m7ixalis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καποτε λεγαμε πως πρεπει να γινει wipe data και cache για να "κατσει" σωστα . Τωρα πρεπει να γινει η οχι? Ένα πλήρες wipe μονο καλό μπορεί να κάνει ,αλλά πλέον δεν θεωρείτε υποχρεωτικό, εκτός και αν παρουσιαστούν προβλήματα . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ένα πλήρες wipe μονο καλό μπορεί να κάνει ,αλλά πλέον δεν θεωρείτε υποχρεωτικό, εκτός και αν παρουσιαστούν προβλήματα . Δηλαδη κανω αναβαθμιση, μετα πλήρες wipe και τι χανω απο αρχεια ? Τιποτα σωστα? Απο ρυθμισεις εφαρμογων ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greekn1c Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δεν ειμαι ειδημων αλλα μολις εγινε εγκατασταση εγω δεν εκανα κανενα wipe απλα μια επανεκκινηση το τηλεφωνο και ολα ειναι μια χαρα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KOPRINIOTIS Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση επέλεξα εγκατάσταση όλων κανένα πρόβλημα. Έχω την εντυπωση ότι είναι πιο γρήγορη η πλοήγηση στο νετ σαν πρώτη εντύπωση. Τα υπόλοιπα στη πορεία. Παράθεση Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m7ixalis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Δηλαδη κανω αναβαθμιση, μετα πλήρες wipe και τι χανω απο αρχεια ? Τιποτα σωστα? Απο ρυθμισεις εφαρμογων ? Αν κάνεις wipe data /factory χάνεις οτιδήποτε εχεις στην εσωτερική μνήμη (εφαρμογές -επαφές sms -mms κ.τ.λ). Πάρε ενα backup αν θέλεις να το κάνεις . Παράθεση Samsung galaxy s21+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παιδια καλησπερα επιβεβαιωνω κ εγω μου ηρθε αναβαθμιση αλλα τι αναβαθμιση 4.1.2???? τι κατεβασα κ τωρα μου βγαζει το μυνημα οτι κ καλα ληφθηκε αλλα η ερωτηση μου ειναι ποια μου βγαζει το μυνημα αλλα με 3ης επιλογες 1.εγκατασταση 2.εγκατασταση ολων 3.αργοτερα ποιο απο τα 2 πρωτα επιλεγω????κ αν τυχον θελω να κανω την εγκατασταση αργοτερα δεν θα εχω προβλημα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
qosmio Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Απο cosmote,vodafone κλπ η ελληνικο ξεκλειδωτο?? Και εμένα Το έβαλες; Για πες Είμαι δουλειά τώρα και δεν μπορώ να το κάνω το update.... Εμένα είναι συσκευή απο Πλαίσιο σκέτη, χωρίς σύνδεση Sorry Παιδιά κι εγω δουλειά ήμουν γι αυτό δεν απαντούσα :p τώρα θα τη βάλω Ελληνικό ξεκλέιδωτο. ( Wind ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akishellas Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλησπερα παιδια ενα θεματακι που με μας αφορα αμεσα αν το εχει κανει καποιος , hdmi adaptor εχει κανεις ,αν ναι παιζει κανονικα σε full hd ταινιες κ απο που το πηρε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καλησπερα παιδια ενα θεματακι που με μας αφορα αμεσα αν το εχει κανει καποιος , hdmi adaptor εχει κανεις ,αν ναι παιζει κανονικα σε full hd ταινιες κ απο που το πηρε ? Ριξε μία ματιά. Απ πήρα και εγώ. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4511001 Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παιδια καλησπερα επιβεβαιωνω κ εγω μου ηρθε αναβαθμιση αλλα τι αναβαθμιση 4.1.2???? τι κατεβασα κ τωρα μου βγαζει το μυνημα οτι κ καλα ληφθηκε αλλα η ερωτηση μου ειναι ποια μου βγαζει το μυνημα αλλα με 3ης επιλογες 1.εγκατασταση 2.εγκατασταση ολων 3.αργοτερα ποιο απο τα 2 πρωτα επιλεγω????κ αν τυχον θελω να κανω την εγκατασταση αργοτερα δεν θα εχω προβλημα Πατάω αργότερα από το μεσημέρι Χαχαχα Τώρα για τα άλλα δεν ξέρω. Δεν ξέρω το προσθέτει. Πολλά παιδιά πάτησα ν το εγκατάσταση Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilpara Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 GT-N7100-EUR-N7100XXDMB2 4.1.2(unbraded) Build Date 4/2/12 Changelist 679347 http://hotfile.com/dl/197975498/b22d06a/Samsung-Updates.com-GT-N7100-EUR-N7100XXDMB2-1359939157.zip.html Ερώτηση: Αυτό που προτεινεις στην παράθεση το βάζω με mobile odin? Οδηγιες που βρίσκω; Δεδομένου ότι βαστάει το root, αν δεν κάνω factory reset, βαστάει όλες τις άλλες ρυθμίσεις ή όχι;;; Είμαι στα 240dpi, με swype, widgets κλπ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexanderth1981 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 μετα απο εγκατασταση που πατησα μπορω να πω οτι ολα καλα αλλα προσθεσε 2 εφαρμογες το google music&κοινη χρηση μπορει να επιβεβαιωση καποιος φιλος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Που πηγε ρε παιδια το κουμπι που ενεργοποιω η οχι τον συγχρονισμο? Αυτο που εμφανιζεται οταν κατεβαζω την κουρτινα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Που πηγε ρε παιδια το κουμπι που ενεργοποιω η οχι τον συγχρονισμο? Αυτο που εμφανιζεται οταν κατεβαζω την κουρτινα. Κοίτα λιγο πιο δεξιά.... :D Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Κοίτα λιγο πιο δεξιά.... :D Γιγαντα δεν υπαρχει :):):) Με καποιο τροπο προσθαφαιρω , πως γινετε ? Που παω? EDIT : Ρυθμισεις - Εμφανιση - Γενικα - Πινακας ειδοποιησεων Edited March 12, 2013 by jimmys Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Μου ήρθε κι εμένα η ειδοποίηση για την 4.1.2 σήμερα το πρωί. Την έχω ήδη κατεβάσει OTA και είμαι στο σημείο λίγο πριν την εγκατάσταση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μέχρι στιγμής πάντως η κατάσταση της συσκευής είναι "Normal" και τα πάντα κυλάνε άψογα και υποδειγματικά! Τις τελευταίες 2 ημέρες έχει ξαναπαρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα, με την διάφορα ότι χάνει ΕΝΤΕΛΩΣ το σήμα κινητής τηλεφωνίας!!! Οχι μόνο δεν έχω mobile Internet δηλαδή, δεν έχω καθόλου δίκτυο! Μίλησα με Cosmote... Επιφυλάχθηκαν να μου απαντήσουν άμεσα, αλλα δεν έχουν "κύμα παραπόνων για την ποιότητα κάλυψης". Περιμένω... Το κάνει πάντως και στην δουλειά (Π.Φάληρο - λιγότερο) και στο σπίτι (Περιστέρι - πολυ συχνότερα). Αποκορύφωμα εχθές το βράδυ που με έπαιρνε ένας συνεργάτης και μου έλεγε ότι άκουγε μήνυμα ότι είμαι εκτός δικτύου... Με βλέπω για hard reset και επαναφορά... :worry: Συνονόματε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ακριβώς το ίδιο πράγμα μου έκανε ένα HTC TyTN II που είχα κάποτε και τελικά ήταν πρόβλημα στο h/w... Έγινε αλλαγή μητρικής στην εγγύηση. Που πηγε ρε παιδια το κουμπι που ενεργοποιω η οχι τον συγχρονισμο? Αυτο που εμφανιζεται οταν κατεβαζω την κουρτινα. Δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμα την 4.1.2, αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει τα κουμπιά που εμφανίζονται όταν κατεβάζεις την "κουρτίνα" είναι πλέον παραμετροποιήσιμα. Ψάξε στα settings για να βρεις από πού ρυθμίζεται η μπάρα με τα κουμπιά για να ενεργοποιήσεις να φαίνεται το Sync. Edit: Μόλις ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Όλα πήγαν μια χαρά, η κατάσταση της συσκευής παραμένει "Normal" και τα πάντα διατηρήθηκαν όπως ήταν χωρίς να χάσω το παραμικρό δεδομένο! Ένα μπράβο από μένα στις Google και Samsung. Η εμπειρία αναβάθμισης του Note II ξεπέρασε ακόμα και αυτή του iOS! Και όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει root ή να έχω χρησιμοποιήσει το Odin ή άλλες τέτοιες custom λύσεις που απεχθάνομαι. Όλα "μαμά", όλα σταθερά, όλα απροβλημάτιστα, όπως ακριβώς μου αρέσουν. Edited March 12, 2013 by DrMobile Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) ...Συνονόματε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ακριβώς το ίδιο πράγμα μου έκανε ένα HTC TyTN II που είχα κάποτε και τελικά ήταν πρόβλημα στο h/w... Έγινε αλλαγή μητρικής στην εγγύηση... Φίλε Κωτσο... Δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά το έχω ξαναδεί και εγώ το έργο με το Galaxy S2 που είχα πάρει όταν είχε πρωτοβγεί. Αλλάχτηκε μεν στην εγγύηση, αλλά μου άφησε μια φοβία έκτοτε. Οπότε μια συσκευή μου χάνει - έστω και για λίγο - το σήμα, με... στοιχειώνει αυτή η πιθανότητα. Πάντως απο το μεσημέρι που το πόσταρα δεν το έχει ξανακάνει. Τι να πω, θα το παρακολουθώ και θα σας ενημερώνω :confused: Πάντως, πλέον σκέφτομαι όλο και περισσότερο την προοπτική ενός hard reset/full wipe και στησίματος από την αρχή. Πρέπει να μου έχει στραβοκάτσει κάποια εφαρμογή, ή κάτι που έβγαλα να έχει αφήσει αρκετά σκουπίδια. Ενώ είχα να υπερηφανεύομαι για την τρομερή του αυτονομία, καθώς έβγαζα εύκολα 2, ίσως και 2.5 ημέρες, πλέον παίζω στο 30-36ωρο! Τουλάχιστον περίεργο... Edited March 12, 2013 by costasp Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 έχει κανένας branded cosmote και του έχει έρθει η ενημέρωση? στο http://sammobile.com φαίνεται ως διαθέσιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DrMobile Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πάντως, πλέον σκέφτομαι όλο και περισσότερο την προοπτική ενός hard reset/full wipe και στησίματος από την αρχή. Πρέπει να μου έχει στραβοκάτσει κάποια εφαρμογή, ή κάτι που έβγαλα να έχει αφήσει αρκετά σκουπίδια. Ενώ είχα να υπερηφανεύομαι για την τρομερή του αυτονομία, καθώς έβγαζα εύκολα 2, ίσως και 2.5 ημέρες, πλέον παίζω στο 30-36ωρο! Τουλάχιστον περίεργο... Πραγματικά στο εύχομαι να είναι θέμα s/w. Αυτή τη φοβία που έχεις την έχω κι εγώ λόγω του θέματος με το HTC TyTN II... Όποτε βλέπω ότι αργεί να κατεβάσει σελίδες στο σερφάρισμα κτλ. το μυαλό μου πάει εκεί (χαλασμένη μητρική). Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αντιληφθεί ότι κάποιος με κάλεσε και του έβγαλε ότι είμαι εκτός δικτύου. Μακάρι να μη συμβεί ποτέ και εύχομαι να στρώσει και το δικό σου μετά το hard reset. Παράθεση Φιλικά, Κώστας ______________ Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη. Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει. Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
javaj Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ελληνικό από το πλαισιο Μόλις ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση, και ελέγχω τις εφαρμογές. Άντε με το καλό και η 5.0 μέχρι τέλους του 2013! Παράθεση Memento Mori Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 όλα οκ και από μένα!!μέσω kies!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ενω στο δικο μου νοτε η αναβαθμιση εκατσε μια χαρα, στης γυναικας μου δεν μπορει πλεον με τιποτα να συνδεθει με το ρουτερ (απ' το οποιο κατεβασε την αναβαθμιση!!!!!). Εχω κλεσει/ανοιξει, επανεκινησει τη συσκευη, επανεκινησα το ρουτερ, αλλαξα καναλι στο ρουτερ αλλα τιποτα. Ενω το βλεπει το ρουτερ και μαλιστα με αριστο σημα, μετα απο λιγη ωρα και αφου ''γινεται αποκτηση ip adress'', βγαζει μηνυμα οτι φεν μπορει να συνδεθει γιατι ''η συνδεση ειναι κακη''. Οποιος τυχον γνωριζει ας βοηθησει παρακαλω. ps. Σε αλλο ρουτερ ακομη δεν εχω δοκιμασει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Σα να βελτιωθηκε το scrolling και η αισθηση στην gallery;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harisveneris Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Σήμερα έκανα αναβάθμιση 4.1.2 Η συσκευή μου είναι Ελληνική και αγορασμένη από το Πλαίσιο! Επέλεξα εγκατάσταση όλων. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι εγκατέστησε 3 νέες εφαρμογές τις: "Group play" , "Μουσική Play", ¨Ρυθμίσεις Google". Επίσης έκανε αναβάθμιση στο "AllShare Play", και της εφαρμογής "Βοήθεια" (ίσως να μου διαφεύγει κάτι). Παρατήρησα (δεν ξέρω εάν υπήρχε πριν) ότι υπάρχει Widget με τις αγαπημένες επαφές απ' όπου μπορείς με 2 πατήματα να καλέσεις ένα τηλέφωνο! Κάτι άλλο σημαντικό για μένα! Επιτέλους το ευρετήριο των επαφών είναι με Ελληνικά γράμματα! Όσο για το θέμα κατανάλωσης μπαταρίας ίσως είναι λίγο περισσότερη από πριν αλλά δεν είναι σημαντική η διαφορά! Ενω στο δικο μου νοτε η αναβαθμιση εκατσε μια χαρα, στης γυναικας μου δεν μπορει πλεον με τιποτα να συνδεθει με το ρουτερ (απ' το οποιο κατεβασε την αναβαθμιση!!!!!). Εχω κλεσει/ανοιξει, επανεκινησει τη συσκευη, επανεκινησα το ρουτερ, αλλαξα καναλι στο ρουτερ αλλα τιποτα. Ενω το βλεπει το ρουτερ και μαλιστα με αριστο σημα, μετα απο λιγη ωρα και αφου ''γινεται αποκτηση ip adress'', βγαζει μηνυμα οτι φεν μπορει να συνδεθει γιατι ''η συνδεση ειναι κακη''. Οποιος τυχον γνωριζει ας βοηθησει παρακαλω. ps. Σε αλλο ρουτερ ακομη δεν εχω δοκιμασει... Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με router Siemens δοκίμασε να το κλείσεις για 15 λεπτά (το router) και μετά άνοιξε το. Επίσης κλείσε το wifi από το τηλέφωνο και μετά άνοιξε το και όλα εντάξει! Edited March 13, 2013 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikolaos_l Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ελληνικό firmware ... Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση. Το αυτό και σε μένα. 4.1.2 ελληνικό Κινητο σήμερα το πρωί έκανα αναβάθμιση Παράθεση My Phone Samsung Note 9 My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts