Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που έχει καμιά παραπομπή να μάθουμε καμια ορολογιά να μπορούμε να σας παρακολουθούμε μην σας σπαμε τα νευρα με παιδαιριώδεις ερωτήσεις.

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Που έχει καμιά παραπομπή να μάθουμε καμια ορολογιά να μπορούμε να σας παρακολουθούμε μην σας σπαμε τα νευρα με παιδαιριώδεις ερωτήσεις.

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=345784

Καλό διάβασμα...:)

Ερώτηση, έχω ενεργοποιήσει μερικά motions και τώρα ενεργοποίησα ένα για το rotation να γίνεται μέσω κάμερας γιατί όταν το κράταγα με ένα χέρι έκανε πολύ εύκολα rotation λόγω ότι το κουναγα λίγο να επιλέξω ένα μενού. Δουλεύει πολύ καλά έτσι αλλά ξέρετε αν καταναλώνει πολύ μπαταρία. Ξέρω ότι έχει επιλογή για χρήση με το ένα χέρι επίσης αλλά δεν με γεμίζει η ιδέα να αλλάζω την επιλογή κάθε τόσο και λιγάκι.

edit: τώρα που δοκίμασα την επιλογή για χρήση με το ένα χέρι, καμία σχέση με αυτό που σκεφτόμουν, είναι για λίγα πράγματα.

Edited by giorgaras

Ερώτηση ενός άσχετου :p

Η 4.1.2 δε χρειάζεται root στο κινητό, έτσι?

Μπαίνει κανονικά και στην ελληνική έκδοση του κινητού φαντάζομαι :O

Ερώτηση ενός άσχετου :p

Η 4.1.2 δε χρειάζεται root στο κινητό, έτσι?

Μπαίνει κανονικά και στην ελληνική έκδοση του κινητού φαντάζομαι :O

Ναι κανονικα.Ακολουθησε τα βηματα που ειναι στη βιβλο

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Κατρβασε απο εδω http://hotfile.com/dl/180132975/625b401/N7100XXDLJ2_N7100OXADLJ2_OXA.zip.html τη ρομ (περιπου 1gb) και ακολουθησε τις οδηγιες της βιβλου για φλασαρισμα και ροοταρισμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=346856

Το csc σου θα παραμεινει γερμανικο.Επισης η συγκεκριμενη ειναι leaked και δεν θα εχεις ota update

ανεβαίνει ο counter με αυτή;

Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία

Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης

Ναι κανονικα.Ακολουθησε τα βηματα που ειναι στη βιβλο

Ευχαριστώ!

Μόλις το παρήγγειλα από το Πλαίσιο :D

Όλα αυτά που διάβασα εδώ από εσάς με έπεισαν 100%! Μόνο που τώρα πρέπει να διαβάσω όλο το θέμα αναλυτικά για να μάθω τα πάντα :p

Edited by ktar_i

ανεβαίνει ο counter με αυτή;

Ειναι stock rom unrooted.Θα ανεβει οταν ρουταρεις.Αλλα υπαρχει το triangle away ;)

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Καλησπέρα παίδες μια ερώτηση.

Παρατήρησα σήμερα χαμηλά κάτω στην οθόνη μου (περίπου 1 εκατοστό από το σημείο που ξεκινάει) μια ανεπαίσθητη οριζόντια γραμμή από την μία άκρη ως την άλλη (αριστερά ως δεξιά). Φαίνεται καλύτερα όταν η οθόνη δείχνει κάτι λευκό.

Δοκίμασα μπας και ήταν του youtube που είχα ανοιχτό εκείνη την στιγμή αλλά είδα ότι υπάρχει παντού (σε βίντεο, talk, εικόνες κλπ).

Έβγαλα την μπαταρία μήπως ήταν κώλυμα της οθόνης αλλά εμφανίζεται ακόμα αφού το ανάψω.

Έχει παρατηρήσει κανείς το ίδιο φαινόμενο ή συμβαίνει μόνο σε εμένα;

Είναι βλάβη της οθόνης μήπως;

M @ X

Παρατήρησα σήμερα χαμηλά κάτω στην οθόνη μου (περίπου 1 εκατοστό από το σημείο που ξεκινάει) μια ανεπαίσθητη οριζόντια γραμμή από την μία άκρη ως την άλλη (αριστερά ως δεξιά). Φαίνεται καλύτερα όταν η οθόνη δείχνει κάτι λευκό.

Δοκίμασα μπας και ήταν του youtube που είχα ανοιχτό εκείνη την στιγμή αλλά είδα ότι υπάρχει παντού (σε βίντεο, talk, εικόνες κλπ).

Έβγαλα την μπαταρία μήπως ήταν κώλυμα της οθόνης αλλά εμφανίζεται ακόμα αφού το ανάψω.

Δεν μου παρουσιαζει κατι τετοιο.Εχεις stock rom?

Ναι την 4.1.1

Service μου βρωμαει.Δεν το εχω ακουσει ή διαβασει ποτε το προβλημα που αναφερεις.Smartec στο Χαϊδαρι.Googlare το

Ποσο καιρο.το εχεις το.τηλεφωνο?

Μου ειχε τυχει 1-2 φορες μεσα σε 1μιση χρονο περιπου με το sgs.

Ουτε ακρη εβγαλα ουτε προβλημα υπηρχε. Reboot και τελος

Μου ειχε τυχει 1-2 φορες μεσα σε 1μιση χρονο περιπου με το sgs.

Ουτε ακρη εβγαλα ουτε προβλημα υπηρχε. Reboot και τελος

Νικο ο φιλος reboot εχει κανει.Εβγαλε μπαταρια αλλα το προβλημα ειναι εκει.Η γνωμη μου ειναι επισκεψη στο service

Service μου βρωμαει.Δεν το εχω ακουσει ή διαβασει ποτε το προβλημα που αναφερεις.Smartec στο Χαϊδαρι.Googlare το

Ποσο καιρο.το εχεις το.τηλεφωνο?

Από την προηγούμενη δευτέρα. Το πήρα από Σκρουτζομάγαζο.

Ελπίζω να μην έχω κανένα θέμα με την εγγύηση.

M @ X

Name it.Οχι δεν νομιζω να εχεις θεμα

Κάτοχος και εγω απο το απόγευμα του samsung note ii απο ΠΛΑΙΣΙΟ. Ασχολήθηκα για πολυ λιγο μαζι του. Πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες. Εντυπωσιακή οθόνη ταχύτατο αλλα χαμηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών. Ειδικά το πίσω καπάκι φοβόμουν μην σπάσει. Σαν τσιγαροχαρτο λεπτό :(. Ελπίζω να με αποζημιώσει κατα τη λειτουργία του. Α και παρόλο που γράφω άθλια αναγνώρισε το 90% αυτών που του έδωσα.

Σου απαντησε και ο Ηλιας (elthis) λιγο πιο πανω και το εχω ποσταρει και εγω σημερα (ποστ #4412) csc selector στο play store

δες εδω

"Καλημερα.Παρολο που φλασαρες την ελληνικη λογικα θα εχεις csc γερμανικο.Συνεπως οπως εισαι τωρα δεν θα μπορεις να παρεις ota update.Θα πρεπει να αλλαξεις το csc σε EUR.

Κατεβασε αυτη την εφαρμογη

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.manniakk.cscselector&hl=en&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dcsc+selector+play+store

και λογικα θα σου βγαλει στη λιστα και το EUR.Σαν υπαρχον θα πρεπει να σου εχει πρασινη βουλιτσα στο DBT.

Προσεξε γιατι αν επιλεξεις αλλαγη σε EUR τοτε το κινητ θα κανει factory reset.Οποτε πρωτα κανε backup"

Ρε παιδιά εμένα έχει πράσινη Βούλα στο XEF EUR Δεν βλέπω πουθενά !!!

Κάτοχος και εγω απο το απόγευμα του samsung note ii απο ΠΛΑΙΣΙΟ. Ασχολήθηκα για πολυ λιγο μαζι του. Πρώτες εντυπώσεις ανάμεικτες. Εντυπωσιακή οθόνη ταχύτατο αλλα χαμηλή ποιότητα κατασκευής και υλικών. Ειδικά το πίσω καπάκι φοβόμουν μην σπάσει. Σαν τσιγαροχαρτο λεπτό :(. Ελπίζω να με αποζημιώσει κατα τη λειτουργία του. Α και παρόλο που γράφω άθλια αναγνώρισε το 90% αυτών που του έδωσα.

Βλέπω ότι προέρχεσαι από iPhone. Το Note σε σχέση με τα παλιότερα iPhone έχει πολυ καλύτερα υλικά αλλά και ποιότητα κατασκευής.

Το καπάκι είναι πολύ λεπτό αλλά απο καρβονικό Πλαστικό που λυγίζει χωρίς να σπάει.

Το πάνελ της οθόνης και το home button έχουν επίσης φοβερή ποιότητα.

Το bezel της οθόνης αντέχει στις γρατζουνιές περισσότερο απo κάθε άλλο.

Σίγουρα δεν έχει την εμφάνιση του αλουμινίου που υπάρχει στο iPhone 5 αλλά δεν έχει επίσης και τα προβλήματα του.

Όσο επιμένει n Samsung στις εναλλασόμενες μπαταρίες και SD cards δεν θα δούμε μονομπλόκ κατασκευές.

Είναι πολλοί αυτοί που προτιμούν την δυνατότητα να αλλάζουν μπαταρία και να έχουν έξτρα αποθηκευτικό χώρο.

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Νικο ο φιλος reboot εχει κανει.Εβγαλε μπαταρια αλλα το προβλημα ειναι εκει.Η γνωμη μου ειναι επισκεψη στο service

Ναι, απλά έχω στραβωμάρα εγώ όπως φαίνεται.. :p

Καλύτερα να πάει για service αφού είναι καινούργιο.

Η ελληνικη λοιπον αναβαθμιστηκε απο j1 σε j3 και ο βατραχος (γαλλος) ακομα τιποτα (j1 ακομα).Μπορει αυτα που λεγαμε στο παρελθον να εχουν παψει να ισχυουν

Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στην παρέα σας. Θα ήθελα να κάνω έκκληση στην ανοχή σας και σας κάνω 3 ερωτήσεις δηλωτικές της άγνοιάς μου. Αναφέρατε ότι η ελληνική ρομ αναβαθμίστηκε από j1 σε j3.

1)Αυτό σημαίνει ότι αρχικά κυκλοφόρησαν κάποιες συσκευές με ελληνική ρομ j1 και στη συνέχεια κάποιες με j3 ;

2)Έχουν τρομερές διαφορές οι δυο ρομ μεταξύ τους?

3)Αλλάζει αυτόματα η ρομ με κάποια αναβάθμιση που σου έρχεται ή δεν αλλάζει ποτέ έτσι και πρέπει να επέμβεις στο τηλέφωνο για να το κάνεις?

Ξέρω ότι για κάποιον που γνωρίζει πολλά οι ερωτήσεις μου να του φαίνονται παιδαριώδεις, αλλά όλα αυτά για μένα είναι ένα καινούριος κόσμος και ακόμα χεχε όντως έχω την άγνοια ενός παιδιού μέσα σε αυτόν.

ρε παιδια εχω μπερδευτη λιγο με της αναβαθμησης τι γινετε?εγω εχω γερμανικο τηλ,του εχω περασει γαλλικο φιρμγουερ χωρις ρουτ στοκ δεν ειμαι δηλαδη?γιατι δεν μου βγαζει την αναβαθμηση?και μια ακομα ερωτηση εαν λεμε εαν φτασει ποτε στην πατρα το 4G σημα το κιν μ υποστιριζει? Edited by nikospapanelo
note 2

ρε παιδια εχω μπερδευτη λιγο με της αναβαθμησης τι γινετε?εγω εχω γερμανικο τηλ,του εχω περασει γαλλικο φιρμγουερ χωρις ρουτ στοκ δεν ειμαι δηλαδη?γιατι δεν μου βγαζει την αναβαθμηση?και μια ακομα ερωτηση εαν λεμε εαν φτασει ποτε στην πατρα το 4G σημα το κιν μ υποστιριζει?

Αν και το είπαμε πολλές φορές όχι ακόμα δεν υπάρχει συσκευη τέτοια πλυν του iPhone 5 που ούτε και αυτού για την ώρα αν και αν κανείς speed test με 3G θα δεις οτι γενικα καλα πάμε σε θέματα ταχύτητας

Ρε παιδιά εμένα έχει πράσινη Βούλα στο XEF EUR Δεν βλέπω πουθενά !!!

Προφανως η ρομ που εχεις δεν περιεχει csc EUR.Αν θυμαμαι καλα η γαλλικη δεν εχει

Γεια σας παιδιά, είμαι καινούριος στην παρέα σας. Θα ήθελα να κάνω έκκληση στην ανοχή σας και σας κάνω 3 ερωτήσεις δηλωτικές της άγνοιάς μου. Αναφέρατε ότι η ελληνική ρομ αναβαθμίστηκε από j1 σε j3.

1)Αυτό σημαίνει ότι αρχικά κυκλοφόρησαν κάποιες συσκευές με ελληνική ρομ j1 και στη συνέχεια κάποιες με j3 ;

2)Έχουν τρομερές διαφορές οι δυο ρομ μεταξύ τους?

3)Αλλάζει αυτόματα η ρομ με κάποια αναβάθμιση που σου έρχεται ή δεν αλλάζει ποτέ έτσι και πρέπει να επέμβεις στο τηλέφωνο για να το κάνεις?

Ξέρω ότι για κάποιον που γνωρίζει πολλά οι ερωτήσεις μου να του φαίνονται παιδαριώδεις, αλλά όλα αυτά για μένα είναι ένα καινούριος κόσμος και ακόμα χεχε όντως έχω την άγνοια ενός παιδιού μέσα σε αυτόν.

Τα πρωτα τηλεφωνα με ελληνικη ρομ ειχαν την lj1.Κατοπιν ηρθε η αναβαθμιση σε lj3.

Οι διαφορες του οχι δεν ειναι τρομερες.

Αν δεν το πειραξεις καθολου,οταν θα υπαρχει update τοτε αυτο θα σου ερθει κανονικα και θα γινει install.

Αν φλασαρεις μια ρομ και κανεις τα σωστα βηματα (δηλαδη εκτος απο το να φλασαρεις τη ρομ θα πρεπει να εχεις και το σωστο csc.Πχ εχεις το τηλεφωνο μαμα με γερμανικη ρομ.Φλασαρεις με pc odin (προγραμμα για φλασαρισμα) την τελευταια ελληνικη.Τοτε εχεις ναι μεν την ελληνικη αλλα με λαθος csc ( DBT αντιστοιχει σε γερμανικη) συνεπως δεν μπορεις να παρεις το update γιατι ολα τα στοιχεια δεν ειναι σωστα.Οποτε θα πρεπει μς τον τροπο που ειπαμε να αλλαξεις και το csc σε EUR για να παρεις την αναβαθμιση.Μπορει να ακουγονται βουνο αλλα ειναι υποθεση 5 λεπτων ολα τα παραπανω

ρε παιδια εχω μπερδευτη λιγο με της αναβαθμησης τι γινετε?εγω εχω γερμανικο τηλ,του εχω περασει γαλλικο φιρμγουερ χωρις ρουτ στοκ δεν ειμαι δηλαδη?γιατι δεν μου βγαζει την αναβαθμηση?και μια ακομα ερωτηση εαν λεμε εαν φτασει ποτε στην πατρα το 4G σημα το κιν μ υποστιριζει?

Βασικα η γαλλικη δεν εχει παρει ακομα αναβαθμιση (ειναι ακομα σε lj1).Διαβασε τί εγραψα στο φιλο ακριβως πιο πανω.Λογικα εχεις γαλλικη ρομ με λαθος csc.Θα πρεπει να το αλλαξεις για να σου ερθει το update (οταν θα υπαρξει update για τη γαλλικη) απο DBT σε XEF.

Edited by afilopou

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)