Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ειναι 2,5 ιντσων οποτε δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια.βεβαια δοκιμασα κ ενα φλασακι που το μετετρεψα σε ntfs επιτηδες για δοκιμη και μου εβγαλε ακριβως το ιδιο μηνυμα με τον σκληρο.ο σκληρος ρευμα παιρνει απλα δεν τον αναγνωριζει προφανως λογω του ntfs...Με το προγραμμα που αναφερεις το nexus media importer θα διαβαζει φλασακια η σκληρους με ntfs?δυστυχως δεν εχω κανει ροοτ στο τηλεφωνο και προς το παρων δεν ειναι στα αμεσα σχεδια μου...

Αν είναι μικρός εξωτερικός χωρίς τροφοδοσία τότε αυτό είναι ένα πρόβλημα. Εμένα τον portable δεν τον βλέπει. Αν έχει δική του τροφοδοσία και είναι ntfs πάλι δεν θα τον βλέπει γιατί δεν διαβάζει ntfs. Οπότε έχεις 2 επιλογές:

1) Να τον κάνεις convert σε fat32 ή σε exFat.

2) Να εγκαταστήσεις το nexus media importer από το play.

Αν είσαι root υπάρχει mod για να βλέπει ntfs.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Εγώ έχω συσκευή εκτός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Περιέχει όμως Ελληνικά και με την 4.1.2 έχει ελληνική αλφάβητο στην μπάρα.

Και μενα περιεχει Ελληνικα αλλα στην μπαρα ειναι ολα αγγλικα :(

Δεν ειναι λιγο περιεργο?

Edit: Χαζομάρα μου. Είχα αγγλικά ως γλώσσα συστήματος. Έβαλα ελληνικά και τα εμφανίζει κανονικά :)

Edited by sakissalonika

Έκανα update σε 4.1.2 με mobile odin. Όλα καλά. Διαπίστωσα όμως ότι

1) το mobile odin εμφανίζεται στις εφαρμογές όπως στην εικόνα (όχι σωστό όνομα, όχι σωστη εικόνα, αλλά ανοίγει σωστά)

2) στο play εξαφανίστηκε η επιλογή uninstall !

...Όμως δουλεύει

Τι να συμβαίνει;;;

Και μενα περιεχει Ελληνικα αλλα στην μπαρα ειναι ολα αγγλικα :(

Δεν ειναι λιγο περιεργο?

Ρε Σάκη συγγνώμη για το ύφος μου αλλά σκέψου λίγο πριν ρωτήσεις! Στο screenshot έχεις τη συσκευή στα αγγλικά και περιμένεις να δεις ελληνικά στην μπάρα αναζήτησης; :angry:

Γύρνα τη συσκευή στα ελληνικά και η μπάρα θα γυρίσει κι αυτή στα ελληνικά...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ρε Σάκη συγγνώμη για το ύφος μου αλλά σκέψου λίγο πριν ρωτήσεις! Στο screenshot έχεις τη συσκευή στα αγγλικά και περιμένεις να δεις ελληνικά στην μπάρα αναζήτησης; :angry:

Γύρνα τη συσκευή στα ελληνικά και η μπάρα θα γυρίσει κι αυτή στα ελληνικά...

Έκανα edit στο ποστ μου. Δεν το σκέφτηκα με την πρώτη. Τελος παντων

Συγγνώμη για την αναστάτωση:(

Edited by sakissalonika

Έκανα edit στο ποστ μου. Συγγνώμη για την αναστάτωση:(

Δεν υπάρχει θέμα, συγγνώμη αν ήμουν λίγο απότομος, έχω τα νεύρα μου σήμερα...

Για το θέμα της μπάρας, αυτό που θα έπρεπε να γίνεται είναι η συσκευή να ανιχνεύει τα αρχικά γράμματα απ' όλες τις επαφές και να τοποθετεί τα αντίστοιχα αλφάβητα στη μπάρα. Π.χ. αν έχει κάποιος τη συσκευή στα αγγλικά αλλά τις επαφές στα ελληνικά (έτσι το έχω εγώ), να το καταλαβαίνει και να εμφανίζει στη μπάρα το ελληνικό αλφάβητο. Επίσης, αν κάποιος έχει τις επαφές της Ελλάδας στα ελληνικά και έχει και κάποιες επαφές από Άγγλους φίλους του στα αγγλικά, θα έπρεπε να βγάζει το ελληνικό και το αγγλικό αλφάβητο ταυτόχρονα, όπως κάνει το iOS/iPhone. Όλα αυτά είναι πανεύκολο να γίνουν προγραμματιστικά και απορώ τι χόρτα καπνίζουν εκεί στη Google και δεν το φτιάχνουν...

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Παιδιά να ρωτήσω!!Μετά την αναβάθμιση σε 4.1.2. μου συμβαίνει κάτι κουλό!όταν πατάω κάποιο link π.χ. στο twitter που οδηγεί σε browser αυτό ανοίγει αυτόματα τον stok browser και δεν μου δίνει επιλογή να διαλέξω τον chrome τον οποίο γενικά χρησιμοποιώ!!ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Παιδιά να ρωτήσω!!Μετά την αναβάθμιση σε 4.1.2. μου συμβαίνει κάτι κουλό!όταν πατάω κάποιο link π.χ. στο twitter που οδηγεί σε browser αυτό ανοίγει αυτόματα τον stok browser και δεν μου δίνει επιλογή να διαλέξω τον chrome τον οποίο γενικά χρησιμοποιώ!!ευχαριστώ εκ των προτέρων!!

Settings> Application Manager, βρες τον browser και επιλεξε clear defaults.

Edit: Καποια στιγμη δοκιμασες να ανοιξεις ενα link με τον stock και αντι να επιλεξεις Only Once, επελεξες Always. :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Ειναι 2,5 ιντσων οποτε δεν εχει εξωτερικη τροφοδοσια.βεβαια δοκιμασα κ ενα φλασακι που το μετετρεψα σε ntfs επιτηδες για δοκιμη και μου εβγαλε ακριβως το ιδιο μηνυμα με τον σκληρο.ο σκληρος ρευμα παιρνει απλα δεν τον αναγνωριζει προφανως λογω του ntfs...Με το προγραμμα που αναφερεις το nexus media importer θα διαβαζει φλασακια η σκληρους με ntfs?δυστυχως δεν εχω κανει ροοτ στο τηλεφωνο και προς το παρων δεν ειναι στα αμεσα σχεδια μου...

Με αυτό το πρόγραμμα βλέπεις ntfs κανονικά χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα δεις τον εξωτερικό σου καθώς παίζει να είναι και πρόβλημα τροφοδοσίας πλην του file system.

Settings> Application Manager, βρες τον browser και επιλεξε clear defaults.

Edit: Καποια στιγμη δοκιμασες να ανοιξεις ενα link με τον stock και αντι να επιλεξεις Only Once, επελεξες Always. :)

Το έκανε αυτόματα με το update στην 4.1.2. Και σε μένα το ίδιο έγινε. Κάνει default τον stock.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Με αυτό το πρόγραμμα βλέπεις ntfs κανονικά χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως θα δεις τον εξωτερικό σου καθώς παίζει να είναι και πρόβλημα τροφοδοσίας πλην του file system.

Σε περιπτωση που υπαρζει κ προβλημα τροφοδοσιας το καλωδιο usb otg που εβαλα λινκ παραπανω που εχει και εξοδο για εξωτερικη τροφοδοσια λογικα λυνει το προβλημα σωστα?θα δοκιμασω κ θα ενημερωσω.ευχαριστω για την βοηθεια!

Το έκανε αυτόματα με το update στην 4.1.2. Και σε μένα το ίδιο έγινε. Κάνει default τον stock.

Ωχ γραψτε λαθος τοτε :O

Να ρωτησω και κατι, σκεφτομουν μηπως εδινα μια ευκαιρια στον Twiz, αλλα επειδη τον εχω ξηλωσει απο την Esanote (και βασικα απο ολες τις συσκευες μου απο S1 :lol: ) δε μπορω να το ελεγξω αμεσα, μπορει καποιος να με διαφωτισει αν υπαρχει τροπος να παιρνει κανεις backup των widgets κλπ? Δεν εννοω απο titanium ή παρεμφερη, αλλα μεσα απο το μενου του launcher (βλ. Nova κ.α).

Εικαζω πως οχι βεβαια..

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

καλησπερα σε ολους.κατοχος του note 2 σχεδον 5 μηνες και οι εντηπωσεις μου αναμηκτες…στη αρχη ειμουν πολυ θετηκος με το μεγεθος και τις ικανοτητες του κινητου…βλεπετε προερχομουν απο iphone!!!οποιος απο τους συναδερφους μου επερνε το 5αρι τους εκραζα και τους εδειχνα τις ικανοτητες του note και δε βγαζαν λεξη!!!με κοροιδευαν για το μεγεθος ομως παντα ερηχναν κλεφτες ματιες και το περιεργαζοντουσαν στα χερια τους.αυτο με χαροποιουσε αφανταστα…βλακια μου(λες και εχω μετοχες τις samsung η τις apple)!!!τουλαχιστον εποιασαν τοπο τα λεφτα που εδωσα και πηρα οτι πιο hi tech κυκλοφορουσε τοτε!

Ομως ηρθε η ωρα τις απογοητευσης…καθως κοιτουσα την οθονη ειδα το gorilla glass 2 γρατσουνισμενο…ναι ηταν χωρις φιλμ προστασιας αλλα στο iphone δε γρατσουνιοταν….και το φιλουσα και σαν τα ματια μου το νοτελακι μου!!!τελικα εβαλα φιλμ προστασιας και εχω μια ωραιοτατη γρατσουνια στην οθοναρα μου!!!

Αυτο που με χαλασε ομως πιο πολυ ηταν το σημερινο:με καποιoν απο αυτους που κοροιδευα για το iphone,σημερα καθομασταν και ηθελε να δει live την κληρωση του champions leage.αφου με ρωτησε πως να το ψαξει(ουτε το σαφαρι δεν ηξερε τη κανει στο κινητο του)προσπαθουσε να μπει μαζι με ενα αλλο φιλο μου που ειχε το nexus στο nova sports live και να το δουμε.το iphone 5 μπηκε,το nexus ουτε καν!παω και εγω που τον κοροηδευα τοσο καιρο για τα λεφτα που εδωσε για το κινητο του να μπω με το super douper κινητο μου και δεν…

τι καναμε λαθος και δε μπορουσαν να δουν το νοτε και νεξους,και το αιφον το εβλεπε?ημασταν και οι 3 στο ιδιο δικτιο wi-fi,προσπαθησα και με τον στοκ μπραουζερ και με τον κρομ,και το ιφον μπηκε με το σαφαρη…καμια ιδεα για το τι φταιει?

το δουλεμα που εφαγα μετα απο ολους που κοροηδευα δε λεγετε...

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

καλησπερα σε ολους.κατοχος του note 2 σχεδον 5 μηνες και οι εντηπωσεις μου αναμηκτες…στη αρχη ειμουν πολυ θετηκος με το μεγεθος και τις ικανοτητες του κινητου…βλεπετε προερχομουν απο iphone!!!οποιος απο τους συναδερφους μου επερνε το 5αρι τους εκραζα και τους εδειχνα τις ικανοτητες του note και δε βγαζαν λεξη!!!με κοροιδευαν για το μεγεθος ομως παντα ερηχναν κλεφτες ματιες και το περιεργαζοντουσαν στα χερια τους.αυτο με χαροποιουσε αφανταστα…βλακια μου(λες και εχω μετοχες τις samsung η τις apple)!!!τουλαχιστον εποιασαν τοπο τα λεφτα που εδωσα και πηρα οτι πιο hi tech κυκλοφορουσε τοτε!

Ομως ηρθε η ωρα τις απογοητευσης…καθως κοιτουσα την οθονη ειδα το gorilla glass 2 γρατσουνισμενο…ναι ηταν χωρις φιλμ προστασιας αλλα στο iphone δε γρατσουνιοταν….και το φιλουσα και σαν τα ματια μου το νοτελακι μου!!!τελικα εβαλα φιλμ προστασιας και εχω μια ωραιοτατη γρατσουνια στην οθοναρα μου!!!

Αυτο που με χαλασε ομως πιο πολυ ηταν το σημερινο:με καποιoν απο αυτους που κοροιδευα για το iphone,σημερα καθομασταν και ηθελε να δει live την κληρωση του champions leage.αφου με ρωτησε πως να το ψαξει(ουτε το σαφαρι δεν ηξερε τη κανει στο κινητο του)προσπαθουσε να μπει μαζι με ενα αλλο φιλο μου που ειχε το nexus στο nova sports live και να το δουμε.το iphone 5 μπηκε,το nexus ουτε καν!παω και εγω που τον κοροηδευα τοσο καιρο για τα λεφτα που εδωσε για το κινητο του να μπω με το super douper κινητο μου και δεν…

Μήπως δεν έχεις εγκαταστήσει flash player στην συσκευή σου;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ωχ γραψτε λαθος τοτε :O

Να ρωτησω και κατι, σκεφτομουν μηπως εδινα μια ευκαιρια στον Twiz, αλλα επειδη τον εχω ξηλωσει απο την Esanote (και βασικα απο ολες τις συσκευες μου απο S1 :lol: ) δε μπορω να το ελεγξω αμεσα, μπορει καποιος να με διαφωτισει αν υπαρχει τροπος να παιρνει κανεις backup των widgets κλπ? Δεν εννοω απο titanium ή παρεμφερη, αλλα μεσα απο το μενου του launcher (βλ. Nova κ.α).

Εικαζω πως οχι βεβαια..

Όχι, δεν έχει backup/restore το TouchWiz όπως πολύ σοφά φαντάστηκες!!

τι καναμε λαθος και δε μπορουσαν να δουν το νοτε και νεξους,και το αιφον το εβλεπε?ημασταν και οι 3 στο ιδιο δικτιο wi-fi,προσπαθησα και με τον στοκ μπραουζερ και με τον κρομ,και το ιφον μπηκε με το σαφαρη…καμια ιδεα για το τι φταιει?

το δουλεμα που εφαγα μετα απο ολους που κοροηδευα δε λεγετε...

Για το θέμα: Έχεις εγκατεστημένο FlashPlayer?

Μια γενική σημείωση: Αυτό το "το τι δούλεμα έφαγα" και "μου είπε έτσι ο ένας" που το διαβάζω πολύ συχνά δεν το κατάλαβα και δεν θα το κατάλαβω ποτέ. Την επιλογή ο καθένας (θα πρέπει να) την κάνει για τον εαυτό του και ο μόνος που θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος είναι ο ίδος ο κάτοχος της όποιας συσκευής.:)

Edit: Για τον Flash το είπε κι ο Κώστας (Te_Salat), ήδη.

Knowledge isn't free. You have to pay attention.

Για το θέμα: Έχεις εγκατεστημένο FlashPlayer?

Μια γενική σημείωση: Αυτό το "το τι δούλεμα έφαγα" και "μου είπε έτσι ο ένας" που το διαβάζω πολύ συχνά δεν το κατάλαβα και δεν θα το κατάλαβω ποτέ. Την επιλογή ο καθένας (θα πρέπει να) την κάνει για τον εαυτό του και ο μόνος που θα πρέπει να είναι ευχαριστημένος είναι ο ίδος ο κάτοχος της όποιας συσκευής.:)

Edit: Για τον Flash το είπε κι ο Κώστας (Te_Salat), ήδη.

Γιατι ρε παιδια? Ο σαφαρι ειχε φλας? Θα μου πεις, τα μετατρεπει, οχι παντα ομως, τεσπα.

Φιλε μου πες μας τη σελιδα που ηθελες να ανοιξεις να σου πουμε.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

And we have a dealbreaker..

Σε ευχαριστω για την απαντηση, μενω με Nova λοιπον :)

Stormrain@insomnia.gr

Πέτρος

Γιατι ρε παιδια? Ο σαφαρι ειχε φλας? Θα μου πεις, τα μετατρεπει, οχι παντα ομως, τεσπα.

Φιλε μου πες μας τη σελιδα που ηθελες να ανοιξεις να σου πουμε.

Εκτός από flash player υπάρχει ο Dolphin browser beta που με user agent iPhone/iPad παίζει κάποιες σελίδες που είναι για τα i-devices πολύ καλά.άλλη λύση είναι ο photon flash browser.

Εκτός από flash player υπάρχει ο Dolphin browser beta που με user agent iPhone/iPad παίζει κάποιες σελίδες που είναι για τα i-devices πολύ καλά.άλλη λύση είναι ο photon flash browser.

Χρηστο, φιλος λεει οτι το αιφον εκανε δουλεια με τον σαφαρι, αν καταλαβα καλα, μπορει να κανω λαθος

Χρηστο, φιλος λεει οτι το αιφον εκανε δουλεια με τον σαφαρι, αν καταλαβα καλα, μπορει να κανω λαθος

Nαι γιαυτό και εγώ υποψιάζομαι ότι η σελίδα που άνοιξε όπως και πολλές άλλες άλλωστε,έχουν ειδική έκδοση για iphone (μεγάλη επιτυχία αυτή των i-devices οι ειδικές εκδόσεις κατά την γνώμη μου ) και έτσι ο safari άνοιξε αυτή την σελίδα ή άνοιξε την κανονική αλλά κατάλαβε ότι πρόκειται για iphone και έδωσε html5 μορφή στο βίντεο.Γιαυτό πρότεινα dolphin browser beta

Nαι γιαυτό και εγώ υποψιάζομαι ότι η σελίδα που άνοιξε όπως και πολλές άλλες άλλωστε,έχουν ειδική έκδοση για iphone (μεγάλη επιτυχία αυτή των i-devices οι ειδικές εκδόσεις κατά την γνώμη μου ) και έτσι ο safari άνοιξε αυτή την σελίδα ή άνοιξε την κανονική αλλά κατάλαβε ότι πρόκειται για iphone και έδωσε html5 μορφή στο βίντεο.Γιαυτό πρότεινα dolphin browser beta

Καταλαβα. Ε, ας μας πει ποια σελιδα ειναι για να δουμε. Παντως, με εγκατεστημενο τον φλας, ο android browser δεν εχει κανενα θεμα.

Καταλαβα. Ε, ας μας πει ποια σελιδα ειναι για να δουμε. Παντως, με εγκατεστημενο τον φλας, ο android browser δεν εχει κανενα θεμα.

Και εγώ ρε παιδια. Με αρκετα live streaming στον στοκ browser δεν έχω κανένα πρόβλημα. Στοκ πάντα Όχι chrome.

Θοδωρής

Μήπως χρησιμοποιούσε ή χρησιμοποιεί θήκη με μαγνητικό κούμπωμα;

Οι θήκες με μαγνητικό κάλυμμα χαλάνε την οθόνη?!

Έτσι ακριβώς είναι. Ότι δεν παίζει αλλιώς παίζει με αυτόν τον τρόπο.

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Οι θήκες με μαγνητικό κάλυμμα χαλάνε την οθόνη?!
Ναι είναι γνωστό ότι δημιουργούν πρόβλημα στο s-pen!

Λογικά μέσα στο καλοκαίρι θα πάρουμε την 4.2.2 και μάλιστα με τα περισσότερα νέα features ενσωματωμένα.
Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)