Jump to content

Samsung Galaxy Note II (N7100)

sakiss
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Που το είδες αυτό για το paid? την έχω αγορασμένη από το play store αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή πουθενά.

Μόλις άνοιξεις την εφαρμογή, κάτω κάτω auto reset at boot.:)

και μετα που θα περασω την official rom ο counter δεν θα μετρησει???

Πρόσεξε την διαδικασία, την έκανα προχθες για δοκιμή.

Φλασαρεις το Cf auto root από εδώ

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1933542

Τρέχεις triangle away χωρίς να πέρασεις cwm (αυτό σου ανεβάζει τον μετρητή.)

Φλασαρεις official rom και είσαι έτοιμος...:D

• Απαντήσεις 17,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μόλις άνοιξεις την εφαρμογή, κάτω κάτω auto reset at boot.:)

Χμ... τι παίχτηκε εδώ τώρα;

https://dl.dropbox.com/u/6825672/Screenshot_2012-10-15-13-52-36.png

και μετα που θα περασω την official rom ο counter δεν θα μετρησει???

Οχι γιατι περνας stock kernel unrooted.Απλα θα πρεπει να τσεκαρεις οτι στο system δεν γραφει custom .Αν γραφει, τοτε απο stock recovery κανεις wipe data/factory reset (το πιο πιθανο ειναι στο system να γραφει custom γιατι αυτες οι rom ειναι no wipe με αποτελεσμα το supersu να παραμενει σαν application)

Συνεπως οσο εισαι root,

triangle away για μηδενισμα μετρητη

flash stock rom Με pc odin

wipe data /factory reset και επιβεβαιωση οτι το system γραφει official

Που το είδες αυτό για το paid? την έχω αγορασμένη από το play store αλλά δεν έχει τέτοια επιλογή πουθενά.

Δεν το εχεις γιατι προφανως δεν το υποστηριζει ο kernel.Θελεις custom (insecure kenrel) για να σου εμφανιζει αυτη την επιλογη

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Παειιιιι το παράγγειλα κι εγώ... Μετά από 4 χρόνια Apple, για να δούμε τι πουλιά πιάνει και το Android!! Μεγειά μου!!!
Άξίζει φίλε να υπάρχεις για ένα όνειρο κι ας είναι η φωτιά του να σε κάψει... (Α. Αλκαίου)

Παειιιιι το παράγγειλα κι εγώ... Μετά από 4 χρόνια Apple, για να δούμε τι πουλιά πιάνει και το Android!! Μεγειά μου!!!

Την πάτησες! Όλοι εδώ έχουμε iphone απλά μας πληρώνει η samsung για να κάνουμε έμμεση διαφήμιση ;)

Gh174 G-500 768 GD-70 8210 Z-5 SL45 8310 515 T68 T68i 7650 P800 T600 gd-87 SL 55 GX20 3650 P900 GX30 410i 7610 V902 8020 K750i N73 N95 Kaiser II N95 8gb, N85 E55 E52 SGS SGS2 SGS3 NoteII Note3 Note4 SGS7e Note8 P20pro  P30pro Pixel6Pro VivoX60Pro Iphone14ProMax ...Keep on Spending!

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

άντε να δούμε θα καμπανιάσει επιτέλους και τα Ελληνικά στο spen?:D
ex-user of N9210i communicator,6210,8850, P800,GX10i, SL55,T610i, SX1,qtek2020,N95,3gs,Galaxy Note 2, lg g2 and ...6s plus

Το έχω ήδη προτείνει και θα γίνει. Υπομονή.

NEC DB2000 (1999), Nokia 3210 (2000), EricssonR320s (2001), Ericsson T65 (2002), Nokia 6600 (2003), Palm Treo650 (2005), iPhone (2007), HTC Hero (2009), Samsung Galaxy Mini (2010), iPad (2010), Samsung Omnia W (2011), Samsung Galaxy Note (2012), iPad Air (2014), Samsung Galaxy Note 3 (2014), OnePlus 2 (2015), Meizu M5 Note (2017), Samsung Note 8 (2017), iPad 6 (2018)...

http://www.everythingaboutebooks.com

Η Μεγάλη Εικόνα για την Επαφή κατα τις κλήσεις πως γινεται???

στο S2 έχω τέτοιο Μοd ... Το θέλω και στο Νοτε 2 εαν δεν είναι by default μεγάλη. ουσιαστικά την ώρα που σε καλεί κάποιος η εικόνα πιάνει όλη την οθόνη εκτός απο το κάτω μέρος που έχεις τα 2 κουμπάκια του yes or no.

παιδιά εδώ και μία εβδομάδα χρήσης είμαι απίστευτα ικανοποιημένος. έχω όμως κάποιες ερωτήσεις:

1) δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με το πενάκι και ενώ το air view λειτουργεί κανονικά ορισμένες φορές ανοίγει εφαρμογές ή γενικά λειτουργεί σαν να τ ακουμπάς στην οθόνη, ενώ δεν το ακουμπάω καθόλου

2) επειδή είναι από γερμανία στο s note οι κατηγορίες από τα προεγγατεστημένα σκίτσα είναι στα γερμανικά. πως μπορώ να το αλλάξω???

3) το spen πως αναγνωρίζει τα ελληνικά??γιατί μέσα στο topic χάθηκα λίγο....

παιδιά εδώ και μία εβδομάδα χρήσης είμαι απίστευτα ικανοποιημένος. έχω όμως κάποιες ερωτήσεις:

1) δεν μπορώ να καταλάβω τι παίζει με το πενάκι και ενώ το air view λειτουργεί κανονικά ορισμένες φορές ανοίγει εφαρμογές ή γενικά λειτουργεί σαν να τ ακουμπάς στην οθόνη, ενώ δεν το ακουμπάω καθόλου

2) επειδή είναι από γερμανία στο s note οι κατηγορίες από τα προεγγατεστημένα σκίτσα είναι στα γερμανικά. πως μπορώ να το αλλάξω???

3) το spen πως αναγνωρίζει τα ελληνικά??γιατί μέσα στο topic χάθηκα λίγο....

Θα σου πω για το 3 που ξερω σιγουρα.Ειναι γνωστο οτι οι γερμανικες rom δεν εχουν ελληνικα στο spen

Για το 2 , σε τι γλωσσα το εχεις το τηλεφωνο?Εγω το εχω σε αγγλικα και στο snote ειναι στα αγγλικα τα προεγκατεστημενα

Edited by afilopou

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

σε τι γλωσσα το εχεις το τηλεφωνο?Εγω το εχω σε αγγλικα και στο snote ειναι στα αγγλικα τα προεγκατεστημενα

όλα είναι στα ελληνικά...Μόνο αυτό είναι στα γερμανικά. ..

Εαν μου έρθει γερμανική συσκευή , θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι η Οfficial Ελληνική, και την διαδικασία που θα την περάσω...

Δηλαδή εάν στο 1ο boot δώ γερμανική ρομ , Φορτίζω συσκευή, κάνω Factory Reset, κουμπώνω ODIN, flashάρω ελληνική, Factrory RESET και έτοιμος????

Παρέλειψα κάτι?? ή θέλει Full Wipe πρώτα??

Επιτέλους το πήρα. Η hdl μπορεί να μην έκανε την δουλειά της καλά αλλά η Expansys την έκανε και με το παραπάνω. Μπορείτε να μου πείτε το Samsung account που συγχρονίζει τις επαφές, και το ημερολόγιο τι είναι; Τις εργασίες στο splaner τις συγχρονίζει με το Google tasks;

Λοιπόν, το είδα το Note II από κοντά, η συσκευή είναι πολύ καλή. Δεν είναι τεράστιο (το Note I φαίνεται πιο μεγάλο), σε σχέση με το Galaxy S2 είναι περίπου 1 εκ μεγαλύτερο σε πλάτος και 2 σε μήκος. Ομως είναι ΟΚ, και μπαίνει και στην πίσω τσέπη του τζιν άνετα. Το πενάκι το δοκίμασα, δεν με ενθουσίασε βέβαια, δεν ήξερα πως να το κάνω να αναγνωρίζει τη γραφή (αγγλικά) αλλά τέλοςπάντων... Φαντάζομαι θέλει περισσότερο ψάξιμο, εγώ το είδα κανά 15λεπτο. Καλό πάντως, ωραίο.

Το θέμα μου είναι με το χρώμα, δεν ξέρω ποιο να πάρω!! Το άσπρο φαίνεται καλύτερα από πίσω, ενώ το γκρι από μπροστά!!! Δίλημμα... Αν ήταν να διαλέξω ένα overall, θα πήγαινα για το άσπρο, αλλά σκέφτομαι πολύ μήπως πάρω το γκρι και του βάλω μια θήκη άσπρη (ζέβρα θα γίνει!!!) ή άλλο χρώμα.

Απλά θα περιμένω μια καλή προσφορά και το πήρα...

Εαν μου έρθει γερμανική συσκευή , θα ήθελα να μου πείτε ποιά είναι η Οfficial Ελληνική, και την διαδικασία που θα την περάσω...

Δηλαδή εάν στο 1ο boot δώ γερμανική ρομ , Φορτίζω συσκευή, κάνω Factory Reset, κουμπώνω ODIN, flashάρω ελληνική, Factrory RESET και έτοιμος????

Παρέλειψα κάτι?? ή θέλει Full Wipe πρώτα??

Θα το αφησεις να κανει ενα full charge.Σωστα τα βηματα

Λοιπόν, το είδα το Note II από κοντά, η συσκευή είναι πολύ καλή. Δεν είναι τεράστιο (το Note I φαίνεται πιο μεγάλο), σε σχέση με το Galaxy S2 είναι περίπου 1 εκ μεγαλύτερο σε πλάτος και 2 σε μήκος. Ομως είναι ΟΚ, και μπαίνει και στην πίσω τσέπη του τζιν άνετα. Το πενάκι το δοκίμασα, δεν με ενθουσίασε βέβαια, δεν ήξερα πως να το κάνω να αναγνωρίζει τη γραφή (αγγλικά) αλλά τέλοςπάντων... Φαντάζομαι θέλει περισσότερο ψάξιμο, εγώ το είδα κανά 15λεπτο. Καλό πάντως, ωραίο.

Το θέμα μου είναι με το χρώμα, δεν ξέρω ποιο να πάρω!! Το άσπρο φαίνεται καλύτερα από πίσω, ενώ το γκρι από μπροστά!!! Δίλημμα... Αν ήταν να διαλέξω ένα overall, θα πήγαινα για το άσπρο, αλλά σκέφτομαι πολύ μήπως πάρω το γκρι και του βάλω μια θήκη άσπρη (ζέβρα θα γίνει!!!) ή άλλο χρώμα.

Απλά θα περιμένω μια καλή προσφορά και το πήρα...

βασικά εμένα με χάλασε στην λευκή συσκευή η πάνω μπάρα που είναι μαύρη όπως και το γύρω γύρω της οθόνης που είναι μαύρο... με την γκρί αυτό χάνεται στο χρώμα και δεν φαίνεται οπότε παρήγγειλα γκρί

Καλησπέρα παίδες! Σας διαβάζω ανελλιπώς, ακόμα δεν το έχω, αλλά θα το έχω σύντομα (περιμένω να έρθει η επίσημη ελληνική έκδοση). Ετοιμάζομαι για τη μετάβαση απ' το Μήλο... Έχω μια 16άρα Class 10 microSD από την εποχή του HD2, οπότε OK από μνήμη (32 GB έχω στο αϊΦόνι, 32 θα έχω και στο Νοτέλι). Το επόμενο βήμα είναι η σωστή μεταφορά των επαφών από MS Outlook 2010 στο Gmail και στη συνέχεια σουτάρισμα του Outlook που ποτέ μου δεν συμπάθησα αλλά χρησιμοποιούσα από ανάγκη. Γενικά οι υπηρεσίες "cloud" είναι το μέλλον και έχω πλέον τα πάντα στο Dropbox. Ήρθε λοιπόν η ώρα και για τις επαφές + ημερολόγιο και σιγά σιγά όλα στο σύννεφο να τελειώνουμε με τα τοπικά clients και να έχουμε πρόσβαση από παντού.

Ερώτηση: Ο built-in browser του Note II πώς συγχρονίζει τα bookmarks; Φαντάζομαι θα συγχρονίζει με τον Chrome στον desktop PC, σωστά; Χρησιμοποιώ Firefox στο σπίτι και στη δουλειά και συγχρονίζω τα bookmarks μεταξύ τους μέσω του Firefox Sync. Μακάρι να γινόταν να συγχρονίζω και με το Note II, αλλά αν δεν γίνεται με βλέπω να σουτάρω τον Firefox για τον Chrome...

Πάντως η αλλαγή συσκευής με οδηγεί σε στενή σχέση με την Google (Gmail, Chrome), πράγμα που δεν με χαλάει, αλλά με βάζει σε σκέψεις (conspiracy theories, etc.). :X

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Καλησπέρα παίδες! Σας διαβάζω ανελλιπώς, ακόμα δεν το έχω, αλλά θα το έχω σύντομα (περιμένω να έρθει η επίσημη ελληνική έκδοση). Ετοιμάζομαι για τη μετάβαση απ' το Μήλο... Έχω μια 16άρα Class 10 microSD από την εποχή του HD2, οπότε OK από μνήμη (32 GB έχω στο αϊΦόνι, 32 θα έχω και στο Νοτέλι). Το επόμενο βήμα είναι η σωστή μεταφορά των επαφών από MS Outlook 2010 στο Gmail και στη συνέχεια σουτάρισμα του Outlook που ποτέ μου δεν συμπάθησα αλλά χρησιμοποιούσα από ανάγκη. Γενικά οι υπηρεσίες "cloud" είναι το μέλλον και έχω πλέον τα πάντα στο Dropbox. Ήρθε λοιπόν η ώρα και για τις επαφές + ημερολόγιο και σιγά σιγά όλα στο σύννεφο να τελειώνουμε με τα τοπικά clients και να έχουμε πρόσβαση από παντού.

Ερώτηση: Ο built-in browser του Note II πώς συγχρονίζει τα bookmarks; Φαντάζομαι θα συγχρονίζει με τον Chrome στον desktop PC, σωστά; Χρησιμοποιώ Firefox στο σπίτι και στη δουλειά και συγχρονίζω τα bookmarks μεταξύ τους μέσω του Firefox Sync. Μακάρι να γινόταν να συγχρονίζω και με το Note II, αλλά αν δεν γίνεται με βλέπω να σουτάρω τον Firefox για τον Chrome...

Πάντως η αλλαγή συσκευής με οδηγεί σε στενή σχέση με την Google (Gmail, Chrome), πράγμα που δεν με χαλάει, αλλά με βάζει σε σκέψεις (conspiracy theories, etc.). :X

έχει Firefox και στο Android... και συγχρονίζει με το pc σου...

έχει Firefox και στο Android... και συγχρονίζει με το pc σου...

Ναι αλλά θα είναι καλός; Όπως και να 'χει υπάρχουν λύσεις για όλα και δεν αγχώνομαι.

Για τις επαφές δεν είναι δύσκολο, κάνεις export ένα αρχείο .CSV απ' το Outlook και μετά import στο Gmail. Απλά πρέπει να βρω τα official fields που υποστηρίζει το Gmail έτσι ώστε φορμάρω το .CSV για να γίνει σωστά η μεταφορά. Piece of cake!

Φιλικά, Κώστας

Κάτω απο τη λέξη "δεν υπάρχουν" κάτι τρώει. .. το έχει δει κανείς ?

δεν το εχω δει αλλα μαλλον λεει *ειδοποιησεις*

Ξύπνησε σ' έναν εφιάλτη αλλά δεν θυμάται να κοιμήθηκε

Κάτω απο τη λέξη "δεν υπάρχουν" κάτι τρώει. .. το έχει δει κανείς ?

Μάλλον είναι το γνωστό πρόβλημα με τον εξελληνισμό των λειτουργικών/εφαρμογών, όπου οι ελληνικές λέξεις είναι πολύ μεγαλύτερες σε μήκος απ' τις αγγλικές και αρκετές φορές δεν χωράνε στον διαθέσιμο χώρο...

Κακό αυτό. Δείχνει προχειροδουλειά στον εξελληνισμό. Είναι ένας απ' τους λόγους που ακόμα παραδέχομαι το Μήλο σε κάποιες τέτοιες λεπτομέρειες. Δύσκολο να συμβεί αυτό στο iOS... Δεν πειράζει, ίσως είναι ένας λόγος να έχω το UI στα αγγλικά, πράγμα που δεν με χαλάει ιδιαίτερα, αρκεί να μπορώ να έχω ταυτόχρονα πληκτρολόγιο, auto-correct και S-Pen στα ελληνικά.

Αν μπορούν και τα άλλα παιδιά να μας πουν αν το κάνει και σ' αυτούς.

Φιλικά, Κώστας

• The title was changed to Samsung Galaxy Note II (N7100)