pandrits Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Δεν ειδα,νομιζα.Ετσι ερμηνευσα το σχολιο σου,που μιλουσε για ασυρματα και ενσυρματα ακουστικά. Να ρωτησω μονον ,μπορω να κανω την αλλαγη με απειραχτο τηλεφωνο;Γιατι ,επειδη ειμαι ασχετος ακομα,δεν θα ηθελα να μπλεξω και να μη βρισκω ακρη μετά. Ευχαριστω για ολα. Όχι δεν μπορείς να το αλλάξεις χωρίς να είσαι root. Το mod που θα αντικαταστήσεις βρίσκεται σε φάκελο του συστήματος και θες δικαιώματα διαχειριστή να το αλλάξεις.;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoopc Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι και εγώ ενας ακόμη ευτυχής κάτοχος αυτής της λαμπρης συσκευής. Όλα τέλεια όμως εχω ενα παράπονο, οταν παω να μπω στο insomnia.gr με τον browser του τηλεφώνου μπαίνει, παγώνει η οθωνη και μετα απο 5 με 6 δευτερόλεπτα με πετάει εξω στην αρχική οθόνη! Δοκίμασα και έκανα clear data και clear cash αλλα δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσάς σας το κάνει αυτό βρε παιδιά; Είμαι σε stock rom, δεν ξερω απο που είναι, σας παραθέτω και φωτο απο τις ρυθμισεις. http://db.tt/Qn2wZyYJ Edited November 24, 2012 by geoopc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pandrits Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι και εγώ ενας ακόμη ευτυχής κάτοχος αυτής της λαμπρης συσκευής. Όλα τέλεια όμως εχω ενα παράπονο, οταν παω να μπω στο insomnia.gr με τον browser του τηλεφώνου μπαίνει, παγώνει η οθωνη και μετα απο 5 με 6 δευτερόλεπτα με πετάει εξω στην αρχική οθόνη! Δοκίμασα και έκανα clear data και clear cash αλλα δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσάς σας το κάνει αυτό βρε παιδιά; Είμαι σε stock rom, δεν ξερω απο που είναι, σας παραθέτω και φωτο απο τις ρυθμισεις. http://db.tt/Qn2wZyYJ Καλημέρα και σε εσένα. Έχει αναφερθεί πάλι το συγκεκριμένο πρόβλημα με το insomnia σε στοκ browser. Δοκίμασε να μπεις με Firefox μόλις το είδα και το ανοίγει κανονικά.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cuculos Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλησπέρα στην παρέα! Είμαι και εγώ ενας ακόμη ευτυχής κάτοχος αυτής της λαμπρης συσκευής. Όλα τέλεια όμως εχω ενα παράπονο, οταν παω να μπω στο insomnia.gr με τον browser του τηλεφώνου μπαίνει, παγώνει η οθωνη και μετα απο 5 με 6 δευτερόλεπτα με πετάει εξω στην αρχική οθόνη! Δοκίμασα και έκανα clear data και clear cash αλλα δεν έχει αλλάξει κάτι. Εσάς σας το κάνει αυτό βρε παιδιά; Είμαι σε stock rom, δεν ξερω απο που είναι, σας παραθέτω και φωτο απο τις ρυθμισεις. [url=http://db.tt/Qn2wZyYJ]http://db.tt/Qn2wZyYJ[ Φίλε μου ακριβώς το ίδιο κάνει και σ εμένα. Απλά όταν θέλω να μπω insomnia μπαίνω με άλλο πρόγραμμα και συγκεκριμένα με opera το οποίο είναι πολύ καλό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) Καλημέρα. Εχω το note 2 μου unrooted Και σκέφτομαι να το πάω service γιατι παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Αν το έχω set σε 3G δίκτυο από τα settings η auto Και όχι σε GSM,μετά από λίγο χάνει την SIM.Ο μόνος τρόπος να Το επαναφέρω είναι να γυρίσει σε airplane mode on,μετά off και μετα γύρισμα σε GSM. Αν αυτό συμβεί με οθόνη κλειστή, τότε το κινητο κολλαει και επανακινει. Σε αυτό το σημείο να διευκρινησω οτι τρεχει το τελευταιο official rom... screenshots. Απλα θα είναι ηθελα να μου πειτε και αν βλεπετε κατι περίεργο. Ευχαριστω [ATTACH]28301[/ATTACH] Επισης και αυτη. Edited November 24, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
voltaire Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Ίσως να είναι θέμα sim. Δοκίμασε με μια άλλη sim πρώτα πριν μπεις στην ταλαιπωρία να το δώσεις στο service Παράθεση Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) Στη Γαλλλικη; Και πρεπει να το κανουμε εμεις μονοι μας;Μονο του δεν θα ελθει ΟΤΑ; Και στη γαλλικη γινεται.Πρεπει να το κανετε μονοι σας με pc odin.Οχι ΟΤΑ δεν θα ερθει.Ειναι leaked.Θα σου ερθει ΟΤΑ οταν βγει η επισημη 4.1.2 Πρεπει να κλικαρουμε το κουμπι για αυτοματες αναβαθμισεις,ή να το αφησουμε να μας ειδοποιει μονον; Θα το εβαζα απλα να σε ειδοποιει και να κανεις install οταν θες εσυ Καλημέρα. Εχω το note 2 μου unrooted Και σκέφτομαι να το πάω service γιατι παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Αν το έχω set σε 3G δίκτυο από τα settings η auto Και όχι σε GSM,μετά από λίγο χάνει την SIM.Ο μόνος τρόπος να Το επαναφέρω είναι να γυρίσει σε airplane mode on,μετά off και μετα γύρισμα σε GSM. Αν αυτό συμβεί με οθόνη κλειστή, τότε το κινητο κολλαει και επανακινει. Σε αυτό το σημείο να διευκρινησω οτι τρεχει το τελευταιο official rom... screenshots. Απλα θα είναι ηθελα να μου πειτε και αν βλεπετε κατι περίεργο. Ευχαριστω [ATTACH]28301[/ATTACH] Δεν βλεπω κατι περιεργο.Θα δοκιμαζα ενα factory reset και αν συνεχιζει να στο κανει τοτε θα πηγαινα service Edited November 24, 2012 by Superuser Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 (edited) Ίσως να είναι θέμα sim. Δοκίμασε με μια άλλη sim πρώτα πριν μπεις στην ταλαιπωρία να το δώσεις στο service Συγνώμη ξεχασα να το αναφερω. Εχω ηδη αλλαξει sim ... Και στη γαλλικη γινεται.Πρεπει να το κανετε μονοι σας με pc odin.Οχι ΟΤΑ δεν θα ερθει.Ειναι leaked.Θα σου ερθει ΟΤΑ οταν βγει η επισημη 4.1.2 Θα το εβαζα απλα να σε ειδοποιει και να κανεις install οταν θες εσυ το playstore της google. Δεν βλεπω κατι περιεργο.Θα δοκιμαζα ενα factory reset και αν συνεχιζει να στο κανει τοτε θα πηγαινα serviceΕχω φτασει να flashαρω απο την αρχη την rom.. just in case με full wipe. No go. Edited November 24, 2012 by Superuser Συνένωση Μηνυμάτων Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Εχω φτασει να flashαρω απο την αρχη την rom.. just in case με full wipe. No go. Φιλε μου νομιζω οτι θα πρεπει να πας βολτα απο το service.Ισως εχει θεμα η sim reader(ή οπως στα κομματια λεγεται) :( Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Φιλε μου νομιζω οτι θα πρεπει να πας βολτα απο το service.Ισως εχει θεμα η sim reader(ή οπως στα κομματια λεγεται) :( Και γω ετσι νομιζω. Καμία πρότασn για να ξεμπλέξω γρήγορα; Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
afilopou Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Και γω ετσι νομιζω. Καμία πρότασn για να ξεμπλέξω γρήγορα; Γρηγορα θα ξεμπλεξεις (think positive :) )Smartec χαϊδαρι.Googlare το Παράθεση Αργύρης :w00t: "Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Καλημέρα. Εχω το note 2 μου unrooted Και σκέφτομαι να το πάω service γιατι παρουσιάζει το εξής πρόβλημα: Αν το έχω set σε 3G δίκτυο από τα settings η auto Και όχι σε GSM,μετά από λίγο χάνει την SIM.Ο μόνος τρόπος να Το επαναφέρω είναι να γυρίσει σε airplane mode on,μετά off και μετα γύρισμα σε GSM. Αν αυτό συμβεί με οθόνη κλειστή, τότε το κινητο κολλαει και επανακινει. Σε αυτό το σημείο να διευκρινησω οτι τρεχει το τελευταιο official rom... screenshots. Απλα θα είναι ηθελα να μου πειτε και αν βλεπετε κατι περίεργο. Ευχαριστω [ATTACH]28301[/ATTACH] φιλε μου εχεις ανοικτα δεδομενα εκει ττην ωρα?εμενα μου ελεγε ανυπαρκτο δικτυο ενω εδειχνε οτι εχει σημα κανονικα.. Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 φιλε μου εχεις ανοικτα δεδομενα εκει ττην ωρα?εμενα μου ελεγε ανυπαρκτο δικτυο ενω εδειχνε οτι εχει σημα κανονικα.. Αν τα εχω ανοικτα τοτε και τα data χανονται. Πρακτικα εχω καταληξει με το κινητο καρφωμενο σε GSM και Internet μεσω wifi. Καποιες στιγμες παιζει 3g αλλα σε λιγη ωρα ή ωρες μπουμ... κριμα ειναι και το κινητο ειναι made in korea.. Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 εμενα αυτο μου το εκανε και στο note 1.μετα απο ψαξιμο βρηκα οτι αν αλλαζε πολλες φορες απο 3g σε gsm τοτε εχα εχανε το σημα και τα δεδομενα.αυτο γινοταν λογω χαμηλου σηματο 3g... Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Με ποια εταιρία είσαι; Εμένα στο ΝΟΤΕ 1 μου το έκανε και στις 3ς συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου και υπαίτιο ήταν ο παροχος!! :mad: Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koklas Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Με ποια εταιρία είσαι; Εμένα στο ΝΟΤΕ 1 μου το έκανε και στις 3ς συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου και υπαίτιο ήταν ο παροχος!! :mad: cosmote .εσυ? Παράθεση Samsung Galaxy S8 plus..... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pani169 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 καλησπέρα!!χθες ενεργοποίησα την επαλήθευση με δυο βήματα της google όμως ενώ όλα είναι μια χαρά στο κινητό η εφαρμογή email (όχι η gmail) δεν μου δέχεται τον κωδικό και μου λέει ότι είναι λανθασμένος...τι μπορώ να κάνω/??έχω εγκατεστημένο και τον επαληθευτή google στο κινητό....αλλά τίποτα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cayman84 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 άσχετο αλλά ανακοίνωθηκε το galaxy note II dual sim στην Κίνα.. μακάρι να το φέρνανε κ Ευρώπη :( διαβάζω ότι θα βγει note 2 dual sim .είναι όντος αλήθειά ?όντος θα βγει ? πιστεύω με τα χαρακτηριστικά του κινητού θα είναι ότι καλύτερο με δύο κάρτες σιμ . εχώ προπαραγγείλει να περιμένω να βγει το δίκαρτο ? πότε περίπου θα βγει σε κυκλοφορία στην ελλάδα ? γνωρίζει κανειίς ? Ρίξτε μια ματιά εδώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Με ποια εταιρία είσαι; Εμένα στο ΝΟΤΕ 1 μου το έκανε και στις 3ς συσκευές που πέρασαν από τα χέρια μου και υπαίτιο ήταν ο παροχος!! :mad: Cosmote. Αλλα δεν ειχα τετοια θεματα με το SGS2 μου. Βαρια να ειχα no signal καμια 2 φορες δηλαδη... Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Τις τελευταιες δυο τρεις μερες,οταν αλλαζω κατι στην οθονη,πατωντας πανω για να αλλαξω σαιτ πχ,ενω ακουω ραδιοφωνο,αυτο σταματαει προσωρινα,ενω αν κλεισω το ιντερνετ,ακουγεται ενας πολυ ενοχλητικος θορυβος,ενω πρωτα δεν γινοταν αυτο. Κοιταξα λοιπον στη διαθεσιμη μνημη RAM,και ειδα 565ΜΒ,πραγμα που με προβληματισε. Λετε να εχει καποια σχεση το συμπτωμα που ανεφερα,με τη μικρη ελευθερη μνημη; Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
v@gelis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Cosmote. Αλλα δεν ειχα τετοια θεματα με το SGS2 μου. Βαρια να ειχα no signal καμια 2 φορες δηλαδη... Ειχα τετοια προβληματα με dual sim (διπλη sim με τον ιδιο αριθμο). Κατηργησα την υπηρεσια και εβγαλα νεα sim και πλεον ολα παιζουν τελεια... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rx8_75 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Πάντως βρε παιδιά και αυτό το πράγμα με τη Samsung να βγάζει ένα κινητό - διαμάντι και αμέσως μετά να βγάζει και 2-3 versions (lte, duos, gti, turbo κλπ κλπ :lol:) δεν μπορώ να το χωνέψω... Μόλις πήραμε το κινητό και καταθέσαμε ένα σκασμό λεφτά, άρχισαν τα όργανα και οι φήμες ήδη για νέες εκδόσεις, αντικαταστάσεις κλπ κλπ. που σίγουρα επηρεάζουν και την τιμή μεταπώλησης της συσκευής και απογοητεύουν τους κατόχους. Προτιμώ marketing strategy της Apple που λέει βγάζω ένα κινητό, του δίνω ένα όνομα και τα ξαναλέμε σε 2 χρόνια... τί να πω? απογοητεύομαι... Παράθεση Τάσος Be strong where you are weak and weak, where you are strong.. :rocket: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aroutis Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Πάντως βρε παιδιά και αυτό το πράγμα με τη Samsung να βγάζει ένα κινητό - διαμάντι και αμέσως μετά να βγάζει και 2-3 versions (lte, duos, gti, turbo κλπ κλπ :lol:) δεν μπορώ να το χωνέψω... Μόλις πήραμε το κινητό και καταθέσαμε ένα σκασμό λεφτά, άρχισαν τα όργανα και οι φήμες ήδη για νέες εκδόσεις, αντικαταστάσεις κλπ κλπ. που σίγουρα επηρεάζουν και την τιμή μεταπώλησης της συσκευής και απογοητεύουν τους κατόχους. Προτιμώ marketing strategy της Apple που λέει βγάζω ένα κινητό, του δίνω ένα όνομα και τα ξαναλέμε σε 2 χρόνια... τί να πω? απογοητεύομαι... Δεν νομίζω ότι αυτή την πολιτική της Apple στην οποία αναφέρεσαι θα την βλεπεις για καιρό ακόμα... Δες τι έγινε με τα Ipads και στοίχημα ότι θα βγάλει iphone πριν περάσει χρόνος. . Παράθεση Our greatest weakness lies in giving up. The most certain way to succeed is always to try just one more time -- Thomas A. Edison Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgaras Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Πάντως βρε παιδιά και αυτό το πράγμα με τη Samsung να βγάζει ένα κινητό - διαμάντι και αμέσως μετά να βγάζει και 2-3 versions (lte, duos, gti, turbo κλπ κλπ :lol:) δεν μπορώ να το χωνέψω... Μόλις πήραμε το κινητό και καταθέσαμε ένα σκασμό λεφτά, άρχισαν τα όργανα και οι φήμες ήδη για νέες εκδόσεις, αντικαταστάσεις κλπ κλπ. που σίγουρα επηρεάζουν και την τιμή μεταπώλησης της συσκευής και απογοητεύουν τους κατόχους. Προτιμώ marketing strategy της Apple που λέει βγάζω ένα κινητό, του δίνω ένα όνομα και τα ξαναλέμε σε 2 χρόνια... τί να πω? απογοητεύομαι... Ως κάτοχος και iphone θα πω το εξής. Δεν χρειάζεται αυτός ο τρόπος σκέψης. Παίρνω κινητό γιατί κάνει πολλά πράγματα και μου αρέσει και θα μείνει είτε μέχρι να τα φτύσει είτε 2 χρονάκια περίπου. Ό,τι άλλο βγει δεν με νοιάζει, ωραίο το νέο, μια χαρά αλλά λόγω αυτής της λογικής έχουμε αυτές τις χάλια επιδοτήσεις στην Ελλάδα, γιατί ξέρουν ότι ο πελάτης θα τα σκάσει. Το dual sim λογικά δεν θα βγει εκτός κίνας. Τώρα αν το βγάλουν και ρίξουν την τιμή του δικού μας κατά 200 ευρώ προφανώς θα εκνευριστώ γιατί με κλέψανε. Αλλά δεν νομίζω να γίνει αυτό. Για το LTE το ήξερα πριν το αγοράσω οπότε ήταν επιλογή μου. Εξάλλου ποτέ δεν έχω πουλήσει κινητό μου, ή τα δίνω σε συγγενής ή έχει χαλάσει ή το κρατάω για Backup. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Theodore41 Δημ. November 24, 2012 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2012 Ως κάτοχος και iphone θα πω το εξής. Δεν χρειάζεται αυτός ο τρόπος σκέψης. Παίρνω κινητό γιατί κάνει πολλά πράγματα και μου αρέσει και θα μείνει είτε μέχρι να τα φτύσει είτε 2 χρονάκια περίπου. Ό,τι άλλο βγει δεν με νοιάζει, ωραίο το νέο, μια χαρά αλλά λόγω αυτής της λογικής έχουμε αυτές τις χάλια επιδοτήσεις στην Ελλάδα, γιατί ξέρουν ότι ο πελάτης θα τα σκάσει. Το dual sim λογικά δεν θα βγει εκτός κίνας. Τώρα αν το βγάλουν και ρίξουν την τιμή του δικού μας κατά 200 ευρώ προφανώς θα εκνευριστώ γιατί με κλέψανε. Αλλά δεν νομίζω να γίνει αυτό. Για το LTE το ήξερα πριν το αγοράσω οπότε ήταν επιλογή μου. Εξάλλου ποτέ δεν έχω πουλήσει κινητό μου, ή τα δίνω σε συγγενής ή έχει χαλάσει ή το κρατάω για Backup. Ετσι σκεφτομαι κι εγω.Ακριβως. Και το S3,το χαιρεται ο ανηψιος μου,που με βοηθαει καθε τοσο με τον υπολογιστη. Παράθεση Κοσμοτε,100Mbps. Ηifiman HM801,Westone UM3X,Yuin PK1,Fischer Audio DBA-02,Koss Porta Pro, JVC HAFX1X / HA-FX1X Xtreme Xplosives. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts