panosvlass Δημ. August 31, 2013 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2013 Update No.3 για το ΜΚ808Β: Οτι ειδα το ιρονμαν3 σε 1080 αναλυση.web-dl εκδοση μεν 1080 αναλυση δε! Ολα κομπλε! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
volaras Δημ. September 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2013 με πιοα εκδοση σου ηρθε? εχεις τσεκαρει με καποιο rootchecker οτι οντως ειναι ροοτ γιατι λενε οτι δεν ειναι? Η έκδοση είναι η rk31sdk-sng 4.2.2. JDQ39 eng.root.20130607.194347 test-keys η οποία το γράφει οτι είναι root. Πάντως το τσέκαρα και με έναν rootchecker αλλά και με την λειτουργία εφαρμογών που θέλουν και root για να δουλέψουν (π.χ. titanium backup). Πιστεύω όμως οτι αν θέλει κάποιος να είναι σίγουρος μπορεί να ζητήσει root με μύνημα κατά την παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 παιδεια ξαχνω ενα στικακι με quad core και 2g ram και bluetooth για καθυμερηνη χρηση ιντερνετ στοιχημα online ταινιες και streaming ποδοσφαιρο. εχετε να προτεινετε τπτ καλο ποσο θα κανει και απο που θα το παραγγειλω. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδιά έχετε κάποια γνώμη για το ipazzport στα 32,6€ ; Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδεια ειμαι αναμεσα στα tronsmart t428, tronsmart mk908 και tronsmart cx-919 ποιο λετε ειναι το καλυτερο για καθημερινη χρηση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. September 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2013 Παιδεια ειμαι αναμεσα στα tronsmart t428, tronsmart mk908 και tronsmart cx-919 ποιο λετε ειναι το καλυτερο για καθημερινη χρηση? Κώστα, ο Justin από το Geekbuying.com (κινεζομάγαζο που θα βρεις και σχετικό νήμα στο myphone έχει προτείνει ένα εκ των cx919 ή mk908. Εγώ πάντως είχα μπει στο GB και είχα διαβάσει reviews των χρηστών που είχαν αγοράσει ένα εκ των δύο και είχαν γράψει πως γενικά ήταν ευχαριστημένοι. Μερικοί έγραψαν πως είχαν θεματάκι με 1080p ανάλυση... Του έστειλα λοιπόν pm και μου απάντησε πως έχουν όντως ένα θεματάκι και θα διορθωνόταν με το επερχόμενο firmware update. Πάντως και εγώ κλίνω σε ένα από τα δύο... Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Κώστα, ο Justin από το Geekbuying.com (κινεζομάγαζο που θα βρεις και σχετικό νήμα στο myphone έχει προτείνει ένα εκ των cx919 ή mk908. Εγώ πάντως είχα μπει στο GB και είχα διαβάσει reviews των χρηστών που είχαν αγοράσει ένα εκ των δύο και είχαν γράψει πως γενικά ήταν ευχαριστημένοι. Μερικοί έγραψαν πως είχαν θεματάκι με 1080p ανάλυση... Του έστειλα λοιπόν pm και μου απάντησε πως έχουν όντως ένα θεματάκι και θα διορθωνόταν με το επερχόμενο firmware update. Πάντως και εγώ κλίνω σε ένα από τα δύο... Καλημερα φιλε Χρηστοφορε και σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Απο οτι εψαξα βρηκα οτι το mk908 εχει οντως ενα θεματακι με 1080p ανάλυση και θεματα θερμοκρασιων ισως σε αυτη την αναλυση. Λογικα σε ποιο μικρη αναλυση 720p δεν θα ζοριζεται τοσο με μικροτερες θερμοκρασιες (λογικα). Παρολο που λενε οτι εχει διπλο heatsink και διπλη wifi κεραια στο εσωτερικο του. Παντως εγω λεω καλυτερα το cx-919 εσυ ποιο προτεινης καλυτερα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Καλημερα φιλε Χρηστοφορε και σε ευχαριστω για την απαντηση σου. Απο οτι εψαξα βρηκα οτι το mk908 εχει οντως ενα θεματακι με 1080p ανάλυση και θεματα θερμοκρασιων ισως σε αυτη την αναλυση. Λογικα σε ποιο μικρη αναλυση 720p δεν θα ζοριζεται τοσο με μικροτερες θερμοκρασιες (λογικα). Παρολο που λενε οτι εχει διπλο heatsink και διπλη wifi κεραια στο εσωτερικο του. Παντως εγω λεω καλυτερα το cx-919 εσυ ποιο προτεινης καλυτερα? Φίλε Κώστα, αυτή είναι η λογική των φόρουμ... Η αλληλοβοήθεια :p!! Πάντως η αλήθεια είναι επειδή έχω διαβάσει αρκετά, την εξωτερική κεραία wifi τη θέλει... Άλλα αντίστοιχα με εσωτερική κεραία έχουν θεματάκι με το ουί-φί τους ;) Δεν ξέρω:X Και εγώ είμαι ανάμεσα στα δύο, έχοντας όμως και στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ΜΚ808Β που έχει ο φίλος panosvlass[/member] και είναι δοκιμασμένο στα 1080p. Ξέχασα να σου αναφέρω πως πριν 2 εβδομάδες περίπου του έστειλα πάλι pm να προτείνει κάποιο ανάμεσα στα δύο και δεν απάντησε Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 Φίλε Κώστα, αυτή είναι η λογική των φόρουμ... Η αλληλοβοήθεια :p!! Πάντως η αλήθεια είναι επειδή έχω διαβάσει αρκετά, την εξωτερική κεραία wifi τη θέλει... Άλλα αντίστοιχα με εσωτερική κεραία έχουν θεματάκι με το ουί-φί τους ;) Δεν ξέρω:X Και εγώ είμαι ανάμεσα στα δύο, έχοντας όμως και στο πίσω μέρος του μυαλού μου το ΜΚ808Β που έχει ο φίλος panosvlass[/member] και είναι δοκιμασμένο στα 1080p. Ξέχασα να σου αναφέρω πως πριν 2 εβδομάδες περίπου του έστειλα πάλι pm να προτείνει κάποιο ανάμεσα στα δύο και δεν απάντησε Παντως γνωμη μου ειναι οτι αναμεσα στα δυο πρεπει να ειναι καλυτερο το cx-919 και λογω κεραιας και λογω του οτι ειναι καινουργιο. Απο βιντεακια που ειδα στο youtube επιασε καλυτερο σκορ στο antutu και ειχε αρκετα καλυτερο σημα απο οτι αλλα και πιστευω οτι ειναι η καλυτερη λυση αναμεσα στα δυο. Ετσι και αλλιως η διαφορα στο geekbuying ειναι περιπου 4ε. Μαλλον αυτο θα παραγγειλω αλλα ας μας πουνε και αλλα παιδεια την γνωμη τους.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikos21r Δημ. September 13, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 13, 2013 reviews για CX-919 http://www.amazon.com/CX-919-Android-Tronsmart-Ethernet-Adapter/product-reviews/B00D05XSMY/ref=cm_cr_dp_see_all_btm/182-6170594-2115068?ie=UTF8&showViewpoints=1&sortBy=bySubmissionDateDescending Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 (edited) Τελικα μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα στο tronsmart cx-919 στο καλυτερο για να αντικαταστιση το νετμπουκ μου για καθημερινη χρηση. Τωρα ψαχνωντας για mouse και πληκτρολογιο ελεγα στην αρχη να επερνα της logitech mk270 http://www.skroutz.gr/s/3211382/Logitech-MK270.html?keyphrase=logitech+mk270 αλλα μετα λεω να παρω κατι μικρο συμβατο με το στικακι και λεω να παρω το air mouse rc12 http://www.geekbuying.com/item/Brand-New-RC12-Wireless-2-4G-Fly-Mouse-Keyboard---Mouse-Remote-Control-for-Android-TV-Box-PC-Smart-TV-306674.html εσεις τι λετε για το mouse ποιο απο τα δυο θα ειναι καλυτερο και ποιο πρακτικο? επισης βρηκα και αυτο το πληκτρολογιο http://www.geekbuying.com/item/2-4G-Rii-Mini-i8-Wireless-Keyboard-with-Touchpad-for-PC-Pad-Google-Andriod-TV-Box-Xbox360-PS3-HTPC-IPTV-313519.html το οποιο για εμενα ειναι ποιο βολικο στο γραψιμο γιατι εχω και μικρα χερια και δαχτυλα. εσας ποια ειναι η γνωμη σας παιδεια? Edited September 14, 2013 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Τελικα μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα στο tronsmart cx-919 στο καλυτερο για να αντικαταστιση το νετμπουκ μου για καθημερινη χρηση. Τωρα ψαχνωντας για mouse και πληκτρολογιο ελεγα στην αρχη να επερνα της logitech mk270 http://www.skroutz.gr/s/3211382/Logitech-MK270.html?keyphrase=logitech+mk270 αλλα μετα λεω να παρω κατι μικρο συμβατο με το στικακι και λεω να παρω το air mouse rc12 http://www.geekbuying.com/item/Brand-New-RC12-Wireless-2-4G-Fly-Mouse-Keyboard---Mouse-Remote-Control-for-Android-TV-Box-PC-Smart-TV-306674.html εσεις τι λετε για το mouse ποιο απο τα δυο θα ειναι καλυτερο και ποιο πρακτικο? επισης βρηκα και αυτο το πληκτρολογιο http://www.geekbuying.com/item/2-4G-Rii-Mini-i8-Wireless-Keyboard-with-Touchpad-for-PC-Pad-Google-Andriod-TV-Box-Xbox360-PS3-HTPC-IPTV-313519.html το οποιο για εμενα ειναι ποιο βολικο στο γραψιμο γιατι εχω και μικρα χερια και δαχτυλα. εσας ποια ειναι η γνωμη σας παιδεια? Προσωπικά Κώστα δεν έχω ασχολήθεί με το ζήτημα γιατί έχω έτοιμο bluetooth πληκτρολόγιο Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Τελικα μετα απο πολυ σκεψη κατεληξα στο tronsmart cx-919 στο καλυτερο για να αντικαταστιση το νετμπουκ μου για καθημερινη χρηση. Τωρα ψαχνωντας για mouse και πληκτρολογιο ελεγα στην αρχη να επερνα της logitech mk270 http://www.skroutz.gr/s/3211382/Logitech-MK270.html?keyphrase=logitech+mk270 αλλα μετα λεω να παρω κατι μικρο συμβατο με το στικακι και λεω να παρω το air mouse rc12 http://www.geekbuying.com/item/Brand-New-RC12-Wireless-2-4G-Fly-Mouse-Keyboard---Mouse-Remote-Control-for-Android-TV-Box-PC-Smart-TV-306674.html εσεις τι λετε για το mouse ποιο απο τα δυο θα ειναι καλυτερο και ποιο πρακτικο? επισης βρηκα και αυτο το πληκτρολογιο http://www.geekbuying.com/item/2-4G-Rii-Mini-i8-Wireless-Keyboard-with-Touchpad-for-PC-Pad-Google-Andriod-TV-Box-Xbox360-PS3-HTPC-IPTV-313519.html το οποιο για εμενα ειναι ποιο βολικο στο γραψιμο γιατι εχω και μικρα χερια και δαχτυλα. εσας ποια ειναι η γνωμη σας παιδεια? Απο νευρα πως πας? Εχεις? Αν εχεις να το αποφυγεις. Αν δεν εχεις παλι να το αποφυγεις γιατι θα αποκτησεις. Ειναι χειροτερο απο κινητο τηλ.δεν εχει ελληνικα.και το mouse εινσι για κλωτσους. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Απο νευρα πως πας? Εχεις? Αν εχεις να το αποφυγεις. Αν δεν εχεις παλι να το αποφυγεις γιατι θα αποκτησεις. Ειναι χειροτερο απο κινητο τηλ.δεν εχει ελληνικα.και το mouse εινσι για κλωτσους. xaxaxaaxa Του γκρέμισες το "είναι" του τώρα ρε Βασίλη!!!! Πάνω που είχε κατασταλάξει το παληκάρι Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 14, 2013 Απο νευρα πως πας? Εχεις? Αν εχεις να το αποφυγεις. Αν δεν εχεις παλι να το αποφυγεις γιατι θα αποκτησεις. Ειναι χειροτερο απο κινητο τηλ.δεν εχει ελληνικα.και το mouse εινσι για κλωτσους. Βασιλη ποιο εχεις δοκιμαση και το λες αυτο αμα ειναι να το αποφυγω και να παρω της logitec mk270 αλλα ειναι ολοκληρο ταψι και ελεγα να παρω ενα απο τα ποιο πανω για ευκολια και χρηση αλλα και για λιγοτερο χωρο. προηγουμενως κοιταζα και το rc11 αλλα μου φενετε λιγο μπαταλο ετσι οπως χειριζετε το mouse. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Το rc12. Πληκτρολογιο που δεν εχει ελληνικα.επισης αν πληκτρολογεις γρηγορα χανονται γραμματα.τα πληκτρα ειναι σαν του τηλεκοντρολ ακαταλληλα δηλαδη για πληκτρολογιο.το mouse οταν το πιασει φροντισε να εχεις κλειστο παραθυρο μην παει απο κατω. Το μετανιωσα που το πηρα. Δοκιμασε αν θες καποιες εφαρμογες που κανουν το κινητο πληκτρολογιο .αλλιως παρε το μεγαλο με 1000. Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
christoforas Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Το rc12. Πληκτρολογιο που δεν εχει ελληνικα.επισης αν πληκτρολογεις γρηγορα χανονται γραμματα.τα πληκτρα ειναι σαν του τηλεκοντρολ ακαταλληλα δηλαδη για πληκτρολογιο.το mouse οταν το πιασει φροντισε να εχεις κλειστο παραθυρο μην παει απο κατω. Το μετανιωσα που το πηρα. Δοκιμασε αν θες καποιες εφαρμογες που κανουν το κινητο πληκτρολογιο .αλλιως παρε το μεγαλο με 1000. Ποιο stick έχεις ρε μαν? Παράθεση Nokia 5110 -> Nokia 3210 -> Nokia 3410 -> Nokia 7250 -> Nokia 6230 -> Nokia N70 -> Nokia N76 -> Nokia E66 -> Samsung Galaxy S1 -> LG Optimus 4x -> Lenovo S90 -> Xiaomi Redmi 4X -> Xiaomi Redmi 5 Plus -> Xiaomi Poco X3 NFC Cube U30GT2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2013 Απο αυτα που διαβασα κατεληξα στο εξης. Αγορα το tronsmart cx-919 απο geekbuying και αγορα απο εδω ασυρματο πληκτρολογιο-ποντικι το logitech mk270. Μου φενεται η καλυτερη λυση αυτα τα 2 μαζι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilimertzani Δημ. September 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2013 Ποιο stick έχεις ρε μαν? To rc 12. Ενταξει με τοσα λεφτα δεν περιμενω να ακουσω τον νταλαρα ετσι? Αλλα αν ειναι να δωσει αλλα 10-15 να κανει την δουλεια του ανετα ποιος ο λογος να παιδευεται? Κωστα,φανταζομαι οτι και αυτο τις ιδιας κατηγοριας ειναι.περιμενουμε εντυπωσεις . Παράθεση Δυο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αλλά για το σύμπαν δεν είμαι εντελώς σίγουρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) διαβασα ολο το thread. Έχω καταμπερδευτεί. Είδα οτι επικρατει το 908β κια το 809, αλλά από αλλου τα πληκτρολόγιο και το mouse και έχει και κάποια θεματάκια συνδεσιμότητας Ψάχνω για μια ολοκληρωμένη λύση, η χρηση του θα ειναι τα πάντα, από παιχνίδια και videakia μέχρι skype , εφαρμογές, ταινιες - να υποστηρίζει εξωτερικό σκληρό και bt, να παίρνει τα updates και qual-qore αν γινεται, hd κλπ-δηλαδη high end κατάσταση Υπάρχει καμια τέτοια πρόταση? Έχετε να προτείνετε κάτι? Χρήματα δεν εχω πρόβλημα δινω μέχρι και 120-130 ευρω αν υπάρχει και κάτι με DLNA δεν με χαλάει Edited September 19, 2013 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 διαβασα ολο το thread. Έχω καταμπερδευτεί. Είδα οτι επικρατει το 908β κια το 809, αλλά από αλλου τα πληκτρολόγιο και το mouse και έχει και κάποια θεματάκια συνδεσιμότητας Ψάχνω για μια ολοκληρωμένη λύση, η χρηση του θα ειναι τα πάντα, από παιχνίδια και videakia μέχρι skype , εφαρμογές, ταινιες - να υποστηρίζει εξωτερικό σκληρό και bt, να παίρνει τα updates και qual-qore αν γινεται, hd κλπ-δηλαδη high end κατάσταση Υπάρχει καμια τέτοια πρόταση? Έχετε να προτείνετε κάτι? Χρήματα δεν εχω πρόβλημα δινω μέχρι και 120-130 ευρω αν υπάρχει και κάτι με DLNA δεν με χαλάει Πάντως για σοβαρό mouse-keyboard ίσως δυσκολευτείς να βρεις για την δουλειά που το θες. Ίσως πας σε κάποιο συμβατικό keyboard/mouse. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 (edited) έχω δει αυτο http://www.geekbuying.com/item/Bundle-Minix-NEO-X7-MINI-Rockchip-RK3188-Quad-Core-Android-4-2-2-1-6GHz-Mini-TV-BOX---MINIX-NEO-A2-2-4G-Wireless-Air-Fly-Keyboard-Mouse-319515.html μου φαινεται η καλύτερη λυση και μετά βλέπω αυτό http://www.geekbuying.com/item/Bundle-MINIX-NEO-X7-Quad-Core-Mini-TV-BOX-Android-Jelly-Bean-4-2-2-OS-Rockchip-RK3188-Cortex-A9-1-6GHz---MINIX-NEO-A2-2-4G-Wireless-Air-Fly-Keyboard-Mouse-319513.html#start_online_chat και μετά δεν καταλαβαίνω γιατι αυτη η διαφορα στην τιμη, το ιδιο bargain ειναι - ιδια bundle συσκευασια edit το ενα εχει περισσοτερες θυρες απο το αλλο και προφανως μεγαλυτερη μνημη 16 gb αντι για 8 πως την βλέπεις σαν πρόταση? Edited September 19, 2013 by mylogic_x Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. September 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2013 Αμα ειχα λεφτα θα επερνα και εγω αυτο που λες. Ειναι μια τελεια λυση για το σπιτι με μια μεγαλη οθονη. Σαν επιλογη θα διαλεγα το πρωτο με την κεραια γιατι αυτα γενικα εχουνε θεμα με το wifi προσεξε το. Εγω παράγγειλα το tronsmart cx-919 και μολης ερθει θα παρω το logitech mk270 για να αντικαταστησω το νετμπουκ που εχω για προσωπικη χρηση. Το στικακι θα το συνδεσω στην 32αρα samsung που εχω στο δωματιο μου και του εχω κοτσαρη πανω και ενα ps3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylogic_x Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 αποφάσισα τελικά για το minix NEO X7- λόγω υποστήριξης και specs ψάχνω τώρα να δω απο που θα το παραγγείλω Παράθεση Vita Brevis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosvlass Δημ. September 24, 2013 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2013 Που το έχεις βρεί? Εγω απο geekbuying που ψώνισα το MK808B έμεινα ευχαριστημένος και το είχα πάρει και σε προσφορά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts