ddr2 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ελα ρε, ειδα αναβαθμιση απο τη σαμσουγκ. Την εκανα και θα ποσταρω εντυπωσεις. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ρε παιδιά πρώτη φορά είπα να μην πειράξω τηλέφωνο και μου λέει ότι η συσκευή μου έχει τροποποιηθεί...Ελληνικό από πλαίσιο. . Το να κάνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Baron Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μία απο τα ίδια! Ενώ έβγαλε μήνυμα ότι η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στην κατάσταση βγάζει ότι η συσκευή τροποποιήθηκε!!!! Τηλέφωνο Samsung και φυσικά η απάντηση ... "Επαναφορά"..... @#$%&*το Παράθεση Όλα καλα!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ρε παιδιά πρώτη φορά είπα να μην πειράξω τηλέφωνο και μου λέει ότι η συσκευή μου έχει τροποποιηθεί...Ελληνικό από πλαίσιο. . Το να κάνω?Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Ανοιξες το κουτι, ανοιξες το κινητο και λεει εχει τροποποιηθει;; Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NoiSy_MaN Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Μία απο τα ίδια! Ενώ έβγαλε μήνυμα ότι η αναβάθμιση ολοκληρώθηκε με επιτυχία, στην κατάσταση βγάζει ότι η συσκευή τροποποιήθηκε!!!! Τηλέφωνο Samsung και φυσικά η απάντηση ... "Επαναφορά"..... @#$%&*το Εμένα πάντως το βγάζει καμιά φορά και μετά φεύγει από μόνο του :-P Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 GT-N7100-EUR-N7100XXDMB2 4.1.2(unbraded) Build Date 4/2/12 Changelist 679347 http://hotfile.com/dl/197975498/b22d06a/Samsung-Updates.com-GT-N7100-EUR-N7100XXDMB2-1359939157.zip.html Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lordelesar Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 (edited) Ελληνικο unbranded κιεμενα, εβγαλε την αναβαθμιση. Πατησα αναβαθμιση και ουτε ειδα τι ειναι το "αναναθμιση ολων". Με μια πρωτη ματια εχει toggle το multi window στο notification bar. Επισης μου επανεφερε τη δονηση στο πληκτρολογιο. Επισης μου αλλαξε τον default browser απο chrome σε android. Μπορει καποιος να ποσταρει changelog για το note? Edited March 12, 2013 by lordelesar Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αν το κινητό είναι rooted πως κάνουμε αναβάθμιση;; Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αν το κινητό είναι rooted πως κάνουμε αναβάθμιση;; Pc Odin (επαναλαμβανοντας τη διαδικασια root στη συνέχεια) ή Mobile Odin (υπάρχει η δυνατότητα να κρατήσεις το root μέσω της εφαρμογής). Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 παραμονή Χριστουγέννων το αγόρασα!! κάποια στιγμή που έψαξα για αναβάθμιση μου έβγαλε αυτό το μήνυμα και από τότε το βγάζει πάντα όταν ψάχνω.. κάπου είχα διαβάσει ότι είναι γνωστό θέμα και μάλλον λύνεται με factory reset? το έχει αντιμετωπίσει άλλος? Ανοιξες το κουτι, ανοιξες το κινητο και λεει εχει τροποποιηθει;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shadowjump Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Pc Odin (επαναλαμβανοντας τη διαδικασια root στη συνέχεια) ή Mobile Odin (υπάρχει η δυνατότητα να κρατήσεις το root μέσω της εφαρμογής). PC Odin, ιδια διαδικασια με το αν θελουμε να κανουμε unroot/stock την συσκευη μας? Παράθεση S7 Edge / Galaxy Note 10.1 2014 P605 White / HTC One S iPhone 6s / iPad Air 2 / iPad mini 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 το έχει αντιμετωπίσει άλλος? Πολλοί...You are not alone...;) PC Odin, ιδια διαδικασια με το αν θελουμε να κανουμε unroot/stock την συσκευη μας? Ακριβώς... Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NaGR Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 η διαφορά μεταξύ "αναβάθμιση" και "αναβάθμιση όλων" ποια είναι τελικά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Πολλοί...You are not alone...;) και τι κάνω?αν θέλω να την περάσω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 και τι κάνω?αν θέλω να την περάσω? Hard way→Factory reset. Easy way→Pc Odin/Mobile Odin. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Astroholic Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Hard way→Factory reset. Easy way→Pc Odin/Mobile Odin. Εγώ προσωπικά έκανα το δεύτερο και μετά το πρώτο και καθάρισα. Παράθεση Galaxy Note II Grey Titanium, Fujitsu Lifebook T900 Dual Digitizer Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eltsele Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Ελληνική συσκευή Unbranded από Πλαίσιο, ήρθε σήμερα η αναβάθμιση, την κατέβασε μόνο του και ρώτησε για εγκατάσταση. Είπα να περιμένω να το φορτίσω αλλά τελικά δεν άντεξα (δεν ανήκω στην κατηγορία των υπομονετικών ανθρώπων) και την έκανα. Πρώτη φορά στα χρονικά έκανα update με μπαταρία στο 24%. Αλλά είναι τόσο απίστευτο το Note που μετά την αναβάθμιση είχε απλά χάσει ένα 2%! Σοβαρές αλλαγές δεν έχω δει πλην αυτών που έχουν ήδη αναφερθεί. Τώρα παρατήρησα πως όταν κλείνει η οθόνη πλέον αν πατήσεις το home button δεν σε πετάει στην αρχική αλλά ανάβει την οθόνη. Σταδιακά, δηλαδή, βλέπω διάφορες μικροβελτιώσεις. Έχουν προσθέσει και την λειτουργία οδήγησης στα toggles αλλά δεν ξέρω αν ενεργοποιεί το ηχείο όταν απαντάς. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα. Λίγο σχετικά - λίγο άσχετα: 1: Αυτό που μου λείπει από την 4.2 είναι τα widget στη lock screen (για μουσική πχ.). 2: Θα ήθελα στα ελληνικά να έχουν φτιάξει την εφαρμογή μηνυμάτων όπως στις 3rd party εφαρμογές. Να στέλνει 160 χαρακτήρες όπως κι αν γράφεις κ με όποιο πληκτρολόγιο. 3: Τελικά το Swype είναι εθιστικό..! Παράθεση Knowledge isn't free. You have to pay attention. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostol70 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Unbranded συσκευή από Γερμανό, έχει αλλάξει και ο τρόπος που προτείνει τις λέξεις το swipe του μαμά πληκτρολογίου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosvou Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Τελικά τί να επιλέξουμε για την ενημέρωση; Εγκατάσταση όλων ή σκέτο Εγκατάσταση? Ξέρει κάποιος ποιά είναι η διαφορά τους. Έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fioravanti90 Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Τελικά τί να επιλέξουμε για την ενημέρωση; Εγκατάσταση όλων ή σκέτο Εγκατάσταση? Ξέρει κάποιος ποιά είναι η διαφορά τους. Έψαξα στο internet αλλά δεν βρήκα κάτι. Εγκατασταση επελεξα εγω. Οποτε οποιος επιλεξει το αλλο ας δωσει εντυπώσεις. Και σε μενα ακριβως τα ίδια με τους από πάνω. Επίσης ο τονισμός γίνεται πλέον πιο εύκολα. Ο,τι άλλη διαφορά παρατηρήσω θα σας πω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jlian Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Λοιπόν, κι εγώ δεν άντεξα και έκανα αναβάθμιση ΟΤΑ. Συνδεδεμένο στην τροφοδοσία και επιλογή install all. Μετά το reboot όλα πάνε σφαίρα, και μπορώ να πω ίσως και καλύτερα κι από πριν. Έχω ήδη κάνει ένα factory reset πρόσφατα, οπότε δεν μου προέκυψε κάποιο θέμα, όμοιο με αυτό που ανέφεραν κάποιοι φίλοι. Η συσκευή είναι unbranded αγορασμένη από Πλαίσιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costasp Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 SOS Παιδιά... Εντελώς ξαφνικά, ενώ μέχρι πριν 10 λεπτά είχα κανονικότατα mobile internet, τώρα δεν... έκανα restart, έβγαλα μπαταρία, τσέκαρα ότι τα δεδομένα είναι active, τίποτα. Είμαι stock, unrooted, με Γερμανική 4.1.2 και δίκτυο Cosmote... EDIT: επανήλθε, πάλι ξαφνικά... μόνο του. Εγώ δεν έκανα τίποτα απολύτως! Άγνωσται αι βουλαί του δικτύου... Τις τελευταίες 2 ημέρες έχει ξαναπαρουσιαστεί το ίδιο πρόβλημα, με την διάφορα ότι χάνει ΕΝΤΕΛΩΣ το σήμα κινητής τηλεφωνίας!!! Οχι μόνο δεν έχω mobile Internet δηλαδή, δεν έχω καθόλου δίκτυο! Μίλησα με Cosmote... Επιφυλάχθηκαν να μου απαντήσουν άμεσα, αλλα δεν έχουν "κύμα παραπόνων για την ποιότητα κάλυψης". Περιμένω... Το κάνει πάντως και στην δουλειά (Π.Φάληρο - λιγότερο) και στο σπίτι (Περιστέρι - πολυ συχνότερα). Αποκορύφωμα εχθές το βράδυ που με έπαιρνε ένας συνεργάτης και μου έλεγε ότι άκουγε μήνυμα ότι είμαι εκτός δικτύου... Με βλέπω για hard reset και επαναφορά... :worry: Παράθεση CostasP | Proud AlfaHolic | Alfas: Giulietta, Alfetta, 75, 146, 156, 147, (Abarth 500 time-out) πάλι 156, πάλι 147 και πλέον... Jeep Renegade :yawn: ! Current Toys: Apple MacBook Air 11 ('15), Asus Transformer Book T100, Samsung Galaxy Tab3 7.0", Apple TV2, iPad2 32GB WiFi, iPad Mini Retina 16GB WiFi, iPhone 6S 64GB, iPhone 7 Plus 128GB, iPhone XS 256 GB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
duk3r Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Αν έχεις κάποια άλλη sim δοκίμασε εκείνη. Αν είναι οκ τότε δυνατή πρόβλημα της συσκευής. Παράθεση LivePlace.Gr - see.you.there [Tech portal] http://www.liveplace.gr Ελληνικό Εορτολόγιο για Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bezbozny Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Σε κανέναν με note branded cosmote έχει έρθει η 4.1.2? Σε εμένα τίποτα ακόμα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. March 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2013 Καποτε λεγαμε πως πρεπει να γινει wipe data και cache για να "κατσει" σωστα . Τωρα πρεπει να γινει η οχι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts