overpower Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Ποιό θεωρείτε ομορφότερο χρώμα για το note, white or grey?:) Καφέ πάρε. Απλα είναι τέλειο και δένει ωραία με το πλαϊνό που είναι ανοιχτό καφέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Μπορεί να κάνω και λάθος Πάρη, αλλά νομίζω ότι το modem έμεινε το ίδιο με την προηγούμενη αναβάθμιση...Γιωργο εχει αλλαχθεί το modem,το ειδα μολις μου εβγαλε το update το kies.Το pda και το csc παρεμεινε το ιδιο και αλλαξε το phone απο ME4 σε MF1.Παραθετω και δυο screenshot με ενα που ειχα βγαλει πριν κσι ενα μετα το update.Οι αλλαγες στο modem φαινονται στα κοκκινα γραμματα ενω η βασικη ρομ με τα πρασινα Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Έχεις δίκιο... My mistake... :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Update διαβαζω και update δεν βλεπω για ακ8μη μια φορα..το συνδεω στο κισ μου λεει οτι δεν υποστηρίζει αναβαθμηση μεσω κισ, παω μεσω ΟΤΑ μου λεει η αναβάθμιση γίνεται με σειρά προτεραιοτητας..τα ιδια μου 2κανε και με την αναβάθμιση 4.1.2 ωσπου δεν αντεξα και το εκανα μεσω odin..καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο? Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο. Κάνεις να μπορεί να βοηθη?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Κάνεις να μπορεί να βοηθη?? Αν το πηρες απο πλαισιο μαλλον ηταν ελληνικο το κινητο...το kies βγαζει μυνημα οτι δεν υποστηριζεται η αναβαθμιση οταν το csc του κινητου δεν συμφωνει με το imei του κινητου. Θυμασαι ποια rom ειχες βαλει με το odin; Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Κάνεις να μπορεί να βοηθη?? Κανε λιγη υπομονη, σε εμενα (ελληνικό, πλαισιο ) ηρθε πριν απο λιγο. Ενα απλο update ειναι φιλε μου no worries Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Αν το πηρες απο πλαισιο μαλλον ηταν ελληνικο το κινητο...το kies βγαζει μυνημα οτι δεν υποστηριζεται η αναβαθμιση οταν το csc του κινητου δεν συμφωνει με το imei του κινητου. Θυμασαι ποια rom ειχες βαλει με το odin; Οταν λες ποια ρομ τι εννοεις? Αν εβαλα ελληνική εννοείς? μη νομίζεις οτι κατεχψ και πολλα..κατα τυχη το εκανα..χεχε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Μου ήρθε κι εμένα σήμερα. Σίγουρα κάτι χτυπητό δεν περίμενα να δω. Θα παρακολουθήσω την μπαταρία. Επειδη ειχα θέματα με τέτοιες βουτιές και εγω θα ενημερώσω. Επειδή εκανα μονο εγκατάσταση και οχι εγκατάσταση όλων λετε να εχω προβλημα; Δεν έχει καμιά διαφορά η "Εγκατάσταση" με την "Εγκατάσταση όλων" από την στιγμή που υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο update. Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motomoto00 Δημ. July 3, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2013 Παιδιά το modem τις προηγούμενης έκδοσης είχε ενα πρόβλημα και μερικές συσκευές χάσανε ξαφνικά το σήμα τους και το imei.. Σε αυτό το update απλά λύθηκε λογικά το πρόβλημα... Παράθεση ☆☆☆ Motomoto00 Theme for Note-II ☆☆☆ ☆☆☆ Motomoto00 Theme for SGS-III ☆☆☆ Android Greek Team - Facebook Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Κι εμένα μου ήρθε ειδοποίηση χτες για το update (σε ελληνική ROM) και το εγκατέστησα OTA. Το μέγεθος ήταν 28 MB και στην περιγραφή που βγάζει πριν την εγκατάσταση έλεγε "stability improvements" που σημαίνει "βελτιώσεις της σταθερότητας". Όλα πήγαν καλά, δεν παρατήρησα κάτι + ή - με τη συσκευή. Μια χαρά δηλαδή και συνεχίζω να την απολαμβάνω στο μέγιστο. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Οταν λες ποια ρομ τι εννοεις? Αν εβαλα ελληνική εννοείς? μη νομίζεις οτι κατεχψ και πολλα..κατα τυχη το εκανα..χεχε Ναι ακριβως αυτο...νομιζω οτι δεν εχεις το σωστο csc στη συσκευη σου και αυτο μαλλον σχετιζεται με το οτι περασες firmware αλλης χωρας. Δυστυχως δε γινεται να αλλαξεις μονο το csc οπως καναμε παλιοτερα στα samsung, οποτε κατεβασε απο sammobile το ελληνικο DME6 firmware και περασε το με odin. Μετα το odin να κανεις οπωσδηποτε hard reset για να παρει το νεο csc! Μετα το kies θα σου δουλεψει λογικα. Ολα τα παραπανω ισχυουν με την προυποθεση οτι το κινητο σου ειναι ελληνικο βεβαια! Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 (edited) Ναι ακριβως αυτο...νομιζω οτι δεν εχεις το σωστο csc στη συσκευη σου και αυτο μαλλον σχετιζεται με το οτι περασες firmware αλλης χωρας. Δυστυχως δε γινεται να αλλαξεις μονο το csc οπως καναμε παλιοτερα στα samsung, οποτε κατεβασε απο sammobile το ελληνικο DME6 firmware και περασε το με odin. Μετα το odin να κανεις οπωσδηποτε hard reset για να παρει το νεο csc! Μετα το kies θα σου δουλεψει λογικα. Ολα τα παραπανω ισχυουν με την προυποθεση οτι το κινητο σου ειναι ελληνικο βεβαια! Αρα δλδ ουτε με οτα δεν θα το παρω το update? Καλημερα στην παρεα και παλι.Θελω να πιστευω οτι ειναι η τελευταία φορά που σας πριζω.Σε συζητηση που ειχα στα πιο πανω ποστ με τον χρηστη nikos92 σχετικα με προβλημα που εχω στις αναβαθμίσεις καταληξαμε οτι λογο του οτι εχω περασει ελβετικη ρομ δεν συμφωνει το imei της συσκευης με το csc της ρομ και ετσι δεν μπορω να λαβω updates ουτε μεσω κισ αλλα ουτε οτα.Ειπαμε να περασω μεσω οντιν την ελληνοκη ρομ για να ειμαι κ8μπλε αλλα η ενσταση μου ειναι στο οτι ειναι ελληνικο το κινητο? Εχει αγοραστει απο Πλαισιο.Θελω να με βοηθησει οποιος ξερει για το πως μπορω να βρω αν το κινητο μου ειναι ελληνικο ετσι ωστε να περασω την αναλογη ρομ ειδάλλως πως μπορω αλλιώς να λαμβανω τα updates οταν μεσω κισ δεν μπορω αλλα και μεσω οτα εδω και 1 μηνα σχεδων μου λεει οτι υπάρχει σειρα προτεραιοτητας.. Ευχαριστω προκαταβολικα. Edited July 4, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Καλημερα στην παρεα και παλι.Θελω να πιστευω οτι ειναι η τελευταία φορά που σας πριζω.Σε συζητηση που ειχα στα πιο πανω ποστ με τον χρηστη nikos92 σχετικα με προβλημα που εχω στις αναβαθμίσεις καταληξαμε οτι λογο του οτι εχω περασει ελβετικη ρομ δεν συμφωνει το imei της συσκευης με το csc της ρομ και ετσι δεν μπορω να λαβω updates ουτε μεσω κισ αλλα ουτε οτα.Ειπαμε να περασω μεσω οντιν την ελληνοκη ρομ για να ειμαι κ8μπλε αλλα η ενσταση μου ειναι στο οτι ειναι ελληνικο το κινητο? Εχει αγοραστει απο Πλαισιο.Θελω να με βοηθησει οποιος ξερει για το πως μπορω να βρω αν το κινητο μου ειναι ελληνικο ετσι ωστε να περασω την αναλογη ρομ ειδάλλως πως μπορω αλλιώς να λαμβανω τα updates οταν μεσω κισ δεν μπορω αλλα και μεσω οτα εδω και 1 μηνα σχεδων μου λεει οτι υπάρχει σειρα προτεραιοτητας.. Ευχαριστω προκαταβολικα. Επισημασμένο θέμα, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos92 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Καλημερα στην παρεα και παλι.Θελω να πιστευω οτι ειναι η τελευταία φορά που σας πριζω.Σε συζητηση που ειχα στα πιο πανω ποστ με τον χρηστη nikos92 σχετικα με προβλημα που εχω στις αναβαθμίσεις καταληξαμε οτι λογο του οτι εχω περασει ελβετικη ρομ δεν συμφωνει το imei της συσκευης με το csc της ρομ και ετσι δεν μπορω να λαβω updates ουτε μεσω κισ αλλα ουτε οτα.Ειπαμε να περασω μεσω οντιν την ελληνοκη ρομ για να ειμαι κ8μπλε αλλα η ενσταση μου ειναι στο οτι ειναι ελληνικο το κινητο? Εχει αγοραστει απο Πλαισιο.Θελω να με βοηθησει οποιος ξερει για το πως μπορω να βρω αν το κινητο μου ειναι ελληνικο ετσι ωστε να περασω την αναλογη ρομ ειδάλλως πως μπορω αλλιώς να λαμβανω τα updates οταν μεσω κισ δεν μπορω αλλα και μεσω οτα εδω και 1 μηνα σχεδων μου λεει οτι υπάρχει σειρα προτεραιοτητας.. Ευχαριστω προκαταβολικα. Αν το πηρες απο πλαισιο 99% ειναι ελληνικο...για να σου φυγει καθε αμφιβολια παρε τηλεφωνο στο κεντρο εξυπηρετησης της samsung και δωσ τους το imei του κινητου σου...το καθε imei ειναι αντιστιχοισμενο σε καποια χωρα προελευσης, πες τους να σου πουν απο ποια χωρα ειναι το δικο σου. Θα κανουν 1 με 2 μερες να απαντησουν, οποτε εγω θα σου προτεινα να περασεις κατ ευθειαν την ελληνικη rom και μετα να κανεις ενα hard reset για να αλλαξει και το csc και εισαι ετοιμος. Μετα το βαζεις στο kies και βλεπεις τι ψαρια πιασαμε και μας λες και μας να ξερουμε τι εγινε! Παράθεση http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sakisq_87 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Σήμερα μου ήρθε μια ενημέρωση λογισμικού μεγέθους 28,7 mb.Γνωρίζουμε τι είναι και τι αναβαθμίζει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agelos_22 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Σήμερα μου ήρθε μια ενημέρωση λογισμικού μεγέθους 28,7 mb.Γνωρίζουμε τι είναι και τι αναβαθμίζει? Αναφέρθηκε λίγα post πιο πάνω...Καινούριο modem περιλαμβάνει το update :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apn3a Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 επίσης κάποιο απο τα πρόσφατα updates θα μπορούσε να φτιάχνει κ αυτό μιας και είναι μόνο 2 γραμμές κώδικας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Agentsmith Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Εμείς που το έχουμε αγορασμένο από Vodafone θα την πάρουμε την αναβάθμιση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Είχε έρθει ειδοποίηση για update σε 1 note ελληνικό γνωστού μου (& πρωιν δικό μου) αλλά κλασικά επειδή ήταν root δε την έπαιρνε ΟΤΑ και κρασαρε και χθες το βράδυ είπα να του το κάνω μαμά καθώς είναι τελείως άσχετος με αυτά και τη πέρασα με το kies αφού πρώτα έκανα τη διαδικασία με το triangle για να μηδενίσει ο counter. Μετά έκανα τα ίδια και στο δικό μου το note(γερμανικό) και πλέον έχω και εγώ τη DMF1 Λέω να το αφήσω και χωρίς root λίγες μέρες να είναι μαμά τελείωσα να το συγκρίνω και με το S4 που περιμένω και μετά βλέπουμε :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gmo Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Τελικά αξίζει η αναβάθμιση ή θα μας κάνει τίποτα νούμερα με την μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Τελικά αξίζει η αναβάθμιση ή θα μας κάνει τίποτα νούμερα με την μπαταρία; Απο χθες ολα καλα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Καθε αλλο. Με καθε αναβαθμιση παει ολο και καλυτερα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis71 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Πήρα την συσκευή και έχωενα πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ από το δίκτυο της wind ενώ έχω σήμα και συνδέομαι από άλλη συσκευή. Με wifi δεν έχω πρόβλημα. Είναι πρόβλημα της συσκευής ή θέλει καμια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
themis636 Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Πήρα την συσκευή και έχωενα πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ από το δίκτυο της wind ενώ έχω σήμα και συνδέομαι από άλλη συσκευή. Με wifi δεν έχω πρόβλημα. Είναι πρόβλημα της συσκευής ή θέλει καμια ρύθμιση? αν και θα πρεπε να παρει την ρυθμιση αυτοματα....ριξε μια ματια στο apn.Δες πιο ειναι το σωστο της wind και συγκρινετο μαυτο που εχει το κινητο. Παράθεση Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagelismar Δημ. July 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2013 Παιδια μολις το παραγγειλα αρα καλησπερα σας σαν νεο χρηστης του Note II :lol: Πως σας φαινεται το κουκλη μου στο νεο χρωμμα του? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts