Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Βρε παιδια σκεφτομαι να δωσω το s3 να παρω το note.Αξιζει τον κοπο;Τις διαφορες τις ξερω το μεγεθος με προβληματιζει.Λετε να με κοιτουν σαν ουφο οταν θα μιλαω με την παντοφλα στο αυτι;Γουσταρω πολυ αλλα φοβαμαι μη το μετανιωσω.Αν υπαρχει κανεις που να χει κανει την ιδια μεταβαση ας μου πει τη γνωμη του.

Ευχαριστω

Βρε παιδια σκεφτομαι να δωσω το s3 να παρω το note.Αξιζει τον κοπο;Τις διαφορες τις ξερω το μεγεθος με προβληματιζει.Λετε να με κοιτουν σαν ουφο οταν θα μιλαω με την παντοφλα στο αυτι;Γουσταρω πολυ αλλα φοβαμαι μη το μετανιωσω.Αν υπαρχει κανεις που να χει κανει την ιδια μεταβαση ας μου πει τη γνωμη του.

Ευχαριστω

Σε μια μερα θα το ξεχασεις το s3.. το μεγεθος σε μια βδομαδα θα το συνηθισεις... μπορει να σε κοιτανε περιεργα οταν μιλας στο τηλεφωνο, αλλα κανενας δεν εχει να πει κατι αρνητικο για το note2.. απλα καποιοι δεν μπορουν το μεγεθος του.. οσοι το εχουν δουλεψει ομως, δεν το αλλαζουν με κανενα... προχωρα αφοβα

Σε μια μερα θα το ξεχασεις το s3.. το μεγεθος σε μια βδομαδα θα το συνηθισεις... μπορει να σε κοιτανε περιεργα οταν μιλας στο τηλεφωνο, αλλα κανενας δεν εχει να πει κατι αρνητικο για το note2.. απλα καποιοι δεν μπορουν το μεγεθος του.. οσοι το εχουν δουλεψει ομως, δεν το αλλαζουν με κανενα... προχωρα αφοβα

Στην κωλοτσεπη στο τζην χωραει;Ξερω ειναι ηλιθια ερωτηση αλλα εχω και στο μπουφαν παρομοιες τσεπες και ειδικα για τη μηχανη το βαζω στο μπουφαν.

Επισης αν το παρω απ τα σκρουτζομαγαζα τι να προσεξω;

Στην κωλοτσεπη στο τζην χωραει;Ξερω ειναι ηλιθια ερωτηση αλλα εχω και στο μπουφαν παρομοιες τσεπες και ειδικα για τη μηχανη το βαζω στο μπουφαν.

Τωρα αν σου πω οτι δεν το εχω βαλει ποτε σε τσεπη θα με πιστεψεις? Αλλα ξερω απο αλλα ατομα οτι χωραει κανονικα... τα παιδια εδω μεσα ξερουν ενα παληκαρι απο το extreme mobilers αν δεν κανω λαθος που ειναι εγγυηση, ας στειλει καποιος το site κ θα επικοινωνησεις μαζι του... δεν χρειαζεται να προσεξεις τιποτα σε αυτη την περιπτωση, ειναι εγγυηση ο τυπος, ολοι εχουν μεινει υπερευχαριστημενοι...

Τωρα αν σου πω οτι δεν το εχω βαλει ποτε σε τσεπη θα με πιστεψεις? Αλλα ξερω απο αλλα ατομα οτι χωραει κανονικα... τα παιδια εδω μεσα ξερουν ενα παληκαρι απο το extreme mobilers αν δεν κανω λαθος που ειναι εγγυηση, ας στειλει καποιος το site κ θα επικοινωνησεις μαζι του... δεν χρειαζεται να προσεξεις τιποτα σε αυτη την περιπτωση, ειναι εγγυηση ο τυπος, ολοι εχουν μεινει υπερευχαριστημενοι...

+1000 και απο μενα ο νικολας ειναι αψογος το λεω απο προσωπικη εμπειρια.αν εισαι απο αθηνα μια βολτα απο εκει θα σου λυσει ολες τις αποριες.http://www.extreme-mobile.gr

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Για το αν ηχογραφεί ή όχι απ' το μικρόφωνο δεν μπορώ να το καταλάβω. Στις ρυθμίσεις του έχει 3 μεθόδους εγγραφής. Δες τα screenshots που παραθέτω. Δεν είμαι root και έτσι μπορώ να δοκιμάσω μόνο τη μία απ' τις τρεις μεθόδους (Standard API). Πάντως και οι δύο συνομιλητές ακούγονται καθαρά και δυνατά. Για το BT δεν γνωρίζω γιατί δεν έχω και δεν είχα ποτέ μου BT. Η ένταση είναι αρκετά δυνατή ώστε να ακούς άνετα και τις δύο πλευρές.

[Συγγνώμη για το off-topic, αλλά επειδή τέτοιου είδους εφαρμογές (call recorders) συμπεριφέρονται απρόβλεπτα από συσκευή σε συσκευή, νομίζω πως είναι καλό να αναφέρουμε τις εντυπώσεις μας στο νήμα του Note II ώστε να ξέρει ο αναγνώστης τι να περιμένει από τον συνδυασμό app + Note II.]

http://i44.tinypic.com/i357ph.jpg http://i39.tinypic.com/5lnlw7.jpg

Ώραιος. Μετά την αναβάθμιση σε 1.4 όλα δουλεύουν τέλεια και σε μένα.

ΒΤ όχι δεν δουλεύει για την ώρα για τον φίλο που ρώτησε. Γράφει μόνο τον συνομιλητή.

+1000 και απο μενα ο νικολας ειναι αψογος το λεω απο προσωπικη εμπειρια.αν εισαι απο αθηνα μια βολτα απο εκει θα σου λυσει ολες τις αποριες.http://www.extreme-mobile.gr
Κανει και ανταλλαγες ξερετε;Κοντα μου ειναι γιατι μενω Χαιδαρι.

Μολις ανοίξεις το κουτί θα πεις "αμαν! Τι εκανα τωρα;"

...μετα απο 1 ώρα θα εισαι με το χαμόγελο στα χείλη και θα ψάχνεις για ολα τα καλούδια που έχει.

Προσωπική εμπειρία.

Επίσης σίγουρα θα πάρεις τα χειρότερα σχόλια. (Τοστιέρα, παντόφλα, αεροδρόμιο κλπ). Σίγουρα ειναι τεράστιο αλλα θα το συνηθίσεις παρα πολυ γρήγορα.

Εγω εκανα μέρες να το συνηθίσω οχι γιατί δεν μου άρεσε απλα ενδιαφερομουν περισσότερο απο οτι έπρεπε, για την γνωμη των άλλων. Τα εβαλα ολα στην άκρη και τώρα απλά δεν σκέφτομαι τίποτα αλλο. Σκέψου να μπαίνεις σε ψησταριά και να φωνάζει ο ψήστης"το παιδι με την παντόφλα στο αυτι παρήγγειλε" εγω σου είπα διαφορετικά πράγματα γιατι πολυ απλα λιγο πιο πισω να διαβάσεις δεν θα εχεις καμια αμφιβολία. Καλη αγορά!

Θοδωρής

Κανει και ανταλλαγες ξερετε;Κοντα μου ειναι γιατι μενω Χαιδαρι.

για ανταλλαγες δεν ξερω παρε ενα τηλεφωνο και ρωτα τον δεν χανεις κατι

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

Έχω το ακουστικό bluetooth Sony Ericsson mw600 και το συνδέω με το Note 2 και ενώ έχει πολύ καλή απόδοση κάνει πολλές αποσυνδέσεις και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

Συμβαίνει με άλλους κάτι τέτοιο ή παίζει κάτι άλλο; Έχω την έκδοση 4.1.2 και το τηλέφωνο είναι Αυστριακής προέλευσης.

Ένα ενδιαφέρον βίντεο (βασικά για σειρά βίντεο πρόκειται) για πράγματα που μπορεί να μην ξέραμε στο Note 2.

Αν ξαναέπαιξε, ζητώ συγνώμη:

Έχω το ακουστικό bluetooth Sony Ericsson mw600 και το συνδέω με το Note 2 και ενώ έχει πολύ καλή απόδοση κάνει πολλές αποσυνδέσεις και δεν καταλαβαίνω τον λόγο.

Συμβαίνει με άλλους κάτι τέτοιο ή παίζει κάτι άλλο; Έχω την έκδοση 4.1.2 και το τηλέφωνο είναι Αυστριακής προέλευσης.

Φίλε εγώ στο προηγούμενο note που είχα παρουσιάζει τέτοιο πρόβλημα γερμανικό ήταν...τώρα με το αυστριακό ακόμα δεν έχω παρατηρήσει τέτοιο πρόβλημα...μπορεί να φταίει εφαρμογή...το bluetooth που έχω είναι το nokia bh-907....ένας φίλος πάντως σε xperia s με το ίδιο bluetooth με εσένα είχε τέτοιο πρόβλημα έβγαλε κάποιες εφαρμογές αν θυμάμαι καλά και έστρωσε

Δεν ξέρω τι συμβαίνει, μεταφέρω αρχεία βίντεο στην κάρτα μνήμης. Ταινίες. Το πρόβλημα είναι ότι μέσω κινητού, κάποια μπορώ να τα σβήσω ενώ σε άλλα μου λέει Access was denied μέσω του ex explorer αλλα και μέσω του mx player λέει Παρακαλουμε ελέγξτε αν ο χώρος αποθήκευσης ειναι προστατευμενος. Τι γίνετε? Σας έχει τύχει και ανάλογο? Πριν δεν είχα τέτοια προβλήματα με την ίδια κάρτα Samsung 32g. Γιατί το κάνει σε μερικά αρχεία και όχι σε όλα η σε κανένα?

Μια ερώτηση και από μένα.

Εδώ και λίγες μέρες δεν μου σβήνει αυτόματα η οθόνη. Παρόλο που είναι τικαρισμενα όσα πρέπει. Πχ το βάζω να φορτίσει με σβηστή οθόνη, αυτή ανάβει αλλά μετά δεν σβήνει. Αν το ξεχάσω στην ουσία δεν φορτίζει αφού καταναλώνει πολύ ρεύμα η οθόνη (ειδικα στο αυτοκίνητο που έχω χιλιαρη φορτιστη).

Μετά από επανεκκίνηση στρώνει αλλά μετά από μερικές ώρες η μέρα ξανά το ίδιο. Έχει συμβεί σε κανέναν? Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω (πχ κάτι στο τιτανιουμ ή άλλο προγραμμα) Ποια εφαρμογή κρατάει αναμενη την οθόνη? Ή ειρωνεία είναι ότι πέρα από κάτι χαζό παιχνίδια της μπεμπας δεν έβαλα καμιά hardcore εφαρμογή.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Επειδη ρωτούν αρκετοί αν αξίζει να πάρουν το note2, θα τους πω οτι αν μπορούν να αντέξουν το μέγεθος ειναι η καλυτερη πρόταση της αγοράς.

Τελευταία το χρησιμοποιω παράλληλα με nexus7, nexus4 και iPhone 4S.

1. Ειναι πιο γρήγορο απ ολα. Στο άνοιγμα των εφαρμογών ρίχνει άνετα στο Ν4.

Το Ν7 το ξεφτιλίζει.

2. Καλυτερη οθόνη.

3. Εχει την καλυτερη κάμερα μετα το S4

4. Τρέχει άψογα με official σε σημείο που θα το σκεφτώ αν θα βαλω την 4.2.2

Τα περί καθαρού android στην πράξη δεν ισχύουν για συσκευές σαν το Note.

Για να εχω αυτα που θελω στο Nexus εχω περάσει 20 εφαρμογές παραπάνω απ οτι στο note, καποιες απο τις οποίες εκτός οτι δεν ειναι άψογες καταναλώνουν πολυ.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Te_salat, προσωπικά σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες γιατί βρίσκομαι σε διαδικασία επιλογής κινητού. Όσο για το αν αντέχω το μέγεθος, το μόνο μου πρόβλημα - ενδεχομένως - να είναι η μεταφορά του στην τσέπη του παντελονιού μου τώρα το καλοκαίρι (γιατί τις άλλες εποχές θα βρίσκεται μέσα στο μπουφάν, οπότε no problem).

Μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αυτά που γράφεις (σε σημεία που δεν μπορώ να "πιστέψω" - όχι υπό την έννοια της έλλειψης εμπιστοσύνης, αλλά της έκπληξης - αυτά που γράφεις για τα Nexus 4 & 7, το 7 το έχω από τα Χριστούγεννα, οπότε ξέρω πώς συμπεριφέρεται).

Μέχρι τώρα είχα μόνο nexus συσκευές (δες και την υπογραφή μου) και είναι η πρώτη φορά που θέλω να λοξοδρομήσω και αυτό εξαιτίας του Note. Άντε να δούμε.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

Καλησπέρα σας. Εβγαλα χθες την φλιπ θηκη που είχα ώστε νατο χαρώ και λίγο ετσι.Ερώτηση σε οσους το εχουν χωρίς θήκη.

Το αουμπάτε παντου με την πλάτη? Δεν εχει προβλημα ο φακός της κάμερας που πετάγεται προς τα εξω?

Ενταξε η φλιπ ειναι πιο χοντρη σε εκεινο το σημειο κα ολα καλα,αλλα με το οριτζιναλ καπακι δεν ξερω τι ν κανω? Φοβμαι αρκετά!

Θοδωρής

Μια ερώτηση και από μένα.

Εδώ και λίγες μέρες δεν μου σβήνει αυτόματα η οθόνη. Παρόλο που είναι τικαρισμενα όσα πρέπει. Πχ το βάζω να φορτίσει με σβηστή οθόνη, αυτή ανάβει αλλά μετά δεν σβήνει. Αν το ξεχάσω στην ουσία δεν φορτίζει αφού καταναλώνει πολύ ρεύμα η οθόνη (ειδικα στο αυτοκίνητο που έχω χιλιαρη φορτιστη).

Μετά από επανεκκίνηση στρώνει αλλά μετά από μερικές ώρες η μέρα ξανά το ίδιο. Έχει συμβεί σε κανέναν? Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω (πχ κάτι στο τιτανιουμ ή άλλο προγραμμα) Ποια εφαρμογή κρατάει αναμενη την οθόνη? Ή ειρωνεία είναι ότι πέρα από κάτι χαζό παιχνίδια της μπεμπας δεν έβαλα καμιά hardcore εφαρμογή.

Υποθέτω οτι έχεις κοιτάξει το χρόνο που θα μένει ανοιχτεί η οθόνη .Κατέβασε το better battery stats απο το xda ώστε να δεις τι παίζει .

Samsung galaxy s21+

Υποθέτω οτι έχεις κοιτάξει το χρόνο που θα μένει ανοιχτεί η οθόνη .Κατέβασε το better battery stats απο το xda ώστε να δεις τι παίζει .

Δεν ειναι free το better battery stats

Το έχω αλλά να σου πω την αλήθεια δεν μπορώ να το "καταλαβω". Και θεωρητικά δεν είμαι και κανένα τεχνολογικό χαπατο (ή μήπως είμαι??). :-)

Τι πρέπει να κοιτάξω και πως μπορώ να ξεχωρίσω τις διαδικασίες που μου κρατάνε ξύπνια την οθόνη ή δουλεύουν πολύ?

Ευχαριστω προκαταβολικα.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Te_salat, προσωπικά σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες γιατί βρίσκομαι σε διαδικασία επιλογής κινητού. Όσο για το αν αντέχω το μέγεθος, το μόνο μου πρόβλημα - ενδεχομένως - να είναι η μεταφορά του στην τσέπη του παντελονιού μου τώρα το καλοκαίρι (γιατί τις άλλες εποχές θα βρίσκεται μέσα στο μπουφάν, οπότε no problem).

Μου είναι ιδιαίτερα χρήσιμα αυτά που γράφεις (σε σημεία που δεν μπορώ να "πιστέψω" - όχι υπό την έννοια της έλλειψης εμπιστοσύνης, αλλά της έκπληξης - αυτά που γράφεις για τα Nexus 4 & 7, το 7 το έχω από τα Χριστούγεννα, οπότε ξέρω πώς συμπεριφέρεται).

Μέχρι τώρα είχα μόνο nexus συσκευές (δες και την υπογραφή μου) και είναι η πρώτη φορά που θέλω να λοξοδρομήσω και αυτό εξαιτίας του Note. Άντε να δούμε.

Οσον αφορά το Nexus 4, όταν κινήσαι στα μενού σου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο. Όταν όμως αρχίσεις να ανοίγεις τις ίδιες εφαρμογές, το Note 2 παίρνει το προβάδισμα καθαρά παρόλο το extra Software που κουβαλάει.

Ακόμα και στο bootάρισμα υπάρχει σαφής διαφορά.

Για το Nexus 7 δέν το συζητάω.

Εκεί ο tegra σε συνάρτηση με το 1GB RAM υστερούν πολύ. Ξεκινώ με 400 ΜΒ free και πολύ σύντομα πέφτει στα 120-150.Κάτω απ τα 120 λαγκάρει n καλύτερα καθυστερεί.

Και είμαι με CM 10.05 + Franco 61.

Το Note 2 το μονο που χρειάζεται για τους απαιτητικούς είναι ο EX Dialer που αν είσαι rooted και τον κάνεις εφαρμογή του συστήματος, του περάσεις και το θέμα από το S3, για να μοιάζει με τον Official είσαι τέλειος.

Καλησπέρα σας. Εβγαλα χθες την φλιπ θηκη που είχα ώστε νατο χαρώ και λίγο ετσι.Ερώτηση σε οσους το εχουν χωρίς θήκη.

Το αουμπάτε παντου με την πλάτη? Δεν εχει προβλημα ο φακός της κάμερας που πετάγεται προς τα εξω?

Ενταξε η φλιπ ειναι πιο χοντρη σε εκεινο το σημειο κα ολα καλα,αλλα με το οριτζιναλ καπακι δεν ξερω τι ν κανω? Φοβμαι αρκετά!

Παρόλο που n γνήσια flip δεν προσφέρει προστασία στις πτώσεις, προφυλάσει την κάμερα.

Αν το έχεις γυμνό, μπορεί σε μικρή πτώση να μην πάθει τίποτα αλλά αν σταθείς άτυχος ίσως πας για οθόνη, bezel και τζαμάκι κάμερας.

Η αλήθεια είναι ότι χωρίς θήκη μικραίνει πολύ ο όγκος του.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Το Note 2 το μονο που χρειάζεται για τους απαιτητικούς είναι ο EX Dialer που αν είσαι rooted και τον κάνεις εφαρμογή του συστήματος, του περάσεις και το θέμα από το S3, για να μοιάζει με τον Official είσαι τέλειος.

Πως γινεται αυτο φιλε μου;:)

Οσον αφορά το Nexus 4, όταν κινήσαι στα μενού σου δίνει την εντύπωση ότι είναι πιο γρήγορο. Όταν όμως αρχίσεις να ανοίγεις τις ίδιες εφαρμογές, το Note 2 παίρνει το προβάδισμα καθαρά παρόλο το extra Software που κουβαλάει.

Ακόμα και στο bootάρισμα υπάρχει σαφής διαφορά.

Για το Nexus 7 δέν το συζητάω.

Εκεί ο tegra σε συνάρτηση με το 1GB RAM υστερούν πολύ. Ξεκινώ με 400 ΜΒ free και πολύ σύντομα πέφτει στα 120-150.Κάτω απ τα 120 λαγκάρει n καλύτερα καθυστερεί.

Και είμαι με CM 10.05 + Franco 61.

To Nexus 4 το έχει φίλος μου, οπότε ξέρω πώς περίπου πηγαίνει. Αλλά, το να παίρνει το προβάδισμα στο άνοιγμα εφαρμογών μία συσκευή που έχει τόσα επιπλέον προγράμματα έναντι μιας συσκευής με pure android, είναι πραγματικά μοναδικό (ήδη έχω δει αρκετά βιντεάκια του note και φαίνεται πόσο γρήγορα πηγαίνει).

Για το Nexus 7, επειδή το έχω, πολύ σπάνια είχα καθυστέρηση και συνήθως οφειλόταν σε συγκεκριμένες rom (τώρα είμαι με την τελευταία rasbeanjelly και trinity kernel). Τι ακριβώς εννοείς για τον Tegra;

Dialer: Επειδή άρχισα να διαβάζω το παρόν θέμα από την πρώτη σελίδα, είδα ότι μία από τις βασικές ερωτήσεις στους πρώτους που το απέκτησαν ήταν αν έχει καθυστέρηση στο άνοιγμα ο dialer. Κάποιοι χρήστες ανέβασαν και βιντεάκια και από ότι είδα δεν είχε κάποιο lag.

Σκέφτομαι να το rootάρω και να ασχοληθώ με rom, αλλά θα είμαι λίγο διστακτικός γιατί ακούω για odin (πράγμα άγνωστο για μένα μιας και οι Nexus συσκευές φλασάρονται διαφορετικά). Απλώς, φοβάμαι μήπως το μπρικάρω. Τέλος πάντων, αυτά θα έρθουν μετέπειτα.

Πριν λίγο, "έπεσα" σε ένα παλιό σου μήνυμα, όταν είχες κάνει 2 φορτίσεις το κινητό και έγραφες για μιάμιση μέρα χωρίς φόρτιση και σου έμενε και αρκετή ακόμα. Ξέρεις ότι ερχόμενος από nexus συσκευή κάτι τέτοιο είναι εντελώς εξωγήινο.

Και τέλος για το μέγεθος, επειδή το έχει κάποια φίλη, άλλες φορές το βλέπω τεράστιο και άλλες σκέφτομαι: σιγά μωρέ, λίγο μεγαλύτερο από το galaxy nexus που έχω, είναι! :lol:

Τέλος, αν δε βαριέσαι, πες μου ποιο ήταν το κύριο κινητό που είχες πριν πάρεις το Note και πώς σου φάνηκε η μετάβαση για να καταλάβω περίπου πώς θα είναι η δική μου μετάβαση από το galaxy nexus ( το οποίο θα γίνει δεύτερο τηλέφωνο και το Nexus S θα αποσυρθεί).

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)