Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Να κάνω μια ερώτηση που αφορά εφαρμογές αλλά μόνο του Note? (αν είναι off topic σβήστε ελεύθερα!):

Προσφέρει κάτι παραπάνω σε ποιότητα ένας third party player τύπου MXPlayer εδώ? Γιατί μια .mkv ταινία που έριξα στην SD την είδε κανονικά και σε αφήνει να διαλέξεις και υποτίτλους. Οπότε ο βασικότερος λόγος που βάζαμε τέτοιους players σε άλλες συσκευές εδώ μάλλον δεν πολυισχύει.

Όπως είπε και ο φίλος βάλε BS PLAYER, έβαλα ταινία με DTS ήχο και τα default players και κάποια άλλα δεν έπαιζαν ήχο.

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πριν αλλα αν κρατησουμε πατημενο το home button(μεσαιο κουμπι) μας βαζει στην διαχειριση εργασιων οπου βλεπουμε τις εφαρμογες που τρεχουν.

Εαν πατησουμε σε μια απο τις εφαρμογες που τρεχουν και την τραβηξουμε προς τα αριστερα την κλεινει . Επισης απο εκει μπορουμε να κλεισουμε ανενεργες διεργασιες στην Ram του Νοτε και ελευθερωνουμε ram ,οχι γιατι την εχει αναγκη το ΝΟΤΕ αλλα απο εχτες που το εχω ανακαλυψει η μπαταρια διαρκει αρκετα παραπανω απο πριν.

Καλημέρα παιδιά εδώ και μια εβδομάδα κάτοχος Note2 μετά από πολλά χρόνια άφησα την Apple και

Έκανα ζημιά μάλλον σε πολλούς αλλά μακροπρόθεσμα πολύ καλό.

Διαβάζω όλες τις ενότητες σε αυτή είμαι ακόμα στην σελίδα 360 έχω μέλλον μέχρι την 1, αχαχχαχαχαχαχα ...Έχω πολλές απορίες αλλά δεν ρωτάω θα ψηθώ θα ψάξω και μόνο αν δεν τις βρω θα σας ενοχλήσω .Να στε πάντα καλά και συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε ....;-)

χαχαχαχ καλως ηρθες κωσταααα ηρθε η ωρα να σε βοηθησουν ε?ποιος θα το πιστευε.ειμαι στο iphonehellas και με εχεις βοηθησει απειρες φορες.να την χαιρεσε λοιπον την κινηταρα σου ειναι απιστευτο κιν.και γω εψησα ενα φιλο μου που ηταν εκτος τεχνολογιας και πηρε νοτε2 εχει τρελαθει. συγγνωμη για το offtopic

note 2

Ένα μικρό tip για τους νέους χρήστες του Note, πού διευκολύνει όταν χρησιμοποιούμε εφαρμογές όπως το Tapatalk, Flipboard κλπ και μας παραπέμπουν σε κάποιο link.

Είναι πολύ πρακτικό να επιλέξουμε σ αυτές να ανοιγουν με το αναδυόμενο πρόγραμμα το οποίο μας επιτρέπει να διαβάσουμε αυτό που θέλουμε χωρίς να φύγουμε από εκεί που είμαστε και επίσης κλείνει άμεσα μ ενα κλικ.

http://img267.imageshack.us/img267/8105/photostrip201301041.jpg

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Καλά είναι απίστευτη η ταχύτητα που γεμίζουν οι σελίδες στο θέμα αυτό... 22 σελίδες σε 2 μέρες. Γράφεις κάτι και μετά ψάχνεις να το βρεις και είναι 5 σελίδες πίσω. Οπότε επιτρέψτε μου να ξαναρωτήσω :

Εχω μπερδευτεί λίγο με το KIES και θέλω τα φώτα σας.

Υπάρχει το πρόγραμμα Kies Air, και η επιλογή "Kies μέσω WiFi" στην καρτέλα Ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα. Στην αρχή προσπάθησα με την επιλογή του κινητού, διάβασα όμως οτι χρειάζεται πρόγραμμα και έτσι το κατέβασα. (Αρα τι σκ@τ@ ρόλο παίζει η επιλογή?) Το πρόβλημα είναι οτι στο πρόγραμμα Samsung Kies που εγκατέστησα στο λάπτοπ δεν συνδέετε το κινητο με κανέναν απο τους 2 τρόπους, και ο μόνος τρόπος να συνδεθεί είναι μέσω του browser στη σελίδα http://192.168.1.5:8080/ww...ir/main.gz.htm

Απο εκεί βλέπω τις φωτογραφίες, τις επαφές, τα βίντεο, τις κλήσεις του τηλεφώνου, αλλα δεν μπορώ να ελέγξω για αναβάθμιση λογισμικού. Το πρόγραμμα Kies Air έχει κουμπί για ελεγχο αναβάθμισης. Ο browser όχι.

Εσεις πώς το συνδέετε? Firewall έχω απενεργοποιήσει απο το Router. Είναι το κλασσικό ρούτερ που δίνει η Cyta (για όποιον ξέρει κάτι παραπάνω).

Δεν ξερω αν εχει αναφερθει πριν αλλα αν κρατησουμε πατημενο το home button(μεσαιο κουμπι) μας βαζει στην διαχειριση εργασιων οπου βλεπουμε τις εφαρμογες που τρεχουν.

Εαν πατησουμε σε μια απο τις εφαρμογες που τρεχουν και την τραβηξουμε προς τα αριστερα την κλεινει . Επισης απο εκει μπορουμε να κλεισουμε ανενεργες διεργασιες στην Ram του Νοτε και ελευθερωνουμε ram ,οχι γιατι την εχει αναγκη το ΝΟΤΕ αλλα απο εχτες που το εχω ανακαλυψει η μπαταρια διαρκει αρκετα παραπανω απο πριν.

Το κάνει μόνο του αυτό φίλε μου το android. Τη μπαταρία που κερδίζεις κλείνοντας τις εφαρμογές την ξαναχάνεις και ακόμα περισσότερο όταν πας να τις χρησιμοποιήσεις και το σύστημα πρέπει να τις φορτώσει ξανά απ την αρχή.

Καλημέρα παιδιά εδώ και μια εβδομάδα κάτοχος Note2 μετά από πολλά χρόνια άφησα την Apple και είπα να δοκιμάσω κάτι άλλο εκτός από iPhone μιας και το iPhone 5 δεν ήταν αυτό που περίμενα .

Έτσι μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο Note2 που πιστεύω είναι μια ξεχωριστή κατηγορία από μόνο του .

Μέσα σε μια εβδομάδα δεν χρειάστηκε παραπάνω για να δω ότι το κινητό είναι το κάτι άλλο και βαράει αλύπητα οποιοδήποτε άλλο .Έτσι όποιο φίλο μου έχει iPhone και του το δείχνω πρώτα το κράζει για το μέγεθος μετά του το δείνω και παίζει λίγο μαζί του και μετά όταν πιάνει το iPhone δεν το αντέχει και πάει και το δίνει και παίρνει note.;-)

Έκανα ζημιά μάλλον σε πολλούς αλλά μακροπρόθεσμα πολύ καλό.

Διαβάζω όλες τις ενότητες σε αυτή είμαι ακόμα στην σελίδα 360 έχω μέλλον μέχρι την 1, αχαχχαχαχαχαχα ...Έχω πολλές απορίες αλλά δεν ρωτάω θα ψηθώ θα ψάξω και μόνο αν δεν τις βρω θα σας ενοχλήσω .Να στε πάντα καλά και συνεχίστε την πολύ καλή δουλειά που κάνετε ....;-)

Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω.

Κώστα είσαι ο Κώστας απ τη Ρόδο με τις κωλ@ρες στα wallpapers πάντα αυτός δεν είσαι? :lol:

Δε φαντάζεσαι πόσες φορές μ έχεις βοηθήσει στο iphonehellas.

Καλώς ήρθες λοιπόν, έκανες την καλύτερη επιλογή. Θα βλέπεις τις κωλ@ρες σε οθονάρα πια.. :X

χαχαχαχ καλως ηρθες κωσταααα ηρθε η ωρα να σε βοηθησουν ε?ποιος θα το πιστευε.ειμαι στο iphonehellas και με εχεις βοηθησει απειρες φορες.να την χαιρεσε λοιπον την κινηταρα σου ειναι απιστευτο κιν.και γω εψησα ενα φιλο μου που ηταν εκτος τεχνολογιας και πηρε νοτε2 εχει τρελαθει. συγγνωμη για το offtopic

Να σαι καλά φίλε μου για τα καλά σου λόγια .Ελπίζω στην αρχή να με βοηθήσετε όπου χρειαστώ βοήθεια .

Το Note2 της γυναίκας μου το έκανα χτες με Omega και μετά πέρασα τον kernel τον Perseus αλλά μετά κάθε τρεις και λίγο μου σβήνει και ανοίγει .Λογικά κάποιο confilq πρέπει να είναι και θα ξανά φλασάρω από πάνω την Omega ελπίζω να στρώσει και να μην χρειαστεί να τα σβήσω όλα και να τα κάνω από την αρχή αν και δεν είναι ποια και τίποτα είναι καινούριο το τηλέφωνο οπότε δεν χάνω και τίποτα .;-)

Αυτό που κοιτάζω και ακόμα αξιόπιστα και σωστά που δεν έχω βρει είναι αν υπάρχει σαν το iTunes μια λειτουργία που να μου παίρνει back up όλο το τηλέφωνο .Να αγοράσω άλλο ένα Note 2 πχ να το κάνω restore from back up ή συγχρονισμό και να τα περάσει ότι είχα μέσα χωρίς να χάσω τίποτα .

Είδα το Titanium back up αλλά ορισμένοι δεν είναι υπέρ του .Τέσπα να μην σας ζαλίζω θα το κοιτάξω.

Ένα ακόμα είναι το find my iPhone που είχα στο iPhone αν έχει και το android κάποιο αξιόλογο .Να μπορεί να με βρει κάποιος αν ξέρει το password μου .Λόγω αθλήματος πρέπει να το έχω γιατί είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται .Το είχα στο iPhone και όταν ήθελε η γυναίκα μου έβλεπε που είμαι και δεν ανησυχούσε που έλειπα με τις ώρες για προπόνηση.

Το άλλο που θέλω σίγουρα να βρω είναι σαν το iGotYa που βρίσκεις και το κινητό και βγάζει και φωτογραφία τον κλέφτη σε περίπτωση που χάσεις την συσκευή σου .

Activator που είχα στο iPhone να μπορώ να ορίσω κάποιες λειτουργίες με τα κουμπιά όπως είχα πχ τον φακό να πατάω δύο φορές το power on/off και να ανοίγει ο φακός και να μην χρειάζεται να ξεκλειδώνεις την συσκευή σου και να ψάχνεις να βρεις το app.

Είναι και άλλα πολλά όπως τα θέματα τα widget πως τα περνάνε εδώ στο μήλο είχαμε το winderboard εδώ δεν ξέρω αν έχει κάτι αντίστοιχο ή πως ακόμα το κάνουμε.

Θέλω να βρω ότι ποιο εύκολο υπάρχει σε τρόπους γενικά ,αυτός ήταν και ο λόγος που έφυγα και από το iOS γιατί δεν είχα την ελευθερία μου και έπρεπε να αφιερώνω ώρες ατελείωτες μέχρι να βρω κάτι ακόμα και αν ήταν και φαινόταν στο τέλος πολύ απλό.

Εδώ βλέπω ότι έχω πολλά περισσότερα πράγματα να κάνω και έχει πολλές παραμέτρους για να χτίσεις την συσκευή σου σύμφωνα με τα μέτρα σου .

Είναι πάρα πολλά αυτά που θέλω να μάθω από το τέρας που κρατάω και από χτες έχει και η γυναίκα μου δώσαμε οικογενειακώς τα iPhone5 που λένε...;-)

Ελπίζω να μην σας κούρασα με τα γραφόμενα μου .Αν κάποιος έχει κάποιες καλές λύσεις για τις μικρές μου απορίες ποιο πάνω ας μου απαντήσει .

Σας ευχαριστώ και θα τα λέμε καθημερινά εδώ ποια ...;-)

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

Δεν το πιστεύω αυτό που βλέπω.

Κώστα είσαι ο Κώστας απ τη Ρόδο με τις κωλ@ρες στα wallpapers πάντα αυτός δεν είσαι? :lol:

Δε φαντάζεσαι πόσες φορές μ έχεις βοηθήσει στο iphonehellas.

Καλώς ήρθες λοιπόν, έκανες την καλύτερη επιλογή. Θα βλέπεις τις κωλ@ρες σε οθονάρα πια.. :X

Να σαι καλά φίλε μου εγώ είμαι .Είπα να μην βάλω ακόμα τέτοια avatar μήπως και ενοχλήσει τους admin δεν ξέρω αν επιτρέπεται.

Μόλις όμως μάθω από τα θέματα και την συσκευή που κρατάω στα χέρια μου να είσαι σίγουρος ότι θα τα δεις lockscreen και homescreen....;-)

Οι αρνητικοί άνθρωποι μπορούν να σου ρουφήξουν πάρα πολύ γρήγορα την ενέργεια, όπως μπορούν να σου πάρουν και τα όνειρα!

καλημερα λεω να κανω ρουτ το νοτακι μου και εχω μια απορια αν το κανω και σβησω της αχρηστες εφαρμογες που εχει μεσα εαν θελω μετα να το επαναφερω στην official κατασταση του θα το κανω μεσω odin δηλ να περασω μια official rom και τελος η πρεπει να κανω μπακαπ την δικια μου?

Να σαι καλά φίλε μου εγώ είμαι .Είπα να μην βάλω ακόμα τέτοια avatar μήπως και ενοχλήσει τους admin δεν ξέρω αν επιτρέπεται.

Μόλις όμως μάθω από τα θέματα και την συσκευή που κρατάω στα χέρια μου να είσαι σίγουρος ότι θα τα δεις lockscreen και homescreen....;-)

Avatar δε μπορείς να βάλεις, αλλά μπορείς να τις βάλεις υπογραφή από κάτω αν θες :p

Όσον αφορά το backup το titanium είναι άψογο δεν ξέρω που το άκουσες αυτό, αλλιώς πας για nandroid.

Για τα widget αν καταλαβαίνω τι ρωτάς, το πώς τα περνάς παίζει λόγο απ τον launcher που χρησιμοποιείς. Στους περισσότερους κρατόντας πατημένη την οθόνη θα σου βγάλει τις επιλογές.

Για τα δύο θέματα ασφαλείας που ρώτησες δυστυχώς δεν έχω απάντηση.

Γενικότερα περίμενε, θα μπουν όπου να ναι οι 3-4 κλασικοί τσάκαλοι που μας βοηθούν όλους.

καλημερα λεω να κανω ρουτ το νοτακι μου και εχω μια απορια αν το κανω και σβησω της αχρηστες εφαρμογες που εχει μεσα εαν θελω μετα να το επαναφερω στην official κατασταση του θα το κανω μεσω odin δηλ να περασω μια official rom και τελος η πρεπει να κανω μπακαπ την δικια μου?

Δε χρειάζεσαι backup αν είναι να ξαναφλασάρεις ρομ, οι εφαρμογές που θα σβήσεις υπάρχουν μες στη ρομ που θα ξαναφλασάρεις.

Επίσης να ξέρεις ότι αν θέλεις μπορείς απλά να τις κάνεις freeze αντί να τις απεγκαταστήσεις τελείως.

Edited by Superuser
Συνένωση Μηνυμάτων

Καταλαβαίνω τι θέλεις να πεις. Απλά εγώ πιστεύω ότι στο θέμα scrolling το Android λειτουργεί διαφορετικά ή μάλλον το προσεγγίζει με διαφορετικό τρόπο. Δεν νομίζω ότι τουλάχιστον τα κορυφαία smartphones έχουν πρόβλημα σε αυτό.

Από εκεί και πέρα αν αγόραζα τώρα iPhone όχι μόνο θα μου έλειπαν πολλά πράγματα αλλά θα υπήρχαν πολλά που δεν θα μπορούσα να κάνω με τον απλό γρήγορο και αποδοτικό τρόπο που έχω συνηθίσει.

Μου έχει συμβεί στο παρελθόν να χρησιμοποιώ παράλληλα iPhone και Galaxy για κάνα δίμηνο. Διαπίστωσα γρήγορα ότι στην δουλειά μου έπιανα το galaxy αυθόρμητα ενώ το iPhone μόνο για να το χαϊδέψω με κλειστή οθόνη:-).

Εκεί πήρα την απόφαση να το δώσω.

Το ίδιο και τώρα που έχω πάρει ένα καινούργιο Lumia 800 σαν δεύτερη συσκευή. Ούτε για κλήσεις δεν το χρησιμοποιώ :)

Καλά, ως τηλέφωνο προφανώς το iPhone είναι πολύ πιο λειτουργικό και αποτελεσματικό, και μόνο που μπορείς και το δουλεύεις με το ένα χέρι ή το πολύ καλύτερο live search που έχει σε επαφές, μηνύματα, ημερολόγιο κλπ, αρκούν. Είναι μεν εφαρμογοκεντρικό το iOS αλλά μερικά απλά πράγματα εγώ τουλάχιστον τα κάνω ευκολότερα και ταχύτερα εκεί. Όταν αρχίζεις, όμως, και έχεις κάποιες παραπάνω απαιτήσεις, εκεί ζορίζεσαι και αρχίζεις τους συμβιβασμούς. Στο Note θεωρώ ότι πας για τα επιπλέον πράγματα που σου δίνει, όχι για να μιλάς στο τηλέφωνο, αν και αντιλαμβάνομαι ότι ένα 70% των κατόχων του στην πραγματικότητα δεν το χρειάζονται και το έχουν αγοράσει καθαρά ως gadget και για να λένε ότι έχουν το ταχύτερο και μεγαλύτερο smartphone. Υπό αυτή την έννοια, δε βλέπω που διαφέρουν αυτοί οι χρήστες από τους trendy iPhoneάκηδες που αγόρασαν iPhone γιατί θέλουν να έχουν το ακριβότερο και πιο cool smartphone. ;)

Επίσης, είναι λίγο διαφορετική η συμπεριφορά των δυο συσκευών σε ό,τι αφορά στην αυτονομία και την κατανάλωση. Ενώ το Note βλέπω ότι γενικά έχει καλύτερη αυτονομία, στο σερφάρισμα τη ρουφάει τη μπαταρία πιο γρήγορα. Δε ξέρω αν υπάρχει τρόπος να βάλεις μαύρο φόντο στον browser ή αν πρέπει να εγκαταστήσω κάποια τρίτη εφαρμογή... :confused:

Εμένα μου αρέσουν και τα δυο, το λέω, αλλά έπρεπε να επιλέξω και επέλεξα αυτό που θα με βοηθήσει περισσότερο στη δουλειά μου. Έτσι και αλλιώς, δεν το παντρεύομαι το smartphone, σήμερα είμαι εδώ, αύριο εκεί, μεθαύριο κάπου αλλού... :p

Το Note2 της γυναίκας μου το έκανα χτες με Omega και μετά πέρασα τον kernel τον Perseus αλλά μετά κάθε τρεις και λίγο μου σβήνει και ανοίγει .Λογικά κάποιο confilq πρέπει να είναι και θα ξανά φλασάρω από πάνω την Omega ελπίζω να στρώσει και να μην χρειαστεί να τα σβήσω όλα και να τα κάνω από την αρχή αν και δεν είναι ποια και τίποτα είναι καινούριο το τηλέφωνο οπότε δεν χάνω και τίποτα .;-)

Με αυτό τον συνδυασμό είχα και εγώ επανεκκινήσεις. Φλάσαρα redpill και ησύχασα.

Με αυτό τον συνδυασμό είχα και εγώ επανεκκινήσεις. Φλάσαρα redpill και ησύχασα.

Θα το δω και αυτό στο xda λένε και γι αυτό καλά λόγια .Αν δεν αλλάξει τίποτα θα ρίξω το redpill.

Ευχαριστώ ...;-)

Είδα το Titanium back up αλλά ορισμένοι δεν είναι υπέρ του .Τέσπα να μην σας ζαλίζω θα το κοιτάξω.

Ένα ακόμα είναι το find my iPhone που είχα στο iPhone αν έχει και το android κάποιο αξιόλογο .Να μπορεί να με βρει κάποιος αν ξέρει το password μου .Λόγω αθλήματος πρέπει να το έχω γιατί είμαστε άνθρωποι και καμιά φορά δεν ξέρεις τι γίνεται .Το είχα στο iPhone και όταν ήθελε η γυναίκα μου έβλεπε που είμαι και δεν ανησυχούσε που έλειπα με τις ώρες για προπόνηση.

Το άλλο που θέλω σίγουρα να βρω είναι σαν το iGotYa που βρίσκεις και το κινητό και βγάζει και φωτογραφία τον κλέφτη σε περίπτωση που χάσεις την συσκευή σου .

Activator που είχα στο iPhone να μπορώ να ορίσω κάποιες λειτουργίες με τα κουμπιά όπως είχα πχ τον φακό να πατάω δύο φορές το power on/off και να ανοίγει ο φακός και να μην χρειάζεται να ξεκλειδώνεις την συσκευή σου και να ψάχνεις να βρεις το app.

Είναι και άλλα πολλά όπως τα θέματα τα widget πως τα περνάνε εδώ στο μήλο είχαμε το winderboard εδώ δεν ξέρω αν έχει κάτι αντίστοιχο ή πως ακόμα το κάνουμε.

Σας ευχαριστώ και θα τα λέμε καθημερινά εδώ ποια ...;-)

Κοιτα κατι ακριβως αντιστοιχο για restore δεν υπαρχει αλλα με το titanium μπορεις να κανεις backup τις εφαρμογες που θελεις (θελει λιγο προσοχη οταν κανεις εφαρμογες συστηματος και τις περνας σε αλλη ρομ) ακομα και τις ρυθμισεις σου πχ bluetooth και wifi pairings και να τι περασεις στην νεα συσκευη και να κανεις restore! Το κανω συχνα στα παιχνιδια αναμεσα στο nexus7 και στο note2 λογο saves... Για δες λιγο αυτο εδω νομιζω μπορει να σε καλυψει στο να βρισκεις την συσκευη σου αλλα και να τραβας φωτο τον κλεφτη:D

Οσο αφορα τα widgets καθως εισαι μεσα στο μενου με τις εφαρμογες σου πατας επανω στο tab "widgets" τσεκαρεις τι ακριβως θελεις να βαλεις στην επιφανεια εργασιας και με παρατεταμενο πατημα και συρσιμο το βγαζεις "εξω" και το βαζεις οπου θελεις!

Αυτα και καλη αρχη!!:)

Edited by funk

Panasonic g500, Siemens C10, Siemens C25, Ericsson t10s, Ericsson τ28s, Nokia 5110, Nokia 5210, Nokia 7110, Nokia 8210,Nokia 5100, Sharp gx20s, Nokia 6681, Nokia 5800, Nokia 6700,  3gs, Xperia x10 mini pro, Htc desire HD, Nexus s, Gs2, nexus7, Galaxy note 2, Nexus 4 ,Ipad air,  5s,  6, iPad Air2, 6s, 7, Mi Mix 2s, Mi 9 T Pro, 13 pro max  13pro, 15pro

Εχω μπερδευτεί λίγο με το KIES και θέλω τα φώτα σας.

Υπάρχει το πρόγραμμα Kies Air, και η επιλογή "Kies μέσω WiFi" στην καρτέλα Ασύρματες επικοινωνίες και δίκτυα. Στην αρχή προσπάθησα με την επιλογή του κινητού, διάβασα όμως οτι χρειάζεται πρόγραμμα και έτσι το κατέβασα. (Αρα τι σκ@τ@ ρόλο παίζει η επιλογή?) Το πρόβλημα είναι οτι στο πρόγραμμα Samsung Kies που εγκατέστησα στο λάπτοπ δεν συνδέετε το κινητο με κανέναν απο τους 2 τρόπους, και ο μόνος τρόπος να συνδεθεί είναι μέσω του browser στη σελίδα http://192.168.1.5:8080/ww...ir/main.gz.htm

Απο εκεί βλέπω τις φωτογραφίες, τις επαφές, τα βίντεο, τις κλήσεις του τηλεφώνου, αλλα δεν μπορώ να ελέγξω για αναβάθμιση λογισμικού. Το πρόγραμμα Kies Air έχει κουμπί για ελεγχο αναβάθμισης. Ο browser όχι.

Εσεις πώς το συνδέετε? Firewall έχω απενεργοποιήσει απο το Router. Είναι το κλασσικό ρούτερ που δίνει η Cyta (για όποιον ξέρει κάτι παραπάνω).

Για να σε ξεμπερδέψω με το Kies και εσένα και όσους ενδιαφέρονται.

Το Kies είναι software που το περνάς στο PC σου με installer των Windows κανονικά.

Το ίδιο το πρόγραμμα έχει δύο modes λειτουργίας: Kies με καλώδιο, Kies με Wifi.

Το κλασικό Kies με καλώδιο χρειάζεται USB θύρα στο PC, καλώδιο USB to mini USB, USB drivers και ενεργοποιείται αυτόματα όταν τα συνδέσεις όλα αυτά στο PC και τρέξεις απλά την εφαρμογή Kies.

Σου επιτρέπει και Firmware update αλλά μόνο official στο CSC της συσκευής σου.

To Kies Wifi είναι ακριβώς το ίδιο πρόγραμμα στο PC σου - δηλαδή η ίδια εφαρμογή Windows - που αντί να βάλεις το καλώδιο, τους USB drivers κτλ συνδέεσαι ασύρματα έχοντας αρκετές επιλογές που σου δίνει το Kies με καλώδιο, αλλά όχι όλες π.χ δεν μπορείς να κάνεις firmaware update.

Για να το ενεργοποιήσεις δεν γίνεται αυτόματα όπως το Kies με καλώδιο, αλλά πρέπει να "ανοίξεις" πράγματα στο PC σου (firewall, UPnP κτλ) και να πατήσεις και την επιλογή στο κινητό "Kies μέσω Wifi".

Καλύτερα να ακολουθήσεις το guide που έχει μέσα η ίδια η εφαρμογή για σύνδεση με Kies Wifi.

Το Kies Air είναι τελείως άλλο πράγμα.

Είναι μια εφαρμογή όπως η AirDroid, όπου την εγκαθιστάς στο κινητό μόνο. Δεν χρειάζεται αντίστοιχη εφαρμογή εγκατεστημένη στο PC.

Στο PC το μόνο που χρειάζεται είναι ένας browser, οπότε το Kies Air δουλεύει και από Windows, Mac, Linux αλλά και από άλλο κινητό ακόμα που είναι στο ίδιο δίκτυο με το πρώτο κινητό και έχει browser (smartphone τσεκάρει smartphone).

Αυτά!

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

Ρε παιδιά να ρωτήσω κάτι? Εχω κάνει root και έχω βάλει το mod για το multitasking με όλες τις εφαρμογές! Από τότε όμως όταν πατάω να ελεγξει για updates μου γράφει ότι η συσκευη μου έχει τροποποιηθεί!!! Τι μπορώ να κάνω?? Πρέπει να βγάλω το root για να κάνω update??
ImAgInAtiON iS mOrE ImPOrTAnt tHAN kNOWLeDgE!

Μικρή τι εννοείς? Από 4.1.1 σε 4.1.2?

Οχι, την 4.1.2 την εχει παρει ηδη το Γαλλικο,μικρη διορθωση αυτης πρεπει να ειναι...

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το download link για όλη την ROM:

http://www.hotfile.com/dl/187400765/9fda7d4/N7100XXDLL7_N7100OXADLL4_XEF.zip.html

Όπως γράφουν εδώ: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2081610 έκλεισαν το Exynos bug γιατί το rooting μέσω του Exynosabuse δεν δουλεύει.

Δουλεύει το "κανονικό" root.

Από το OTA μου λέει να περιμένω την σειρά μου...Θα αργήσει μάλλον παρόλο που είναι μόλις 31 και κάτι ΜΒ.

Edited by NikosDi

Alldocube - iPlay40 5G - Android 11

παιδια εχω τωρα την 4.1.1 ελληνικη αναβαθμιση δεν εχουν δωσει ακομη και σκεφτομουν να βαλω μια γαλλικη πχ. εχω κανει root και σκεφτομαι να βαλω την 4.1.2 αλλα πρεπει αναγκαστικα να χασω ολο το στησιμο που εχω κανει στο κινητο με τον launcher και τα widget και τα email?

γιατι αυτο εχω καταλαβει με το διαβασμα εδω μεσα, και οτι μονο τις εφαρμογες επαφες κτλ μπορω να επαναφερω γρηγορα.

αλλα το ζουμι ειναι στα αλλα φακελους κτλ παλι πως τα στρωνω:mad:

γιατι αν ειναι ετσι παραμένω οπως ειμαι δεν με χαλαει κατι.

NOKIA 5800,HTC HD2,SAMSUNG GALAXY Ace, Samsung GALAXY NOTE 2,

LG G2 μπράβο στην lg για το δώρο που μου έκανε...:D

Iphone 5c, Iphone 6,Iphone 7 plus,Xiaomi mi 8 lite,Xiaomi redmi note 9s

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)