Vlasismiriagos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Τεινω να πιστέψω ότι δεν είναι πρόβλημα συσκευής αλλά δικτύου Και τι σε οδηγεί σε αυτό το συμπέρασμα;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Ελένη τι ακριβώς σου έκανε; Γιατί νομίζω πως υπάρχουν 2 προβλήματα που αναφέρονται εναλλάξ και κάπου έχουμε μπερδευτεί... Καλούσε κι ενώ ο άλλος το σήκωνε και με άκουγε κανονικά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Έπρεπε να κλείσω και να ξαναπάρω. Συνέβαινε κατά κύριο λόγο σε περιοχές με πολύ κακό σήμα. Αυτό δεν είναι και το δικό σου πρόβλημα? Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλούσε κι ενώ ο άλλος το σήκωνε και με άκουγε κανονικά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Έπρεπε να κλείσω και να ξαναπάρω. Συνέβαινε κατά κύριο λόγο σε περιοχές με πολύ κακό σήμα. Αυτό δεν είναι και το δικό σου πρόβλημα? Ναι ακριβώς αυτό είναι το πρόβλημα.Το θέμα είναι πως εμένα μου το κάνει σε περιοχή που έχω φουλ σήμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Παιδια καλησπερα χρονια πολλα χρονια καλα καλα χριστουγεννα σε ολους θα ηθελα να ρωτησω 2 πραγματακια που παρατηρω κ εγω στην συσκευη μου αν μπορω κ να μου πειτε οποιος ξερει αν συμβαινει τα ιδια κ σε αυτον 1.το play store παρατηρω οτι ειναι ακομη στην εκδοση 4.4.21 ενω θα επρεπε 4.5.10 2. Η μπαταρια του note μου με 4.3 ΟΤΑ φευγει λιγο πιο γρηγορα απο οτι θα επρεπε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Μπορείς να το κάνεις μέσω kies. Δεν το θυμάμαι καλά όμως. Αν θυμάται κάποιος άλλος ίσως σου πει. Είναι πολύ εύκολο. Είμαι στη δουλειά και δεν έχω το kies εδώ αλλιώς θα το έκανα άλλη μία φορά και να σου έλεγα πως :) Λοιπόν άνοιξε το kies και επέλεξε Εργαλεία ---> Αναβάθμιση υλικολογισμικού και προετοιμασία. Γράψε το όνομα της συσκευής, GT-N7100 (με κεφαλαία). Μετά θα σου ζητήσει το S/N του κινητού σου, δηλαδή το serial number. Αυτό το βρίσκεις κάτω από την μπαταρία στο σώμα της συσκευής και έχει τη μορφή γραμμάτων και αριθμών. (S/N: R123G432WRD). Μετά θα σου ζητήσει επιβεβαίωση την κάνεις και σου εμφανίζει ένα τελευταίο παράθυρο που σου λέει τα στοιχεία του κινητού καθώς και το CSC. Πατάς άκυρο. Αυτό ήταν!Λοιπον στο kies μου βγαζει την αναβαθμιση αλλα γιατι στο κινητο δε μου τη βγαζει?Μου βγαζει κατι csc κωδικους και μεσα στην παρεθενση EUR.Ελλαδα ειναι?Χρονια πολλα κιολας παιδια!!! Edited December 25, 2013 by KOPRINIOTIS Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Τεινω να πιστέψω ότι δεν είναι πρόβλημα συσκευής αλλά δικτύου Edit: Έχω το note 2 rooted 12 μήνες, με 4.1.2 και εδώ και πολλούς μήνες δεν έχω πειράξει κάτι που να δικαιολογεί γιατί να αλλάξει η συμπεριφορά της συσκευής (λόγω root κανένα OTA update. Επιπροσθέτως άλλες ημέρες το πρόβλημα είναι συχνό, άλλες ημέρες δεν εμφανίζεται καθόλου. Για αυτό εκτιμώ ότι αν άλλαξε κάτι, αφού δεν είναι στην συσκευή, τότε μπορεί είναι μόνο στο δίκτυο της wind (η sim μου είναι 1 έτους όχι κομμένη αλλά κανονική). Καλούσε κι ενώ ο άλλος το σήκωνε και με άκουγε κανονικά εγώ δεν άκουγα τίποτα. Έπρεπε να κλείσω και να ξαναπάρω. Συνέβαινε κατά κύριο λόγο σε περιοχές με πολύ κακό σήμα. Αυτό δεν είναι και το δικό σου πρόβλημα?Παιδια μου εχει συμβει κι εμενα καποιες φορες αυτο το προβλημα,αλλα πιστευω οτι ειναι θεμα δικτυου Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tassosmer Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Λοιπον στο kies μου βγαζει την αναβαθμιση αλλα γιατι στο κινητο δε μου τη βγαζει?Μου βγαζει κατι csc κωδικους και μεσα στην παρεθενση EUR.Ελλαδα ειναι?Χρονια πολλα κιολας παιδια!!! Χρόνια πολλά! Το EUR είναι για Ελλάδα, η unbranded έκδοση του λογισμικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Υγ: λίγη ευγένεια δεν βλάπτει.βλέπεις πως πολλοί από μας αντιμετωπίζουμε κάποιο πρόβλημα το οποίο είναι πολύ σημαντικό.αν δεν είχες να πεις κάτι λοιπόν πάνω στο πρόβλημα δεν καταλαβαίνω το λόγο του ποστ σου. Διευκολύνω την συζήτηση γιατί δεν έβγαζε νόημα. Τέλος πάντων δεν μίλησα με αναίδεια. Καλά Χριστούγεννα και σε εσένα. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Καλησπέρα σε ολους τους φιλους του φορουμ και καλες γιορτες!!! Το τηλεφωνακι μου (εντος εγγύησης) χωρις root, εργοστασιακο με την 4.1.2 ειναι εντελως απροβληματιστο. Τιποτα δεν εχει που να με χαλαει... Δωστε μου μια συμβουλη εσεις που αναβαθμισατε στην 4.3. Αξιζει η αναβαθμιση; Τι λογο εχω να την κανω και τι λογο να παραμεινω οπως ειμαι; Εκ των προτερων ευχαριστω! Edited December 25, 2013 by savara Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλησπέρα σε ολους τους φιλους του φορουμ και καλες γιορτες!!! Το τηλεφωνακι μου (εντος εγγύησης) με την 4.1.2 ειναι εντελως απροβληματιστο. Τιποτα δεν εχει που να με χαλαει... Δωστε μου μια συμβπυλη εσεις που αναβαθμισατε στην 4.3. Αξιζει η αναβαθμιση; Τι λογο εχω να την κανω και τι λογο να παραμεινω οπως ειμαι; Εκ των προτερων ευχαριστω! Κανένα απολύτως αφού σου αρέσει τόσο πολύ... Εγω ήθελα να περνάω τις εφαρμογές στην καρτα Να δω διαφορετικό μενου(βαρέθηκα 1 χρόνο με το ιδιο) Αλλιώς δεν ξέρω αν θα αναβάθμιζα ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Κανένα απολύτως αφού σου αρέσει τόσο πολύ... Εγω ήθελα να περνάω τις εφαρμογές στην καρτα Να δω διαφορετικό μενου(βαρέθηκα 1 χρόνο με το ιδιο) Αλλιώς δεν ξέρω αν θα αναβάθμιζα ... Δεν ηξερα πως μπορεις να περνας εφαρμογες στην καρτα.... Είναι σημαντικο αυτο! Βεβαια αν εχεις παραφορτωσει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δεν ηξερα πως μπορεις να περνας εφαρμογες στην καρτα.... Είναι σημαντικο αυτο! Βεβαια αν εχεις παραφορτωσει.... μεχρι την 4.1.2 δεν επιτρεποταν η μεταφορα εφαρμογων στην sd απο την 4.2 κ μετα ευτηχως το γυρισαν :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 μεχρι την 4.1.2 δεν επιτρεποταν η μεταφορα εφαρμογων στην sd απο την 4.2 κ μετα ευτηχως το γυρισαν :D Νομιζω πως ειναι το σημαντικοτερο αυτο που θα με οδηγησει στην αναβαθμιση αν και με χαλαει το knox. Σε ευχαριστω πολυ!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλησπέρα σε ολους τους φιλους του φορουμ και καλες γιορτες!!! Το τηλεφωνακι μου (εντος εγγύησης) χωρις root, εργοστασιακο με την 4.1.2 ειναι εντελως απροβληματιστο. Τιποτα δεν εχει που να με χαλαει... Δωστε μου μια συμβουλη εσεις που αναβαθμισατε στην 4.3. Αξιζει η αναβαθμιση; Τι λογο εχω να την κανω και τι λογο να παραμεινω οπως ειμαι; Εκ των προτερων ευχαριστω! Καλησπερα και χρονια πολλα. Κι εγω απειραχτο το ειχα και το αναβαθμισα ΟΤΑ χωρις reset κτλ. Τρεχει απροβληματιστα πιο γρηγορο απ την 4.1.2, λιγο καλυτερη μπαταρια, σου κανει τη ζωη πιο ευκολη η 4.3 εχει αρκετες βελτιωσεις στην καθημερινη χρηση. Εγκατεστησα και το knox αλλα παρατηρησα οτι βάρυνε η συνολικη λειτουργια του κινητου και το απεγκατεστησα. Αυτα απο μενα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα. Κι εγω απειραχτο το ειχα και το αναβαθμισα ΟΤΑ χωρις reset κτλ. Τρεχει απροβληματιστα πιο γρηγορο απ την 4.1.2, λιγο καλυτερη μπαταρια, σου κανει τη ζωη πιο ευκολη η 4.3 εχει αρκετες βελτιωσεις στην καθημερινη χρηση. Εγκατεστησα και το knox αλλα παρατηρησα οτι βάρυνε η συνολικη λειτουργια του κινητου και το απεγκατεστησα. Αυτα απο μενα:) Δηλαδη γοια να καταλαβω.... Η αναβαθμιση μου ηρθε με ενημερωση στο κινητο. Κανω αναβαθμιση λογισμικου και μετα μπορω να αφαιρεσω το KNOX; Το δινει ξεχωριστα; Πως γινεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Δηλαδη γοια να καταλαβω.... Η αναβαθμιση μου ηρθε με ενημερωση στο κινητο. Κανω αναβαθμιση λογισμικου και μετα μπορω να αφαιρεσω το KNOX; Το δινει ξεχωριστα; Πως γινεται; Με απλα λογια οταν κανεις την ενημερωση το knox υπαρχει σαν εφαρμογη μεσα. Αν θες την τρεχεις και κατεβαζει άλλα 157 mb για να το δουλεψει, ή κανεις απεγκατασταση δηλαδη δεν χρησιμοποιεις το προγραμμα. Τελείως, δεν μπορεις να το βγαλεις απο οτι εχω καταλαβει ειναι στον bootloader απλως μπορεις να επιλεξεις αν το χρησιμοποιησεις ή οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Με απλα λογια οταν κανεις την ενημερωση το knox υπαρχει σαν εφαρμογη μεσα. Αν θες την τρεχεις και κατεβαζει άλλα 157 mb για να το δουλεψει, ή κανεις απεγκατασταση δηλαδη δεν χρησιμοποιεις το προγραμμα. Τελείως, δεν μπορεις να το βγαλεις απο οτι εχω καταλαβει ειναι στον bootloader απλως μπορεις να επιλεξεις αν το χρησιμοποιησεις ή οχι Καταλαβα... Αυτο μπορει ισως καποια στιγμη οταν παψει η εγγυηση και θελουμε να ρουταρουμε την συσκευη να δημιουργησει καποιο προβλημα ή ειναι ασχετο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panos_d Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 (edited) Παιδιά χρόνια πολλά και από εμένα! Θα ηθελα τη βοήθεια σας. Πέρασα και εγώ την αναβάθμιση, είχα την 4.1. 2 official και Χωρίς root.* ΔεV αντιμετώπιζα Κανένα Πρόβλημα. Επειδή δεν ήθελα να ξαναστήσω το τηλέφωνo από την αρχή, Πέρασα την αναβάθμιση με ΟΤΑ ( Εως τώρα έτσι περνούσα τις αναβαθμίσεις) και τελικά έχω και εγώ Πρόβλημα. το τηλέφωνο άρχισε να τρώει Την μπαταρία αγρίως. Για να καταλάβετε το βράδυ με κλειστά τα πάντα έπεσε η μπαταρία από 45 % στο 10% έβαλα ΤΟ Wakelock To Οποίο έδειχνε ότι το τηλέφωνο δεν έμπαινε σε deep sleep αλλά δεν μπορούσε να μου βρει από Ποια εφαρμογή. Κοιτώντας στα στατιστικά της μπαταρίας είδα ότι Ευθύνεται Το λειτουργικό του Android ' Το θέμα είναι ότι του έκανα τελικά Επαναφορά Εργοστασιακών' αλλά το Πρόβλημα παραμένει. Πως λύνεται το θέμα μου βρε παιδιά χωρίς να χάσω και την εγγύηση; Σημειωτέον δεν το εχω πειράξει ποτε το νοτε μου. Edited December 25, 2013 by Panos_d Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manossef Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Καταλαβα... Αυτο μπορει ισως καποια στιγμη οταν παψει η εγγυηση και θελουμε να ρουταρουμε την συσκευη να δημιουργησει καποιο προβλημα ή ειναι ασχετο; Αν ρουταρεις εφοσον εχεις την 4.3 χανεις την εγγυηση, αν δεν σε νοιαζει ή περιμενεις να ληξει αυτή, ρουταρεις κανονικα χωρις προβλημα οποτε θελεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
savara Δημ. December 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2013 Αν ρουταρεις εφοσον εχεις την 4.3 χανεις την εγγυηση, αν δεν σε νοιαζει ή περιμενεις να ληξει αυτή, ρουταρεις κανονικα χωρις προβλημα οποτε θελεις Σε ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια! Να σαι καλα και καλες γιορτες!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zalisleo Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 (edited) Υπαρχει τροπος απο 4.3 official να επιστρεψω στην 4.1.2 ????? Edited December 26, 2013 by zalisleo Παράθεση Xiaomi miMax -- Samsung galaxy Note 2 - Samsung galaxy j5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Παιδιά έλασμα την αναβάθμιση. Όλα σχεδόν καλά μέχρι στιγμής εκτός του ότι δε λειτουργεί η λειτουργία πολλαπλών παραθύρων. Άλλαξε η έναρξη της με παρατεταμένη πίεση του πλήκτρου κάτω δεξιά επιστροφής σε προηγούμενο μενού. ? Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Όχι! Κάνε factory reset. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλή Χρονιά παιδιά ! Θέλω να σας πω πως κι εγώ έχω το πρόβλημα με τις κλήσεις. Ειτε με 3g είτε με 2g με σήμα κανονικά και σε διαφορετικά σημεία όπως και με διαφορετικές συνομιλητές , είναι πολλές οι φορές που ενώ μιλάμε, χάνομαι η χάνεται ο άλλος και μετά κλείνει. Ξαφνικά δεν με ακούει η δεν τον ακούω. Αύτο μου γίνετε και με 4.1.2 αλλά και με 4.3 . No root. Επίσης βλέπω μια εφαρμογή knox. Πρέπει να την τρέξω η όχι ? Τι θα μου προσφέρει αν την τρέξω από το μενού των εφαρμογών του κινητού? Ευχαριστώ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. December 26, 2013 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2013 Καλή Χρονιά παιδιά ! Θέλω να σας πω πως κι εγώ έχω το πρόβλημα με τις κλήσεις. Ειτε με 3g είτε με 2g με σήμα κανονικά και σε διαφορετικά σημεία όπως και με διαφορετικές συνομιλητές , είναι πολλές οι φορές που ενώ μιλάμε, χάνομαι η χάνεται ο άλλος και μετά κλείνει. Ξαφνικά δεν με ακούει η δεν τον ακούω. Αύτο μου γίνετε και με 4.1.2 αλλά και με 4.3 . No root. Επίσης βλέπω μια εφαρμογή knox. Πρέπει να την τρέξω η όχι ? Τι θα μου προσφέρει αν την τρέξω από το μενού των εφαρμογών του κινητού? Ευχαριστώ ! Πέρα από το μπορεί μα φταίει η συσκευή του άλλου εγώ νομίζω είναι πλέον θέμα δικτύου. Όλες οι εταιρίες πάνε από το κακό στο χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts