Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ειμαι στο γραφειο, δεν εχω κάμερα γμτ... μολις πάω σπίτι θα βγάλω το εργαλείο φώτος να χαζέψετε..

με το Root τι να κάνω? αν ειναι ζόρι, δέχομαι ΠΜ με οδηγίες και κερνάω.... ΚΑΦΕ! :) :lol::lol:

Δεν ειπα τώρα ρε συ :)

Οσο για root εγώ προσωπικά δεν μπορώ να βοηθήσω

Θοδωρής

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

ειμαι στο γραφειο, δεν εχω κάμερα γμτ... μολις πάω σπίτι θα βγάλω το εργαλείο φώτος να χαζέψετε..

με το Root τι να κάνω? αν ειναι ζόρι, δέχομαι ΠΜ με οδηγίες και κερνάω.... ΚΑΦΕ! :) :lol::lol:

Καλορίζικο...κατ αρχήν για καμιά εβδομάδα μην κάνεις τίποτα, να σιγουρευτείς πως λειτουργούν όλα σωστά (ηχεία, κάμερα κ.λ.π.) και δεν θα χρειαστείς σέρβις.

Μετά το ξανασυζητάμε. :D

καλα παιδες μια βδομαδα με το κινητο σχεδον...

ΕΧΩ ΠΑΘΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ ΜΟΥ...:)

πραγματικα ειναι η καλυτερη υλοποίηση του android ever...

και με μοντιες οπως πχ να εχεις swype οταν γραφεις και οταν βγαζεις το στυλο pen με ελληνική γραφή η με το απίστευτο θεμα του motomoto00 αλλα και τοσα αλλα τετοια ακομη το κινητο χτυπάει ταβανι!!!

πραγματικα βρηκα το λιμανι μου...!

απλα οπως ειπα και αλλου ολα ειναι τοσο τέλεια που εκνευρίζομαι....:lol::lol:

καλα για την αυτονομία να μην μιλησω...

παω σπιτι βράδυ και εχω 23 με 25% μπαταρια!!!

κοιταω το κινητο μου σαν χαζος....

πανε και οι δευτερες μπαταριες πανε και οι φορτιστες πανε όλα...

Edited by freddaras

παιδες μια ερώτηση αν ξέρει κανείς ? πέρασα ένα βιβλίο στη κάρτα μνήμης σε μορφή .chw ( δεν το έχω βρει σε άλλη μορφή και δυστυχώς μου είναι απαραίτητο στη δουλεία μου ) αλλά δεν το διαβάζει. Ξέρετε κάποιο τρόπο ?

Καλορίζικο...κατ αρχήν για καμιά εβδομάδα μην κάνεις τίποτα, να σιγουρευτείς πως λειτουργούν όλα σωστά (ηχεία, κάμερα κ.λ.π.) και δεν θα χρειαστείς σέρβις.

Μετά το ξανασυζητάμε. :D

Too late already Pantrits :) δεν αντεχα τον πειρασμό..

Αλλά γιατι σερβις βρε? μια χαρά αστέρι ειναι.. πολυ ωραιο μηχανημα, ειμαι πολυ ευχαριστημένος.. το μέγεθος προσπαθώ να συνηθήσω :)

Αυτο που δεν κατάλαβα ειναι το Dropbox.

Λεει 50GB free, αλλά εκανα register και δείχνει μόνο 2Gb!!

Για εφαρμογές υπάρχει η ενότητα Android.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Νίκος

Πρώην Super Moderator του «παλιού» καλού myphone.

Too late already Pantrits :) δεν αντεχα τον πειρασμό..

Αλλά γιατι σερβις βρε? μια χαρά αστέρι ειναι.. πολυ ωραιο μηχανημα, ειμαι πολυ ευχαριστημένος.. το μέγεθος προσπαθώ να συνηθήσω :)

Αυτο που δεν κατάλαβα ειναι το Dropbox.

Λεει 50GB free, αλλά εκανα register και δείχνει μόνο 2Gb!!

Διάβασε το FAQ αναφέρει τα βήματα για τα 50gb του dropbox.

Για root θεωρώ οτι είναι πολύ εύκολος τρόπος αυτος που ανέφερες ποιο πάνω .

Samsung galaxy s21+

σας ευχαριστω, με πεισατε! ειστε πολλοι εδω που πινετε νερο στο ονομα του βλεπω..

το καιζερ το εχει 450, ειναι ελληνικο η να παω σε καποιο αλλο καταστημα?

λεω για το καφε, το εχει δει κανεις να μας πει εντυπωσεις?

νεος κατοχος note 2. το πηρα το μεσημερι και εγω απο το kaizershop σε καφε. καλοριζικο και σε εσενα. μπορει και να συναντηθηκαμε

Guys θελω να αλλαξω και να παρω το γκρι.

Το Νοτελι το εχω απο Ιανουαριο Ελληνικο αθικτο κλπ κλπ.Μια λογικη τιμη που μπορω να το δωσω ποια ειναι?

Μη μου πειτε γνωμη σου κλπ κλπ ειμαι λιγο οτι να ναι με τις εκτιμησεις τιμων!

Ευχαριστω

Θοδωρής

Εφόσον καινούριο ξεκινάει πλέον από τα €450 δεν το βλέπω πάνω από €380-390...

Ευχαριστω φιλε.Και εγω εκει στο 400αρι ελεγα.

θα πεσει κι αλλο λες?

Θοδωρής

Ευχαριστω φιλε.Και εγω εκει στο 400αρι ελεγα.

θα πεσει κι αλλο λες?

Κοίταξε, αν έχεις αποφασίσει να το δώσεις όσο πιο σύντομα το κάνεις, τόσο το καλύτερο. Από την άλλη δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να χάσεις ένα 70άρι για να αλλάξεις χρώμα. Βέβαια, η επιλογή είναι δική σου.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Κοίταξε, αν έχεις αποφασίσει να το δώσεις όσο πιο σύντομα το κάνεις, τόσο το καλύτερο. Από την άλλη δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να χάσεις ένα 70άρι για να αλλάξεις χρώμα. Βέβαια, η επιλογή είναι δική σου.

Ισχύει και αυτό.

Θέλει σκεψη. Και πάλι ευχαριστώ και ελπίζω να μην χαλασα τη ροή του θέματος

Θοδωρής

Και εγώ το έδωσα(άσπρο από πλαίσιο) με σκοπό να πάρω το S4 αλλά με τα διάφορα που ακούω ίσως πάω πάλι note2 σε 1 απ τα νέα χρώματα(μπλε, καφέ, γκρι) έτσι και για αλλαγή.

Δύσκολα κάποιος που το έχει συνηθίσει φεύγει απ αυτό τελικά :-)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Αυτό είναι η πρώτη επιλογή μου αν και δεν είναι εύκολο να το δω live οπότε αν το έχει κάνα παιδί από δω μέσα ας πει γνώμη ή να ανεβάσει καμία φώτο

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Και εγώ το έδωσα(άσπρο από πλαίσιο) με σκοπό να πάρω το S4 αλλά με τα διάφορα που ακούω ίσως πάω πάλι note2 σε 1 απ τα νέα χρώματα(μπλε, καφέ, γκρι) έτσι και για αλλαγή.

Καλημέρα Μανο. Κάνω κι εγω κάποια πειράματα αλλα επειδη δεν θέλω να το ξαναγοραζω δεν το πουλησα.

Απλα ψάχνω μια λύση γιατι με 8 ώρες την μέρα οθόνη στο NOTE2 τα ματια μου τα έπαιξαν.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Περασα εχθες απο voda που το είχαν και ασχολήθηκα μαζί του για κάνα δεκάλεπτο... δε ξέρω ρε παιδιά, αλλά εμένα μου άφησε μια αίσθηση πλήρους αδιαφορίας. Όταν έβαλα κάποια στιγμή και το νοτελι δίπλα δίπλα, καταλαβα οτι απλα ΔΕΝ και με κανενα τροπο, τουλάχιστον για εμενα, να αφησω το θηριο για κατι τετοιο.Του γιου μου του αρεσε και μετα απο 1-2 μηνες που λογικα θα εχουν διορθωθει καποια θεματακια που εχει τωρα το s4 πιθανον να του το παρω.Εγω συνεχιζω ακαθεκτος με το νοτελι μου χωρις να με συγκινει εως τωρα τιποτα απο τα νεα μοντελα που εχουμε δει.

Guys θελω να αλλαξω και να παρω το γκρι.

Το Νοτελι το εχω απο Ιανουαριο Ελληνικο αθικτο κλπ κλπ.Μια λογικη τιμη που μπορω να το δωσω ποια ειναι?

Μη μου πειτε γνωμη σου κλπ κλπ ειμαι λιγο οτι να ναι με τις εκτιμησεις τιμων!

Ευχαριστω

Εγώ θα σου έλεγα να μην βιαστείς να αλλάξεις χρώμα. Ερχεται το καλοκαίρι και το λευκό... φοριέται πολύ αυτή την εποχή :) Επίσης το λευκό επιτρέπει και τους χρωματικούς συνδυασμούς σε αντίθεση με το γκρι.

Εγώ απλά του πήρα μια καινουργια θήκη και το κινητό ανανεώθηκε ολοκληρωτικά. Δες εδώ

@ truckman μια απο τα ίδια και εγώ.

Κώστας

Εγώ το λευκό το βρίσκω super-cool και σίγουρα θα προτιμήσω πάλι λευκό στην επόμενη αγορά μου (μετά από χρόνια γιατί δεν θα δώσω το Note II σύντομα). Το γκρι δε θα μου άρεσε γιατί με τη μαύρη θήκη Manna που του φοράω θα ήταν όλο ένα σκούρο πράγμα. Με το λευκό Note II + τη μαύρη θήκη κάνει πολύ καλή αντίθεση στο μάτι και μου αρέσει αυτό. Άλλωστε δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες φωτογραφίες στο διαδίκτυο με το Note II μόνο του ή σε συνδυασμό με θήκες χρησιμοποιούν τη λευκή έκδοση. Βέβαια γούστα είναι αυτά και ο καθένας επιλέγει αυτό που τον φτιάχνει.

Εγώ απλά του πήρα μια καινουργια θήκη και το κινητό ανανεώθηκε ολοκληρωτικά. Δες εδώ

Κώστα πολύ όμορφο το λευκό Νοτέλι στη θήκη ROCK. Κόσμημα το έκανες!

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Αυτό είναι η πρώτη επιλογή μου αν και δεν είναι εύκολο να το δω live οπότε αν το έχει κάνα παιδί από δω μέσα ας πει γνώμη ή να ανεβάσει καμία φώτο

Φωτο του μπλε ανεβασα καποια που βρηκα στο νετ στο ποστ 10137. Παραγγειλα και τη θηκη αλλα δυστυχως δεν το χω δει απο κοντα λογω επαρχιας που μενω, αλλα αυτο το χρωμα θα χτυπησω κι εγω μαλλον. Ο Βαγγελης νομιζω το χει δει απο κοντα αν θυμαμαι καλα!

Συγγνώμη ξέρει κανείς γιατί όταν πάω να γράψω SMS σε Ελληνικά , είτε κεφαλαια είτε μικρά μου αλλάζει τους διαθέσιμους χαρακτήρες από 160 σε 70?

Το input mode το εχω automatic στις ρυθμίσεις των μηνυμάτων.

Le Max 2 X829 4/64

Le Max 2 Pro X820 6/64

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)