Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καποτε λεγαμε πως πρεπει να γινει wipe data και cache για να "κατσει" σωστα . Τωρα πρεπει να γινει η οχι?

Ένα πλήρες wipe μονο καλό μπορεί να κάνει ,αλλά πλέον δεν θεωρείτε υποχρεωτικό, εκτός και αν παρουσιαστούν προβλήματα .

Samsung galaxy s21+

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ένα πλήρες wipe μονο καλό μπορεί να κάνει ,αλλά πλέον δεν θεωρείτε υποχρεωτικό, εκτός και αν παρουσιαστούν προβλήματα .

Δηλαδη κανω αναβαθμιση, μετα πλήρες wipe και τι χανω απο αρχεια ? Τιποτα σωστα?

Απο ρυθμισεις εφαρμογων ?

Δεν ειμαι ειδημων αλλα μολις εγινε εγκατασταση εγω δεν εκανα κανενα wipe απλα μια επανεκκινηση το τηλεφωνο και ολα ειναι μια χαρα!

Μόλις έκανα και εγώ την αναβάθμιση επέλεξα εγκατάσταση όλων κανένα πρόβλημα. Έχω την εντυπωση ότι είναι πιο γρήγορη η πλοήγηση στο νετ σαν πρώτη εντύπωση. Τα υπόλοιπα στη πορεία.
Στα Τρικαλα στα δυο στενα σκοτωσανε τον Σακαφλια!!!!![sIGPIC][/sIGPIC]

Δηλαδη κανω αναβαθμιση, μετα πλήρες wipe και τι χανω απο αρχεια ? Τιποτα σωστα?

Απο ρυθμισεις εφαρμογων ?

Αν κάνεις wipe data /factory χάνεις οτιδήποτε εχεις στην εσωτερική μνήμη (εφαρμογές -επαφές sms -mms κ.τ.λ).

Πάρε ενα backup αν θέλεις να το κάνεις .

Samsung galaxy s21+

παιδια καλησπερα επιβεβαιωνω κ εγω μου ηρθε αναβαθμιση αλλα τι αναβαθμιση 4.1.2????

τι κατεβασα κ τωρα μου βγαζει το μυνημα οτι κ καλα ληφθηκε

αλλα η ερωτηση μου ειναι ποια μου βγαζει το μυνημα αλλα με 3ης επιλογες

1.εγκατασταση

2.εγκατασταση ολων

3.αργοτερα

ποιο απο τα 2 πρωτα επιλεγω????κ αν τυχον θελω να κανω την εγκατασταση αργοτερα δεν θα εχω προβλημα

Απο cosmote,vodafone κλπ η ελληνικο ξεκλειδωτο??

Και εμένα

Το έβαλες; Για πες

Είμαι δουλειά τώρα και δεν μπορώ να το κάνω το update....

Εμένα είναι συσκευή απο Πλαίσιο σκέτη, χωρίς σύνδεση

Sorry Παιδιά κι εγω δουλειά ήμουν γι αυτό δεν απαντούσα :p

τώρα θα τη βάλω

Ελληνικό ξεκλέιδωτο. ( Wind )

Καλησπερα παιδια ενα θεματακι που με μας αφορα αμεσα αν το εχει κανει καποιος , hdmi adaptor εχει κανεις ,αν ναι παιζει κανονικα σε full hd ταινιες κ απο που το πηρε ?

Καλησπερα παιδια ενα θεματακι που με μας αφορα αμεσα αν το εχει κανει καποιος , hdmi adaptor εχει κανεις ,αν ναι παιζει κανονικα σε full hd ταινιες κ απο που το πηρε ?

Ριξε μία ματιά. Απ πήρα και εγώ. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=4511001

Θοδωρής

παιδια καλησπερα επιβεβαιωνω κ εγω μου ηρθε αναβαθμιση αλλα τι αναβαθμιση 4.1.2????

τι κατεβασα κ τωρα μου βγαζει το μυνημα οτι κ καλα ληφθηκε

αλλα η ερωτηση μου ειναι ποια μου βγαζει το μυνημα αλλα με 3ης επιλογες

1.εγκατασταση

2.εγκατασταση ολων

3.αργοτερα

ποιο απο τα 2 πρωτα επιλεγω????κ αν τυχον θελω να κανω την εγκατασταση αργοτερα δεν θα εχω προβλημα

Πατάω αργότερα από το μεσημέρι Χαχαχα

Τώρα για τα άλλα δεν ξέρω. Δεν ξέρω το προσθέτει. Πολλά παιδιά πάτησα ν το εγκατάσταση

Θοδωρής

GT-N7100-EUR-N7100XXDMB2 4.1.2(unbraded)

Build Date 4/2/12

Changelist 679347

http://hotfile.com/dl/197975498/b22d06a/Samsung-Updates.com-GT-N7100-EUR-N7100XXDMB2-1359939157.zip.html

Ερώτηση: Αυτό που προτεινεις στην παράθεση το βάζω με mobile odin? Οδηγιες που βρίσκω;

Δεδομένου ότι βαστάει το root, αν δεν κάνω factory reset, βαστάει όλες τις άλλες ρυθμίσεις ή όχι;;; Είμαι στα 240dpi, με swype, widgets κλπ

μετα απο εγκατασταση που πατησα μπορω να πω οτι ολα καλα αλλα προσθεσε 2 εφαρμογες το google music&κοινη χρηση μπορει να επιβεβαιωση καποιος φιλος

Που πηγε ρε παιδια το κουμπι που ενεργοποιω η οχι τον συγχρονισμο? Αυτο που εμφανιζεται οταν κατεβαζω την κουρτινα.

Που πηγε ρε παιδια το κουμπι που ενεργοποιω η οχι τον συγχρονισμο? Αυτο που εμφανιζεται οταν κατεβαζω την κουρτινα.

Κοίτα λιγο πιο δεξιά.... :D

Honda SH150i

Kymco GTi-300i

Kymco Xciting 400i

Kymco K-XCT 300i

Sym Symphony SR-50

Κοίτα λιγο πιο δεξιά.... :D

Γιγαντα δεν υπαρχει :):):) Με καποιο τροπο προσθαφαιρω , πως γινετε ? Που παω?

EDIT : Ρυθμισεις - Εμφανιση - Γενικα - Πινακας ειδοποιησεων

Edited by jimmys

Μου ήρθε κι εμένα η ειδοποίηση για την 4.1.2 σήμερα το πρωί. Την έχω ήδη κατεβάσει OTA και είμαι στο σημείο λίγο πριν την εγκατάσταση. Ελπίζω να πάνε όλα καλά. Μέχρι στιγμής πάντως η κατάσταση της συσκευής είναι "Normal" και τα πάντα κυλάνε άψογα και υποδειγματικά!

Τις τελευταίες 2 ημέρες έχει ξαναπαρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα, με την διάφορα ότι χάνει ΕΝΤΕΛΩΣ το σήμα κινητής τηλεφωνίας!!! Οχι μόνο δεν έχω mobile Internet δηλαδή, δεν έχω καθόλου δίκτυο! Μίλησα με Cosmote... Επιφυλάχθηκαν να μου απαντήσουν άμεσα, αλλα δεν έχουν "κύμα παραπόνων για την ποιότητα κάλυψης". Περιμένω... Το κάνει πάντως και στην δουλειά (Π.Φάληρο - λιγότερο) και στο σπίτι (Περιστέρι - πολυ συχνότερα). Αποκορύφωμα εχθές το βράδυ που με έπαιρνε ένας συνεργάτης και μου έλεγε ότι άκουγε μήνυμα ότι είμαι εκτός δικτύου... Με βλέπω για hard reset και επαναφορά... :worry:

Συνονόματε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ακριβώς το ίδιο πράγμα μου έκανε ένα HTC TyTN II που είχα κάποτε και τελικά ήταν πρόβλημα στο h/w... Έγινε αλλαγή μητρικής στην εγγύηση.

Δεν την έχω εγκαταστήσει ακόμα την 4.1.2, αλλά απ' ό,τι έχω διαβάσει τα κουμπιά που εμφανίζονται όταν κατεβάζεις την "κουρτίνα" είναι πλέον παραμετροποιήσιμα. Ψάξε στα settings για να βρεις από πού ρυθμίζεται η μπάρα με τα κουμπιά για να ενεργοποιήσεις να φαίνεται το Sync.

Edit:

Μόλις ολοκληρώθηκε η εγκατάσταση. Όλα πήγαν μια χαρά, η κατάσταση της συσκευής παραμένει "Normal" και τα πάντα διατηρήθηκαν όπως ήταν χωρίς να χάσω το παραμικρό δεδομένο! Ένα μπράβο από μένα στις Google και Samsung. Η εμπειρία αναβάθμισης του Note II ξεπέρασε ακόμα και αυτή του iOS! Και όλα αυτά χωρίς να έχω κάνει root ή να έχω χρησιμοποιήσει το Odin ή άλλες τέτοιες custom λύσεις που απεχθάνομαι. Όλα "μαμά", όλα σταθερά, όλα απροβλημάτιστα, όπως ακριβώς μου αρέσουν.

Edited by DrMobile

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

...Συνονόματε δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά ακριβώς το ίδιο πράγμα μου έκανε ένα HTC TyTN II που είχα κάποτε και τελικά ήταν πρόβλημα στο h/w... Έγινε αλλαγή μητρικής στην εγγύηση...

Φίλε Κωτσο... Δεν ήθελα να το πιστέψω, αλλά το έχω ξαναδεί και εγώ το έργο με το Galaxy S2 που είχα πάρει όταν είχε πρωτοβγεί. Αλλάχτηκε μεν στην εγγύηση, αλλά μου άφησε μια φοβία έκτοτε. Οπότε μια συσκευή μου χάνει - έστω και για λίγο - το σήμα, με... στοιχειώνει αυτή η πιθανότητα. Πάντως απο το μεσημέρι που το πόσταρα δεν το έχει ξανακάνει. Τι να πω, θα το παρακολουθώ και θα σας ενημερώνω :confused:

Πάντως, πλέον σκέφτομαι όλο και περισσότερο την προοπτική ενός hard reset/full wipe και στησίματος από την αρχή. Πρέπει να μου έχει στραβοκάτσει κάποια εφαρμογή, ή κάτι που έβγαλα να έχει αφήσει αρκετά σκουπίδια. Ενώ είχα να υπερηφανεύομαι για την τρομερή του αυτονομία, καθώς έβγαζα εύκολα 2, ίσως και 2.5 ημέρες, πλέον παίζω στο 30-36ωρο! Τουλάχιστον περίεργο...

Edited by costasp

CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: !

Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB

Πάντως, πλέον σκέφτομαι όλο και περισσότερο την προοπτική ενός hard reset/full wipe και στησίματος από την αρχή. Πρέπει να μου έχει στραβοκάτσει κάποια εφαρμογή, ή κάτι που έβγαλα να έχει αφήσει αρκετά σκουπίδια. Ενώ είχα να υπερηφανεύομαι για την τρομερή του αυτονομία, καθώς έβγαζα εύκολα 2, ίσως και 2.5 ημέρες, πλέον παίζω στο 30-36ωρο! Τουλάχιστον περίεργο...

Πραγματικά στο εύχομαι να είναι θέμα s/w. Αυτή τη φοβία που έχεις την έχω κι εγώ λόγω του θέματος με το HTC TyTN II... Όποτε βλέπω ότι αργεί να κατεβάσει σελίδες στο σερφάρισμα κτλ. το μυαλό μου πάει εκεί (χαλασμένη μητρική). Ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχω αντιληφθεί ότι κάποιος με κάλεσε και του έβγαλε ότι είμαι εκτός δικτύου. Μακάρι να μη συμβεί ποτέ και εύχομαι να στρώσει και το δικό σου μετά το hard reset.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Ελληνικό από το πλαισιο Μόλις ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση, και ελέγχω τις εφαρμογές. Άντε με το καλό και η 5.0 μέχρι τέλους του 2013!
Memento Mori

Ενω στο δικο μου νοτε η αναβαθμιση εκατσε μια χαρα, στης γυναικας μου δεν μπορει πλεον με τιποτα να συνδεθει με το ρουτερ (απ' το οποιο κατεβασε την αναβαθμιση!!!!!). Εχω κλεσει/ανοιξει, επανεκινησει τη συσκευη, επανεκινησα το ρουτερ, αλλαξα καναλι στο ρουτερ αλλα τιποτα. Ενω το βλεπει το ρουτερ και μαλιστα με αριστο σημα, μετα απο λιγη ωρα και αφου ''γινεται αποκτηση ip adress'', βγαζει μηνυμα οτι φεν μπορει να συνδεθει γιατι ''η συνδεση ειναι κακη''. Οποιος τυχον γνωριζει ας βοηθησει παρακαλω.

ps. Σε αλλο ρουτερ ακομη δεν εχω δοκιμασει...

Σα να βελτιωθηκε το scrolling και η αισθηση στην gallery;)

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Σήμερα έκανα αναβάθμιση 4.1.2

Η συσκευή μου είναι Ελληνική και αγορασμένη από το Πλαίσιο! Επέλεξα εγκατάσταση όλων. Αυτό που πρόσεξα είναι ότι εγκατέστησε 3 νέες εφαρμογές τις: "Group play" , "Μουσική Play", ¨Ρυθμίσεις Google". Επίσης έκανε αναβάθμιση στο "AllShare Play", και της εφαρμογής "Βοήθεια" (ίσως να μου διαφεύγει κάτι).

Παρατήρησα (δεν ξέρω εάν υπήρχε πριν) ότι υπάρχει Widget με τις αγαπημένες επαφές απ' όπου μπορείς με 2 πατήματα να καλέσεις ένα τηλέφωνο!

Κάτι άλλο σημαντικό για μένα! Επιτέλους το ευρετήριο των επαφών είναι με Ελληνικά γράμματα!

Όσο για το θέμα κατανάλωσης μπαταρίας ίσως είναι λίγο περισσότερη από πριν αλλά δεν είναι σημαντική η διαφορά!

Ενω στο δικο μου νοτε η αναβαθμιση εκατσε μια χαρα, στης γυναικας μου δεν μπορει πλεον με τιποτα να συνδεθει με το ρουτερ (απ' το οποιο κατεβασε την αναβαθμιση!!!!!). Εχω κλεσει/ανοιξει, επανεκινησει τη συσκευη, επανεκινησα το ρουτερ, αλλαξα καναλι στο ρουτερ αλλα τιποτα. Ενω το βλεπει το ρουτερ και μαλιστα με αριστο σημα, μετα απο λιγη ωρα και αφου ''γινεται αποκτηση ip adress'', βγαζει μηνυμα οτι φεν μπορει να συνδεθει γιατι ''η συνδεση ειναι κακη''. Οποιος τυχον γνωριζει ας βοηθησει παρακαλω.

ps. Σε αλλο ρουτερ ακομη δεν εχω δοκιμασει...

Επειδή έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα με router Siemens δοκίμασε να το κλείσεις για 15 λεπτά (το router) και μετά άνοιξε το. Επίσης κλείσε το wifi από το τηλέφωνο και μετά άνοιξε το και όλα εντάξει!

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων
Η Μουσική εξημερώνει τα ζώα!

Ελληνικό firmware ... Μόλις μου ήρθε αναβάθμιση.

Το αυτό και σε μένα. 4.1.2 ελληνικό Κινητο σήμερα το πρωί έκανα αναβάθμιση

My Phone Samsung Note 9

My Tablet Ipad Mini 4 4G, Samsung Tab S7 11'' 4G

My Notebook MICROSOFT SURFACE BOOK 2, HP elitebook x360

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)