Jump to content

geoopc

Members
  • Δημοσιεύσεις

    56
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by geoopc

  1. geoopc

    Lenovo K3 Note

    Καλησπέρα παιδιά. Ξέρει κανείς τι διαφορά έχει το Lenovo K3 Note K30, με το K50;;;; Ξέρεις κανείς αν το παρακάτω είναι κατάλληλο για την Ελλάδα; http://www.to2c.com/lenovo-k3-note-2g-ram-16g-rom.html Ευχαριστώ προκαταβολικα
  2. Καλησπερα στην παρεα! Παιδια θα βαλω με odin την 4,4,2 της Νεας Ζηλανδιας, μηπως ξερει κανεις να μου πει πως αλαζω csc σε (NZC) μιας και το CSC selector δεν μου δουλευει; Το note μου ειναι ελληνικο EUR. Σας ευχαριστω πολυ
  3. Σχετικά με το θέμα που αναφέρθηκαν κάποια παιδιά πριν για Navigation θα σας προτείνω το Copilot. Θέλω να προσθέσω ότι είμαι ιδιοκτήτης ταξί και το Note 2 το δουλεύω τουλάχιστον 12 ώρες την ημέρα σαν πλοηγό. Εκτός από το Copilot που προτείνω ως πρώτη επιλογή έχω αγορασμένο και το Sygic και το Tom Tom. Το Sygic έχει τα ωραιότερα γραφικά με διαφορά και είναι ότι πιο smooth έχω δει ποτέ σε Navigation, όμως, όμως λέω με έχει προδώσει πολύ περισσότερες φορές από το Copilot. Γενικά το Copilot σχεδιάζει καλύτερες διαδρομές συν ότι οι χάρτες του έχουν λιγότερα λάθη. Π.X το Sygic μου έλεγε να στρειψω σε ένα στενό κάτω απο την ομόνοια το οποίο στενό έχει αλλάξει εδώ και 10 χρόνια!!! Κάτι τέτοια χοντρά λάθη το Copilot δεν τα κάνει και πέρα απο τα γραφικά και τις φιγούρες είναι πιο καλό. Το Tom Tom μου ήταν τελείως αδιάφορο, και βάζω το Sygic πάνω απο το Tom Tom. Α, κάτι ακόμα το Sygic έχει καλύτερη εύρεση σε Poi. Στο Copilot πρέπει να βάζεις μέχρι και τόνους για να σου βρει το Poi που ψάχνεις, στην διεύθυνση δεν χρειάζονται τόνος. Επίσης το Sygic μου έχει τύχει να κολλήσει τόσο πολύ που έβαζες περιοχή Μαρούσι και δεν έβγαζε τπτ! Αναγκάστηκα να το κάνω unistall και ξανά απο την αρχή. Οπότε με την ολική εμπειρία ενός χρόνου ταξιτζή και τουλάχιστον 12 ώρες χρήσης την ημέρα σας προτείνω το Copilot. :) Το igo δεν το έχω δοκιμάσει. Ελπίζω να βοήθησα :)
  4. Χρόνια Πολλά και καλή επιτυχία σε όλους :)
  5. Καλές γιορτές και καλή τύχη σε όλους.
  6. Εχω κανει factory reset 3φορες και παλι τπτ. Απο τοτε που εβαλα την 4.1.2 το κινητο μπρικιασε. Χτες ξαναπέρασα την 4.1.2 με odin μήπως δεν ριχε κατσει καλά. Η απόλυτη απογοήτευση... Θα γινω λιγο αναλυτικος για να καταλάβετε. Με την υπάρχων 4.1.2 εχω απενεργοποιημενα τα ΠΑΝΤΑ. Δλδ απο 4 email που ειχα εχω μονο 1 το gmail, ολοι οι συν χρονισμοί κλειστή, η οθωνη τερμα χαμηλά, ολοι οι έξυπνη αυτοματισμοι κλειστή και εχω καταλωση μπατατιας 59 τις εκατό στο Android Os. Έλεος δλδ. Με την 4.1.1 ειχα 4 mail να συνχρονιζουν συνέχεια η οθωνη στο τερμα προς τα επανω με αυτοματο, αρκετες εξυπνες λειτουργίες ανοιχτές και με εβγαζε 2μιση ημέρες και αν για καποιο λιγο δεν το σκαλιζα λογω δουλειάς εβγαζε και 3μιση. Καταλαβαινετε οτι με την 4.1.2 ειμαι μονο χαμένος. Το κινητο με κλειστή οθωνη στην αναμονή και χανει 4 με 5% την ώρα !!!! Οπως σας ειπα εκανα τα πάντα, ακλα για κάποιο λογο στην δικια μου συσκευή δεν... θα γυρισω στην καλη και αξιόπιστη 4.1.1 Κατι ακόμα με την 4.1.2 ειχα και ενα χαζο πρόβλημα με την συλογη ξαθε φορα οιυ παταγα το πίσω για να βγω και μετα ξανα έμπαινα μου έδειχνε ολα τα αλμπυμ και οζι μονο της συσκευής. Εορεπε καθε φορα να επιλεγω να μου δειχνει μ8ν8 τιε συσκευης αλλιώς η κίνηση εσπαγε πολυ βγαίνοντας από άλμπουμ. Τελος θα ηθελα μια μονο ερώτηση, μηπως ξέρει καποιος να μου πει ποια ειναι ακριβψς η rom που φόραγε το τηλέφωνο μαμά για να την κατεβασω Ειναι ελληνικό eur.
  7. Το έβγαλα και το Copilot αλλά το είχα από την αρχή και δεν είχε δημιουργήσει ποτέ battery drain, όσο για την μπαταρία που είχε καταναλώσει όντως το είχα χρησιμοποιησει σε 3 διαφορετικές διαδρομές οπότε απόλυτα λογική η κατανάλωση του. Παρόλα αυτά βέβαια το έβγαλα αν δεν πιστεύω ότι ήταν αυτό. Θα δούμε... Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον :-)
  8. Καλησπέρα σε όλη την παρέα, έχω και εγώ το Note 2 και ήμουν υπερευχαριστημενος έως που έκανα μέσω OTA το update 4.1.2. Το κινητό είναι απολύτως απειραχτο. CSC EUR. Μετά απότο upupdate έχω φοβερό battery drain! 1ημερα με το πολύ ζόρι ενώ πριν είχα 2 μιση ημέρες. Έχω κάνει wipe partition δλδ την cash, έχω κάνει factory reset, wipe all data 3 φορές και πάλι τα ίδια. Δεν ξέρω τι άλλο να κάνω. Υπάρχει περίπτωση να μηνεέχει κάτσει καλά το update; Σας παρακαλώ αν μπορείτε να μου πείτε τι να κάνω μιας και εξαντλησα όλες τις γνωστές λύσεις reset κλπ. Επίσης δεν βρίσκω την Βίβλο που αν θυμάμαι καλά ήταν στην 1σελιδα του θέματος. Σας ευχαριστώ θερμά για την οποία απάντηση σας προκαταβολικα. Επίσης δεν έχω πλέον σχεδόν καμία εφαρμογή περα των original προεγκατεστημενων.
  9. Αχχ φίλε μου έπιασες ευαίσθητο σημείο τώρα. Το HTC σε αυτό το σημείο ήταν απλά ΕΤΗ μπροστά, όχι απλά τα έβρισκε σχεδόν ΟΛΑ αλλά έβρισκε ακόμα κι αν τα ονόματα ήταν αλλά νταλων! Δεν ξέρω πως το έκανε, προφανώς μέσω email, anyway, εδώ θα μείνεις από απογοητευμένος όπως και εγώ. Δεν αξίζει να τα κάνεις χειροκίνητα, έχω και εγώ 250 επαφές, μην τρελαθούμε, και μια φορά που έκατσα και τις έκανα μετά από καιρό έκανα εργοστασιακή επαναφορά και έπρεπε πάλι από την αρχή όλες! Οπότε δεν αξίζει, κάνε αν θες τις 5-10 που χρησιμοποιεις πιο συχνά και τέλος.
×
×
  • Create New...