m7ixalis Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Χρειαζεται γιατι για καποιο λογο ενω ειμαι με 4.1.1 cosmote το κιες μου λεει οτι δεν εχω αλλη αναβαθμιση ενω υπαρχει ηδη η 4.1.2. Δεν ξερω γιατι το κανει αυτο αλλα απ'οτι βλεπω μονο με odin μπορω να κανω update. Το θεμα ειναι πως? Μην κανω καμια ....κια. Διάβασε το πως μπορεί να γίνει . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aris_volos Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Παιδιά έχω την συσκευη 20 μέρες περίπου... Πριν κάνω το βήμα για την αγορά παντόφλα το ανέβαζα και το κατέβαζα.... Αλλα πραγματικά δεν έχω λόγια να πω... Είναι άψογο σε όλα... Δεν κολλάει, μπαταρία τέλεια, κάμερα πολύ καλή... Θα μείνω καιρό στην συσκευη έχει ψωμιά πολλά ακόμα.... Παράθεση nokia 3310 - nokia 5130 - sharp gx 25 - k750i - nokia e66 - nokia 5800 - motorola milestone - htc desire-iphone 3gs - ideos x5 - lg optimus black - lg optimus 2x - iphone 4 16gb - galaxy s2 - 4s - s3 - iphone5 - lg g2 - lumia 1020 - note 2 - note 3 - 5s - iphone 6 (asus fonepad 3g 8gb) - lg v10 black - s7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Οκ εβγαλα ακρη. Κατεβασα και την εφαρμογη sview και δουλεύει άψογα. Πολυ καλη θηκη προτείνεται Σε ποσο καιρο σου ηρθε φιλε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aeroporos Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Οκ εβγαλα ακρη. Κατεβασα και την εφαρμογη sview και δουλεύει άψογα. Πολυ καλη θηκη προτείνεται Εγω φιλε μου που εχω θεμα με τον proximity sensor,θα λειτουργει η θηκη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 παρελαβα σημερα αυτην εδω την θηκη http://www.aliexpress.com/item/luxury-S-View-Open-Flip-Leather-Back-Cover-Cases-Battery-Housing-Case-For-Samsung-Galaxy-Note/1617083293.html αλλα δεν μου βγαζει το παραθυρο με της πληροφοριες οπως δειχνει να κανει,ουτε την επιλογη απαντησης στο παραθυρο μεσα. χρειαζεται καποια ρυθμιση ή απλα ΔΕΝ παιζει στο κινητο μας? Δεν ειναι καλυτερη αυτη η οποια σου προστατευει και το καπακι της μπαταριας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Σε ποσο καιρο σου ηρθε φιλε ? Bασικα την αγορασα απο το insomnia απο ενα παλικαρι (ολοκαινουργια) αλλα το εψαξα λιγο να δω πως δουλευει και βρηκα το καταστημα που της εχει(γι΄αυτο εβαλα εκεινο το λινκ).Δεν ξερω τον χρονο παραδωσης,μπορεις να δεις ή να ρωτησεις με ενα μειλ. Εγω φιλε μου που εχω θεμα με τον proximity sensor,θα λειτουργει η θηκη; συγνωμη δεν το γνωριζω αυτο Δεν ειναι καλυτερη αυτη η οποια σου προστατευει και το καπακι της μπαταριας? μα σε αυτη που αναφερω βγαζεις το καπακι το πισω και η θηκη εχει δικο της που εφαρμοζη επανω το κινητο.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 μα σε αυτη που αναφερω βγαζεις το καπακι το πισω και η θηκη εχει δικο της που εφαρμοζη επανω το κινητο.;) Ναι το βλεπω, αλλα το μερος της θηκης που τωρα παιζει τον ρολο καπακι μπαταριας, ειναι εκτεθειμενο, αντιθετα μ' αυτη που εδειξα, που δεν χρειαζεται να αφαιρεσεις το καπακι για να την βαλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 ναι σιγουρα φαινεται καλυτερη απο θεμα προστασιας,αλλα μην ξεχνας οτι πολλες θηκες κανουν περισσοτερο ζημια παρα προστατευουν,γι'αυτο ειμαι επιφυλακτικος με αυτες;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 ναι σιγουρα φαινεται καλυτερη απο θεμα προστασιας,αλλα μην ξεχνας οτι πολλες θηκες κανουν περισσοτερο ζημια παρα προστατευουν,γι'αυτο ειμαι επιφυλακτικος με αυτες;) Ειναι και θεμα γουστου. Με γεια σου. Χρειαζεται καποια εφαρμογη να τρεχει για να φαινονται οι πληροφοριες στο παραθυρο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Ειναι και θεμα γουστου. Με γεια σου. Χρειαζεται καποια εφαρμογη να τρεχει για να φαινονται οι πληροφοριες στο παραθυρο? https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hatroid.sviewpro&hl=el υπαρχει και free ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 18, 2014 Eχει ειδικη ρυθμιση για το Layout των πληροφοριων, γιατι η θηκη που παρεθεσες εχει τετραγωνο layout ενω στην εφαρμογη του Playstore ειναι ορθογωνιο το layout ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roccat Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 http://www.sammobile.com/2014/02/18/samsung-usa-confirms-android-4-4-kitkat-update-for-multiple-devices-rollout-begins-today/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε κάτι με την 4.4 πχ στο nexus7 που την έχω, η διαφορά είναι μικρή αλλά φέρνει και κάποια σπαστικά χαρακτηριστικά. πχ το μονόχρωμο εικονίδιο του wifi, οπότε δεν ξέρεις αν κατεβάζει ή όχι. στο note 3 τι αλλαγές έφερε απο 4.3 σε 4.4? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Δεν ειναι καλυτερη αυτη η οποια σου προστατευει και το καπακι της μπαταριας? μα σε αυτη που αναφερω βγαζεις το καπακι το πισω και η θηκη εχει δικο της που εφαρμοζη επανω το κινητο.;) Ναι το βλεπω, αλλα το μερος της θηκης που τωρα παιζει τον ρολο καπακι μπαταριας, ειναι εκτεθειμενο, αντιθετα μ' αυτη που εδειξα, που δεν χρειαζεται να αφαιρεσεις το καπακι για να την βαλεις. ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΠΙΣΩ! Οι περισσοτερες s-view cases που ειδα, ειναι μιση πλαστικη που γινεται καπακι μπαταριας και μιση δερμα η απομιμηση δερματος που καλυπτει την οθονη. Σε αυτη που μας λεει ο φιλος, το δερμα ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ προς το πισω μερος, ΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ το νεο καπακι μπαταριας! Δεν το ειχα προσεξει! Ομως αυτη την απορια την εχω και εγω: Eχει ειδικη ρυθμιση για το Layout των πληροφοριων, γιατι η θηκη που παρεθεσες εχει τετραγωνο layout ενω στην εφαρμογη του Playstore ειναι ορθογωνιο το layout ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panikos2014 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Ανάλογα με τη χρήση που κάνεις. Την περισσότερη μπαταρία την καταναλώνει η οθόνη οπότε αυτό είναι το βασικό στοιχείο. Αν θες ρίξε μια ματιά στο θέμα Μπαταρία: Οι εμπειρίες σας με τα Galaxy Note Ι / ΙΙ για να πάρεις μια ιδέα. Ναι, έχουμε ένα μίσος προς τα Greeklish!:p Καλημέρα και πάλι. (Συγνώμη για την καθυστέρηση) Ευχαριστώ για την απάντηση και για την παραπομπή. Θα ήθελα να σας τυραννίσω λίγο... είδα στην αγορά για clones του SGNII.... πως μπορώ να δώ ότι το δικό μου δεν ειναι fake?:cry::cry::cry: BTW η μπαταρία ρόκαρε... 3η και 8 ώρες...... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npapagri Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 απ οσο ξερω θα περασεις στον υπολογιστη σου το kies κι αν το αναγνωρισει τοτε ειναι γνησιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panikos2014 Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 απ οσο ξερω θα περασεις στον υπολογιστη σου το kies κι αν το αναγνωρισει τοτε ειναι γνησιο. Δηλαδή το imei? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dark_ds Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Δηλαδή το imei? κατεβασε απο εδω το kies 3 http://www.samsung.com/gr/support/usefulsoftware/KIES/JSP και δες αν το προγραμμα αναγνωρισει το κινητο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 ... είδα στην αγορά για clones του SGNII.... πως μπορώ να δώ ότι το δικό μου δεν ειναι fake?:cry::cry::cry: 21 σημεια διαφορας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Καλημέρα και πάλι. (Συγνώμη για την καθυστέρηση) Ευχαριστώ για την απάντηση και για την παραπομπή. Θα ήθελα να σας τυραννίσω λίγο... είδα στην αγορά για clones του SGNII.... πως μπορώ να δώ ότι το δικό μου δεν ειναι fake?:cry::cry::cry: BTW η μπαταρία ρόκαρε... 3η και 8 ώρες...... Μπορείς να εγκαταστήσεις το Kies στον υπολογιστή σου και να δεις αν θα σου αναγνωρίσει τη συσκευή. Επίσης μπορείς να δεις ποιο Firmware φοράει και να ελέγξεις αν είναι κάποιο από τα επίσημα της συσκευής. Τέλος μπορείς να πάρεις την Samsung και να δώσεις το IMEI για να σου πουν. Αυτοί είμαι μερικοί τρόποι που μου ήρθαν γρήγορα στο μυαλό... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
black_cloud Δημ. February 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2014 Έβαλα την 4.3 ελληνική και μετά είδα ότι έβγαλε και η cosmote. Αν βάλω με odin την 4.3 της cosmote με hard reset πριν και μετά την εγκατάσταση θα έχω κάποιο πρόβλημα με το Knox? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347424&page=191 φωτογραφιες εβαλα απο την θηκη αλλα μεταφερθηκαν αλλου (για οσους περιμενουν) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panikos2014 Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ευχαριστω για την βοήθεια στο να αναγνωρίσω το πολυτιμό μου :D ΥΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΓΝΗΣΙΟΥ SGNII. Το Kies το αναγνώρισε. Η Samsung μου επιβεβαίωσε ¨: Γνήσια και νόμιμη συσκευή για Μεγάλης Βρετανίας αγορά. ΠΕΤΑΩΩΩΩΩ!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drgt Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=347424&page=191 φωτογραφιες εβαλα απο την θηκη αλλα μεταφερθηκαν αλλου (για οσους περιμενουν) Δεν ειναι εκει, δεν βλεπω τα λινκς... το μονο της ελάττωμα ειναι οτι δεν βγαινει πολυ ευκολα το πενακι... Ναι, διαβασε το ποστ 15574, ισως θα πρεπει να κοψεις λιγο το δερμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
a_tsa Δημ. February 20, 2014 Κοινοποίηση Δημ. February 20, 2014 το τελευταιο ποστ ειναι με φωτογραφιες ανεβασμενες. το σκεφτηκα να μεγαλωσω λιγο το κενο με καποιο τροπο.Θα το δω πως θα το κανω.;) 15574 ή 1574?:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts