memostrikas Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 (edited) Αφου ειναι ετοιμο το καλωδιο με τον ανεμιστηρα τοτε η ερωτηση ειναι αν εισαι σιγουρος οτι δεν εχει ρευμα στα usb οταν το μποξακι σου ειναι κλειστο ... Εισαι λοιπον σιγουρος ; Το εχεις μετρησει; Για παραδειγμα να πω πως στο gt-king (s922x) δεν περναει ρευμα στα usb του κλειστο οπως και στο x96 air (s90x3) Απεναντιας στο magicsee n5 max (s90x3) υπαρχει ρευμα στα usb ... κανονικα! Σωστοτατος! Τώρα που δουλεύει συνέχεια το ανεμιστηρακι, υπάρχει περίπτωση να καεί; Ερώτηση ίσως και χαζή: υπάρχει εφαρμογή που να διαχειρίζεται τα usb? Edited July 2, 2020 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Σωστοτατος! Τώρα που δουλεύει συνέχεια το ανεμιστηρακι, υπάρχει περίπτωση να καεί; Ερώτηση ίσως και χαζή: υπάρχει εφαρμογή που να διαχειρίζεται τα usb? Καλά το θέμα μας είναι μα μετρήσουμε εάν περνάει ρεύμα στις USB θύρες μετά το κλείσιμο? Προφανώς και περνάει εφόσον συνεχίζει να δουλεύει ο ανεμιστήρας. Επίσης το θέμα είναι μήπως καεί ο ανεμιστήρας ? Ή εάν είναι ορθό από κάθε άποψη (ακόμα και οικολογικά εάν το δεις) να μην δουλεύει ένας ανεμιστήρας 24/24 & 7/7? Προφανώς το 2ο όσο μικρή κατανάλωση και να έχει αυτός. Τώρα όσον αφορά την διαχείριση των USB. Πράγματι στο coreelec υπάρχει εντολή που ενεργοποιώντας τη μπορείς να ρυθμίσεις τι συμβαίνει στις USB μετά το κλείσιμο (ενεργές ή όχι). Όταν όμως το δοκίμασα δεν είχε κανένα αποτέλεσμα στο Η96maxX3. Έχω μάλιστα δημιουργήσει ειδικό θέμα στο Freaktab πριν καιρό "Do USB ports still have power when you turn OFF the box?" δυστυχώς όμως το συγκεκριμένο site έχει προβλήματα τις τελευταίες ημέρες για να βάλω σύνδεσμο. Εκεί θα δεις ότι σε πολλά κουτιά υπάρχει η ίδια απόκριση. Μάλιστα κάπου διάβασα ότι αυτό το έχουν κάνει επίτηδες μετά από απαιτήσεις χρηστών για να είναι όπως στους πύργους ΗΥ που συνήθως πράγματι οι USB θύρες έχουν ρεύμα μετά το κλείσιμο. Τελειώνοντας επαναλαμβάνω τι μπορείς να κάνεις. Εάν είναι κοντά σου ή εύκολα προσβάσιμο το κουτί βάζεις ένα απλό διακόπτη πριν το τροφοδοτικό. Εάν μιλάμε δε για έτοιμες λύσεις υπάρχουν οικονομικές βάσεις ανεμιστήρων με χειριστήριο 4 θέσεων (ON/OFF & 3 ταχύτητες). Εάν είναι μακριά σου αγοράζεις με 8-10 ευρώ 1 wifi πρίζα και την χειρίζεσαι με το κινητό. Αργότερα την ίδια πρίζα μπορείς να την χρησιμοποιήσεις για να σου έχει έτοιμο τον καφέ το πρωί την ώρα που θέλεις.:lol: Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Εγω παλι εχω βαλει στον ανεμιστηρα ενα παλιο τροφοδοτικο και για να το κλεινω το βραδυ εχω παρεμβαλει μια πριζα με διακοπτη on/off https://ibb.co/fF2WkGQ Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Εγω παλι εχω βαλει στον ανεμιστηρα ενα παλιο τροφοδοτικο και για να το κλεινω το βραδυ εχω παρεμβαλει μια πριζα με διακοπτη on/off https://ibb.co/fF2WkGQ Και εδώ δίπλα-δίπλα η απλή λύση τύπου "διακόπτης πορτατίφ" και η πιο hitec :) με πρίζα wifi.https://ibb.co/ChY571D Για το H96maxX3 που είναι δίπλα μου χρησιμοποιείται ο απλός διακόπτης που κόβει ταυτόχρονα το ρεύμα και στο μποξάκι και στο τροφοδοτικό του ανεμιστήρα (όπου τροφοδοτικό ανεμιστήρα έχω φορτιστή ηλεκτρονικού τσιγάρου:lol:). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Σωστοτατος! Τώρα που δουλεύει συνέχεια το ανεμιστηρακι, υπάρχει περίπτωση να καεί; Ερώτηση ίσως και χαζή: υπάρχει εφαρμογή που να διαχειρίζεται τα usb? Ναι ... Ολα αυτα εχουν καποιες ωρες ζωης ... ! Αλλα απο την στιγμη που μπορεις να φτιαξεις ενα τετοιο φυρφυρι πολυ οικονομικα μην προβληματιζεσαι! Ιδιως τα 12 βολτα φυρφυρια που με τα 5v που τους δινουμε ... τα χαιδευουμε! :) Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Καλησπέρα! Το 4d build δεν είναι διαθέσιμο πια; ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ναι ... Ολα αυτα εχουν καποιες ωρες ζωης ... ! Αλλα απο την στιγμη που μπορεις να φτιαξεις ενα τετοιο φυρφυρι πολυ οικονομικα μην προβληματιζεσαι! Ιδιως τα 12 βολτα φυρφυρια που με τα 5v που τους δινουμε ... τα χαιδευουμε! :) Ευχαριστώ πολυ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Καλησπέρα! Το 4d build δεν είναι διαθέσιμο πια; ----- προσθήκη μηνύματος 70 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ πολυ όχι, το έχει σταματήσει εδώ και καιρό , βέβαια τα πρόσθετα λειτουργούν και αναβαθμιζονται κανονικά. Στην θέση του έχει βγάλει το Diamond Build. Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 (edited) όχι, το έχει σταματήσει εδώ και καιρό , βέβαια τα πρόσθετα λειτουργούν και αναβαθμιζονται κανονικά. Στην θέση του έχει βγάλει το Diamond Build. Εννοείς το diamond light; Στην λίστα με τα build αναφέρει εκτός των άλλων το diamond light. Αυτό είναι ο αντικαταστάτης του 4D; Edited July 2, 2020 by memostrikas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsiftsism Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Έχει τύχει σε κανέναν να σταματήσει το boxάκι του να βλέπει τα διαθέσιμα WiFi routers. Ξαφνικά του φίλου μου το x96 Air δεν βλέπει το WiFi του σπιτιού του, και δεν έχει πρόσβαση στο internet. Μου είπε πως υπάρχει καινούριο firmware update που δεν είναι περασμένο στο box του, αλλά δε νομίζω να φταίει αυτό φυσικά. Sent from my Huawei Mate 20 Pro by using Tapatalk Παράθεση Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G Tablet: Samsung Galaxy Tab S7 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Εννοείς το diamond light; Στην λίστα με τα build αναφέρει εκτός των άλλων το diamond light. Αυτό είναι ο αντικαταστάτης του 4D; ναι σωστά !! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
memostrikas Δημ. July 2, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2020 Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Και εδώ δίπλα-δίπλα η απλή λύση τύπου "διακόπτης πορτατίφ" και η πιο hitec :) με πρίζα wifi.https://ibb.co/ChY571D Για το H96maxX3 που είναι δίπλα μου χρησιμοποιείται ο απλός διακόπτης που κόβει ταυτόχρονα το ρεύμα και στο μποξάκι και στο τροφοδοτικό του ανεμιστήρα (όπου τροφοδοτικό ανεμιστήρα έχω φορτιστή ηλεκτρονικού τσιγάρου:lol:). Φίλε μού κάτι άσχετο, ή πρίζα sonoff σου λειτουργεί απροβλημάτιστα; Έχεις μήπως και το sonoff rf bridge να μου πεις ; Θέλω να βάλω κάποιους αισθητήρες. Ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Φίλε μού κάτι άσχετο, ή πρίζα sonoff σου λειτουργεί απροβλημάτιστα; Έχεις μήπως και το sonoff rf bridge να μου πεις ; Θέλω να βάλω κάποιους αισθητήρες. Ευχαριστώ και συγνώμη για το off topic Κοίταξε την συγκεκριμένη την πήρα για να διευκολύνω την γυναίκα μου που της έχω στο σαλόνι το H96maxX2. Αφού την χρησιμοποίησε 3-4 μέρες μου είπε ότι προτιμά να βάλω έναν απλό διακόπτη :rolleyes:. Όσο χρησιμοποιήθηκε ήταν μία χαρά, τώρα έχει μείνει στην άκρη για καμιά άλλη χρήση (ο καφές που έγραφα .....:happy:). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Καλησπερα εχει μηπως καποιος το Tanix TX9S θελω να μαθω αν εχει 64μπιτο λειτουργικο ή οχι ή ακομα και αν γενικα τα s912 φορανε 64μπιτο λειτουργικο. Θελω να τρεξη dolpin emulator Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Καλησπερα εχει μηπως καποιος το Tanix TX9S θελω να μαθω αν εχει 64μπιτο λειτουργικο ή οχι ή ακομα και αν γενικα τα s912 φορανε 64μπιτο λειτουργικο. Θελω να τρεξη dolpin emulator Κανενα Amlogic με Android 8/9 δεν εχει 64bit λογισμικο... Και ναι πολλα S912 εχουν 64bit λογισμικο με Android 7 οπως για παραδειγμα το H96 Pro Plus .... Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. July 3, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2020 Κανενα Amlogic με Android 8/9 δεν εχει 64bit λογισμικο... Και ναι πολλα S912 εχουν 64bit λογισμικο με Android 7 οπως για παραδειγμα το H96 Pro Plus .... Αρα θελει πολυ ψαξιμο να πετυχω αυο που θελω ε4υχαριστω για τις πληροφοριες Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Καποια οικονομικη προταση για μποξακι με amlogic 4/32 ή 4/64 αποκλειστικα για δευτερο (εφεδρικο). Δεν με ενδιαφερει netflix αφου θα βαλω και coreelec. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. July 4, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2020 Καποια οικονομικη προταση για μποξακι με amlogic 4/32 ή 4/64 αποκλειστικα για δευτερο (εφεδρικο). Δεν με ενδιαφερει netflix αφου θα βαλω και coreelec. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=8032427#post8032427 Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Καποια οικονομικη προταση για μποξακι με amlogic 4/32 ή 4/64 αποκλειστικα για δευτερο (εφεδρικο). Δεν με ενδιαφερει netflix αφου θα βαλω και coreelec. Βάζοντας στο Banggood ως προυποθέσεις amlogic 905Χ3, 4GB μνήμη και τιμή (οικονομικό) βγάζει με τη σειρά: Η9 Χ3 4/64 35,46ευρώ Eachlink X3mini 4/32 37,98ευρώ H96maxX3 4/32 38,30 ευρώ HK1 X3 4/32 39,13 ευρώ ............................................. Προφανώς πρέπει να προσθέσεις και ένα πολύ μικρό ποσό για PDM. Επίσης δεν γνωρίζω εάν σε κάποιο άλλο μαγαζί έχουν αυτά ή κάποιο άλλο με καλύτερες τιμές ή προσφορά. Εγώ το μόνο που έχω από αυτά είναι το H96maxX3 4/32 και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες, εάν μάλιστα λάβεις υπόψιν και το κόστος. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο το 4/64 (εκτός βέβαια εάν το χρειάζεσαι απόλυτα ή κρίνεις ότι η διαφορά τιμής με 4/32 είναι πολύ μικρή). Καλές αγορές σε κάθε περίπτωση. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jogatore Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Βάζοντας στο Banggood ως προυποθέσεις amlogic 905Χ3, 4GB μνήμη και τιμή (οικονομικό) βγάζει με τη σειρά: Η9 Χ3 4/64 35,46ευρώ Eachlink X3mini 4/32 37,98ευρώ H96maxX3 4/32 38,30 ευρώ HK1 X3 4/32 39,13 ευρώ ............................................. Προφανώς πρέπει να προσθέσεις και ένα πολύ μικρό ποσό για PDM. Επίσης δεν γνωρίζω εάν σε κάποιο άλλο μαγαζί έχουν αυτά ή κάποιο άλλο με καλύτερες τιμές ή προσφορά. Εγώ το μόνο που έχω από αυτά είναι το H96maxX3 4/32 και οι εντυπώσεις μου είναι άριστες, εάν μάλιστα λάβεις υπόψιν και το κόστος. Επίσης δεν νομίζω ότι είναι απαραίτητο το 4/64 (εκτός βέβαια εάν το χρειάζεσαι απόλυτα ή κρίνεις ότι η διαφορά τιμής με 4/32 είναι πολύ μικρή). Καλές αγορές σε κάθε περίπτωση. Γνωμη για Χ96max και Χ96air? Απο ευρωπαικη αποθηκη κοιταξα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Γνωμη για Χ96max και Χ96air? Απο ευρωπαικη αποθηκη κοιταξα. Εγώ δεν μπορώ να σου πω γνώμη για κάποιο κουτί που δεν έχω. Όμως το X96 Air είναι νομίζω χαρακτηριστική περίπτωση κουτιού με πολλές versions. Νομίζω ότι αυτό είναι αυταπόδεικτο εάν πας να δεις στα vendors του slimbox που υπάρχουν για versions P1&P2 και για version P3. Αντίθετα για το Η96maxΧ3 και όλους του κλώνους του (HK1 X3, Transpeed X3, Bqeel Y8 max, Vontar X3) μέχρι στιγμής και από όσα γνωρίζω είναι απόλυτα όμοια μεταξύ τους (τσιπάκια, lan, wifi κλπ). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Γνωμη για Χ96max και Χ96air? Απο ευρωπαικη αποθηκη κοιταξα. Εχω το Χ96air P2 με Slimbox v3.0 και με τις τρυπες που ανοιξα απο κατω μαζι με ενα φυρφυρι παει πολυ καλα ! Μεγαλο του προσον η + 1 επιπλεον usb θυρα ! Ισως μαλιστα παει και λιγο καλυτερα (στην γενικη αισθηση) απο το Magicsee n5 max με το ιδιο λογισμικο που εχω...! Όμως το X96 Air είναι νομίζω χαρακτηριστική περίπτωση κουτιού με πολλές versions. Νομίζω ότι αυτό είναι αυταπόδεικτο εάν πας να δεις στα vendors του slimbox που υπάρχουν για versions P1&P2 και για version P3. Ε... και ; Δεν υπαρχουν λογισμικα να τις υποστηρίζουν ; Εκτος αν εννοεις κατι ...αλλο ! Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Εχω το Χ96air P2 με Slimbox v3.0 και με τις τρυπες που ανοιξα απο κατω μαζι με ενα φυρφυρι παει πολυ καλα ! Μεγαλο του προσον η + 1 επιπλεον usb θυρα ! Ισως μαλιστα παει και λιγο καλυτερα (στην γενικη αισθηση) απο το Magicsee n5 max με το ιδιο λογισμικο που εχω...! Ε... και ; Δεν υπαρχουν λογισμικα να τις υποστηρίζουν ; Εκτος αν εννοεις κατι ...αλλο ! Αυτό που λέω αυτό εννοώ.Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Ούτε έχω καμία διάθεση για άγονες αντιπαραθέσεις. Εκτός βέβαια εάν διαφωνείς με τον εαυτό σου και αυτά που έγραφες στο Ποστ #15659 (περί διαφορετικών versions). Άρα πολύ απλά θεωρώ πλεονέκτημα όταν προτείνεις ακριβώς αυτό που έχεις και όχι κάποια άλλη Version (που πιθανόν χρειάζεται διαφορετικό firmware/vendor κλπ, έχει κάτι καλύτερο ή χειρότερο/διαφορετικό από το δικό σου κοκ). Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gatos814 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 Αυτό που λέω αυτό εννοώ.Τίποτα παραπάνω και τίποτα λιγότερο. Ούτε έχω καμία διάθεση για άγονες αντιπαραθέσεις. Εκτός βέβαια εάν διαφωνείς με τον εαυτό σου και αυτά που έγραφες στο Ποστ #15659 (περί διαφορετικών versions). Άρα πολύ απλά θεωρώ πλεονέκτημα όταν προτείνεις ακριβώς αυτό που έχεις και όχι κάποια άλλη Version (που πιθανόν χρειάζεται διαφορετικό firmware/vendor κλπ, έχει κάτι καλύτερο ή χειρότερο/διαφορετικό από το δικό σου κοκ). Το Χ96air εχει πολλες βερσιον αλλα γνωστες και καταχωρημενες ... Οπως πχ τα διαφορα μποξακια της Beelink...! Tι σχεση εχει αυτο που λες λοιπον με αυτο που ειπα εγω... ; ! Εγω ξεκαθαρα μιλαω στο ποστ #15659 για τις ''μπερδεμενες'' καταστασεις...! Mποξακια ιδια μεταξυ τους αλλα με μη ''καταχωρημενες'' αλλαγες στο hardware .... Πολυ αστοχο παραδειγμα...! Τεσπα... Εσυ δηλαδη εισαι σιγουρος για το Η96maxΧ3 οτι εχει ''βγει'' μονο μια παρτιδα ; Οταν για παραδειγμα στην ubt version του Slimbox καποιοι ειχαν προβλημα στο φορτωμα του λογισμικου σημαινει οτι κατι δεν ταιριαζε ...! Οταν το ubt βγαζει προβλημα τις περισσοτερες φορες σημαινει ... ασυμβατοτητα...! Το τελευταιο πραγμα που φορτωνετε απο το λογισμικο σε μια Amlogic συσκευη ειναι ο bootloader... Στα παλιοτερα λογισμικα προτελευταιο ηταν παντα το ''system'' ενω τωρα στα 8αρια και 9αρια ειναι το ''vendor'' .... Παντα ομως μα παντα τελευταιο ειναι το ''bootloader'' ! Και δεν ειναι δυνατον να εβγαζε καποιος προγραμματιστης ενα λογισμικο αν δεν δουλευε σωστα πρωτα στην συσκευη του! Αρα ....; ! :rolleyes: Παράθεση Android TV Boxes & XIAOMI Smartphones Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. July 5, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2020 (edited) καλά gatos δεν παίζεσαι. Την "τρίχα την κάνεις τριχιά".Άσε που πετάγεσαι από το ένα θέμα στο άλλο (πολλές φορές άσχετα μεταξύ τους). Μάλιστα "γνωμοδοτείς" και για θέματα που δεν ξέρεις. Όπως ότι η έκδοση UBT του slimbox για το H96maxX3/Vontar/κλπ δεν δούλεψε γιατί υπήρχαν διαφορετικές εκδόσεις? Σοβαρά τώρα? Δεν δούλεψε ποτέ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ γιατί ήταν απλώς λάθος!!!!.Για αυτό και αποσύρθηκε τελείως (έμεινε μόνο η έκδοση για TWRP). Αντίθετα η έκδοση UBT του Vortex v1.1 δουλεύει άψογα σε ΟΛΑ τα κουτιά Η96maxX3. Το έχω αναφέρει σε προηγούμενα Ποστ μου. Άρα ποιος γράφει ανακρίβειες? (ξανά παραπομπή στο δικό σου Ποστ #15659). Μάλλον είναι καλύτερα να σε αφήσω να διαφωνείς ακόμα και με τον εαυτό σου. Edited July 5, 2020 by ath156 Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts