Antonio21 Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 mixtri αυτο εννοω οπως το γραψες 1.4Mb/sec...;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. July 7, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2012 Kαι εννοείται να τις αφήσουν ήσυχες (τις κεραίες) να κάνουν τη δουλειά τους....:lol: Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Όταν αλλάξουν όλες οι κεραίες θα το καταλάβεις μόνος σου :p Σημασία δεν έχει να αλλάζει μία κεραία αλλά και όλες οι γειτονικές (παράγοντες παρεμβολής). Αλλάζουν κεραίες με καλό ρυθμό αλλά εμάς μας φαίνεται αργός γιατί είμαστε ανυπόμονοι. Γίνεται να αλλάξει μόνο μια κεραία; Είχα μείνει με την εντύπωση ότι πρέπει να αλλάξουν όλα τα BTS ενός MSC μαζί γιατί αλλιώς θα γίνει το έλα να δεις στα handovers... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Γίνεται να αλλάξει μόνο μια κεραία; Είχα μείνει με την εντύπωση ότι πρέπει να αλλάξουν όλα τα BTS ενός MSC μαζί γιατί αλλιώς θα γίνει το έλα να δεις στα handovers... Όχι, μπορεί να αλλάξει μια κεραία από μόνη της. Απλά οι πιθανότητες να κάνει αποτυχημένο handoff είναι μεγάλη. Τέλος, δεν υπάρχει μεγαλύτερος εφιάλτης από ένα ανομοιογενές WCDMA δίκτυο! Και από ταχύτητες...ΔΡΑΜΑ. Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Όχι, μπορεί να αλλάξει μια κεραία από μόνη της. Απλά οι πιθανότητες να κάνει αποτυχημένο handoff είναι μεγάλη. Τέλος, δεν υπάρχει μεγαλύτερος εφιάλτης από ένα ανομοιογενές WCDMA δίκτυο! Και από ταχύτητες...ΔΡΑΜΑ. Στην φάση που είναι η Wind τώρα μου φαίνεται πιο λογικό στις περιοχές που γίνεται αναβάθμιση να δημιουργούνται καινούργια LAC με τα νέα BTS/nodeB/enodeB. Τα τηλέφωνα θα κάνουν register όταν αλλάζουν LAC έτσι και αλλιώς και απλά κάποια στιγμή θα πέσει το παλιό LAC και θα μείνει μόνο το νέο... Αυτές οι αλχημίες με πολλούς vendors στο ίδιο MSC πρέπει να είναι εφιάλτης! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassilis_patra Δημ. July 8, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2012 Χθες βρέθηκα στο Αίγιο και είδα ότι έχει γίνει αναβάθμιση δικτύου (HSPA)εκεί αλλά και σε κάποιες περιοχές όπως στα Σελλιανίτικα.Στην Πάτρα ακόμα τίποτα,αν και τον τελευταίο καιρό έχω παρατηρήσει πολλά προβλήματα στο δίκτυο όχι μόνο στο κινητό μου αλλά και με άλλους χρηστές να αντιμετωπίζουν πρόβλημα με διακοπές στις κλήσεις αλλά και χαμένες κλήσεις ενώ το κινητό είναι ανοιχτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evangelos1214 Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) http://speedtest.net/result/2045108491.png καλημερα περιοχη σταυρουπολη θεσσαλονικης και 5,5 mb/s εχω δει και upload 1,5 mb/s σε στικ με καρτα Q τζαμι πιο καλα και απο την cyta που εχω με 4mb/s και το speedtest 3,5 και 0,40 http://www.speedtest.net/result/2052873128.png με hawei E 172 7 mb/s Edited July 9, 2012 by evangelos1214 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 9, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2012 (edited) Στην φάση που είναι η Wind τώρα μου φαίνεται πιο λογικό στις περιοχές που γίνεται αναβάθμιση να δημιουργούνται καινούργια LAC με τα νέα BTS/nodeB/enodeB. Τα τηλέφωνα θα κάνουν register όταν αλλάζουν LAC έτσι και αλλιώς και απλά κάποια στιγμή θα πέσει το παλιό LAC και θα μείνει μόνο το νέο... Αυτές οι αλχημίες με πολλούς vendors στο ίδιο MSC πρέπει να είναι εφιάλτης! Ναι, εννοείται ότι οι νέοι σταθμοί βάσης ανήκουν σε διαφορετικό LAC! Αν έχεις κάποιου είδους field test βλέπεις ότι το κινητό λαμβάνει νέες ρυθμίσεις (ώρα κτλ) μόλις συνδεθεί σε νέα κεραία. Ο εφιάλτης είναι στα δεδομένα κυρίως που αναγκάζεται το κινητό πολλές φορές να αποσυνδεθεί από το APN και να ξανασυνδεθεί...! Στο Βόλο έχουν μία Huawei και όλες οι άλλες Nokia Siemens/Ericsson. Εφιάλτης... Παλιό Δίκτυο (Ericsson) στη Μιλήνα Πηλίου: http://www.speedtest.net/result/2053219793.png Θα μας αργήσει εμάς εδώ η αλλαγή εφόσον πάει τόσο σφαίρα το δίκτυο... Καλά στο Βόλο φαντάζομαι ότι θα αλλάξει το δίκτυο αύριο :p Edited July 9, 2012 by mixtri Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 10, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2012 Ναι, εννοείται ότι οι νέοι σταθμοί βάσης ανήκουν σε διαφορετικό LAC! Αν έχεις κάποιου είδους field test βλέπεις ότι το κινητό λαμβάνει νέες ρυθμίσεις (ώρα κτλ) μόλις συνδεθεί σε νέα κεραία. Ο εφιάλτης είναι στα δεδομένα κυρίως που αναγκάζεται το κινητό πολλές φορές να αποσυνδεθεί από το APN και να ξανασυνδεθεί...! Στο Βόλο έχουν μία Huawei και όλες οι άλλες Nokia Siemens/Ericsson. Εφιάλτης... Παλιό Δίκτυο (Ericsson) στη Μιλήνα Πηλίου: http://www.speedtest.net/result/2053219793.png Θα μας αργήσει εμάς εδώ η αλλαγή εφόσον πάει τόσο σφαίρα το δίκτυο... Καλά στο Βόλο φαντάζομαι ότι θα αλλάξει το δίκτυο αύριο :p Χαίρομαι που τουλάχιστον γίνεται πιο δομημένα η αλλαγή. Ξέρεις αν έχει επιτραπεί η χρήση των 900MHz για UMTS μπας και δούμε κάλυψη επιτέλους; Υποθέτω τα super integrated BTS που έχουν μπορούν να δώσουν και 900MHz UMTS κανάλια εάν η νομοθεσία το επιτρέψει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 http://www.speedtest.net/result/2056846712.png Αμπελόκηπους Αθήνα!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Απο Πάτρα κανείς εμπειρία ; Μέσα στη πόλη είναι μια χαρά αλλά στα περίχωρα ψάχνουμε να βρούμε 3g σήμα με το κινητό στον αέρα. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mixtri Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 http://www.speedtest.net/result/2056846712.png Αμπελόκηπους Αθήνα!!! Αυτά είναι! Σε ποιο σημείο Αμπελόκηπους; Φαίνεται ότι έχει καλό δίκτυο εκεί. Θυμάμαι τα 10άρια που χτύπησα με απλή smartphone επί της Αλεξάνδρας και τρελαίνομαι με 1.8Mbps ή 3.6Mbps που βλέπω στην επαρχία :mad::p Παράθεση Easy2Install:Easy2Integrate:Easy2Scale :: /// PD Baseband Developer [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 http://www.speedtest.net/result/2056846712.png Αμπελόκηπους Αθήνα!!! Σοβαρά μιλάς;;; Θεϊκό.... απλά...............................................................:D Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanos1999 Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 στο Άστρος Αρκαδιας με 4000 μονιμους κατοικους και 10000 το καλοκαιρι με τους τουριστες δεν υπαρχει 3G ουτε για δειγμα... η cosmote εχει umts απο το 2007 κ η vodafone απο το 2010... απο το 2009 με συνεχεις ερωτησεις στην wind ολο μπαινει σε λιγο καιρο μου λένε... ΑΙΣΧΟΣ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Παιδιά ξέρει κανείς για Λερο Δωδεκανησα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elias_ps Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Όπου αλλάζει το δίκτυο λέτε ότι αλλάζει και το 2G. Οι πληροφορίες κυψέλης που είχε το παλιό δίκτυο (π.χ. VOLOS 2421) θα υπάρχουν η δεν θα γράφει τίποτα όπως Cosmote και Vodafone. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. July 11, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2012 Απο Πάτρα κανείς εμπειρία ; Μέσα στη πόλη είναι μια χαρά αλλά στα περίχωρα ψάχνουμε να βρούμε 3g σήμα με το κινητό στον αέρα. Που την είδες τη χαρά; Σε αρχαίο εξοπλισμό χωρίς HSUPA είμαστε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. July 12, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2012 Αυτά είναι! Σε ποιο σημείο Αμπελόκηπους; Φαίνεται ότι έχει καλό δίκτυο εκεί. Θυμάμαι τα 10άρια που χτύπησα με απλή smartphone επί της Αλεξάνδρας και τρελαίνομαι με 1.8Mbps ή 3.6Mbps που βλέπω στην επαρχία :mad::p Στην Αμερικανικη Πρεσβεία απέναντι... Το θεμα φυσικα ειναι η Επαρχια και τα Νησια η Αθήνα πάντα ευνοημένη ειναι σε αναβαθμίσεις γενικα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asylyptos Δημ. July 30, 2012 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2012 Δεν ξέρω αν πρόκειται για αναβάθμιση, αλλά είδα κάποιες διαφορές στην περιοχή του Αλμυρού μέσα σε 3 μήνες και θέλω να το αναφέρω. 1. Σε κάποιο σούπερ μάρκετ του Αλμυρού, όσο προχωρούσα στα ψυγεία του (αρκετά μέσα) το σήμα χανόταν, ή μόλις και μετά βίας υπήρχε 1 γραμμή. Ε. λοιπόν εδώ και λίγο καιρό το σήμα στο ίδιο σημείο είναι σταθερά 4/4 3G και το download κάπου στα 3 Μbs. Δεν ξέρω, προφανώς βάλανε καμιά κεραία, αλλά περισσότερα για το ποιο ακριβώς ήταν το μάρκετ δεν μπορώ να πω για ευνόητους λόγους. (έχει και εκεί κάτι τσακάλια)… 2. Εδώ και λίγο καιρό παρατηρώ ότι σε κάποιο λοφίσκο στους πρόποδες της Όθρυς έχει στηθεί κεραία, με αποτέλεσμα ενώ μέσα στον κάμπο του Αλμυρού να έχω 2/4 3G σήμα, τώρα είναι 4/4. Δεν ξέρω ποια εταιρία την έστησε, μπορεί όχι η WIND, αλλά βλέπω ότι κάποια πράγματα, τουλάχιστον στην περιοχή αυτή που κινούμαι συχνά κάτι άλλαξε προς το καλύτερο. Παράθεση ΘΈΛΩ Η ΚΕΡΑΊΑ ΝΑ ΕΊΝΑΙ ΝΌΜΙΜΗ ΌΧΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΉΣΕΙΣ ΗΜΙΜΆΘΕΙΑΣ. Τάσος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cmvr Δημ. July 31, 2012 Author Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2012 Αθήνα στις περιοχές που πήρα μετρήσεις τα σπαει!!, Η cosmote μου ούτε για πλάκα δεν πιάνει τις ταχύτητες της wind. Με 12 mbps στο hilton, μπαίνονταςαπό εθνική, Φάληρο και άλλες πολλές . Άντε γιά Γερμαναραδες της cosmote. ΕΎΧΟΜΑΙ σύντομα και πανελλήνια.... Παράθεση Powered by : Cosmote Unlimited + Extrasim, Vodafone Red Unlimited + I4S + Vodafone Red 3 + VDSL 100. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 http://www.speedtest.net/result/2097159091.png Ορίστε και τα δικά μου τώρα γιατί το download ειναι τοσο χαμηλό δεν ξέρω. btw το ping πολύ καλό καλύτερο και απο το σταθερό μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panagioths Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 http://www.speedtest.net/result/2097159091.png Ορίστε και τα δικά μου τώρα γιατί το download ειναι τοσο χαμηλό δεν ξέρω. btw το ping πολύ καλό καλύτερο και απο το σταθερό μου. Περιοχή ;; Παράθεση Βλέπεις πράγματα και αναρωτιέσαι "Γιατί;" Αλλά εγώ ονειρεύομαι πράγματα που δεν υπήρξαν ποτέ και λέω "Γιατί όχι;" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panoc Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 σαβαλια και ρουπακι Ηλείας 3/4 γραμμές για hspa, κέντρο Αμαλιάδα έχει φουλ κάλυψη Παραλία κουρουτας μόνο gprs. Αρχαία Ολυμπία και γύρω περιοχές επίσης φουλ σήμα. Παράθεση Motorola Moto G Nexus S, SlimJB 2.0, Beladus 7.1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vamire666 Δημ. August 2, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2012 Περιοχή ;; Τέρμα Νέας Φιλαδέλφειας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
barca10 Δημ. August 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2012 Σε κάτι κατσάβραχα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts