Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μανο αυτα τα φωναζω απο την πρωτη μερα που αγορασα το note 1, δεν ειναι καινουρια αυτα για μενα.

Το πηρες το μαυρο Ζακι μου και εισαι παραπανω απο αυστηρος. Για μενα ειναι ενα πολυ καλο τηλεφωνο - απλα εχουμε συνηθισει σε μεγαλες οθονες, αυτος ειναι ο κυριος λογος και κατα δευτερον η αυτονομια.

Δεν περιμενουμε κανενα πιτσιρικα να μας πει αν ενα τηλεφωνο ειναι καλο η οχι.

Μετα απο εκατονταδες συσκευες, μπορουμε να το κρινουμε μονοι μας ;)

Βρε έχεις δίκιο αλλά αν τα ακούς συνέχεια αυτά για το πόσο super duper είναι το τάδε νέο πυρινοκίνητο τηλέφωνο και τόσο πάθος λες, κάτσε, μη κάνω λάθος, κάτσε να του δώσω μια ευκαιρία και εκεί τη πατάω.

Από δω και πέρα δε θα ακούω τις σειρήνες ειδικά σε νέες συσκευές που όποιος τις παίρνει γράφει τα πιο ουαου ειδικά αν είναι πιτσιρικάς ή γνωστό ή κρυφό fan boy τις εκάστοτε εταιρείας.

Έφτασα σε σημείο να αρχίσω να αμφισβητώ ακόμα και το γίγαντα το noteli πριν πάρω τα nexus4, Ζ με αυτά τα υπερθετικα που διάβαζα για αυτά τα τηλέφωνα, μέχρι που τα πήρα (το Ν4 μαλιστα 2 φορές) και είδα με τα ματάκια μου αυτό που πίστευα.

Και οχι Βαγγέλη δεν είμαι αυστηρός με το Ζ, αλλά δε το άντεχα γιατί απλά δε κάνει για μένα αυτή η υλοποίηση.

Αυτονομία, οθοναρα που είναι 5.5αρα και στο Internet και οχι 4.7,απίστευτο τατς, , μάλλον φταίει ο digitizer όπως λεγαμε, κάδο γενικά 1 υλοποίηση που δε σηκώνει αμφισβήτηση.

Τα άλλα είναι τηλέφωνα (το Ζ Όχι κ τόσο) ) αλλά το noteli είναι ΕΡΓΑΛΕΊΟ, συσκευαρα,σχεδόν άψογη υλοποίηση και ας έχει βγει πόσους μήνες πριν και για μένα η ΚΑΛΎΤΕΡΗ συσκευή που θα μπορούσα να έχω και εδώ συμφωνούμε φίλε μια κ το λες και εσύ από περισυ αυτό.

Πλέον ο Κώστας ο te salat δικαιώθηκε πανηγυρικά και κυρίως με τη ψυχραιμία του να μη κάνει αλλαγές δοκιμές έμεινε κερδισμένος.

Εγώ Βαγγέλη πλέον το noteli και τη φιλοσοφία του δε το αλλάζω.

Άλλωστε πάντα φίλε είχα (και είχες) ) συσκευές με πιο μεγάλη οθόνη απ τα άλλα σε κάθε εποχή, απ το qtek s100 και μετά θυμάμαι προσωπικά :)

Πλέον το μόνο που περιμένω είναι το note3 , το One μου είναι τελείως αδιάφορο για τους γνωστούς λόγους και για τη μη ευχρηστία που δεν έχει με το κουμπί που επιμένουν να έχουν εκεί πάνω κ όσο για το S4 μάλλον θα το πάρω κατα το καλοκαίρι για ορεκτικό μέχρι να έρθει το note3.

Άλλωστε και πέρυσι έτσι έκανα με το s3.

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ας πω και εγώ την ταπεινή μου άποψη για αυτό το πολύτιμο εργαλείο και μη!

Μετά από 2 γεμάτους μήνες μαζί του πιστεύω πως εχω μια πιο ολοκληρωμένη άποψη.

Εγώ ήρθα στον κόσμο του android από μια 3ετια στο ios.

Τι να πρωτοπω; το note μου έδωσε ότι δεν είχα στον τομέα smartphone.

Εψαχνα μεγαλη και καλης ποιοτητας οθονη.

Τρομερη διάρκεια μπαταρίας.

Ελευθερία κινήσεων και ολα αυτα τα κολπακια (αυτα τα καθρεφτακια για τους haters)

Η αλήθεια είναι πως φοβόμουν την αλλαγη. Ελεγα που θα βρω την απλότητα του ios και την τρομερά καλη ποιότητα των iphones.

Η samsung με εντυπωσιασε και σε αυτο. Πλαστικο τηλεφωνο και δεν ακουω το παραμικρο.

Επισης ειχα τις φοβίες μου για το Playstore επειδή άκουγα τα χειρότερα. Δεν είναι έτσι όμως και δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Δεν είμαι superuser αλλά το note με παρασύρει στο να κάνω το κατι παραπάνω. Το καλύτερο πάντως είναι πως πλέον , όπως έχει πει και ο te salat,δεν σκέφτομαι την αλλαγή. Ελπίζω να μην κούρασα.

Θοδωρής

Μετά την αναβάθμιση σε 4,1,2 έχεις κανένας πρόβλημα με την gallery σεις εικόνες που είναι στην sd; Καμιά φορά δεν μου τις εμφανίζει

Βρε έχεις δίκιο αλλά αν τα ακούς συνέχεια αυτά για το πόσο super duper είναι το τάδε νέο πυρινοκίνητο τηλέφωνο και τόσο πάθος λες, κάτσε, μη κάνω λάθος, κάτσε να του δώσω μια ευκαιρία και εκεί τη πατάω.

Από δω και πέρα δε θα ακούω τις σειρήνες ειδικά σε νέες συσκευές που όποιος τις παίρνει γράφει τα πιο ουαου ειδικά αν είναι πιτσιρικάς ή γνωστό ή κρυφό fan boy τις εκάστοτε εταιρείας.

Έφτασα σε σημείο να αρχίσω να αμφισβητώ ακόμα και το γίγαντα το noteli πριν πάρω τα nexus4, Ζ με αυτά τα υπερθετικα που διάβαζα για αυτά τα τηλέφωνα, μέχρι που τα πήρα (το Ν4 μαλιστα 2 φορές) και είδα με τα ματάκια μου αυτό που πίστευα.

Και οχι Βαγγέλη δεν είμαι αυστηρός με το Ζ, αλλά δε το άντεχα γιατί απλά δε κάνει για μένα αυτή η υλοποίηση.

Αυτονομία, οθοναρα που είναι 5.5αρα και στο Internet και οχι 4.7,απίστευτο τατς, , μάλλον φταίει ο digitizer όπως λεγαμε, κάδο γενικά 1 υλοποίηση που δε σηκώνει αμφισβήτηση.

Τα άλλα είναι τηλέφωνα (το Ζ Όχι κ τόσο) ) αλλά το noteli είναι ΕΡΓΑΛΕΊΟ, συσκευαρα,σχεδόν άψογη υλοποίηση και ας έχει βγει πόσους μήνες πριν και για μένα η ΚΑΛΎΤΕΡΗ συσκευή που θα μπορούσα να έχω και εδώ συμφωνούμε φίλε μια κ το λες και εσύ από περισυ αυτό.

Πλέον ο Κώστας ο te salat δικαιώθηκε πανηγυρικά και κυρίως με τη ψυχραιμία του να μη κάνει αλλαγές δοκιμές έμεινε κερδισμένος.

Εγώ Βαγγέλη πλέον το noteli και τη φιλοσοφία του δε το αλλάζω.

Άλλωστε πάντα φίλε είχα (και είχες) ) συσκευές με πιο μεγάλη οθόνη απ τα άλλα σε κάθε εποχή, απ το qtek s100 και μετά θυμάμαι προσωπικά :)

Πλέον το μόνο που περιμένω είναι το note3 , το One μου είναι τελείως αδιάφορο για τους γνωστούς λόγους και για τη μη ευχρηστία που δεν έχει με το κουμπί που επιμένουν να έχουν εκεί πάνω κ όσο για το S4 μάλλον θα το πάρω κατα το καλοκαίρι για ορεκτικό μέχρι να έρθει το note3.

Άλλωστε και πέρυσι έτσι έκανα με το s3.

Το s100 δεν ειναι τιποτα...

Qtek 9000 (και ολα τα variants του), το κινητο που εχω για avatar, dell streak κλπ κλπ...

Κινητα - σταθμοι που ξεχωριζαν για το εκκεντρικο form factor τους...

Με την ελευση του note ηρθε η τελεια υλοποιηση για ολους εμας...

Μια ερώτηση παιδιά: Ενώ πριν την αναβάθμιση, όταν έγραφα στα SMS σε GSM mode με το stock πληκτρολόγιο ελληνικά κεφαλαία, έβαζε μεν τόνους αλλά τους αφαιρούσε μόνο του και το έστελνε κανονικά. Τώρα μου βγάζει κι εκεί κατεστραμένο. Πρέπει να γράφω χωρίς τόνους, δηλαδή. Συμβαίνει και σε άλλους?

ΥΓ: Δεν είμαι σίγουρη αν το έκανε αμέσως μετά το update ή την επόμενη που έκανα wipe cache.

Αν συνηθίσεις να χρησιμοποιείς την έξυπνη πρόβλεψη βοηθά ακόμα περισσότερο.

Εγώ χρησιμοποιώ όλες τις δυνατότητες του. Το swype του έχει βελτιωθεί στην 4.1.2 νομίζω.

Είναι πολύ καλό το stock πληκτρολόγιο. Στην 4.1.2 διορθώθηκε κι ένα θεματάκι που είχε και κάποιες φορές όταν πατούσες παρατεταμένα δεν έβλεπες τις επιλογές αλλά διαφάνεια. Εμένα το μόνο που μου λείπει από το stock είναι μια μεγαλύτεση ευχρηστία στα σημεία στίξης. Κυρίως το ερωτηματικό και το θαυμαστικό που χρησιμοποιώ συχνά.

@@@: Τώρα για το τηλέφωνο, ισχύει σε μεγάλο βαθμό από που αναφέρθηκε πριν ως μέτρο σύγκρισης. Αν ο άλλος έχει ένα midrange smartphone και πάει στο nexus 4 θα του φανεί υπερτηλέφωνο. Δεν έχω πιο χαρακτηριστικό από το νήμα του Xperia Ray, με προτάσεις όπως: το τηλέφωνο πετάει. Είναι σούπερ, εκπληκτικό κοκ. Και δεν λέω πως το λένε παραπλανητικά. Το πιστεύουν. Στα δικά μου μάτια, επειδή το έχω για backup συσκευή από μια αναβάθμιση, το ray σέρνεται σε βαθμό απελπισίας. Με οποιοδήποτε επίσημο firmware. Ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια. Όντας χρόνια και εδώ και παρακολουθώντας τα πράγματα γενικά, διαβάζω τα πάντα αλλά κρατάω ελάχιστα και από ανθρώπους που στην πορεία έχω διαπιστώσει ότι υπάρχει κοινή οπτική γωνία. Για παράδειγμα στο τι είναι καλό, εύχρηστο, γρήγορο, ποιοτικό κλπ.

Θεωρώ το Note την καλύτερη υλοποίηση αυτή τη στιγμή. Όχι γιατί δεν έχει παρουσιάσει ποτέ κανένα lag ή FC. Έχει. Και συνήθως οφείλεται σε 3rd party apps. Αλλά γιατί έχει πράγματα που κανένα άλλο δεν μπορεί να μου προσφέρει. Αγαπώ το πενάκι (ήμουν και λάτρης της γραφίδας επί εποχής WM) και τις δυνατότητες που προσφέρει. Κι αυτό δεν το βρίσκεις πουθενά. Όπως και την μπαταρία του. Που ξέρεις ότι δεν θα σε κρεμάσει όσο κι αν το ζορίσεις. Είναι η πρώτη συσκευή που της έκανα update με 24% μπαταρία εγώ που όλα τα χρόνια αναβάθμιζα μόνο με full φόρτιση. Γιατί απλά ήξερα πως δεν θα κλείσει. Έχω συμβιώσει χρόνια με HTC και συνεπώς κακές μπαταρίες και ξέρω πως η αυτονομία του Note είναι κάτι σαν.. δώρο. Επίσης, οι ευκολίες της Samsung δεν είναι άχρηστες γιατί είναι πολύ σωστά υλοποιημένες. Και το home button εμένα με βολεύει. Ξέρω πως υπάρχει κόσμος που θέλει τα on-screen buttons αλλά εγώ βρίσκω βολικότατη την επιλογή της Samsung να το κρατάει. Και μέχρι τώρα προσφέρει και την καλύτερη υποστήριξη.

Για μένα, ένας επιπλέον λόγος επιλογής ήταν πως ήξερα πως θα ξαναμπώ σε διλήμματα με τον διάδοχό του. Θεωρώ πως σε όλες τις συσκευές θα κάνεις κάποιο συμβιβασμό. Στο Note ο μόνος σημαντικός είναι το μέγεθός του (όσον αφορά τον τομέα της φορητότητας). Αν αυτό δεν σε ενοχλεί, πολύ δύσκολα το αφήνεις για οτιδήποτε άλλο ακόμη κι αν στα χαρτιά είναι καλύτερο. Και να το αφήσεις, δηλαδή... θα ξαναγυρίσεις! :)

Edited by eltsele

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

@eltsele

Ελένη το Note2 είναι συσκευή που δεν την αλλάζει όποιος ξέρει γιατί την έχει.

Δεν είναι υπερβολικοί όλοι αυτοί που είναι ενθουσιασμένοι ακόμα και αν προέρχονται από iphone.

Είναι λογικό να μην τρελαίνομαι με κάθε νέο smartphone που κυκλοφορεί. Ξερω τι μπορεί να μου δώσει και μέχρι που μπορεί να φτάσει σε σχέση με το Note 2.

Ναι μου αρέσουν κι εμένα κάποιες συσκευές όπως το One και Ζ, αλλά το μόνο που μπορούν να μου δώσουν είναι εξωτερική εμφάνιση.

Όταν διαβάσεις τα specs και δεις μερικά βίντεο, μπορείς εύκολα να καταλάβεις τι έχεις να περιμενεις.

Τι άλλαξε ώστε οι δύο αυτές συσκευές να μας δώσουν 30% καλυτερη αυτονομία ώστε να είναι χρηστικές για μας?

Τίποτα. Η αύξηση του μέγεθος της μπαταριας θα χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της μεγαλύτερης ανάλυσης που έχει η οθόνη.

Ακόμα και αν ο επεξεργαστής δεν είναι πιο ενεργοβόρος, που δεν το πιστεύω, δεν υπάρχει περίπτωση να διαφέρει η αυτονομία πάνω από 10%.

Δηλαδή maximum 4:45' χρήση οθόνης υπό ιδανικές συνθήκες.

Δηλαδή με wifi, με την συσκευή να παραμένει σ ενα σημείο κλπ.

Εκεί που εμείς βγάζουμε κοντά 9:45' και το S3 εβγαζε 6:30'.

Οπότε για κάποιους όλα τελειώνουν σ αυτό απο την στιγμή που δεν μπορείς να αλλάξεις μπαταρία ούτε να προσθέσεις κάποια θήκη με δική της μπαταρία αφού έτσι θα γίνει μεγαλύτερο από το note.

Για το Ζ υπήρχαν και άλλα μείον ορατά σε όσους θελουν να τα δουν. Το ίδιο και στο One.

Τα Χριστούγεννα έλεγα σε κάποιους δεν αξίζει να δώσετε 500 ευρώ για το Ν4 και μου έλεγαν ότι δεν ξέρω τίποτα.

Εκτός από την τραγική αυτονομία, την ανεπαρκή κάμερα, σε λίγο που θα πιάσουν οι ζέστες θα διαπιστώσουν και το πρόβλημα της υπερθέρμανσης. Κάτι που θα είναι κοινό και στις 3 νέες συσκευές.

Δίνω μεγάλη σημασία στην καμερα του κινητού μου. Μόνο η apple είχε τα τελευταία χρόνια σωστή προσέγγιση στο θέμα αυτό.

Το Note2 βάδισε σ αυτή την κατεύθυνση χρησιμοποιώντας παρόμοιο αισθητήρα και παράλληλα με software που δίνει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Η Sony και HTC συνέχισαν με την Ανατολίτικη προσέγγιση. Ειδικά η Sony δεν δικαιολογειται όταν οι άλλοι που έχουν καλύτερο αποτέλεσμα αγοράζουν απ αυτήν.

Κάπου τα χάλασε στο software.

Για μένα ακόμα και τώρα 6 μήνες μετά, το note2 αποτελεί την καλύτερη επιλογή για κάποιον που θέλει να αγοράσει νέα συσκευή.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Θα συμφωνησω με τους προηγουμενους χρηστες.

Ειναι λογικο πως οταν κρινεις ενα αντικειμενο (οτιδηποτε κι αν ειναι αυτο), παιζει μεγαλο ρολο η εμπειρια σου με αναλογα αντικειμενα. Επισης και η αντικειμενικοτητα σου.

Οσον αφορα τη σειρα Note τωρα, δε νομιζω πως ειναι τυχαιο το οτι οι περισσοτεροι που εχουν αγορασει το Note 1 (και δεν τους ενοχλησε το μεγεθος τελικα), η κυρια αναβαθμιση τους ηταν το Note 2 και οχι καποια αλλη συσκευη. Το ιδιο και για το Note 2.

Νομιζω πως το Note 2 αυτην τη στιγμη ειναι η καλυτερη συσκευη απο αποψη συνολικης υλοποιησης και out of the box experience. Αλλωστε ειναι προφανες και απο τις συζητησεις στα θεματα, δεν υπαρχουν αποριες σχετικα με την επι της ουσιας βελτιωση της συσκευης, αλλα περισσοτερο προτασεις για αλλαγες και mods που εχουν να κανουν με την εμφανιση και την ανανεωση.

Προσωπικα θεωρω πως ειναι η μοναδικη συσκευη που δεν υπαρχει πραγματικα κανενας λογος να την πειραξει κανεις περα απο αλλαγες στο ui κλπ.

Πριν παρω το Νοte 1 ειχα αλλαξει 5 ή 6 συσκευες σε ενα εξαμηνο περιπου. Αγοραζοντας το, η μονη λογικη αλλαγη ηταν το Note 2. Μετα απο αυτο δεν εχω καμια απολυτως διαθεση να το αλλαξω (ουτε καν οταν ειδα το S4) και δε νομιζω να το κανω ουτε καν για το Note 3 (τουλαχιστον οχι κατευθειαν) αν τα νεα features σε h/w ή s/w ειναι παραπλησια του S4.

Αυτο κανει τη συσκευη (στα ματια μου τουλαχιστον) φοβερα επιτυχημενη :D

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Μολις ηλθε

ΑP: N7100XXDMΒ6

CP:N7100XXDLK7

CSC:N7100OXADMB1

Γιατί δεν βάζεις και από ποια χώρα είναι για να μη ψάχνουμε???

Γιατί δεν βάζεις και από ποια χώρα είναι για να μη ψάχνουμε???

Απο expansys , γαλικο ειναι.

Samsung Galaxy S9+,Samsung Galaxy Tab S3.

Κ εγω αναβαθμισα χθες γαλλικο κ εμενα.. παιδια να ρωτησω κατι.οι επιλογες κλιμακα κιν.παραθ., κλιμακα γραφικων μεταβασης, κλιμακαδιαρκειας προγραμματος animation τα εχει στο x1 αν τα απενεργοποιησω θα μου τρωει ποιο πολυ μπαταρια μιας κ το ui θα ανταποκρινεται ποιο ακαριαια??επισης η επιλογη εξαν.αποδοση gpu τι ακριβως ειναι διλαδει κανει το κινητο ποιο γριγορο?

Μια ερώτηση παιδιά: Ενώ πριν την αναβάθμιση, όταν έγραφα στα SMS σε GSM mode με το stock πληκτρολόγιο ελληνικά κεφαλαία, έβαζε μεν τόνους αλλά τους αφαιρούσε μόνο του και το έστελνε κανονικά. Τώρα μου βγάζει κι εκεί κατεστραμένο. Πρέπει να γράφω χωρίς τόνους, δηλαδή. Συμβαίνει και σε άλλους?

ΥΓ: Δεν είμαι σίγουρη αν το έκανε αμέσως μετά το update ή την επόμενη που έκανα wipe cache.

Και σε εμένα το έκανε και αναγκάστηκα να βάλω πάλι το go sms

Θοδωρής

Και σε εμένα το έκανε και αναγκάστηκα να βάλω πάλι το go sms

Γιατί δεν κάνετε αυτό που προτείνει το αναδυόμενο παράθυρο; Δηλαδή αλλαγή του input mode σε automatic.

Κώστας

Γιατί δεν κάνετε αυτό που προτείνει το αναδυόμενο παράθυρο; Δηλαδή αλλαγή του input mode σε automatic.

ετσι δεν στελνει 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα!

Θοδωρής

ετσι δεν στελνει 160 χαρακτηρες σε ενα μηνυμα!

Σωστό!

και εγώ αναγκαστικά, εχω γυρίσει σε stock πληκτρολογιο, μη αυτόματο, όλα κεφαλαία κτλ για να στέλνω με 160 χαρακτήρες.

Δοκίμασα και το swype beta το οποίο είναι εξαιρετικό για το συγκεκριμένο τρόπο γραφής (και με φωνητική αναγνώριση!), έχοντας κάνει την παραδοχή να στέλνει με 60 χαρακτήρες. Αλλά τις τελευταίες μέρες κολλούσαν τα εξερχόμενα sms στην "αποστολή" και έφτιαχνε με επανεκκίνηση της συσκευής. Ίσως να μην έφταιγε το swype αλλά για καλό και για κακό ξαναγύρισα σε stock πληκτρολογιο

...έχοντας κάνει την παραδοχή να στέλνει με 60 χαρακτήρες...
το handcent είναι άψογο, γράφω με swype και τα μετατρέπει αυτόματα σε ελληνικά κεφάλαια 160 χαρακτήρες χωρίς τόνους

το handcent είναι άψογο, γράφω με swype και τα μετατρέπει αυτόματα σε ελληνικά κεφάλαια 160 χαρακτήρες χωρίς τόνους

Και εγώ αυτό έχω για sms Χρόνια σε όλες τις συσκευές όπως και στο note και για keyboard το μαμά με swype και είναι άψογα όλα.

Μάλιστα το μαμά keyboard του note είναι το μόνο και λόγο μεγέθους που δε με έκανε να φλασάρω κάποιο Sony keyboard στη συσκευή.

Ειδικά με τη 4.1.2 είναι πολύ καλό και οι προβλέψεις άψογες σχεδόν.

Έχω αγοράσει και το Swift key keyboard αλλά ούτε καν το χρησιμοποιώ

Με το μαμά ευχαριστιεμαι τη πληκρολογηση :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

ναι αλλα στο handcent οταν κανεις scrolling στις επαφες laggarei οσο τπτ αλλο.πρεπει να περασουν 20 δευτερολεπτα ωστε να κυλα ολαλα το scrolling.το εχω μονο και μονο για χαρη στου swype.

Και σε μένα κολλάει απίστευτα το handcent όταν κάνω scrolling στις επαφές.

By the way, ξέρει κανείς γιατί δεν έχω αναφορά παράδοσης μηνυμάτων ενώ την έχω επιλεγμένη στις ρυθμίσεις ;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μόνος γεννιέσαι, μόνος πεθαίνεις...!

Και σε μένα κολλάει απίστευτα το handcent όταν κάνω scrolling στις επαφές.

By the way, ξέρει κανείς γιατί δεν έχω αναφορά παράδοσης μηνυμάτων ενώ την έχω επιλεγμένη στις ρυθμίσεις ;

Έχει αναφορά παράδοσης απλά πρέπει να το επιλέξεις στις ρυθμίσεις των sent notifications και στις ρυθμίσεις των delivery reports. Αν δεν σου δουλέυει δες στο menu του application manager αν είναι τικαρισμένο το show notifications

Τάσος

Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket:

Αν δεν σου δουλέυει δες στο menu του application manager αν είναι τικαρισμένο το show notifications

Και που είναι αυτό το μενού;

ποιο το πρόγραμμα; link;

NEXUS MEDIA IMPORTER λεγεται το προγραμματακι το κατεβαζεις δωρεαν απο το store.Οπως ειπε και το αλλο παιδι παραπανω προς το παρων μπορεις μονο να αντιγραψεις απο τον σκληρο προς το κινητο και οχι το αντιστροφο,ισως μελλοντικα να γινει και αυτο με καποια αναβαθμιση του προγραμματος,προς το παρων ομως ειναι πολυ εξυπηρετικο.

NEXUS MEDIA IMPORTER λεγεται το προγραμματακι το κατεβαζεις δωρεαν απο το store.Οπως ειπε και το αλλο παιδι παραπανω προς το παρων μπορεις μονο να αντιγραψεις απο τον σκληρο προς το κινητο και οχι το αντιστροφο,ισως μελλοντικα να γινει και αυτο με καποια αναβαθμιση του προγραμματος,προς το παρων ομως ειναι πολυ εξυπηρετικο.

Εγω γιατι βλεπω οτι κανει 2,32 ευρω? :worry:

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)