Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ μόλις πέρασα την 4.4.2 της Cosmote.Το κινητό άλλαξε πάρα πολύ.Πολύ άμεσο, το wifi μια χαρά, και τώρα φορτίζω να δω πως θα πάει.Τα μπλε δοντια δεν τα χρησιμοποιω ιδιαιτερα οπότε δεν έχω ακόμα κάτι να αναφέρω.
Galaxy Note 4 SM-N910F

Παιδιά το κινητό μας έχει wifi direct, αν το λέω καλά? Δηλαδή μπορεί να στείλει αρχεία ε άλλο κινητό μέσω wifi? Πρέπει να έχει το κινητό κάποια εφαρμογή η την έχουμε ήδη?

Ανάμεσα σε Samsung κινητά γίνεται χωρίς κάποια άλλη εφαρμογή. Για άλλα κινητά μπορείς να κατεβάσεις μια από τις πολλές εφαρμογές από το play store όπως το super beam, WiFi transfer κτλ Edited by Bezbozny

Μεταξύ των Samsung πώς γίνετε? Και αν ξέρεις, ποιος είναι ο πιο γρήγορος τρόπος μεταφοράς αρχείων από συσκευή σε συσκευή, μέσω bluetooth, wifi η nfc?

Ευχαριστώ πολύ!

EDIT: Μια διευκρινηση παρακαλω, με το WiFi File Transfer, συνδεονται δυο συσκευες, μεσω του wifi που εχουν μεταξυ τους, η συσδεονται μεταξυ τους στο ιδιο δικτυο με κοινο router?

Edited by jimmys

S beam μέσω nfc

To sbeam δεν είναι ταχύτερο από το wifi direct. Απλά χρησιμοποιεί το nfc για να κάνει τη σύνδεση μεταξύ των δύο συσκευών και μετά το wifi direct για τη μεταφορά...

Για να χρησιμοποιησω το wifi direct, πρεπει να ειναι ο αλλος διπλα μου , σωστα?

Απλα θελω να βρω τον πιο γρηγορο τροπο μεταφορας, στην περιπτωση που

α.ο αλλος ειναι διπλα μου,και

β.στην περιπτωση που ο αλλος, ειναι μακρυα μου.

Χρησιμοποίησε το nfc για να γίνει η σύνδεση για το wi Fi direct και μετά μπορείς να απομακρυνθείς. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος. Edited by azzazel

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Χρησιμοποίησε το nfc για να γίνει η σύνδεση για το wi Fi direct και μετά μπορείς να απομακρυνθείς. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος.

και θελω να πιστευω και ο πιο ταχυς στην μεταφορα σε σχεση με την εφαρμογη SuperBeam .

Καλησπέρα στην παρέα,αν δεν κάνω λάθος μερικοί με vodafone πάροχο έχετε πάρει το update.

Έχω και εγώ vodafone καρτοκινητή αλλά δεν έχει έρθει τίποτα ακόμη.Πρέπει να κάνω κάτι?

Ευχαριστώ.

Χρησιμοποίησε το nfc για να γίνει η σύνδεση για το wi Fi direct και μετά μπορείς να απομακρυνθείς. Είναι ο πιο εύκολος τρόπος.

Το wifi direct λειτουργει παρομοια με το bt οσον αφορα την αποστολη-ληψη αρχειων και δεν ειναι απαραιτητο το nfc για κατι τετοιο οπως επισης δεν χρειαζεται να ειναι πολυ κοντα το ενα κινητο με το αλλο.Το nfc το ενεργοποιουμε στην περιπτωση που θελουμε να στειλουμε με την λειτουργια αποστολης πλατη-πλατη .Προυποθεση ειναι να ειναι συνδεδεμενα και τα δυο κινητα στο ιδιο ρουτερ και ειναι ο ταχυτερος τροπος αποστολης (για το wifi direct παντα)

Για αποστολή με wi Fi direct ΔΕΝ χρειάζεται σύνδεση με router. Έχω στείλει καμιά 30αρια φώτο σε s3 με χρήση nfc (για απλοποίηση της σύνδεσης) χωρίς να υπάρχει router. Η όλη διαδικασία ζήτημα να κράτησε ένα λεπτό.

Xiaomi Redmi Note 3 Pro

Γιάννης

Για αποστολή με wi Fi direct ΔΕΝ χρειάζεται σύνδεση με router. Έχω στείλει καμιά 30αρια φώτο σε s3 με χρήση nfc (για απλοποίηση της σύνδεσης) χωρίς να υπάρχει router. Η όλη διαδικασία ζήτημα να κράτησε ένα λεπτό.

Φυσικά και ΔΕΝ χρειάζεται router. Γιαυτό λέγεται και Wi-Fi Direct.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Να ρωτησω κατι παιδια , αν και ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ετσι δουλευει.

Οταν ειμαι με "H" απλο δεν εχω καθολου ιντερνετ.Μα καθολου!Η πιο σωστα σε καποιες περιοχες (πολυ λιγες εχω δει μεχρι τωρα) πιανει και πορευεται με κανονικα με το H.

Οταν ειμαι με Η+ εχω κανονικα γρηγορο ιντερνετ.

Υποθετω οτι το κινητο προτιμα να συνδεθει καθε φορα με H+ και ειναι στην αναμονη οταν πιανει Η.

Ετσι δουλευει και εσας;

Απο την 4.1.2 το ειχα αυτο το θεμα.

Τωρα που εβαλα 4.4 σαν να αργει περισσοτερο να συνδεθει με Η+ και ειναι λιγο σπαστικο.

Να αλλαζα μοντεμ; Εχει κανενας να προτεινει κατι; Για kitkat μιλαω παντα. (mj5 Bootloader)

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Οταν ειμαι με "H" απλο δεν εχω καθολου ιντερνετ.Μα καθολου!Η πιο σωστα σε καποιες περιοχες (πολυ λιγες εχω δει μεχρι τωρα) πιανει και πορευεται με κανονικα με το H.

Υποθετω οτι το κινητο προτιμα να συνδεθει καθε φορα με H+ και ειναι στην αναμονη οταν πιανει Η.

Ετσι δουλευει και εσας;

Τωρα που εβαλα 4.4 σαν να αργει περισσοτερο να συνδεθει με Η+ και ειναι λιγο σπαστικο.

Να αλλαζα μοντεμ; Εχει κανενας να προτεινει κατι; Για kitkat μιλαω παντα. (mj5 Bootloader)

Κανονικα με ολες τις διαβαθμησεις του mobile ιντερνετ πρεπει να σερφαρεις (E,G,3G,H,H+) αλλα με διαφορετικες ταχυτητες...μηπως καποια εφαρμογη δημιουργει το θεμα σου ? με μαμα κιτ κατ και εμενα αργει λιγο να πιασει δεδομενα !! αλλα μπαινω κανονικα :O

Xiaomi Mi10T

Amazfit T-Tex

Sony a6000

Ετσι δουλευει και εσας;

Τάκη μην ανησυχείς καθόλου, είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που παρατηρείς. Κι εμένα έτσι ακριβώς συμπεριφέρεται. Όταν είναι στην αναμονή και δεν υπάρχει μεταφορά δεδομένων είναι στο H. Μόλις ζητήσω κάτι απ' το internet γυρίζει σε H+. Υπάρχουν κάποιες περιοχές που δεν γυρίζει σε H+ αλλά δουλεύει σε σκέτο H. Αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων γυρίζει από H σε H+ μόλις υπάρχει δραστηριότητα internet.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Κανονικα με ολες τις διαβαθμησεις του mobile ιντερνετ πρεπει να σερφαρεις (E,G,3G,H,H+) αλλα με διαφορετικες ταχυτητες...μηπως καποια εφαρμογη δημιουργει το θεμα σου ? με μαμα κιτ κατ και εμενα αργει λιγο να πιασει δεδομενα !! αλλα μπαινω κανονικα :O

Οχι , και με μαμα 4.1.2 παρατηρουσα το ιδιο ακριβώς!

Τάκη μην ανησυχείς καθόλου, είναι απόλυτα φυσιολογικό αυτό που παρατηρείς. Κι εμένα έτσι ακριβώς συμπεριφέρεται. Όταν είναι στην αναμονή και δεν υπάρχει μεταφορά δεδομένων είναι στο H. Μόλις ζητήσω κάτι απ' το internet γυρίζει σε H+. Υπάρχουν κάποιες περιοχές που δεν γυρίζει σε H+ αλλά δουλεύει σε σκέτο H. Αλλά στη συντριπτική πλειοψηφία των περιπτώσεων γυρίζει από H σε H+ μόλις υπάρχει δραστηριότητα internet.

Ακριβώς οτι είπες ισχύει και σε εμένα!

Ευχαριστώ , γιατι νόμιζα οτι είχα πρόβλημα! :)

Samsung Note Series Fan! :happy:

Samsung [Note 4] N910F in White!

Samsung [Note 2] N7100 in Blue

..Inspiration doesn't wait..

Καλησπέρα παιδιά, εμένα λέει ότι είναι στο Βιετνάμ φτιαγμένο, και λέει eu παντού; θα πάρω 4.4.2: ευχαριστώ :)

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)