Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Για αυτο μιλαω κι εγω φιλε μου, την εβαλα και την 707 αλλα παλι τα ιδια. Απο 0,5 mbps μεχρι 1. Δεν παει παραπανω. Αποτι διαβαζω και σε αλλο φορουμ εχουν κιαλλοι το ιδιο προβλημα με αυτο το serial number. Εσυ ποιο firmware εχεις ακριβως?

Με ποιο τρόπο μετρά την ταχύτητά σου? Ποιον ISP έχεις? Δοκίμασες να βάλεις στατική ip στην σύνδεσή σου με το router ?

Με ποιο τρόπο μετρά την ταχύτητά σου? Ποιον ISP έχεις? Δοκίμασες να βάλεις στατική ip στην σύνδεσή σου με το router ?

Έχω Cyta και μετράω με speedtest και fast.com

. Την στατική ip όχι δεν την δοκίμασα. Πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει για κάποιο λόγο;

Ευχαριστώ

----- προσθήκη μηνύματος 79 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

http://www.bee-link.com/forum.php?mod=viewthread&tid=28438&extra=page%3D1%26filter%3Ddateline%26orderby%3Dlastpost&mobile=2

Αυτό έχεις περάσει;

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτη έχω περάσει ναι.

Παρεμπιπτόντως είναι ιδεα μου ότι στο Banggood τα box είναι φαρμακείο; ίσως λόγω priority; άλλες επιλογές έχουμε; επειδή θέλω για φίλο

Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Έχω Cyta και μετράω με speedtest και fast.com

. Την στατική ip όχι δεν την δοκίμασα. Πιστεύεις ότι μπορεί να βοηθήσει για κάποιο λόγο;.

Με Cyta επιβάλετε η αλλαγή σε στατική IP με google dns.

Καλησπέρα στην παρέα.

Έχει βάλει κανένας cosmote tv go σε tv box h96 pro?

Η γενικά σε κάποιο άλλο tv box?

Την βοήθεια σας παρακαλω.

Ευχαριστώ

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω για μια φίλη tvbox το οποίο να δουλεύει όσο πιο απροβλημάτιστα γίνεται για να μη τρέχω συνέχεια.

Έχω καταλήξει στο Mecool m8s pro η στο tanix tx92.

Το θέμα είναι ότι το ρούτερ βρίσκεται στον κάτω όροφο από εκεί που θα εγκατασταθεί. Οπότε χρειάζομαι κάποιο που να έχει καλό wifi. Στον ίδιο χώρο ένα galaxy s6 παίζει μια χαρά κανάλια τηλεόρασης , άρα υπάρχει καλό σήμα.

Έχει κάποιος από το team εδώ μέσα κάποιο από τα δύο για να μου πει τη γνώμη του.

Ο φίλος junglist νομιζω έχει το tanix.

Ευχαριστώ

Νικήτας

Καλησπέρα.

Θέλω να αγοράσω για μια φίλη tvbox το οποίο να δουλεύει όσο πιο απροβλημάτιστα γίνεται για να μη τρέχω συνέχεια.

Έχω καταλήξει στο Mecool m8s pro η στο tanix tx92.

Το θέμα είναι ότι το ρούτερ βρίσκεται στον κάτω όροφο από εκεί που θα εγκατασταθεί. Οπότε χρειάζομαι κάποιο που να έχει καλό wifi. Στον ίδιο χώρο ένα galaxy s6 παίζει μια χαρά κανάλια τηλεόρασης , άρα υπάρχει καλό σήμα.

Έχει κάποιος από το team εδώ μέσα κάποιο από τα δύο για να μου πει τη γνώμη του.

Ο φίλος junglist νομιζω έχει το tanix.

Ευχαριστώ

Φίλε μου, όποιο και να πάρεις, αν είναι μακριά από το ρούτερ θα έχεις προβλήματα.

Εγώ όλα μου τα κουτιά τα έχω πάντα με καλώδιο και πάντα έτρεχαν τέλεια.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Χμμμ περίεργο μου ακούγεται καθώς κινητά και ταμπλετ δουλεύουν κανονικά σε οποιοδήποτε σημείο μέσα στο σπίτι. Ευχαριστώ πάντως θα το δοκιμάσω.

Διάβασα πολύ καλά σχόλια για αυτό https://www.banggood.com/VIBOTON-i8-Plus-2-4GHz-Wireless-Backlight-Keyboard-With-Mouse-Touchpad-For-Android-TV-Box-Xbox-Laptop-PC-p-1190536.html?utm_campaign=android-share-newsletter_push&utm_source=emarsys&utm_content=luyao&utm_medium=mail_app135_page&utm_medium=18&android_share=1&_branch_match_id=490978065579902099&cur_warehouse=CN και το πήρα πριν από λίγο . Οχι ότι το χρειάζομαι μιας και έχω βολευτεί με ποντίκι αλλά έτσι για να υπάρχει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

To πιο βασικό δεν δοκίμασες: να του βάλεις άλλο τροφοδοτικό. Κατά πάσα πιθανότητα αυτό φταίει, είναι γνωστό το πρόβλημα με το συγκεκριμένο μοντέλο.

Έχω αλλάξει τροφοδοτικό με νέο akyga 5v 3a και από θερμοκρασία έβαλα στο H96 Pro plus ανεμιστήρακι και παίζει στους 50 βαθμούς μαξ.. Το πρόβλημα είναι ότι που και που μετά από 10 η 20 λεπτά ταινίας Kodi η μετά από reboot κολλάει freezari.. Δεν ξέρω τι να φταίει.. :wacko:

Από τα ακόλουθα 4 ποιο προτύνεται σαν καλό και αξιόπιστο? Το bellink GT1 ultimate, το mecool m8s pro? Η το mecool bb2 Pro η yoka tv που έχουν εξωτερικές κεραίες?? Κυρίως για χρήση Kodi το θέλω. Σκέφτομαι να αγοράσω κι άλλο γιαυτό ρωτάω. Οποία βοήθεια για επιλογή ευπρόσδεκτη. ;)

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Samsung Galaxy S21 Ultra / Galaxy Watch Ultra ;)

Διάβασε problem 1 και 2

Χωρίς την σωστή πιστοποίηση DRM (έρχεται από Google ,αυτή παρέχει το λογισμικό ) Δεν θα έχεις 4κ σε Android .

Έχω αλλάξει τροφοδοτικό με νέο akyga 5v 3a και από θερμοκρασία έβαλα στο H96 Pro plus ανεμιστήρακι και παίζει στους 50 βαθμούς μαξ.. Το πρόβλημα είναι ότι που και που μετά από 10 η 20 λεπτά ταινίας Kodi η μετά από reboot κολλάει freezari.. Δεν ξέρω τι να φταίει.. :wacko:

Από τα ακόλουθα 4 ποιο προτύνεται σαν καλό και αξιόπιστο? Το bellink GT1 ultimate, το mecool m8s pro? Η το mecool bb2 Pro η yoka tv που έχουν εξωτερικές κεραίες?? Κυρίως για χρήση Kodi το θέλω. Σκέφτομαι να αγοράσω κι άλλο γιαυτό ρωτάω. Οποία βοήθεια για επιλογή ευπρόσδεκτη. ;)

Εγω εχω και το mecool και το yoka και ειναι εξαιρετικα και τα δυο.

Για το προβλημα που εχεις , δοκιμασε να αλλαξεις ρομ και αν στο ξανακανει τοτε ειναι θεμα hardware

----- προσθήκη μηνύματος 96 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και εγω cyta εχω, αλλαξα αρκετους dns, αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα ταχυτητας, συμφωνα με το speedtest

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Για το προβλημα που εχεις , δοκιμασε να αλλαξεις ρομ και αν στο ξανακανει τοτε ειναι θεμα hardware

Και εγω cyta εχω, αλλαξα αρκετους dns, αλλα δεν ειδα καμμια διαφορα ταχυτητας, συμφωνα με το speedtest

Το dns Δε σου αυξάνει την ταχύτητα που σου δίνει ο παροχος ! (Όσοι είναι στη wind Καλό είναι να αλλάξουν το dns Σε όλες τις συσκευές που έχουν ..pc,tablet,box,phone!!Να γίνει μετάβαση είτε στης Google είτε στη OpenDNS)

Για το drm δεν ξέρω για το αναφέρεις ....

Φίλε το mecool bb2 Pro έχεις?? Θέλω να ξανά φλασαρω την μαμά ρομ στο 4k H 96 Pro plus 3ram 16 gb. Έχω στο pc το Amlogic burning tool 2.0.9 πείτε μου αφού φορτίσει το tool την ρομ, 1) πατάμε πρώτα start και μετά συνδέουμε το box με το usb η 2) πρώτα συνδέουμε το box να το διαβάσει το tool και μετά πατάμε το start για να ξεκινήσει το flash??*

Θέλει usb 2.0 γιατί οι θύρες του πύργου μου είναι 3.0 πειράζει?? Επίσης για να το διαβάσει το tool θέλει και τροφοδοτικό να συνδέσουμε η μόνο το usb?? Κάποια άλλη ρομ ελαφριά δοκιμασμένη γιαυτό το box έχετε να μου προτείνεται?? Ευχαριστώ.*

Edited by zerv_5800

Η ζωή είναι ωραία αρκεί να ξέρεις να την ζεις με εκείνον που σε αγάπησε και θυσιάστηκε για εσένα στην θέση την δικιά σου...

Τελικα μη ρουταρισμενο κουτι εχουμε βρει καποιο ή εχουμε καποιον σιγουρο,εννοω χωρις μπρικαρισματα,να το κανουμε μη ρουτ;

Sent from my iPad using Tapatalk Pro

Μόλις το είδα.

Το κορυφαίο TV Box VORKE Z6 3/32Gb στα 79$ από την Ισπανική αποθήκη του Geekbuying.

https://m.geekbuying.com/item/VORKE-Z6-Android-7-1-2-S912-3GB-32GB-KODI-Box-388256.html?Currency=USD&utm_source=techgear.gr&utm_medium=referral&utm_campaign=lily&utm_term=local_warehouses_spring_sale&source=ShareAsale

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Προσωπικά έχοντας δοκιμάσει και S905 μηχανάκια και S912 και με γνώμονα την σωστή αναπαραγωγή στα βίντεο δεν θα ξανάδινα λεφτά για S912.

Παιδιά θέλω να φλασαρω την ρομ στο H96 Pro plus. Όταν πατάω στο flash tool το start και με την οδοντογλυφυδα πατημενη την κρατάμε μέχρι το τέλος για να προχωρήση η το αφήνουμε για να φορτώσει??

Το dns Δε σου αυξάνει την ταχύτητα που σου δίνει ο παροχος ! (Όσοι είναι στη wind Καλό είναι να αλλάξουν το dns Σε όλες τις συσκευές που έχουν ..pc,tablet,box,phone!!Να γίνει μετάβαση είτε στης Google είτε στη OpenDNS)

Για το drm δεν ξέρω για το αναφέρεις ....

Αλλα? Τι κανει το dns?

Επισης Για το drm δεν αναφερα τιποτα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Προσωπικά έχοντας δοκιμάσει και S905 μηχανάκια και S912 και με γνώμονα την σωστή αναπαραγωγή στα βίντεο δεν θα ξανάδινα λεφτά για S912.

Νομιζω οτι η οικονομικη διαφορα τους ειναι μικρη για να πας στον 905, εκτος κι αν εχει καλυτερη αναπαραγωγη απο τον 912.

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Αλλα? Τι κανει το dns?

Επισης Για το drm δεν αναφερα τιποτα

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Νομιζω οτι η οικονομικη διαφορα τους ειναι μικρη για να πας στον 905, εκτος κι αν εχει καλυτερη αναπαραγωγη απο τον 912.

Θα έλεγα ότι με το dns φορτώνουν πιο γρήγορα τα δεδομένα που ζητάς από το διαδίκτυο. Αυτό είναι φανερό επειδή θα φορτώνουν πολύ πιο γρήγορα οι σελίδες που ζητάς, όμως αυτό δεν έχει σχέση με την ταχύτητα του παρόχου σου άρα και με το speedtest.

Όσον αφορά τον s912 και s905 πράγματι και εγώ θα προτιμούσα τον s912, επειδή η διαφορά τους είναι μικρή σε χρήματα, τα δε specs του s912 είναι σημαντικά καλύτερα. Ήδη δε κάποια ψιλοπροβληματάκια που υπήρχαν (όπως και σχεδόν πάντοτε όταν εμφανίζεται ένας καινούργιος επεξεργαστής/μηχάνημα) έχουν αντιμετωπισθεί. Στον μόνο τομέα που σίγουρα από ότι ξέρω υπερισχύει ο 905 έναnτι του 912 είναι στο libreelec. Εάν κάτι μου διαφεύγει ευχαρίστως να το ακούσω.

My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w)

Καλησπερα εχω το gt1 ultimate και θελω να του βαλω την 7,1 αλλα απο αυτα που εχω διαβασει αν καταλαβα υπαρχει μονο για το s/n που ξεκιναει απο S912 και Α912 το δικο μου ειναι το G912 περνει την ιδια ρομ η θα το καψω?καθε βοηθεια δεκτη

Σας ευχαριστω

Το δικό σου φοράει 9377, στη σελίδα με τα fw το γράφει

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Το δικό σου φοράει 9377, στη σελίδα με τα fw το γράφει

μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ για να το κατεβασω στα σιγουρα???

ευχαριστω

Καλό το Mecool M8S Pro L .

Βασικά εχει την κλασικά καλή αποδοση των S912 και προσθέτει 1080p Netflix και 1440p You-Tube.

Σιγουρα 1440p? Διοτι εγω εχω το pro και παιζει 4k (hdr)

μπορεις να μου στειλεις ενα λινκ για να το κατεβασω στα σιγουρα???

ευχαριστω

http://www.bee-link.com/forum.php?mod=forumdisplay&fid=115&orderby=lastpost&filter=dateline

Εδώ είσαι, διάβασε πρώτα με προσοχή

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω