ponaei8anasi Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Nova go δεν μπορείς να δεις. Όλα τα άλλα ναι. Δεν μπορεις να δεις λογω το οτι το κλειδωνει η nova η για καποιο αλλο λογο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leoman Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Δεν μπορεις να δεις λογω το οτι το κλειδωνει η nova η για καποιο αλλο λογο? Λόγω nova. Παράθεση Samsung Galaxy Note II :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DeathAngel Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Πήρε κανένας την 4.4.2; Διάβασα ότι η Samsung άρχισε να την δίνει... Παράθεση Όλα καλά. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Παιδιά θέλω βοήθεια !!! Εσπασε το γυαλί μόνο και όχι το digitizer ή η οθόνη απο όσο ξέρω και ψάχνω να βρώ να το αλλάξω , γνωρίζει κανένας να μου πει , απο που μπορώ να βρώ να παραγγείλω ένα ? έχει και γορίλα έτσι δεν είναι ? απο ebay θα είναι καλά ? ευχαριστώ εκ των προτέρων... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αν τα καταφέρεις με τους οδηγούς από youtube...Έδωσα 160€ και άλλαξα όλη την οθόνη...Πάει πακέτο δυστυχώς. Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
iobelika Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αν τα καταφέρεις με τους οδηγούς από youtube...Έδωσα 160€ και άλλαξα όλη την οθόνη...Πάει πακέτο δυστυχώς. το πήγες σε κάποιον να σου το κάνει ? στο ebay έχει και κάτι "γυαλιά" οθόνης μόνο που πρέπει να ξεκολλήσεις το παλιό απο το digitizer και μετά να βάλεις το καινούργιο και καλά ... οπότε κοιτάω σε videakia για να δώ τι λένε και εκεί ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Πήρε κανένας την 4.4.2; Διάβασα ότι η Samsung άρχισε να την δίνει... Σε εμένα που είναι γαλλικό έχει βγει αλλά βαριέμαι να την περάσω και να κάνω reset.. :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Ή αυτό ας πούμε;;;;; http:// http://www.sonymobile.com/gr/products/smartwear/smartband-swr10/ Follow me για να ειμαστε στο σωστο νημα. ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Παιδιά θέλω βοήθεια !!! Εσπασε το γυαλί μόνο και όχι το digitizer ή η οθόνη απο όσο ξέρω και ψάχνω να βρώ να το αλλάξω , γνωρίζει κανένας να μου πει , απο που μπορώ να βρώ να παραγγείλω ένα ? έχει και γορίλα έτσι δεν είναι ? απο ebay θα είναι καλά ? ευχαριστώ εκ των προτέρων... Ειπαμε, δεν εχει gorilla. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karajim80 Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Πήρε κανένας την 4.4.2; Διάβασα ότι η Samsung άρχισε να την δίνει... Την εχει δωσει στα γαλλικα τηλεφωνα και ειναι διαθεσιμη για κατεβασμα και οντιν στο σαμμομπαιλ. Παράθεση Same Sh..t , Different Day Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Την εχει δωσει στα γαλλικα τηλεφωνα και ειναι διαθεσιμη για κατεβασμα και οντιν στο σαμμομπαιλ. Αν την περάσουμε μέσω Odin χάσουμε εγγύηση λόγω knox;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eklipsi Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 το πήγες σε κάποιον να σου το κάνει ? στο ebay έχει και κάτι "γυαλιά" οθόνης μόνο που πρέπει να ξεκολλήσεις το παλιό απο το digitizer και μετά να βάλεις το καινούργιο και καλά ... οπότε κοιτάω σε videakia για να δώ τι λένε και εκεί ? Το πήγα σε γνωστό μου που έχει μαγαζί για επισκευές κ.λ.π.Μεσημέρι του το άφησα,βράδυ το πήρα.Παρεπιμπτόντως,μια χαρά η 4.4.2 Παράθεση When the going gets tough,the tough get going... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 Αν την περάσουμε μέσω Odin χάσουμε εγγύηση λόγω knox;;; Δεν γραφει το knox όταν περνάς official rom Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Μπορείς να περάσεις την γαλλική αν έχεις άλλης χώρας ? (πχ βουλγάρική, γερμανική κτλ) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimzak Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ναι και βέβαια μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Thank you. :) Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
winer Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Ή αυτό ας πούμε;;;;; http:// http://www.sonymobile.com/gr/products/smartwear/smartband-swr10/ Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά το ένα είναι ρολόι ακριβό και το άλλο της Sony μπρασελε που κάνει κι άλλα απ ότι είδα. Επειδή δεν είμαστε στο σωστό θέμα θα απαντήσω με πληροφορίες στο λινκ που προτείνει ο φίλος με τα αξεσουάρ. Edited April 27, 2014 by winer Παράθεση Παιρνεις παντα αυτο που δινεις για να υπαρξει ισοροπια.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Eχω βουλγάρικο Νοτε 2 (από σκρουτζομάγαζο). Πέρασα μέσω odin την γαλλική 4.4.2. Πρώτη εντύπωση το πόσο γρήγορο είναι σε σχέση με την 4.3. Δεν είναι placebo effect. Ρολάρει εμφανώς καλύτερα. Η μπαταρία από το λίγο που το ζόρισα κρατάει πολύ καλά. Σίγουρα δεν έχεις θέμα εκεί. Η μπαταρία και βελάκια στο wifi-3g άσπρισαν και δεν έχει πλέον ίχνος χρώματος η notification bar. Κατά τα άλλα τα μενού ίδια. Κανένα έξτρα feature οπότε μην ελπίζετε.:lol: Τελικό συμπέρασμα: τα αξίζει μιας και έγινε πιο σβέλτο. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Monolithic Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Θα συμφωνησω. Μου ηρθε η αναβαθμιση χθες το πρωι μεσω ΟΤΑ (γαλλικο) και την περασα οπως ειναι. Αρπαξε λιγο ακομα απο σπιρταδα, ενω η μπαταρια καλα κρατει. Ειμαι στο 45% με περιπου 5 ωρες οθονη. Καθολου ασχημα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saroy1982 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Ωραίο το update, έδωσε αέρα στη ταχύτητα απόκρισης και ανοίγματος των εφαρμογών. Με τέτοια βάση οι custom roms θα κάνουν 'παπάδες'. Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/61ds253tht5lqjmqm8sd.jpg "Οι έρωτές μου είναι γεμάτοι από σταυρούς..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) ρε παιδια κατι που εχει συζητηθει και μου εχει σπασει τα νευρα (στην 4.3 ειμαι) γιατι αργει τοσο να επανελθει η οθονη;;; το svoice το εχω κανει freeze και οταν το ειχα κανονικα παλι αργουσε. τι αλλο να δοκιμασω; Edited April 27, 2014 by Dark_ds Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Περνάω την γαλλική. Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnbakk Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Θελω να περασω την νεα ρομ αλλα απο οτι καταλαβα πρεπει να κανω hard reset πριν και μετα αλλα δεν θελω να ξαναστησω το κινητο απο την αρχη βασικα δεν θελω να χασω τα δεδομένα σε καποισς εφαρμογες.Υπαρχει καπως να κανω hard reset χωρις να χασω αυτα τα δεδ8μενα.Πχ καποιες διευθύνσεις στο gps και αλλα δεδομενα απο αλλες εφαρμογες.Βασικα το κινητο ειναι γαλλικό και την 4.3 την περασα χωρις hard reset και το κινητό ειναι μια χαρα.Να κανω το ιδιο και τωρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 (edited) Εγώ δεν έκανα reset. Μια χαρά ρολάρει. Ξέχασα, άλλαξε και skin το ραδιόφωνο και το calculator. Edited April 27, 2014 by elteo Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psycoclan1 Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Λογικα κατι πατησες κατα λαθος στις ρυθμισεις. πανε ρυθμισεις>>η συσκευη μου>>εξαρτημα>>εμφανιση οθονης desktop και απενεργοποιησε το! Παράθεση Επισκευτειτε την virtual πόλη μου και βοηθηστε στην εξελλιξη της! http://thesschester.myminicity.com/ και http://thesschester.myminicity.com/ind Ευχαριστώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 Θελω να περασω την νεα ρομ αλλα απο οτι καταλαβα πρεπει να κανω hard reset πριν και μετα αλλα δεν θελω να ξαναστησω το κινητο απο την αρχη βασικα δεν θελω να χασω τα δεδομένα σε καποισς εφαρμογες.Υπαρχει καπως να κανω hard reset χωρις να χασω αυτα τα δεδ8μενα.Πχ καποιες διευθύνσεις στο gps και αλλα δεδομενα απο αλλες εφαρμογες.Βασικα το κινητο ειναι γαλλικό και την 4.3 την περασα χωρις hard reset και το κινητό ειναι μια χαρα.Να κανω το ιδιο και τωρα? Hard reset δεν χρειαζεται πριν. Αν εχεις προβλημα με την νεα εκδοση, τοτε κανε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts