kostas_kanal0011 Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Ωραίος!Να σημειώσω και γω το εξής που πάθαινα "στο κινητό ομως" και μετά απο twrp restore δε μπουταρε το σύστημα.Μετα ένα παληκαρι ο θεός να τον έχει καλά..μου είπε ότι μετά το twrp restore θέλει dirty flash την rom & wipe caches.Αλλα τώρα στην περίπτωση των tv box αν bootloopαρει δηλαδή δεν ξέρω.. Ίσως το dirty flash μπορεί να γίνει με UBT με αποεπιλογη του reset.Που προσωπικά στην περίπτωση μου ποτέ δεν πιάνει και τα σβήνει όλα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skiouros20 Δημ. December 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2020 Καλησπέρα κ χρόνια πολλά. Θα ήθελα να ρωτήσω μια κ πουθενά δεν κατάφερα να βρω σαφή απάντηση αν κάποιος από εσας γνωρίσει αν μπορούν να συνδεθούν 2 χειριστήρια για games στο tv box. Ένα ασύρματο κ ένα ενσύρματο. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Τι κι αν πέρασα τη τελευταία ρομ στο H96 max x3 ( του ath156 ), φαίνεται ότι έχω προβληματική συσκευή καθώς ενώ τη πρώτη μέρα πήγαινε σφαίρα πλέον έχω τα ίδια προβλήματα όπως και στοκ. Βαράει φρίκη ενώ παίζει ταινία με το mxplayer σε random στιγμές. Δηλαδή παίζει μία ταινία και μπορεί στο 2λεπτο ή στο 20λεπτο ή 5 λεπτά από το τέλος να παγώσει, να ασπρίσει η οθόνη και απλά να με γυρίσει στο μενού του mxplayer ή να κλείσει τελείως η εφαρμογή χωρίς crash message. Ακόμη άρχισαν πάλι τα κολλήματα στο browsing (chrome) Ώρα να του ανοίξω τικετ στο banggood Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Από θερμοκρασίες τι λέει όταν αρχίζει τα κολλήματα και τα σπασίματα; Βάλε cpu float από play store και παρατήρησε θερμοκρασίες. Εάν πηγαίνει σε θερμοκρασίες πάνω από 75 ή και 80 θα χρειαστείς fan να ρίχνει τις θερμοκρασίες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
unwise Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 ..... 3. Στα settings πρέπει να έχει 2 ξεχωριστά εικονίδια settings, με μία ελαφριά διαφορά στο χρώμα τους (μάλιστα εάν θυμάμαι καλά το ένα το λέει droid settings). Εκεί πρέπει να έχει κάτι σαν Status Bars κλπ Το θεωρώ αδύνατο να μην το έχετε όσοι παραλαμβάνετε H96 max X3. Αυτό έχει μπει με έκδοση Αυγούστου :D .... Πριν κανά μήνα το πήρα; ενάμιση; αλλά δεν είδα να έχει status bar. Καλά είμαι οκ με αυτά πού έχω βάλει , απλά έτσι το γράφω ενημερωτικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 (edited) Τι κι αν πέρασα τη τελευταία ρομ στο H96 max x3 ( του ath156 ), φαίνεται ότι έχω προβληματική συσκευή καθώς ενώ τη πρώτη μέρα πήγαινε σφαίρα πλέον έχω τα ίδια προβλήματα όπως και στοκ. Βαράει φρίκη ενώ παίζει ταινία με το mxplayer σε random στιγμές. Δηλαδή παίζει μία ταινία και μπορεί στο 2λεπτο ή στο 20λεπτο ή 5 λεπτά από το τέλος να παγώσει, να ασπρίσει η οθόνη και απλά να με γυρίσει στο μενού του mxplayer ή να κλείσει τελείως η εφαρμογή χωρίς crash message. Ακόμη άρχισαν πάλι τα κολλήματα στο browsing (chrome) Ώρα να του ανοίξω τικετ στο banggood Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. 1. Ξεκινάς με τοποθέτηση του CPU Monitor από Play Store, το εγκαθιστάς, πας πάνω δεξιά στο γρανάζι και στο Μενού "Desktop floating window" αφήνεις το "Cpu Temperature" που πρέπει να είναι προεπιλεγμένο. Την ένδειξη της θερμοκρασίας την σέρνεις με ένα ποντίκι όπου θέλεις στην οθόνη σου οποιαδήποτε στιγμή. Πιστεύω ότι δεν ενοχλεί και καλό είναι, είτε έχει κάποιος πρόβλημα είτε όχι, να έχει την ένδειξη αυτή μόνιμα στην οθόνη του. Αυτή την εποχή δεν δικαιολογείται εύκολα παρενέργεια από θερμοκρασίες. Παρόλα αυτά δική μου προτροπή προς όλους (άσχετα ποιο TVBox έχουν) είναι να βάλουν βάση ανεμιστήρα από κάτω (είτε DIY είτε έτοιμη). Ακόμα και να σηκώσει ελάχιστα κάποιος το κουτί λίγο από την επιφάνεια μπορεί να του επιφέρει μία μείωση 2-3 βαθμών (που σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη). Τέλος πληροφοριακά μπορείς να πεις τι χρώμα board έχεις (ΜΠΛΕ ή ΠΡΑΣΙΝΟ - φαίνεται μέσα από τις γρίλιες. 2. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και έναν άλλο Player (π.χ. VLC) μήπως κάποια θέματα προκύπτουν από εκεί. 3. Browser δοκίμασε και κάποιον άλλο π.χ. OPERA ή firefox. 4. Και κάτι που ξέχασα. Εφόσον έχεις τη δική μου ρομ γιατί δεν ενεργοποιείς και το Hardware Monitor (από Settings-Status Bars) όπου μπορείς να έχεις στην μπάρα αυτή και όλες τις πληροφορίες? "Θερμοκρασία, Συχνότητα επεξεργαστή, Χρήση RAM κλπ". Επιλέγεις εσύ τι θέλεις να φαίνεται. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πριν κανά μήνα το πήρα; ενάμιση; αλλά δεν είδα να έχει status bar. Καλά είμαι οκ με αυτά πού έχω βάλει , απλά έτσι το γράφω ενημερωτικά Αυτές είναι οι βασικές ρυθμίσεις που υπάρχουν σε ΟΛΑ τα μποξάκια. Μπορείς να βάλεις (ή στείλε μου σε ΠΜ) screenshots από τις σχετικές οθόνες σου. Σίγουρα υπάρχει κάτι σαν "ΠΡΟΗΓΜΕΝΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ" ή "MORE SETTINGS" που σε οδηγούν στο ειδικό μενού με αυτές. Επίσης δεν είπες εάν έχεις 2 εικονίδια για ρυθμίσεις (π.χ. Settings/Ρυθμίσεις και Droid Settings). Μπορείς να βγάλεις και ένα screenshot αφού ανοίξεις το "All App"? Το κυριότερο από τις πληροφορίες τι έκδοση λογισμικού έχεις. Edited December 28, 2020 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thanman Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 @ath156 είμαι κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα του H 96 max x3. Το προηγούμενο box μου ήταν το vorke z6 plus. Είναι αρκετά πιο γρήγορο και σβέλτο. Υπάρχουν settings και droid settings, όμως δεν βρήκα πουθενά ρύθμιση για μπάρες. Το χρώμα πίσω από τις γρίλιες είναι πράσινο. Δεν έχω πειράξει τίποτα και όλα δουλεύουν ρολόι. Edit:Διέγραψα το kdmc και έβαλα kodi από playstore καιεγκατεστησα grecotm build,όλα καλά! Παράθεση Letv 1 pro x800 us Letv le max 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 @ath Μηπως να δημιουργηθει ενα νεο νημα για τα Η96 και τα ομοια τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 (edited) @ath156 είμαι κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα του H 96 max x3. Το προηγούμενο box μου ήταν το vorke z6 plus. Είναι αρκετά πιο γρήγορο και σβέλτο. Υπάρχουν settings και droid settings, όμως δεν βρήκα πουθενά ρύθμιση για μπάρες. Το χρώμα πίσω από τις γρίλιες είναι πράσινο. Δεν έχω πειράξει τίποτα και όλα δουλεύουν ρολόι. Edit:Διέγραψα το kdmc και έβαλα kodi από playstore καιεγκατεστησα grecotm build,όλα καλά! Καλημέρα. Αρχικά να πω ότι έχουμε ακριβώς το ίδιο H96 max X3 (green board).:) Για να μην απασχολούμε το νήμα, εάν μπορείς στείλε μου με PM screenshots από την ανάπτυξη των 2 αυτών εφαρμογών. Πιθανόν να είναι και έτσι όπως τα λέτε. Όμως το καλοκαίρι και μετά βγήκαν ένα σωρό firmwares (για όλη την "οικογένεια") που λίγο πολύ έμοιαζαν μεταξύ τους και σε όλα αυτά το σημαντικότερο ήταν η πρόσθεση πάνω+κάτω μπάρας και root switch. Τα δοκίμασα όλα αυτά. Τέλος πάντων αυτή τη στιγμή το τελευταίο στοκ για Η96 είναι με ημερομηνία 16/10/2020: https://drive.google.com/drive/folders/1Zi5JWelCaxeD8_Xa9E-TPyiK236-Hu1f Έτσι και αλλιώς μετά από κάποιο διάστημα καλό είναι να βάλεις και κάποια custom rom. Μπορείς να δοκιμάσεις και την δική μου και αυτές των Slimbox-XVortex. Εγώ πάντως στο δικό μου H96 max X3 θα αφήσω μόνιμα την δική μου που έχει τα πάντα εδώ και καιρό (θα το εξηγήσω πιθανόν σε κάποια άλλη ανάρτηση το πως και γιατί) και όλες τις δοκιμές σε άλλες νέες ρομς θα τις κάνω στο καινούργιο HK1 Box.;) ----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- @ath Μηπως να δημιουργηθει ενα νεο νημα για τα Η96 και τα ομοια τους? ¨Εχεις δίκιο ότι ίσως να παραφορτώνεται το νήμα ορισμένες φορές με αναρτήσεις που μπορεί να μην ενδιαφέρουν όλους, όμως από την άλλη πλευρά μπορεί κάποιος να σχηματίζει άποψη για συγκεκριμένα κουτιά όταν υπάρχουν αναρτήσεις πολλών (με τα υπέρ και τα κατά τους). Επίσης πολλές φορές αντιμετωπίζονται θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος π.χ.: - Μπάρες που βάζεις εσύ / ανεξάρτητα εάν τις έχει το λογισμικό;) - Εφαρμογές για παρακολούθηση θερμοκρασίας (όπως στο παραπάνω Ποστ) που είναι επίσης χρήσιμο για όλους - Βάσεις για ανεμιστήρες Και πολλά άλλα. edit: Και όπως είδες σε είχα προλάβει ήδη με την έκφραση "για να μην απασχολούμε το νήμα............" edit2: Επίσης όπως θα έχεις ήδη διαπιστώσει συνήθως αφαιρώ στις απαντήσεις μου φωτο/screenshots ακριβώς για να αποσυμφορηθεί το νήμα. Edited December 28, 2020 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 ¨Εχεις δίκιο ότι ίσως να παραφορτώνεται το νήμα ορισμένες φορές με αναρτήσεις που μπορεί να μην ενδιαφέρουν όλους, όμως από την άλλη πλευρά μπορεί κάποιος να σχηματίζει άποψη για συγκεκριμένα κουτιά όταν υπάρχουν αναρτήσεις πολλών (με τα υπέρ και τα κατά τους). Επίσης πολλές φορές αντιμετωπίζονται θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος π.χ.: - Μπάρες που βάζεις εσύ / ανεξάρτητα εάν τις έχει το λογισμικό;) - Εφαρμογές για παρακολούθηση θερμοκρασίας (όπως στο παραπάνω Ποστ) που είναι επίσης χρήσιμο για όλους - Βάσεις για ανεμιστήρες Και πολλά άλλα. edit: Και όπως είδες σε είχα προλάβει ήδη με την έκφραση "για να μην απασχολούμε το νήμα............" edit2: Επίσης όπως θα έχεις ήδη διαπιστώσει συνήθως αφαιρώ στις απαντήσεις μου φωτο/screenshots ακριβώς για να αποσυμφορηθεί το νήμα. Ακριβως αυτο ειπα οτι παραφορτωνεται το νημα εδω αποκλειστικα με ενα μποξακι και τους κλωνους του και αν γινεται να φτιαχτει ενα νεο νημα αποκλειστικα για αυτα τα μποξακια που οπως βλεπω τα προτιμουν πολλοι. Οσο για τα γενικου ενδιαφεροντος να παραμεινουν στο νημα αυτο. Δεν μπορω να γνωριζω κατα ποσο θα ειναι εφικτο αυτο. Μια αποψη μου εξεφρασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 (edited) Καλημέρα παιδιά. Μήπως ξέρετε η έχετε την μαμά ρομ για το Beelink GT1 Mini? Ευχαριστω Edited December 28, 2020 by miltos74 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Καλημέρα και Χρόνια Πολλά. 1. Ξεκινάς με τοποθέτηση του CPU Monitor από Play Store, το εγκαθιστάς, πας πάνω δεξιά στο γρανάζι και στο Μενού "Desktop floating window" αφήνεις το "Cpu Temperature" που πρέπει να είναι προεπιλεγμένο. Την ένδειξη της θερμοκρασίας την σέρνεις με ένα ποντίκι όπου θέλεις στην οθόνη σου οποιαδήποτε στιγμή. Πιστεύω ότι δεν ενοχλεί και καλό είναι, είτε έχει κάποιος πρόβλημα είτε όχι, να έχει την ένδειξη αυτή μόνιμα στην οθόνη του. Αυτή την εποχή δεν δικαιολογείται εύκολα παρενέργεια από θερμοκρασίες. Παρόλα αυτά δική μου προτροπή προς όλους (άσχετα ποιο TVBox έχουν) είναι να βάλουν βάση ανεμιστήρα από κάτω (είτε DIY είτε έτοιμη). Ακόμα και να σηκώσει ελάχιστα κάποιος το κουτί λίγο από την επιφάνεια μπορεί να του επιφέρει μία μείωση 2-3 βαθμών (που σε περίπτωση υψηλών θερμοκρασιών μπορεί να είναι ιδιαίτερα χρήσιμη). Τέλος πληροφοριακά μπορείς να πεις τι χρώμα board έχεις (ΜΠΛΕ ή ΠΡΑΣΙΝΟ - φαίνεται μέσα από τις γρίλιες. 2. Καλό θα ήταν να δοκιμάσεις και έναν άλλο Player (π.χ. VLC) μήπως κάποια θέματα προκύπτουν από εκεί. 3. Browser δοκίμασε και κάποιον άλλο π.χ. OPERA ή firefox. 4. Και κάτι που ξέχασα. Εφόσον έχεις τη δική μου ρομ γιατί δεν ενεργοποιείς και το Hardware Monitor (από Settings-Status Bars) όπου μπορείς να έχεις στην μπάρα αυτή και όλες τις πληροφορίες? "Θερμοκρασία, Συχνότητα επεξεργαστή, Χρήση RAM κλπ". Επιλέγεις εσύ τι θέλεις να φαίνεται. Καλησπέρα κ χρόνια πολλά παιδιά. - - Θερμοκρασία κάτω από 65 παίζει συνεχώς. - Του έχω κολλήσει ποδαράκια 1.5 εκ. - Χάρη στην status bar έχω δει τα εξής: CPU 1900MHz, Temp (max) 65, Ram 1.7/4 - Πράσινο board βλέπω ότι έχω ( έκδοση 4-64 ) Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Καλησπέρα κ χρόνια πολλά παιδιά. - - Θερμοκρασία κάτω από 65 παίζει συνεχώς. - Του έχω κολλήσει ποδαράκια 1.5 εκ. - Χάρη στην status bar έχω δει τα εξής: CPU 1900MHz, Temp (max) 65, Ram 1.7/4 - Πράσινο board βλέπω ότι έχω ( έκδοση 4-64 ) Άρα δεν έχεις θέμα από θερμοκρασία (για να είχες έπρεπε να βλεπεις 75++). Παρόλα αυτά με την ησυχία σου κοίταξε και για μία βάση ανεμιστήρα κυρίως για το καλοκαίρι (αλλά και τώρα θα είχες και κάτω από 55 ;)). Βάλε άλλο player όπως είπαμε. Να υποθέσω ότι παίζεις αρχεία κατεβασμένα ή online? Επίσης γιατί δεν αξιοποιείς και το KODI με ένα grecotm build? Το KODI από μόνο του είναι ένα καλός Player. Εάν έχεις ειδικότερα θέματα μπορείς να στείλεις και PM;) Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Καλημέρα παιδιά. Μήπως ξέρετε η έχετε την μαμά ρομ για το Beelink GT1 Mini? Ευχαριστω Κοιτα απο κατω απο το μποξακι σου και θα βρεις εναν σειριακο αριθμο... Βαση αυτου θα βρεις & θα βαλεις και το αντιστοιχο μαμα η custom λογισμικο! Αν χρειαστεις περαιτερω βοηθεια εδω ειμαστε...! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greg10 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Καλησπερα σε ολους! Περασα χθες τη νεα εκδοση της slimbox rom,παραλλαγη pie. Παρατηρησα οτι στο google play υπαρχει κανονικα η εφαρμογη της vodafone tv (εχει ολες τις σειρες hbo και δινει 1 μηνα δωρεαν). Την κατεβασα αλλα μου εβγαλε μηνυμα οτι δεν υποστηριζει rooted συσκευες. Υπαρχει περιπτωση να μπορω να την κανω unroot, το εχει δοκιμασει καποιος; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miltos74 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Κοιτα απο κατω απο το μποξακι σου και θα βρεις εναν σειριακο αριθμο... Βαση αυτου θα βρεις & θα βαλεις και το αντιστοιχο μαμα η custom λογισμικο! Αν χρειαστεις περαιτερω βοηθεια εδω ειμαστε...! Θα το κοιτάξω φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ και καλές γιορτές να εχεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kte Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, έχω ένα mecool km1 4/32 με αντρόιντ 10 με ATV os , προσπαθώ να δουλέψω το webex με κάμερα και δεν έχω βγάλει άκρη, στην αρχ'η ενώ έκανα την εγκατάσταση της εφαρμογής, πατούσα άνοιγμα και δεν άνοιγε, προχθές ξανά ασχολήθηκα. Έκανε εγκατάσταση την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, άνοιξε , βρήκε την κάμερα , είχα εικόνα στο σημείο που λέει join meeting και ενω΄ετοιμαζόμουν να κάνω δοκιμή το πώς δουλεύει (αγοράστηκε με σκοπό την χρήση σε τηλεκπαίδευση ) πάλι τα ίδια . Για καποιο λόγο δεν τρέχει η εφαρμογή, παίζει ρόλο που η έκδοση αντρόιντ είναι ATV os ; Κάποια ιδέα ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Καλησπέρα και χρόνια πολλά σε όλους, έχω ένα mecool km1 4/32 με αντρόιντ 10 με ATV os , προσπαθώ να δουλέψω το webex με κάμερα και δεν έχω βγάλει άκρη, στην αρχ'η ενώ έκανα την εγκατάσταση της εφαρμογής, πατούσα άνοιγμα και δεν άνοιγε, προχθές ξανά ασχολήθηκα. Έκανε εγκατάσταση την τελευταία έκδοση της εφαρμογής, άνοιξε , βρήκε την κάμερα , είχα εικόνα στο σημείο που λέει join meeting και ενω΄ετοιμαζόμουν να κάνω δοκιμή το πώς δουλεύει (αγοράστηκε με σκοπό την χρήση σε τηλεκπαίδευση ) πάλι τα ίδια . Για καποιο λόγο δεν τρέχει η εφαρμογή, παίζει ρόλο που η έκδοση αντρόιντ είναι ATV os ; Κάποια ιδέα ; Χωρις να ειμαι γνωστης γιατι δεν χρησιμοποιω ουτε την εφαρμογη ουτε καμερα στα μποξακια μου θα πω απλα τα εξης... Το Android 10 φανταζομαι επειδη δεν ειναι και πολυ δουλεμενο σε αυτους τους επεξεργαστες και απο την στιγμη που ειναι και Android TV το λογισμικο ισως οντως να δυσκολευει την κατασταση με τις πολλες απαγορευσεις τους πολλους περιορισμους και φυσικα τις διαφορες ασυμβατοτητες ... ! Για δοκιμασε παντως και παλαιοτερες βερσιον της εφαρμογης μηπως και εισαι πιο τυχερος! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eptanisioz Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Άρα δεν έχεις θέμα από θερμοκρασία (για να είχες έπρεπε να βλεπεις 75++). Παρόλα αυτά με την ησυχία σου κοίταξε και για μία βάση ανεμιστήρα κυρίως για το καλοκαίρι (αλλά και τώρα θα είχες και κάτω από 55 ;)). Βάλε άλλο player όπως είπαμε. Να υποθέσω ότι παίζεις αρχεία κατεβασμένα ή online? Επίσης γιατί δεν αξιοποιείς και το KODI με ένα grecotm build? Το KODI από μόνο του είναι ένα καλός Player. Εάν έχεις ειδικότερα θέματα μπορείς να στείλεις και PM;) Kodi είχα φάει μια μέρα πριν κανα χρόνο να το σεταρω αλλά κατάλαβα ότι για μένα δεν είναι. Είμαι του πιο παραδοσιακού, δηλαδή κατέβασμα του αρχείου, υπότιτλοι και φύγαμε :P Μου φαίνεται για πρόβλημα σε hardware καθώς προπερσι το A95X F2 που είχα πήγαινε σφαίρα ακριβώς με την ίδια χρήση. Εκείνο πέθανε μετά από 1 μήνα χρήσης από χαλασμένη έξοδο HDMI διαφορετικά θα το είχα ακόμη ή θα επέλεγα το F3 model το φετινό. Το H96Max X3 (4/64) το πήρα από banggood γύρω στα 35 ευρώ τελική το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ήταν χαμηλή τιμή για μισή βδομάδα, ίσως έπεσα σε προβληματική παρτίδα που έπρεπε να διώξουν. Παράθεση Xiaomi Mi 5 | White | Prime 3-64 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Kodi είχα φάει μια μέρα πριν κανα χρόνο να το σεταρω αλλά κατάλαβα ότι για μένα δεν είναι. Είμαι του πιο παραδοσιακού, δηλαδή κατέβασμα του αρχείου, υπότιτλοι και φύγαμε :P Μου φαίνεται για πρόβλημα σε hardware καθώς προπερσι το A95X F2 που είχα πήγαινε σφαίρα ακριβώς με την ίδια χρήση. Εκείνο πέθανε μετά από 1 μήνα χρήσης από χαλασμένη έξοδο HDMI διαφορετικά θα το είχα ακόμη ή θα επέλεγα το F3 model το φετινό. Το H96Max X3 (4/64) το πήρα από banggood γύρω στα 35 ευρώ τελική το καλοκαίρι που μας πέρασε. Ήταν χαμηλή τιμή για μισή βδομάδα, ίσως έπεσα σε προβληματική παρτίδα που έπρεπε να διώξουν. 1. 35 ευρώ (τελική τιμή μαζί με PDM)το είχα πάρει τον Φεβρουάριο. Είμαι σίγουρος ότι και άλλοι αρκετοί το έχουν πάρει έτσι. Απλώς όπως έχω ξαναγράψει εδώ το banggood κάνει εμπορικά κόλπα και για μία εβδομάδα το ανεβάζει 4-5 ευρώ και την επόμενη το κατεβάζει άλλο τόσο. Άρα δεν είναι θέμα προβληματικής παρτίδας. 2. Συνεχώς αναφέρεσαι στον mxplayer. Δοκίμασες και κάποιο άλλο Player που είπαμε? Το KODI δεν χρειάζεται να το σετάρεις αλλά΄υπάρχουν πλέον εξαιρετικά ελληνικά builds, όπως έχουν αναφέρει και πιο πάνω άλλοι. Όμως και όταν πας να παίξεις ένα αρχείο μπορείς να ζητήσεις να το παίξει το KODI (από την επιλογή Player). 3. Μήπως παίζεις τα αρχεία σου με εξωτερικό σκληρό δίσκο? Εάν ναι μήπως από εκεί έχεις τα προβλήματα (θέματα τροφοδοσίας, χαλασμένα sectors κλπ). Τελικά είναι δικό σου θέμα πως θα διερευνήσεις το οποιοδήποτε πρόβλημα, άλλωστε εσύ ακριβώς ξέρεις τι κάνεις και για πολλά εμείς πρέπει να εικάζουμε (σκληρός δίσκος ή στικάκι, με 1 player ή με πολλούς και ποιους κλπ).Γενικά όμως και παρόλο που φαίνεται να το έχουν πάρει πολλοί αυτό το κουτί δεν έχουν αναφερθεί τέτοια θέματα. Καλή επιτυχία σε ότι και να κάνεις. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kte Δημ. December 28, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 28, 2020 Χωρις να ειμαι γνωστης γιατι δεν χρησιμοποιω ουτε την εφαρμογη ουτε καμερα στα μποξακια μου θα πω απλα τα εξης... Το Android 10 φανταζομαι επειδη δεν ειναι και πολυ δουλεμενο σε αυτους τους επεξεργαστες και απο την στιγμη που ειναι και Android TV το λογισμικο ισως οντως να δυσκολευει την κατασταση με τις πολλες απαγορευσεις τους πολλους περιορισμους και φυσικα τις διαφορες ασυμβατοτητες ... ! Για δοκιμασε παντως και παλαιοτερες βερσιον της εφαρμογης μηπως και εισαι πιο τυχερος! gatos814 σε ευχαριστώ για την απάντηση, δοκίμασα παλιότερες εκδόσεις τυ webex αλλά δυστυχώς όταν ανοίγω την εφαρμογή μου ζητάει οπωσδήποτε αναβάθμιση. Τελικά με την νεότερη έκδοση έπαιξε η κάμερα, με βλέπουν αλλά δεν με ακούνε. Παρόμοιο θέμα μου παρουσιάζει και στο Ζοομ. Θα δοκιμάσω ξεχωριστώ usb μικρόφωνο. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία:lol: Όποιος θέλει android box για τηλεκπαίδευση να ΜΗΝ πάρει το mecool km1 αυτό το διάστημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saviano Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς την slimbox σε beelink gt 1 Ultimate (3gb ddr4);Αν ναι ας πεί εντυπώσεις και link.Το box το έχω με rom custom Alvatech, ικανοποιημένος γενικά, αλλά επειδή τώρα τελευταία πολύ ακούω για αυτήν τη slim....λέω να την δοκιμάσω... .Ευχαριστώ, καλές γιορτές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 (edited) Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς την slimbox σε beelink gt 1 Ultimate (3gb ddr4);Αν ναι ας πεί εντυπώσεις και link.Το box το έχω με rom custom Alvatech, ικανοποιημένος γενικά, αλλά επειδή τώρα τελευταία πολύ ακούω για αυτήν τη slim....λέω να την δοκιμάσω... .Ευχαριστώ, καλές γιορτές. Χωρίς να είμαι σίγουρος, δεν βγάζει για το gt1 slimbox. Edit.... Supported TV boxes Firmware for installing UBT • S905X3 N5MAX-X3 Beelink GT1 Mini2 v204P0 H96 Max X3, HK1 Box, Vontar X3, Transpeed X3 Air, Bqeel Y8 Max H9-X3, TranSpeed-X3-Pro, IE-X3-Air X96S tv Stick 4/32 A95X F3, A95X F3 AIR, A95X F3 SLIM X96Max-Plus-2G, X96Max-Plus-4G-32-64 X96Air P1, P2, P3, P4, V2 Tanix TX3 BZ, QZ T96Z Tanix TX5 PLUS Kingnovel X10 MAX TOX1 TV Box • S905X2 Beelink GT1 Mini 007P0 lp (first revision) Beelink GT1 Mini 007P0 nlp (second revision) X96MAX old revision • S912 TANIX TX9S • S922X X88 King Firmware for installation with batch file Okko Smart Box https://forum.xda-developers.com/t/project-slimbox.4152049/ Άρα απ'οτι βλέπω δεν υπάρχει στην λίστα. Μείνε όπως είσαι, και εγώ με το απλό gt1 2/16 του Alvatech έχω Edited December 29, 2020 by nik187 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis1024 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 (edited) Καλημέρα, έχει δοκιμάσει κανείς την slimbox σε beelink gt 1 Ultimate (3gb ddr4);Αν ναι ας πεί εντυπώσεις και link.Το box το έχω με rom custom Alvatech, ικανοποιημένος γενικά, αλλά επειδή τώρα τελευταία πολύ ακούω για αυτήν τη slim....λέω να την δοκιμάσω... .Ευχαριστώ, καλές γιορτές. Τι serial number έχει το gt1 ultimate; Βγάζουν κάποια παλικάρια Ρώσοι ένας Βούλγαρος και ένας Βιετναμέζος mod rom slimbox για s912 του Beelink gt1 ultimate , τώρα τελευταία 10.2 , 10.3 και 10.4. Edited December 30, 2020 by makis1024 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. December 29, 2020 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2020 Τι serial number έχει το gt1 ultimate; Βγάζουν κάποια παλικάρια Ρώσοι και ένας Βούλγαρος mod rom slimbox για s912 του Beelink gt1 ultimate , τώρα τελευταία 10.2 , 10.3 και 10.4. Βγάζουν και για το απλό beelink gt1 2/16 ; Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts