gaster Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Τωρα την φόρεσα φιλος μολις διαβασα τι μου πες κ πραγματικα αξιζει...κατα τ αλλα δεν θα ξαναεβαζα custom χοχοχο...απλα επειδη φοβομουν μηπως το mode που ειχα κανει να φαίνεται η sd σαν μνημη κινητου δεν δουλευε με custom ομως δουλευει κανονικα κ ετσι την κραταω Δουλεύει κανονικά αυτό το Mod. Κατεβάσεις το σωστό zip και όλα ρολόϊ. Τσέκαρε ανα διαστήματα στο xda γιατί συνήθως όταν κυκλοφορεί νέο επίσημο firmware της Samsung η Android Revolution αναβαθμίζεται με βάση το κάθε τελευταίο επίσημο firmware. Enjoy it ;) Παράθεση OnePlus 6 Midnight Black 128 SC & 8GB RAM OnePlus 3T Gunmetal Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Τσέκαρες αν το csc σου είναι XEF? Ειναι XAD απ'ότι είδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ειναι XAD απ'ότι είδα Πώς το είδες; Το XAD δεν είναι γνωστό csc... πού το είδες; Aν γράψεις *#1234# εκει που παίρνεις τηλέφωνο τι βγάζει στο CSC: ? Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Καλορίζικο! Που είναι τα υπερσύγχρονα μηχανήματα που έχουν στη Samsung και βρίσκουν το root ακόμα κι αν έχεις γυρίσει σε stock??? Όταν τα έλεγα εγώ κάποιοι έπεσαν να με φάνε....Δεν ήταν βέβαια η 1η φορά, αλλά χαίρομαι που επιβεβαιώνομαι ξανά...:) Ηλία όταν πρόκειται για καμμένη πλακέτα δεν μπορούν να δουν τίποτα αφού για να ξεκινήσει η συσκευή πρέπει να αλλαχθεί και να περαστεί το λειτουργικό Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
argyk Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ετσι ακριβώς κάποιος έλεγε οτι εχει νεα μηχανήματα η σαμυ. Και βλέπει τα πάντα . Εαν είναι καμμένη πλακέτα πως θα δει το ροοτ οεο ?. Παράθεση LG 4X. P880. LG G. E975. Zopo Zp950+. Lenovo p770. HTC ONE Χ. Samsung S4 . 9505. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Πώς το είδες; Το XAD δεν είναι γνωστό csc... πού το είδες; Aν γράψεις *#1234# εκει που παίρνεις τηλέφωνο τι βγάζει στο CSC: ? Αλεκο προφανως ο Σακης ειδε το N7100OXADMA5 και υπεθεσε οτι το csc ειναι XAD(που φυσικα δεν υπαρχει) Σακη συνεδεσε το κινητο στο kies και δες αν θα σου βγαλει το csc.Αν εισαι root μπορεις να το δεις και απο το αρχειο /system/csc/others.xml και δες στη γραμμη <SalesCode> Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Ηλία όταν πρόκειται για καμμένη πλακέτα δεν μπορούν να δουν τίποτα αφού για να ξεκινήσει η συσκευή πρέπει να αλλαχθεί και να περαστεί το λειτουργικό Ετσι ακριβώς κάποιος έλεγε οτι εχει νεα μηχανήματα η σαμυ. Και βλέπει τα πάντα . Εαν είναι καμμένη πλακέτα πως θα δει το ροοτ οεο ?. Τώρα θέλετε να μου πείτε ότι δεν υπάρχει τρόπος να δουν αν είναι root ή οχι, ακόμα και με πλακέτα καμμένη....οκ boys!Ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει!Δημοκρατία (σχεδόν) έχουμε! Εγώ πιστεύω ότι κάνουν τα στραβά μάτια!Και αυτό δε θα σταματήσει όσο ζούν απο τα παιδιά στους xda! Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Πώς το είδες; Το XAD δεν είναι γνωστό csc... πού το είδες; Aν γράψεις *#1234# εκει που παίρνεις τηλέφωνο τι βγάζει στο CSC: ? Αλεκο προφανως ο Σακης ειδε το N7100OXADMA5 και υπεθεσε οτι το csc ειναι XAD(που φυσικα δεν υπαρχει) Σακη συνεδεσε το κινητο στο kies και δες αν θα σου βγαλει το csc.Αν εισαι root μπορεις να το δεις και απο το αρχειο /system/csc/others.xml και δες στη γραμμη <SalesCode> Το συννημένο screenshot ειναι απο το κινητό μου ( *#1234# ) Αλλά στο kies βγάζει τα: PDA:MA6 / PHONE::LK7 / CSC:MA5 (BTU) Επίσης στο kies αναγραφει " Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies" Τι να συμβαίνει τώρα; Edited February 13, 2013 by sakissalonika Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Τώρα θέλετε να μου πείτε ότι δεν υπάρχει τρόπος να δουν αν είναι root ή οχι, ακόμα και με πλακέτα καμμένη....οκ boys!Ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει!Δημοκρατία (σχεδόν) έχουμε! Εγώ πιστεύω ότι κάνουν τα στραβά μάτια!Και αυτό δε θα σταματήσει όσο ζούν απο τα παιδιά στους xda! Φίλε Ηλία, χωρίς ίχνος ειρωνίας και με κάθε σεβασμό στην - όποια - δημοκρατία έχουμε, και επειδή προσωπικά ενημέρωσα τα παιδιά εδώ στο forum σχετικά με τα "υπερσύγχρονα" μηχανήματα της Samsung Hellas με τα οποία εντοπίζουν το rooting της συσκευης, λέω ότι : Την πληροφόρηση την πήρα από τον Τεχνικό Δ/ντή της Samsung Hellas.. τώρα αν εκείνος μου είπε ψέματα ή εγώ πιθανόν να λέω ψέματα για τη δημιουργία εντυπώσεων ή γιατί έχω μετοχές της Samsung στο Κορεάτικο Χρηματιστήριο και "κόπτωμαι" για την τιμή της μετοχής, το αφήνω στην κρίση σας.. Η συγκεκριμένη πλακέτα του mod ήταν καμμένη, όπως είπε και ο Κώστας. Οπότε τί να δουν εκεί? Αφού όμως επιβεβαιώθηκες όπως λες σε προγενέστερο post σου με απαξιωτικά σχόλια για την πληροφόρηση που "κάποιος" εδώ μέσα έδωσε, κάνε ένα πείραμα και στείλε με δήθεν βλάβη τη συσκευή σου στην αντιπροσωπεία για service έχοντάς την προγενέστερα ροοταρισμένη να δούμε τί θα σου πουν... Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πώς θα μεταχειριστεί τη συσκευή του... δική του είναι στην τελική ανάλυση και δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει.. Όταν όμως κάποιος μεταφέρει μία πληροφόρηση, ε ρε παιδιά να μη βρει και τον μπελά του από πάνω...και κυρίως να βλέπει την όποια πληροφορία μεταφέρει ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ να εμπαίζεται και να απαξιώνεται... Αυτά, και πάντα φλικά! Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Φίλε Ηλία, χωρίς ίχνος ειρωνίας και με κάθε σεβασμό στην - όποια - δημοκρατία έχουμε, και επειδή προσωπικά ενημέρωσα τα παιδιά εδώ στο forum σχετικά με τα "υπερσύγχρονα" μηχανήματα της Samsung Hellas με τα οποία εντοπίζουν το rooting της συσκευης, λέω ότι : Την πληροφόρηση την πήρα από τον Τεχνικό Δ/ντή της Samsung Hellas.. τώρα αν εκείνος μου είπε ψέματα ή εγώ πιθανόν να λέω ψέματα για τη δημιουργία εντυπώσεων ή γιατί έχω μετοχές της Samsung στο Κορεάτικο Χρηματιστήριο και "κόπτωμαι" για την τιμή της μετοχής, το αφήνω στην κρίση σας.. Η συγκεκριμένη πλακέτα του mod ήταν καμμένη, όπως είπε και ο Κώστας. Οπότε τί να δουν εκεί? Αφού όμως επιβεβαιώθηκες όπως λες σε προγενέστερο post σου με απαξιωτικά σχόλια για την πληροφόρηση που "κάποιος" εδώ μέσα έδωσε, κάνε ένα πείραμα και στείλε με δήθεν βλάβη τη συσκευή σου στην αντιπροσωπεία για service έχοντάς την προγενέστερα ροοταρισμένη να δούμε τί θα σου πουν... Από εκεί και πέρα ο καθένας είναι υπεύθυνος για το πώς θα μεταχειριστεί τη συσκευή του... δική του είναι στην τελική ανάλυση και δικαίωμά του να κάνει ότι θέλει.. Όταν όμως κάποιος μεταφέρει μία πληροφόρηση, ε ρε παιδιά να μη βρει και τον μπελά του από πάνω...και κυρίως να βλέπει την όποια πληροφορία μεταφέρει ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ να εμπαίζεται και να απαξιώνεται... Αυτά, και πάντα φλικά! Για να λήξει εδω ΚΑΙ αυτό το θέμα. Δε μίλησα πριν για τον άνθρωπο που έδωσε τη πληροφόρηση εδω (εσένα δηλαδή), αλλά για τα ''ψαρωτικά'' που διαρρέει κατά καιρούς η Samsung. Εγώ λοιπόν σου λέω ότι είναι σε θέση να δουν αν είναι root ή όχι μια συσκευή, οτιδήποτε και να έχει χαλάσει.Όπως και θα ξαναπώ ότι για να έχουν τον κάποιον έλεγχο και να διαρρέουν ''φόβο'' λένε ότι λένε.Απο εκεί και πέρα η Samsung έχει προχωρήσει κατά μεγάλο ποσοστό απο τους xda.Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά εκεί, δε θα ήταν εκεί που είναι. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Το συννημένο screenshot ειναι απο το κινητό μου ( *#1234# ) Αλλά στο kies βγάζει τα: PDA:MA6 / PHONE::LK7 / CSC:MA5 (BTU) Επίσης στο kies αναγραφει " Η συσκευή σας δεν υποστηρίζει αναβάθμιση λογισμικού μέσω kies" Τι να συμβαίνει τώρα; Έχεις γαλλική ρομ με αγγλικό csc (BTU) για αυτό δεν παίρνεις αναβάθμιση.Δυο δρόμοι 1.Αλλάζεις το csc με το csc selector (απαιτεί root) από BTU σε XEF (θα γίνει factory reset) 2.Βρίσκεις τη rom στο sammobile και τη φλασάρεις με pc odin (σημ. το csc θα παραμεινει BTU) Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Έχεις γαλλική ρομ με αγγλικό csc (BTU) για αυτό δεν παίρνεις αναβάθμιση.Δυο δρόμοι 1.Αλλάζεις το csc με το csc selector (απαιτεί root) από BTU σε XEF (θα γίνει factory reset) 2.Βρίσκεις τη rom στο sammobile και τη φλασάρεις με pc odin (σημ. το csc θα παραμεινει BTU) Και πως εγινε αυτο; Δηλ οπως και να εχει τσαμπα χαρηκα που δεν εχασα τα δεδομενα και εβαλα την γαλλικη ρομ μεσω kies ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Και πως εγινε αυτο; Δηλ οπως και να εχει τσαμπα χαρηκα που δεν εχασα τα δεδομενα και εβαλα την γαλλικη ρομ μεσω kies ε; Αυτές οι ρομ είναι no wipe και συνεπώς δεν φλασάρεται το csc της καινούργιας rom Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Te_salat Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Τώρα θέλετε να μου πείτε ότι δεν υπάρχει τρόπος να δουν αν είναι root ή οχι, ακόμα και με πλακέτα καμμένη....οκ boys!Ο καθένας ας πιστεύει ότι θέλει!Δημοκρατία (σχεδόν) έχουμε! Εγώ πιστεύω ότι κάνουν τα στραβά μάτια!Και αυτό δε θα σταματήσει όσο ζούν απο τα παιδιά στους xda! Ηλία εγώ δεν ξέρω αν έχουν και τι έχουν για εξακρίβωση. Αυτό που γνωρίζω από παλιά επί εποχής wm με καμμένη πλακέτα έχεις ένα νεκρό πράγμα. Αν δεν μπει νέα πλακέτα δεν μπορεί να γίνει τίποτα. Παράθεση Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X , Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Αυτές οι ρομ είναι no wipe και συνεπώς δεν φλασάρεται το csc της καινούργιας rom Οποτε τι πρεπει να κανω για να γινει το κινητο οπως οταν αγοραστηκε και να ειναι ολοκληρωτικα γαλλικο; Υπαρχει τροπος να μην χασω τιποτα; Μαλλον οχι ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Οποτε τι πρεπει να κανω για να γινει το κινητο οπως οταν αγοραστηκε και να ειναι ολοκληρωτικα γαλλικο; Υπαρχει τροπος να μην χασω τιποτα; Μαλλον οχι ε; Οχι γιατι η αλλαγη csc απαιτει flash της cache που ουσιαστικα ειναι factory reset.Να σου υπενθυμισω οτι αν εισαι σε 4.1.2 η αλλαγη csc απαιτει root Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakissalonika Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Οχι γιατι η αλλαγη csc απαιτει flash της cache που ουσιαστικα ειναι factory reset.Να σου υπενθυμισω οτι αν εισαι σε 4.1.2 η αλλαγη csc απαιτει root Δεν θελω να rootαρω την συσκευη. Απλα δεν εχω ξεκαθαρο τι ακριβως πρεπει να κανω για να γινει ετσι οπως ηταν πριν αλλαχτουν roms και csc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
StratosGR Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Για να λήξει εδω ΚΑΙ αυτό το θέμα. Δε μίλησα πριν για τον άνθρωπο που έδωσε τη πληροφόρηση εδω (εσένα δηλαδή), αλλά για τα ''ψαρωτικά'' που διαρρέει κατά καιρούς η Samsung. Εγώ λοιπόν σου λέω ότι είναι σε θέση να δουν αν είναι root ή όχι μια συσκευή, οτιδήποτε και να έχει χαλάσει.Όπως και θα ξαναπώ ότι για να έχουν τον κάποιον έλεγχο και να διαρρέουν ''φόβο'' λένε ότι λένε.Απο εκεί και πέρα η Samsung έχει προχωρήσει κατά μεγάλο ποσοστό απο τους xda.Αν δεν υπήρχαν τα παιδιά εκεί, δε θα ήταν εκεί που είναι. Αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο σε πολύ μικρό αριθμό συσκευών. Μόνο σε όσες "καμμένες" συσκευές μπορούν να ανοίξουν με jtag. Ο αριθμός αυτός όμως είναι πολύ περιορισμένος. Στη συντριπτικότατη πλειοψηφία δεν ανοίγουν καν και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δε μας κάνει και χάρη η Samsung. Και το ποσοστό που πειράζει το τηλέφωνο του είναι παντελώς αμελητέο στο σύνολο των πωλήσεων μιας συγκεκριμένης συσκευής. Κοινώς, γραμμένο το έχουν το κάθε XDA. Απόδειξη είναι το S. Που παρόλο το ντόρο σχετικά με την jb και το αν μπορεί να την πάρει, η Samsung έγραψε στα παλιά των υποδημάτων της και τους χρήστες της συσκευής και το XDA. Άντε να πάρουν καμιά ιδέα από εκεί και τίποτα παραπάνω. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Pulse ROM 5.0 - XXUEMK9 4.3 Note II Pulse ROM 3.3 - XXELLA JB S3 Pulse ROM 2.1 - XWLPX ICS S2 - Pulse ROM 1.7 - XWLA4 GB S2 S2 *Universal* 4.0.4 15 toggles mod Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Δεν θελω να rootαρω την συσκευη. Απλα δεν εχω ξεκαθαρο τι ακριβως πρεπει να κανω για να γινει ετσι οπως ηταν πριν αλλαχτουν roms και csc Ωραία για να μην ρουταρεις λοιπον, κανε το εξης με αρνητικο οτι θα φας ενα factory reset. Κατεβασε τη γαλλικη 4.1.1 Φλασαρε με pc odin Μπορει να σου κολλησει στο splash screen (λογω μεταβασης απο 4.1.2>4.1.1) Οπως θα ειναι κολλημενο στο splash screen πατα volume up+home+power και μπες στο stock recovery.Εκει κανε wipe cache+wipe data factory reset. Reboot Στησε τα βασικα της rom και απο το play store εγκατεστησε αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5tYW5uaWFray5jc2NzZWxlY3RvciJd Ανοιξε την εφαρμογη και δες πού έχει την πράσινη βουλα. α) Αν είναι στο XEF δεν κανεις τιποτα και απλα ψαχνεις για software update που λογικα θα σε παει σε 4.1.2 β)Αν δεν ειναι XEF επέλεξε το XEF και πάτα install.Θα κανει reboot,θα μπει στο recovery και λογικα θα σε βγαλει να στησεις τη ρομ απο την αρχη.Θα εισαι πια με XEF, οποτε ψαχνεις για software update που θα σε οδηγησει σε 4.1.2 Εχει ξαναγραφτει οτι οι περισσοτερες ρομ ειναι multicsc (δηλαδη περιεχουν αρκετα csc BTU,XEF,EUR Κτλ) και ο ασφαλεστερος τροπος για να βρεις το csc σου δεν ειναι μεσα απο το *#1234# .Στο *#1234# δεν υπάρχει καμια ενδειξη απο το CSC που αναγραφεται ποιο ειναι τελικα το sales code σου Edited February 13, 2013 by afilopou Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
firekostas Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 @afilopou Sorry για το off topic....Το κειμενο της υπογραφης σου τα σπαει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 @afilopou Sorry για το off topic....Το κειμενο της υπογραφης σου τα σπαει :lol: off topic thanks αλλοι το διαβαζουν και εκνευριζονται,αλλα οπως λεει και η υπογραφη μου ...... :-D Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Αυτή η δυνατότητα υπάρχει μόνο σε πολύ μικρό αριθμό συσκευών. Μόνο σε όσες "καμμένες" συσκευές μπορούν να ανοίξουν με jtag. Ο αριθμός αυτός όμως είναι πολύ περιορισμένος. Στη συντριπτικότατη πλειοψηφία δεν ανοίγουν καν και δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Δε μας κάνει και χάρη η Samsung. Αυτο ακριβως. Δεν ειναι οτι ειναι και αδυνατον. Αν "καει" μια πλακετα μπορουν να χρησιμοποιησουν οτι δουλευει ακομη σε μια αλλη και να τσεκαρουν αν υπηρχε ροοτ. (Απλοποιημενη εξηγηση ). Κ αυτο σε οχι ολες τις περιπτωσεις. Απλα γιατι να μπουν στον κοπο? Ειδηκα στο service δουλεια τους ειναι να αλλαξουν την χαλασμενη πλακετα. Αν χρειαζεται ολοκληρη ιστορια για να τσεκαρουν αν εχει γινει ροοτ ή οχι....παει η μερα! Και κατι ακομα. Αν θελετε να προσθετε 1 περιπου ημερα ( για αλλους 1 παρα κατι για αλλους 1 και κατι ) στην διαρκεια της μπαταριας την συσκευης σας, απενεργοποιηστε το 3G ! Βαλτε την συσκευη σε GSM only mode. Μεχρι στιγμης ειμαι στις 2 ημερες και 4-5 ωρες. Αλλα δεν ειχε γινει σωστη φορτιση οποτε θα το τσεκαρω απο αυριο. Αν παλι κανετε συχνα βιντεοκλησεις ή χρησιμοποιειτε mobile data, απλως καντε το οταν δεν χρειαζεστε τις λειτουργιες αυτες. Οταν ειστε σε χωρο με wi-fi για παραδειγμα δεν χρειαζεστε το Mobile data. Υ.Γ. Ευχαριστω τα παιδια που μου απαντησανε για το Flow ( νομιζω ετσι το λενε το πληκτρολογιο της εταιρειας που εχει το swiftkey ). Edited February 13, 2013 by Totos Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
truckman Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Αυτο ακριβως. Δεν ειναι οτι ειναι και αδυνατον. Αν "καει" μια πλακετα μπορουν να χρησιμοποιησουν οτι δουλευει ακομη σε μια αλλη και να τσεκαρουν αν υπηρχε ροοτ. (Απλοποιημενη εξηγηση ). Κ αυτο σε οχι ολες τις περιπτωσεις. Απλα γιατι να μπουν στον κοπο? Ειδηκα στο service δουλεια τους ειναι να αλλαξουν την χαλασμενη πλακετα. Αν χρειαζεται ολοκληρη ιστορια για να τσεκαρουν αν εχει γινει ροοτ ή οχι....παει η μερα! Δεν ειναι ετσι τα πραγματα φιλε μου.Απο την στιγμη που η πλακετα καει,τοτε <γεια σας>.Δεν κολουν και δεν ξεκολουν τιποτα για 2 λογους:1.η συναρμολογηση και γενικα η συγκοληση των εξαρτηματων γινεται απο ρομποτ και σε ελεγχομενες συνθηκες περιβαλοντος.Για να κανει αλλαγη εξαρτηματος καποιος χωρις να προξενησει ζημια σε τετοιο κυκλωμα ειναι εξεραιτικα δυσκολο και πρεπει να ειναι πολυ,μα παρα πολυ μαγκας,αλλα και παλι δεν ειναι μεγαλες οι πιθανοτητες να το πετυχει. 2.απαγορευεται δια ροπαλου απο ολες σχεδον τις εταιρειες,η οποιαδηποτε επεμβαση τεχνικων της σε τετοια κυκλωματα. Και η κεντρικη ιδεα του ολου θεματος:απο την στιγμη που δεν μπορει να ανοιξει το κινητο ουτε με jig,ειναι πρακτικα αδυνατον να δουν το λειτουργικο,οποτε και αδυνατον να δουν αν εχει-ειχε γινει ρουτ. (ειμαι ηλεκτρονικος φιλε μου). Παράθεση Πάρης Τι πρέπει να γνωρίζω πρίν αλλάξω λογισμικό στην Samsung συσκευή μου Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 Βασικα εχω δει τις πλακετες και ξερω ποσο μικροσκοπικα ειναι τα παντα εκει αλλα ειχα την πεποιθηση οτι αν ηθελαν...καπως θα μπορουσαν να δουν. Τελοσπαντων...οπως και να εχει, ευχαριστω για το ξεκαθαρισμα :D Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. February 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2013 (edited) Πρώτες εντυπώσεις από την 4.1.2 σε διάρκεις μπαταρίας θετικότατες. 15.5 ώρες λειτουργία, συγχρονισμοί ανοιχτοί, οθόνη 7 ώρες και 20 λεπτά με wifi συνέχεια ανοιχτό. Με την ελληνική 4.1.1 είχα περίπου 6 ώρες. Edited February 13, 2013 by achillesgk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts