σου θα δοκίμαζα rom αλλης χώρας. Αυτή της Γαλλίας έχει βγάλει τα περισσότερα bt fail, ή φταίνε τα Γαλλικά Note ή κάτι απροσδιόριστο... :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nabagos Δημ. December 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2014 Στην θέση σου θα δοκίμαζα rom αλλης χώρας. Αυτή της Γαλλίας έχει βγάλει τα περισσότερα bt fail, ή φταίνε τα Γαλλικά Note ή κάτι απροσδιόριστο... :lol: να τολμησω να ρωτησω αν βαλω πχ με odin απο samobile την ελληνικη cosmote νοεμβρη '14 θα εχω προβλημα με counters, knoχ και λοιπα? γιατι αυτο δεν ξερω... αν θα εχω προβλημα εγγυησης. Ενω εχει βγει στο samobile πιο φρεσκια γαλλικη, δε μου εχει βγαλει ειδοποιηση να την κατεβασει...! Παράθεση ο ηλιος ειναι πρασινος και το γρασιδι λαμπει...κι αλλα πολλα τετοια ! Γεια σας ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. December 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 6, 2014 Δε θα έχεις πρόβλημα. Και εγώ αντιμετωπίζω το ίδιο πρόβλημα. Αν βρεις λύση γράψε εδώ... Εγώ έχω βάλει την αγγλική rom στο δικό μου που είναι από cosmote. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts