Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Επειδή χρησιμοποιώ την εφαρμογή s notes καθώς το πενάκι συνεργάζεται άψογα με αυτήν , υπάρχει τρόπος να συγχρονίζει αυτόματα κάπου τις σημειώσεις , ώστε σε περίπτωση στραβής να υπάρχει backup , αλλά να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε άλλης μάρκας συσκευή ;

Τώρα κάνω εξαγωγή τις σημειώσεις στο evernote , αλλά το αρχείο που δημιουργείται δεν μπορεί να διαβαστεί από το τελευταίο , σε περίπτωση που αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω συσκευή δίχως την εφαρμογή s notes ,πως μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτές ;

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Επειδή χρησιμοποιώ την εφαρμογή s notes καθώς το πενάκι συνεργάζεται άψογα με αυτήν , υπάρχει τρόπος να συγχρονίζει αυτόματα κάπου τις σημειώσεις , ώστε σε περίπτωση στραβής να υπάρχει backup , αλλά να μπορώ να το χρησιμοποιήσω και σε άλλης μάρκας συσκευή ;

Τώρα κάνω εξαγωγή τις σημειώσεις στο evernote , αλλά το αρχείο που δημιουργείται δεν μπορεί να διαβαστεί από το τελευταίο , σε περίπτωση που αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω συσκευή δίχως την εφαρμογή s notes ,πως μπορώ να έχω πρόσβαση σε αυτές ;

Προσωπικα, εχω συνδεθει με samsung account και και gmail, εχω ενεργοποιησει στο back up, να ξαναβαζει τους κωδικους, εφαρμογες και οτι αλλο ειναι απο μονο του παλι μετα απο update η επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων, και τωρα οταν αυτους τους λογαρισμους τους εβαλα στο Note 10.1, ηρθαν τα παντα που ειχα απο το τηλ στο ταμπλετ, οπως και οι σημιωσεις απο το Note 2 , στο S Note του Note 10.1 .

Παιδιά ξαφνικά το κιν δεν επικοινωνεί με το wifi του σπιτιού.Εκανα ατελείωτα restart και στα δυο,ξαναέβαλα το κωδικό του ρουτερ στο κινητό,μήπως τον είχε χάσει αλλά τζίφος.Συνδέομαι κανονικά στο ρουτερ μου και δεν εχω internet!!!! Καμμιά ιδεα;

Καταρχήν αφού συνδέεσαι κανονικά στο ρούτερ, άρα επικοινωνεί με το wifi, απλώς δεν σου δίνει πρόσβαση προς τα έξω, στο internet.

Επίσης θα σου πρότεινα να δοκιμάσεις από τις ρυθμίσεις του router (από το διαχειριστικό interface) να αλλάξεις το πρωτόκολλο 11b+g+n σε σκέτο b π.χ. Και εγώ για ένα διάστημα ενώ σε άλλα δίκτυα συνδεόμουν και είχα πρόσβαση στο διαδίκτυο, συγκεκριμένα στη δουλειά, συνδεόμουν μόνο τοπικά, αλλά χωρίς πρόσβαση στο Internet. Η αλλαγή αυτή έλυσε το πρόβλημα.

Να πεθαίνεις για την Ελλάδα είναι άλλο

και άλλο εκείνη να σε πεθαίνει...

ηρθαν τα παντα που ειχα απο το τηλ στο ταμπλετ, οπως και οι σημιωσεις απο το Note 2 , στο S Note του Note 10.1 .

Εάν όμως το τάμπλετ ήταν άλλη μάρκα ;

Δεν θέλω να είμαι δέσμιος μιας εταιρείας , για αυτό ψάχνω τρόπο να μπορώ να δω τις σημειώσεις από οπουδήποτε.

Εάν όμως το τάμπλετ ήταν άλλη μάρκα ;

Δεν θέλω να είμαι δέσμιος μιας εταιρείας , για αυτό ψάχνω τρόπο να μπορώ να δω τις σημειώσεις από οπουδήποτε.

Δεν ξερω αν το samsung account εκανε την δουλεια η το gmail. Μακαρι να ηξερα να σε βοηθουσα περισσοτερο.

----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περιμενω τοσο καιρο για αναβαθμιση αλλα τιποτα, εχω Ελληνικο και ετσι λεω να κατεβασω απο εδω.

Γραφω στο search gt-n7100

Σωστα η οχι ?

http://www.sammobile.com/firmwares/

....και ποιας χωρας?

Κατεβαζω την σλοβενικη

Model: GT-N7100

Model name: GALAXY Note II

Country: Slovenia

Version: Android 4.4.2

Changelist: 2335159

Build date: Fri, 25 Jul 2014 10:05:33 +0000

Product Code: SIO

PDA: N7100XXUFNG3

CSC: N7100OXFFNG1

MODEM: N7100XXUFND3

και το odin.

για να δουμε θα τα καταφερω ?

Edited by jimmys

καλησπέρα παιδιά εχθές έσπασε η οθόνη του νοτε 2 μου υπάρχει κανένας που να πουλάει καμιά η να έχει κάποιον γνωστό?

δεν εχω τηλ!!!!!

Ευχαριστω :(

Alexxxxxxxxxxxx

εχω 4.4.2 σλοβενικη με τις συμβουλες σου μεσω odin - sammobile !!!!!

Σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

καλησπέρα παιδιά εχθές έσπασε η οθόνη του νοτε 2 μου υπάρχει κανένας που να πουλάει καμιά η να έχει κάποιον γνωστό?

δεν εχω τηλ!!!!!

Ευχαριστω :(

160 ευρω στην αντιπροσωπια, 100 ευρω το ανταλλακτικο απο ebay. Τζαμι και οθόνη πανε μαζι. ολες οι αλλες λυσεις (αλλαγή του εξω τζαμιου) ειναι ημιμετρα. Εγω το πουλησα ολο μαζι εχτες (με σπασμενη οθονη) 150 ευρω. ;)

Καλησπέρα,

Θα ήθελα να ρωτήσω εάν υπάρχει κάποιος που να χρησιμοποιεί το smartwatch pebble με το note 2.

Σκέφτομαι να αγοράσω το συγκεκριμένο ρολόι και θα ήθελα να μάθω αν υπάρχουν τυχόν προβλήματα στην σύνδεση μεταξύ τους καθώς και γενικές εντυπώσεις.

Ευχαριστώ :)

{What goes around comes around}

Alexxxxxxxxxxxx

εχω 4.4.2 σλοβενικη με τις συμβουλες σου μεσω odin - sammobile !!!!!

Σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω

Jimmys είδες μεγάλη διαφορά στο τηλέφωνο;;;;και αν ναι τι, ευχαριστώ.

Jimmys είδες μεγάλη διαφορά στο τηλέφωνο;;;;και αν ναι τι, ευχαριστώ.

Εχω δει η μπαταρια να στεκεται πολυ καλυτερα, ειναι πιο smooth ο χειρισμος των οθονων και μου αρεσει η γραμματοσειρα. Αυτα τα ελαχιστα που εχω δει εγω, υπαρχουν πολλα περισσοτερα πιστευω αλλα με τον καιρο θα τα δω σε κανα βινετο απο youtube, απο καποιον που ξερει πολλα σε σχεση με μενα.

Με το antutu, πριν με 4.3 ημουω στα 21.560 περιπου και τωρα βρισκομαι στα 24.371

Χαιρετω.

Το Note 2 ενος φιλου,χαλασε,και του ειπαν οτι καηκε η μητρικη.Του ζητησαν δε 200€ για να την αλλαξουν.

Ο ανθρωπος,ειναι της δουλειας,ηλεκτρονικος χρονια,και του ειπα ηπως θα μπορουσε να τη βρει στο eBay,και να την αλλαξει μονος του.Βρηκα δε αυτα,στο eBay.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_kw=samsung+2+motherboard

Δεν ξερω βεβαια,αν κανει,και ποια κανει απ'αυτες που υπαρχουν εκει.

Πως το βλεπετε;

Κοσμοτε,100Mbps.

Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro,

JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives.

Χαιρετω.

Το Note 2 ενος φιλου,χαλασε,και του ειπαν οτι καηκε η μητρικη.Του ζητησαν δε 200€ για να την αλλαξουν.

Ο ανθρωπος,ειναι της δουλειας,ηλεκτρονικος χρονια,και του ειπα ηπως θα μπορουσε να τη βρει στο eBay,και να την αλλαξει μονος του.Βρηκα δε αυτα,στο eBay.

http://www.ebay.com/sch/i.html?_kw=samsung+2+motherboard

Δεν ξερω βεβαια,αν κανει,και ποια κανει απ'αυτες που υπαρχουν εκει.

Πως το βλεπετε;

Στην αναζήτηση που έκανες έγραψες "samsung 2 motherboard" (ξέχασες το "note") και χρησιμοποίησες το αμερικανικό eBay... Η σωστή αναζήτηση (στο βρετανικό eBay) είναι εδώ.

Πρόσεξε η μητρική να είναι ξεκλείδωτη, να μην είναι demo και να είναι ευρωπαϊκή.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Καλησπερα σε ολους.

Εχω ελληνικο note 2 με την 4.3 πανω,δεν εχω κανει ροοτ και θελω να περασω την γαλλικη 4.4 μεσω odin.

Επειδη ειμαι ασχετος,εχω βρει καποιες οδηγιες,απλα μπορει να μου πει καποιος αν πρεπει να κανω backup?Η δεν σβηνεται τιποτα παρα μονο γινεται αναβαθμιση?Και 2ον χρειαζεται ροοτ η μπορω και χωρις?

Ευχαριστω!

Edited by murcielago580200

Καλησπερα σε ολους.

Εχω ελληνικο note 2 με την 4.3 πανω,δεν εχω κανει ροοτ και θελω να περασω την γαλλικη 4.4 μεσω odin.

Επειδη ειμαι ασχετος,εχω βρει καποιες οδηγιες,απλα μπορει να μου πει καποιος αν πρεπει να κανω backup?Η δεν σβηνεται τιποτα παρα μονο γινεται αναβαθμιση?Και 2ον χρειαζεται ροοτ η μπορω και χωρις?

Ευχαριστω!

Τιποτα δεν σβηνεται, μονο μην τσεκαρεις το re-partition. Δεν χρειαζεται να εισαι root. Ανοιγεις το odin, βαζεις τo firmware και περιμενεις να γινει η δουλεια απο το προγραμμα, δεν κανεις τιποτα.

Δεν υπάρχει ακόμα Note II πανευρωπαϊκως που να είναι εκτός εγγυησης,αφού δεν εχουν ακόμα συμπληρωθει 2 χρόνια από τη μέρα κυκλοφορίας του στην Ευρώπη. Δεν καλύπτεται από εγγυηση λοιπον? :wacko:

Samsung Galaxy Note Edge :love: & Samsung Galaxy Note II

http://voithostyrempora2.blogspot.com/2013/02/this-is-how-its-done.html : This is how it's done, γατάκια Ολλανδοί.

Τιποτα δεν σβηνεται, μονο μην τσεκαρεις το re-partition. Δεν χρειαζεται να εισαι root. Ανοιγεις το odin, βαζεις τo firmware και περιμενεις να γινει η δουλεια απο το προγραμμα, δεν κανεις τιποτα.

Ετσι το εκανες κι εσυ? Φλασαρες χωρις να κανεις hard reset?

Εχω δει η μπαταρια να στεκεται πολυ καλυτερα, ειναι πιο smooth ο χειρισμος των οθονων και μου αρεσει η γραμματοσειρα. Αυτα τα ελαχιστα που εχω δει εγω, υπαρχουν πολλα περισσοτερα πιστευω αλλα με τον καιρο θα τα δω σε κανα βινετο απο youtube, απο καποιον που ξερει πολλα σε σχεση με μενα.

Με το antutu, πριν με 4.3 ημουω στα 21.560 περιπου και τωρα βρισκομαι στα 24.371

Το bt τι εμβέλεια/απόδοση σου φαινεται να έχει;

Ετσι το εκανες κι εσυ? Φλασαρες χωρις να κανεις hard reset?

Ετσι το εκανα, χωρις hard reset

Το bt τι εμβέλεια/απόδοση σου φαινεται να έχει;

Η εμβελεια ειναι η ιδια με πριν, ουτε καλυτερη ουτε χειροτερη, ιδια συμπεριφορα βλεπω.

Πάντως σε αυτό το thread

http://androidforums.com/samsung-galaxy-note-2/850699-bluetooth-range-extremely-dropped-after-4-4-2-update-2.html

κάποιοι αναφέρουν ότι εάν ενεργοποιηθεί το wifi tethering το πρόβλημα λύνεται.

Ετσι το εκανα, χωρις hard reset

Θα σε στεναχωρησω,αλλα τα προβληματα σε περιμενουν στη γωνια...

Θα σε στεναχωρησω,αλλα τα προβληματα σε περιμενουν στη γωνια...

Σαν τιπροβληματα θα μου εμφανιστουν ?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)