Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ποιό θεωρείτε ομορφότερο χρώμα για το note, white or grey?:)

Καφέ πάρε. Απλα είναι τέλειο και δένει ωραία με το πλαϊνό που είναι ανοιχτό καφέ.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μπορεί να κάνω και λάθος Πάρη, αλλά νομίζω ότι το modem έμεινε το ίδιο με την προηγούμενη αναβάθμιση...
Γιωργο εχει αλλαχθεί το modem,το ειδα μολις μου εβγαλε το update το kies.Το pda και το csc παρεμεινε το ιδιο και αλλαξε το phone απο ME4 σε MF1.Παραθετω και δυο screenshot με ενα που ειχα βγαλει πριν κσι ενα μετα το update.Οι αλλαγες στο modem φαινονται στα κοκκινα γραμματα ενω η βασικη ρομ με τα πρασινα

Update διαβαζω και update δεν βλεπω για ακ8μη μια φορα..το συνδεω στο κισ μου λεει οτι δεν υποστηρίζει αναβαθμηση μεσω κισ, παω μεσω ΟΤΑ μου λεει η αναβάθμιση γίνεται με σειρά προτεραιοτητας..τα ιδια μου 2κανε και με την αναβάθμιση 4.1.2 ωσπου δεν αντεξα και το εκανα μεσω odin..καμια ιδεα γιατι συμβαινει αυτο? Το κινητο ειναι αγορασμενο απο Πλαισιο.

Κάνεις να μπορεί να βοηθη??

Αν το πηρες απο πλαισιο μαλλον ηταν ελληνικο το κινητο...το kies βγαζει μυνημα οτι δεν υποστηριζεται η αναβαθμιση οταν το csc του κινητου δεν συμφωνει με το imei του κινητου.

Θυμασαι ποια rom ειχες βαλει με το odin;

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Κανε λιγη υπομονη, σε εμενα (ελληνικό, πλαισιο ) ηρθε πριν απο λιγο.

Ενα απλο update ειναι φιλε μου no worries

Memento Mori

Αν το πηρες απο πλαισιο μαλλον ηταν ελληνικο το κινητο...το kies βγαζει μυνημα οτι δεν υποστηριζεται η αναβαθμιση οταν το csc του κινητου δεν συμφωνει με το imei του κινητου.

Θυμασαι ποια rom ειχες βαλει με το odin;

Οταν λες ποια ρομ τι εννοεις? Αν εβαλα ελληνική εννοείς? μη νομίζεις οτι κατεχψ και πολλα..κατα τυχη το εκανα..χεχε

Μου ήρθε κι εμένα σήμερα. Σίγουρα κάτι χτυπητό δεν περίμενα να δω. Θα παρακολουθήσω την μπαταρία.

Επειδη ειχα θέματα με τέτοιες βουτιές και εγω θα ενημερώσω.

Επειδή εκανα μονο εγκατάσταση και οχι εγκατάσταση όλων λετε να εχω προβλημα;

Δεν έχει καμιά διαφορά η "Εγκατάσταση" με την "Εγκατάσταση όλων" από την στιγμή που υπάρχει μόνο ένα διαθέσιμο update.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Παιδιά το modem τις προηγούμενης έκδοσης είχε ενα πρόβλημα και μερικές συσκευές χάσανε ξαφνικά το σήμα τους και το imei.. Σε αυτό το update απλά λύθηκε λογικά το πρόβλημα...

Κι εμένα μου ήρθε ειδοποίηση χτες για το update (σε ελληνική ROM) και το εγκατέστησα OTA. Το μέγεθος ήταν 28 MB και στην περιγραφή που βγάζει πριν την εγκατάσταση έλεγε "stability improvements" που σημαίνει "βελτιώσεις της σταθερότητας". Όλα πήγαν καλά, δεν παρατήρησα κάτι + ή - με τη συσκευή. Μια χαρά δηλαδή και συνεχίζω να την απολαμβάνω στο μέγιστο.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Οταν λες ποια ρομ τι εννοεις? Αν εβαλα ελληνική εννοείς? μη νομίζεις οτι κατεχψ και πολλα..κατα τυχη το εκανα..χεχε

Ναι ακριβως αυτο...νομιζω οτι δεν εχεις το σωστο csc στη συσκευη σου και αυτο μαλλον σχετιζεται με το οτι περασες firmware αλλης χωρας. Δυστυχως δε γινεται να αλλαξεις μονο το csc οπως καναμε παλιοτερα στα samsung, οποτε κατεβασε απο sammobile το ελληνικο DME6 firmware και περασε το με odin. Μετα το odin να κανεις οπωσδηποτε hard reset για να παρει το νεο csc! Μετα το kies θα σου δουλεψει λογικα.

Ολα τα παραπανω ισχυουν με την προυποθεση οτι το κινητο σου ειναι ελληνικο βεβαια!

http://img.widgetbox.com/thumbs/b492fd38-f58c-4bbc-9061-97f98eddaec5.jpg?29 = FERRARI

Ναι ακριβως αυτο...νομιζω οτι δεν εχεις το σωστο csc στη συσκευη σου και αυτο μαλλον σχετιζεται με το οτι περασες firmware αλλης χωρας. Δυστυχως δε γινεται να αλλαξεις μονο το csc οπως καναμε παλιοτερα στα samsung, οποτε κατεβασε απο sammobile το ελληνικο DME6 firmware και περασε το με odin. Μετα το odin να κανεις οπωσδηποτε hard reset για να παρει το νεο csc! Μετα το kies θα σου δουλεψει λογικα.

Ολα τα παραπανω ισχυουν με την προυποθεση οτι το κινητο σου ειναι ελληνικο βεβαια!

Αρα δλδ ουτε με οτα δεν θα το παρω το update?

Καλημερα στην παρεα και παλι.Θελω να πιστευω οτι ειναι η τελευταία φορά που σας πριζω.Σε συζητηση που ειχα στα πιο πανω ποστ με τον χρηστη nikos92 σχετικα με προβλημα που εχω στις αναβαθμίσεις καταληξαμε οτι λογο του οτι εχω περασει ελβετικη ρομ δεν συμφωνει το imei της συσκευης με το csc της ρομ και ετσι δεν μπορω να λαβω updates ουτε μεσω κισ αλλα ουτε οτα.Ειπαμε να περασω μεσω οντιν την ελληνοκη ρομ για να ειμαι κ8μπλε αλλα η ενσταση μου ειναι στο οτι ειναι ελληνικο το κινητο? Εχει αγοραστει απο Πλαισιο.Θελω να με βοηθησει οποιος ξερει για το πως μπορω να βρω αν το κινητο μου ειναι ελληνικο ετσι ωστε να περασω την αναλογη ρομ ειδάλλως πως μπορω αλλιώς να λαμβανω τα updates οταν μεσω κισ δεν μπορω αλλα και μεσω οτα εδω και 1 μηνα σχεδων μου λεει οτι υπάρχει σειρα προτεραιοτητας..

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καλημερα στην παρεα και παλι.Θελω να πιστευω οτι ειναι η τελευταία φορά που σας πριζω.Σε συζητηση που ειχα στα πιο πανω ποστ με τον χρηστη nikos92 σχετικα με προβλημα που εχω στις αναβαθμίσεις καταληξαμε οτι λογο του οτι εχω περασει ελβετικη ρομ δεν συμφωνει το imei της συσκευης με το csc της ρομ και ετσι δεν μπορω να λαβω updates ουτε μεσω κισ αλλα ουτε οτα.Ειπαμε να περασω μεσω οντιν την ελληνοκη ρομ για να ειμαι κ8μπλε αλλα η ενσταση μου ειναι στο οτι ειναι ελληνικο το κινητο? Εχει αγοραστει απο Πλαισιο.Θελω να με βοηθησει οποιος ξερει για το πως μπορω να βρω αν το κινητο μου ειναι ελληνικο ετσι ωστε να περασω την αναλογη ρομ ειδάλλως πως μπορω αλλιώς να λαμβανω τα updates οταν μεσω κισ δεν μπορω αλλα και μεσω οτα εδω και 1 μηνα σχεδων μου λεει οτι υπάρχει σειρα προτεραιοτητας..

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Επισημασμένο θέμα, ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΙΝ ΡΩΤΗΣΕΙΣ.

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Αν το πηρες απο πλαισιο 99% ειναι ελληνικο...για να σου φυγει καθε αμφιβολια παρε τηλεφωνο στο κεντρο εξυπηρετησης της samsung και δωσ τους το imei του κινητου σου...το καθε imei ειναι αντιστιχοισμενο σε καποια χωρα προελευσης, πες τους να σου πουν απο ποια χωρα ειναι το δικο σου. Θα κανουν 1 με 2 μερες να απαντησουν, οποτε εγω θα σου προτεινα να περασεις κατ ευθειαν την ελληνικη rom και μετα να κανεις ενα hard reset για να αλλαξει και το csc και εισαι ετοιμος. Μετα το βαζεις στο kies και βλεπεις τι ψαρια πιασαμε και μας λες και μας να ξερουμε τι εγινε!

Σήμερα μου ήρθε μια ενημέρωση λογισμικού μεγέθους 28,7 mb.Γνωρίζουμε τι είναι και τι αναβαθμίζει?

Αναφέρθηκε λίγα post πιο πάνω...Καινούριο modem περιλαμβάνει το update :)

επίσης κάποιο απο τα πρόσφατα updates θα μπορούσε να φτιάχνει κ αυτό μιας και είναι μόνο 2 γραμμές κώδικας

Είχε έρθει ειδοποίηση για update σε 1 note ελληνικό γνωστού μου (& πρωιν δικό μου) αλλά κλασικά επειδή ήταν root δε την έπαιρνε ΟΤΑ και κρασαρε και χθες το βράδυ είπα να του το κάνω μαμά καθώς είναι τελείως άσχετος με αυτά και τη πέρασα με το kies αφού πρώτα έκανα τη διαδικασία με το triangle για να μηδενίσει ο counter.

Μετά έκανα τα ίδια και στο δικό μου το note(γερμανικό) και πλέον έχω και εγώ τη DMF1

Λέω να το αφήσω και χωρίς root λίγες μέρες να είναι μαμά τελείωσα να το συγκρίνω και με το S4 που περιμένω και μετά βλέπουμε :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Τελικά αξίζει η αναβάθμιση ή θα μας κάνει τίποτα νούμερα με την μπαταρία;

Απο χθες ολα καλα

Θοδωρής

Πήρα την συσκευή και έχωενα πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ από το δίκτυο της wind ενώ έχω σήμα και συνδέομαι από άλλη συσκευή. Με wifi δεν έχω πρόβλημα. Είναι πρόβλημα της συσκευής ή θέλει καμια ρύθμιση?

Πήρα την συσκευή και έχωενα πρόβλημα. Δεν μπορώ να συνδεθώ από το δίκτυο της wind ενώ έχω σήμα και συνδέομαι από άλλη συσκευή. Με wifi δεν έχω πρόβλημα. Είναι πρόβλημα της συσκευής ή θέλει καμια ρύθμιση?

αν και θα πρεπε να παρει την ρυθμιση αυτοματα....ριξε μια ματια στο apn.Δες πιο ειναι το σωστο της wind και συγκρινετο μαυτο που εχει το κινητο.

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Παιδια μολις το παραγγειλα αρα καλησπερα σας σαν νεο χρηστης του Note II :lol: Πως σας φαινεται το κουκλη μου στο νεο χρωμμα του?

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)