rosanera Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Γειά και χρόνια πολλά σε όλους. Έκανα επαναφορα εργοστ. ρυθμ. χθες και απο τοτε δεν δουλευει καθόλου η λυχνια led στην οθόνη. Δεν αναβει το γαλαζιο φωτάκι και δεν δείχνει τις ενημερωσεις για κλησεις κ.λ.π. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; Ευχαριστω παρα πολύ και καλή χρονιά σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Γειά και χρόνια πολλά σε όλους. Έκανα επαναφορα εργοστ. ρυθμ. χθες και απο τοτε δεν δουλευει καθόλου η λυχνια led στην οθόνη. Δεν αναβει το γαλαζιο φωτάκι και δεν δείχνει τις ενημερωσεις για κλησεις κ.λ.π. Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;; Ευχαριστω παρα πολύ και καλή χρονιά σε όλους! Πήγες στις ρυθμίσεις και στην ένδειξη LED να δεις αν είναι ενεργοποιημένο από εκεί? Αν και από ό,τι θυμάμαι τις τρεις από τις τέσσερις ρυθμίσεις του LED τις έχει τσεκαρισμένες ήδη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ναι ,οι ενδείξεις είναι όλες τσεκαρισμένες..., αλλά τίποτα, καμμία αντίδραση... :-( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Ναι ,οι ενδείξεις είναι όλες τσεκαρισμένες..., αλλά τίποτα, καμμία αντίδραση... :-( Δεν κανείς άλλη μια επαναφορά?... Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Δεν κανείς άλλη μια επαναφορά?... Δεν το γλυτωνω λες, ε...; θα ξανακανω και ελπιζω να διορθωθει. Σας ευχαριστω πολυ για τις πολυ γρηγορες απαντησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Με τον ES File explorer η διαδρομή της flash μνήνης του τηλεφώνου είναι /storage/emulated/0 μετά την αναβάθμιση σε 4.3 ενώ με την 4.1.2 ήταν /storage/sdcard ή sdcard0 δεν θυμάμαι ακριβώς. Σε όλους έτσι είναι τώρα μετά την αναβάθμιση? Έτσι είναι και σ' εμένα. Έκανες factory reset η έβαλες την 4.3 πάνω απ' την 4.1.2; Ίσως να έχει να κάνει με αυτό. Ας μας πει κάποιος που έχει περάσει την 4.3 με καθαρή εγκατάσταση αν ισχύει κι εκεί κάτι τέτοιο. Αποφάσισα να βασιστώ στην Samsung και να μην μπλέκω με ROM κλπ. Πιστεύω θα μου βγει σε καλό :-) +1. Έτσι ακριβώς! Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xrhstos1974 Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Έτσι είναι και σ' εμένα. Έκανες factory reset η έβαλες την 4.3 πάνω απ' την 4.1.2; Ίσως να έχει να κάνει με αυτό. Ας μας πει κάποιος που έχει περάσει την 4.3 με καθαρή εγκατάσταση αν ισχύει κι εκεί κάτι τέτοιο. Έτσι κι εμένα με καθαρή εγκατάσταση. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Παιδιά σόρρυ που ξαναενοχλώ, αλλα και μετα απο νεα επαναφορά το πρόβλημα παραμένει... δεν δουλευει το led... και όλα είναι τσεκαρισμένα... καμμιά βοήθεια;;;;;;;;;; Πήγες στις ρυθμίσεις και στην ένδειξη LED να δεις αν είναι ενεργοποιημένο από εκεί? Αν και από ό,τι θυμάμαι τις τρεις από τις τέσσερις ρυθμίσεις του LED τις έχει τσεκαρισμένες ήδη. ;;;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Παιδιά σόρρυ που ξαναενοχλώ, αλλα και μετα απο νεα επαναφορά το πρόβλημα παραμένει... δεν δουλευει το led... και όλα είναι τσεκαρισμένα... καμμιά βοήθεια;;;;;;;;;; ;;;;;; κατέβασε αυτό https://play.google.com/store/apps/details?id=com.coolbeans.ledtester&hl=el και τσέκαρε αν δουλεύει...Αν δε δουλεύει πας για σέρβις... Edited December 28, 2013 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Να κατεβάσω ποιό;; κατέβασε αυτό και τσέκαρε αν δουλεύει...Αν δε δουλεύει πας για σέρβις... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FR33Z3R Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Πάντως παιδιά εγώ πέρασα την 4.3 πάνω απο την 4.1.2 και μου έκατσε τελειως απροβλημάτιστα.(OTA σε unroot Νοτε) Στα σημεία βέβαια αλλά είναι σαφώς καλύτερο το νέο firmware σε όλα του smoothnes,διαχείρηση ενέργειας,δυνατότητες κλπ. Τα πάντα τρέχουν ρολόι σε σημείο να αναβάλλω την πώληση του ΝΟΤΕ 2 (για λίγες ημέρες) για να περάσω στο ΝΟΤΕ 3 επειδή η συσκευή είναι απλά απολαυστική. Εξαιρετική αναβάθμιση απο την Samsung.:cool: Παράθεση Xiaomi Mi Max3 4/64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Να κατεβάσω ποιό;; το διόρθωσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Γμτ... τίποτα δεν κάνει ούτε μ'αυτό. Ανάβει απλά το μπλέ φωτάκι χωρίς να εμφανίζει καμμία ένδειξη ή ενημέρωση.το διόρθωσα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Γμτ... τίποτα δεν κάνει ούτε μ'αυτό. Ανάβει απλά το μπλέ φωτάκι χωρίς να εμφανίζει καμμία ένδειξη ή ενημέρωση. αν ανάβει το ledακι τότε είναι softwarιακό πρόβλημα...Αν διαλέξεις άλλα χρώματα στα δείχνει ή μόνο μπλέ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Τα χρώματα τα αλλάζει κανονικά, τα δείχνει όλα, αλλά μόνο αυτοαν ανάβει το ledακι τότε είναι softwarιακό πρόβλημα...Αν διαλέξεις άλλα χρώματα στα δείχνει ή μόνο μπλέ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Ραμ? Πλάκα κάνεις? Και βλέπεις φαντάζομαι ότι είναι φορτωμένο έτσι? Μια χαρά τούμπανο είναι η Ραμ Έκανα απεγκατάσταση το KNOX (το οποίο για μένα δεν μου χρησιμεύει) και η ραμ μου ανάπνευσε. Έτρωγε 15% τουλάχιστον από τη ραμ. Υπ' όψιν ότι το τηλ. μου δεν είναι root. Την αναβάθμιση 4.3 την πέρασα πάνω από την 4.1.2 και όλα δουλεύουν ρολόι. Μόνο που τρώει λίγο πιο γρήγορα την μπαταρία. Ήθελα να ρωτήσω μήπως κανείς σας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την φόρτιση της μπαταρίας! Μερικές φορές αργεί υπερβολικά να φορτίσει. Όταν όμως βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω τότε επανέρχεται. Για λίγο καιρό όμως και μετά ξανά τα ίδια. Εάν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα και έχει βρει καλύτερη λύση λύση μήπως μπορεί να βοηθήσει; Edited December 28, 2013 by harisveneris Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Τα χρώματα τα αλλάζει κανονικά, τα δείχνει όλα, αλλά μόνο αυτο Αυτά τα κοίταξες αν είναι τσεκαρισμένα? Μήπως έχεις βάλει κάποια εφαρμογή που έχει πρόσβαση στο led και σου δημιουργεί προβλημα? Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Τσεκαρισμένα είναι όλα, ναι. Τώρα για εφαρμογή δεν ξέρω, θα δω μήπως έβαλα κάποια τελευταια και δημιουργεί το πρόβλημα... Ευχαριστώ πολυ όλους για την βοήθεια και σόρρυ που σας ζάλισα.Αυτά τα κοίταξες αν είναι τσεκαρισμένα? Μήπως έχεις βάλει κάποια εφαρμογή που έχει πρόσβαση στο led και σου δημιουργεί προβλημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 (edited) Έκανα απεγκατάσταση το KNOX (το οποίο για μένα δεν μου χρησιμεύει) και η ραμ μου ανάπνευσε. Έτρωγε 15% τουλάχιστον από τη ραμ. Υπ' όψιν ότι το τηλ. μου δεν είναι root. Την αναβάθμιση 4.3 την πέρασα πάνω από την 4.1.2 και όλα δουλεύουν ρολόι. Μόνο που τρώει λίγο πιο γρήγορα την μπαταρία. Ήθελα να ρωτήσω μήπως κανείς σας αντιμετωπίζει πρόβλημα με την φόρτιση της μπαταρίας! Μερικές φορές αργεί υπερβολικά να φορτίσει. Όταν όμως βγάλω την μπαταρία και την ξαναβάλω τότε επανέρχεται. Για λίγο καιρό όμως και μετά ξανά τα ίδια. Εάν κάποιος έχει το ίδιο πρόβλημα και έχει βρει καλύτερη λύση λύση μήπως μπορεί να βοηθήσει; Χρόνια πολλά. Πως έκανες απεγκατάσταση το knox γιατί εμένα δεν με αφήνει να το κάνω... EDIT: OK, το βρήκα. Edited December 28, 2013 by zedzeus Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Τσεκαρισμένα είναι όλα, ναι. Τώρα για εφαρμογή δεν ξέρω, θα δω μήπως έβαλα κάποια τελευταια και δημιουργεί το πρόβλημα... Ευχαριστώ πολυ όλους για την βοήθεια και σόρρυ που σας ζάλισα. Κοιτα, ο μονος τροπος για να διαπιστωσεις αν εχεις θεμα είναι να κάνεις παλι μια επαναφορα και χωρις να βαλεις καμια εφαρμογη να κανεις δοκιμη να δεις αν δουλευει. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Και εγω το απεγκατέστησα κανονικά, έχει επιλογή μέσα απο ενα μενού πληροφοριών που έχει, δεν το θυμάμαι ακριβώς να σου πω. Δεν είδα πάντως καμία τραγική επιβάρυνση του κινητού σε οτιδήποτε, είναι καλογραμένο. Κατέλληξα πάντως οτι έχει γίνει πολύ φασαρία για το τίποτα, εγω περίμενα κάποιου είδους sandbox που θα μπορούσες να βάλεις όποιες εφαρμογές του κινητού ήθελες, πχ ebanking, και να έχεις πρόσβαση σε αυτές μόνο μέσω του knox. Στην πράξη είναι μια VM μέσα στο android, με 5-6 stock εφαρμογές και τίποτε άλλο. Δεν μου κάνει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Και εγω το απεγκατέστησα κανονικά, έχει επιλογή μέσα απο ενα μενού πληροφοριών που έχει, δεν το θυμάμαι ακριβώς να σου πω. Δεν είδα πάντως καμία τραγική επιβάρυνση του κινητού σε οτιδήποτε, είναι καλογραμένο. Κατέλληξα πάντως οτι έχει γίνει πολύ φασαρία για το τίποτα, εγω περίμενα κάποιου είδους sandbox που θα μπορούσες να βάλεις όποιες εφαρμογές του κινητού ήθελες, πχ ebanking, και να έχεις πρόσβαση σε αυτές μόνο μέσω του knox. Στην πράξη είναι μια VM μέσα στο android, με 5-6 stock εφαρμογές και τίποτε άλλο. Δεν μου κάνει :lol: Νομίζω ότι πρέπει να πάρει πιστοποίηση μια εφαρμογή για να μπει στο Knox (και είναι και λογικό). Αρχή είναι ακόμα.Θα βγουν εφαρμογές που θα μπαίνουν.Μπορεί βέβαια και να υπάρχουν ήδη, αλλά δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Μη περιμένεις πάντως να βάλεις το παιχνίδι ή την εφαρμογή που παίζεις στοίχημα :p Θα είναι business εφαρμογές, που αυτός είναι ο σκοπός του knox. Περισσότερα για το Knox στο θέμα του, που θα το βρείτε στο section του S4. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rosanera Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Στην προηγούμενη επαναφορά, δεν δούλευε και χωρίς να βάλω καμιά εφαρμογή απο την sd. Πάντως το υπόλοιπο τηλέφωνο δουλευει εξαιρετικά, δεν ξερω ρε γμτ...Κοιτα, ο μονος τροπος για να διαπιστωσεις αν εχεις θεμα είναι να κάνεις παλι μια επαναφορα και χωρις να βαλεις καμια εφαρμογη να κανεις δοκιμη να δεις αν δουλευει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 FACTORY RESET: Συχνά ακούω "ελαφρά τη καρδία" κάνε factory reset. Αυτό όμως, για κάποιον που έχει το Note 2 για να το χρησιμοποιεί πραγματικά με δεκάδες ή εκατοντάδες εφαρμογές, συνεπάγεται 1-3 ημέρες στησίματα και είναι πιθανό το πρόβλημα να επανεμφανιστεί (μετά από τόσο κόπο!) διότι συνήθως οφείλεται σε κάποια ρύθμιση ή εφαρμογή που εμείς επιλέξαμε. Συνεπώς η πρόταση μου είναι: Χρησιμοποιήστε διαγνωστικά εργαλεία (πχ cool tools) για να βρείτε ποιο app ή service δημιουργεί το πρόβλημα και Google-it να βρείτε λύση!!! ...το factory reset είναι το τελευταίο καταφύγιο απόγνωσης, όχι η πρώτη επιλογή (και θα πρέπει να συνοδεύεται από σταδιακό στήσιμο της συσκευής για να εντοπιστεί τι το δημιούργησε προτού επανεμφανιστεί)! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 28, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2013 Χρόνια πολλά. Πως έκανες απεγκατάσταση το knox γιατί εμένα δεν με αφήνει να το κάνω... EDIT: OK, το βρήκα. Τελικά πώς το κάνουμε απεγκατάσταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts