pReHiStoRik Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Καλησπέρα γιατί όταν κατεβάζω από το YouTube mate δεν τα αποθηκεύει στην κάρτα μνήμης και τα τοποθετεί στην μνήμη του τηλεφώνου ? με αποτέλεσμα να την γεμίζει , υπαρχει άλλος τρόπος να τα δέχεται απευθείας στην κάρτα μνήμης? Δεξί soft key > Επιλογές > Αποθήκευση . Εκεί έχει να ορίσεις φάκελο για τα βίντεο και για τα mp3 που κατεβάζεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varzak Δημ. June 22, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2013 Δεξί soft key > Επιλογές > Αποθήκευση . Εκεί έχει να ορίσεις φάκελο για τα βίντεο και για τα mp3 που κατεβάζεις ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου πάτησα δεξί τέλος πάντων όπως είπες αλλά δεν μου έχει επιλογή κάρτα μνήμης μου βγάζει μόνο μία την μνήμη τηλεφώνου φταίει που δεν έχω κάνει ρουτ μήπως? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pReHiStoRik Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 ευχαριστώ για την άμεση απάντηση φίλε μου πάτησα δεξί τέλος πάντων όπως είπες αλλά δεν μου έχει επιλογή κάρτα μνήμης μου βγάζει μόνο μία την μνήμη τηλεφώνου φταίει που δεν έχω κάνει ρουτ μήπως? Έχω κάνει ροοτ η αλήθεια είναι αλλά δεν ξέρω να σου πω την αλήθεια αν ωφελείται σε αυτό.τσέκαρε τα βήματα. Sdcard είναι η εσωτερική μνήμη και extsdcard εξωτερική. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Δεν εχει καμια σχεση το ρουτ. Και εγω που ειμαι unroot, μοα χαρα επιλεγω το που θα αποθηκευονται.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Σε μένα βλέπω ότι έχει μονο την επιλογή Uninstall. Μήπως δεν κατάλαβα κάτι καλά; :) Μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικά με αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Μπορεί να βοηθήσει κάποιος σχετικά με αυτό;Eχεις μπει στην πρωτη καρτελα,στις ληψεις και βλεπεις μονο τις εφαρμογες που εσυ εχεις εγκαταστησει.Πηγαινοντας ρυθμισεις->διαχειριστης εφαρμογων στο παραθυρο που θα σου ανοιξει αν σκρολαρεις με το δαχτυλο προς τα αριστερα θα πας στην τριτη καρτελα που επανω δεξια θα γραφει <ολα>.Εκει ειναι και οι εφαρμογες που προυπαρχουν στην ρομ και πατωντας πανω τους θα δεις πανω δεξια την επιλογη <ανενεργο>. Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. June 23, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2013 Παίδες καθάριζα το τηλέφωνο και ειδα οως εχει μπει ενα μικρο χνουδακι στο φακό τις καμερας. Δεν επηρεάζει τις λήψεις αλλα μου σπάει τα νεύρα. Δεν μπορώ να κανω τπτ ε; Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Παιδιά έχω ένα θεματάκι με το calendar, και πιο συγκεκριμένα με την ενσωμάτωση του facebook calendar. Μου βγάζει τα γενέθλια των επαφών που έχω στο facebook 3 φορές. Το θέμα είναι πως θα προτιμούσα να μην μου εμφανίζει καθόλου γενέθλια των επαφών του facebook μιας και όσα θέλω τα περνάω στην επαφή του κινητού. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το διορθώσω; Συμείωση: Δεν θέλω να απενεργοποιήσω τελείως το facebook calendar από το S Planner μιας και θέλω να μου εμφανίζονται κάποια events του facebook. Το μόνο που θέλω είναι είτε να απενεργοποιήσω τα birthdays είτε τουλάχιστον να μου τα εμφανίζει ΜΙΑ ΦΟΡΑ. Ευχαριστώ Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pittakos Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Χαιρετώ την παρέα.Νεος κάτοχος του θηριου :D και νυν του πρώτου note.Νεό μέλος αλλά πολύ παλιος αναγνώστης και power user ότι συσκευής έχει περάσει απ τα χέρια μου.Κάτι που είδα πρόσφατα στο θηρίο και θα θελα να το μοιραστω χωρις να ξέρω αν έχει ειπωθή. υπάρχει μια καθυστέρηση όταν πατας το κεντρικο κουμπί επιστροφης στην αρχική οθόνη και η αιτία είναι το s voice ,εχώ περασμένη την τελευταία ρομ κανονικά χωρίς ρουτ αυτη τη φορά.Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του s voice ξετσεκάρετε την δυνατότητα να ενεργοποιήτε με διπλο κλίκ του κεντρικου κουμπιου και ως δια μαγείας η επιστροφή στην αρχική οθόνη γίνεται σχεδόν άμεση.Ελπίζω να βοήθησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Καλωσόρισες! Αυτό ήταν από τα πρώτα πράγματα που είχαν ειπωθεί αφού είναι κοινό πρόβλημα για όλες τις συσκευές που έχουν το S Voice. Πάντως πιστεύω πως θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη συσκευή!:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Χαιρετώ την παρέα.Νεος κάτοχος του θηριου :D και νυν του πρώτου note.Νεό μέλος αλλά πολύ παλιος αναγνώστης και power user ότι συσκευής έχει περάσει απ τα χέρια μου.Κάτι που είδα πρόσφατα στο θηρίο και θα θελα να το μοιραστω χωρις να ξέρω αν έχει ειπωθή. υπάρχει μια καθυστέρηση όταν πατας το κεντρικο κουμπί επιστροφης στην αρχική οθόνη και η αιτία είναι το s voice ,εχώ περασμένη την τελευταία ρομ κανονικά χωρίς ρουτ αυτη τη φορά.Μπαίνοντας στις ρυθμίσεις του s voice ξετσεκάρετε την δυνατότητα να ενεργοποιήτε με διπλο κλίκ του κεντρικου κουμπιου και ως δια μαγείας η επιστροφή στην αρχική οθόνη γίνεται σχεδόν άμεση.Ελπίζω να βοήθησα Καλωσόρισες! Αυτό ήταν από τα πρώτα πράγματα που είχαν ειπωθεί αφού είναι κοινό πρόβλημα για όλες τις συσκευές που έχουν το S Voice. Πάντως πιστεύω πως θα μείνεις απόλυτα ικανοποιημένος από την συγκεκριμένη συσκευή!:) Δεν είναι πρόβλημα, είναι φυσιολογική λειτουργία :) Καθυστερεί γιατί περιμένει να δει αν θα το ξαναπατήσεις για να ανοίξεις το S Voice. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
guspsoras Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Παιδια πως μπορω να συνδεσω χειριστηριο (τυπου ps3) ; εννοειτε οτι το συνδεω με otg cable μεσω usb, μου λεει οτι συνδεθηκε αλλα δεν μου το αναγνωριζει. Δεν ειμαι root. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superuser Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Δεν είναι πρόβλημα, είναι φυσιολογική λειτουργία :) Καθυστερεί γιατί περιμένει να δει αν θα το ξαναπατήσεις για να ανοίξεις το S Voice. Πρόβλημα υπό την έννοια ότι η συντριπτική πλειοψηφία δεν το χρησιμοποιεί και ήθελε όταν πατάει το Home Button να επιστρέφει άμεσα στην αρχική οθόνη. Κατά τα άλλα είναι φυσιολογική η λειτουργία του όπως σωστά αναφέρεις. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Νίκος Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris2k Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 Παιδια πως μπορω να συνδεσω χειριστηριο (τυπου ps3) ; εννοειτε οτι το συνδεω με otg cable μεσω usb, μου λεει οτι συνδεθηκε αλλα δεν μου το αναγνωριζει. Δεν ειμαι root. Δεν γνωριζω αν γινεται χωρις να εισαι root..Με root παντως γινεται με αυτη την εφαρμογη https://play.google.com/store/apps/details?id=com.dancingpixelstudios.sixaxiscontroller&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5kYW5jaW5ncGl4ZWxzdHVkaW9zLnNpeGF4aXNjb250cm9sbGVyIl0 http://www.youtube.com/watch?v=DTbc2Se5S3A Παράθεση It all starts with the push of a button.. RELOAD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Omega601 Δημ. June 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2013 (edited) Καλησπέρα παιδιά. Παρακολουθώ το νήμα του forum πριν και μετά την αγορά του note και πραγματικά θεωρώ πως έχω μάθει αρκετά που με βοήθησαν όχι μόνο στο να το επιλέξω αλλά και δύο να το γνωρίσω... Έχω ένα προβληματάκι τώρα τελευταία που δεν το είχα εντοπίσει παλιότερα χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν υπήρχε και απλά είπα να το μοιραστώ μπας και κάποιος από σας έχει παρατηρήσει και παρόμοιο ή έχει καμία λύση να προτείνει.. Χτες βράδυ χάζευα μια ταινία στο κρεβάτι μέσω Wi-Fi συγκεκριμένα από το (plex server στο pc και client στο note)... Και αντί να συνδέσω τα δικά του ακουστικά είπα να φορέσω το Bluetooth μου να μην έχω καλώδια στη μέση μην τα τραβήξω κατά λάθος αν με πάρει ο ύπνος. Κάθε τρεις και λίγο μου έβγαζε μήνυμα πως έχανε το δίκτυο και το ξαναέβρισκε με αποτέλεσμα να μην μπορώ να παρακολουθήσω την ταινία καθώς σταματούσε κάθε φορά που χανόταν το δίκτυο. Μόλις απενεργοποίησα το Bluetooth όλα καλά.. μάλλον κάποια παρεμβολή λόγω του ότι Bluetooth και Wi-Fi βρίσκονται στο ίδιο chip; Να ενημερώσω αν και δε νομίζω ότι έχει και τόση σημασία ότι είμαι rooted και up to date. Αυτά παιδιά.. Αν κάποιος ξέρει κάτι σχετικά με αυτό ας ρίξει λίγο φως :-) Edited June 25, 2013 by Omega601 ορθογραφικό λάθος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mindfield Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 :!:Τα μηνύματα που αφορούσαν την μπαταρία του θηρίου μεταφέρθηκαν στο σωστό θέμα:!: :) Παράθεση Κώστας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 2 μερες τωρα κατοχος και το χω ''λιωσει''.......απορειες πολλες , σιγοτρα καποιες τις εχω διαβασει εδω μεσα αλλα ειναι τοσες πολες που δεν τις θυμαμε........... απο προγραμα gps χωρις συνδεση τι εχει καλη καλυψη ελλαδας? (στο ace ειχα το igo και το copilot ......αν τα βαλω στο note λογο διαφορετικης αναλυσης θα χω μικροτερη εικονα ?).... εφαρμογες που μου ειναι αχρηστες.......mytaxi....phone book ..κλπ.......αν τις διαγραψω απλα δεν τις βλεπω και συνεχιζουν να επιβαρυνουν το συστημα ή απαλαχτηκα μια και καλη? .............και πως επανερχονται? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elteo Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Sygic για navigation. Παράθεση Ι need a six month vacation, twice a year. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Sygic για navigation.Ναι αλλα τρεχει μονιμα στο background με το ετσι θελω.... @pharao αν πας στις ρυθμισεις της συσκευης παγωνεις οποια δε θελεις και ησυχάζεις Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Καλησπερα παιδες υπερυφανος κατοχος κ εγω αλλα θα ηθελα να ρωτησω κατι αν γινεται που κ που οταν τελιωνω μια κληση ας πουμε στο ''τελος κλησης'' που βγαζει παντα το ησης για δεκατο του δευτερολεπτου μου το βγαζει μαυρο μικρο τετραγωνακι σα να μου δειχνει οτι ειναι καμενο ισως να πω!!! Γνωριζει καποιος κατι???? θα το παω στο sevirce να το ριξουν μια ματια εγγυηση εχουμε Α!!!! κ κατι ακομη για ενα φιλο που απο οτι καταλαβα ψαχνει navigation κ ανεφερε το sygic εχω προχτες αγορασα χαρτες offline ''maps with me pro'' τους προτεινω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kopoylos Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ναι αλλα τρεχει μονιμα στο background με το ετσι θελω.... @pharao αν πας στις ρυθμισεις της συσκευης παγωνεις οποια δε θελεις και ησυχάζεις ασε που μπορεις να βαλεις το greenify κ να ησυχασεις στα σιγουρα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pharao Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 ασε που μπορεις να βαλεις το greenify κ να ησυχασεις στα σιγουρα... ευχαρριστω για τις απαντησεις .....το greenify ειναι για root.......και ακομα δεν......... η απορια μου ηταν αν μπορω να διαγραψω εικονιδια .......ή θελει και κατι αλλο καθαρισμα ? ωστε μαζι με το εικονιδιο να καθαρισουν και τα δεδομενα τις εφαρμογης..... για παραδειγμα οι δυο που εβαλα παραπανω δεν προκειτε να μου χρειαστουν ΠΟΤΕ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Γνωρίζει κανείς τι γίνεται με το video hub? Κάθε φορά που πάω να το ανοίξω μου γράφει προσεχώς. Σε ένα s4 που είδα όμως (ελληνικό) είχε μια εφαρμογή Samsung hub η οποία είχε κανονικά τμήμα με βίντεο που μπορούσες να τα αγοράσεις ή να τα νοικιάσεις.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 (edited) ασε που μπορεις να βαλεις το greenify κ να ησυχασεις στα σιγουρα... Το αλλο το καλό, που το πας? Θα κοψεις το sygic και θα τρεχει το greenify :lol: ;) Λοιπον χωρις πλακα τωρα, μετα το update κατι δεν παει καλα με την μπαταρια, το παρακολουθω ολες αυτες τις μερες και βλεπω καποια ανωμαλια στην καταναλωση.Το συζητήσαμε και με φιλο απο το φορουμ στο τηλεφωνο και παρατηρουμε τα ιδια πραγματα. Edited June 25, 2013 by truckman Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. June 25, 2013 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2013 Ναι αλλα τρεχει μονιμα στο background με το ετσι θελω.... @pharao αν πας στις ρυθμισεις της συσκευης παγωνεις οποια δε θελεις και ησυχάζεις Μα ποιος ειπε οτι τρεχει μονιμα το Sygic στο παρασκηνιο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts