vrwmiaris Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Υπάρχει εδώ και ένα μισή χρόνο apk γι'αυτή τη δουλειά.στο απλό το τρέχω χωρίς πρόβλημα, το ίδιο και το passthrough για το 6.0 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Υπάρχει εδώ και ένα μισή χρόνο apk γι'αυτή τη δουλειά.στο απλό το τρέχω χωρίς πρόβλημα, το ίδιο και το passthrough για το 6.0 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δώσε περισσότερες λεπτομέρειες αν θες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 (edited) Και οι εταιρίες VPN θα τα δώσουν εάν τους ζητηθεί Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Όχι ακριβώς ...Οι εταιρείες Δεν μπορούν να δουν τι ακριβώς κάνεις stream,η download ,Εάν είναι νόμιμο ή παράνομο .. .Μάλλον λάθος το διατυπωσα ,δίνει στις εταιρείες λάθος ip! Το πρόβλημα είναι κυρίως στο p2p ..torrent Edited January 23, 2018 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Όχι ακριβώς ...Οι εταιρείες Δεν μπορούν να δουν τι ακριβώς κάνεις stream,η download ,Εάν είναι νόμιμο ή παράνομο .. .Μάλλον λάθος το διατυπωσα ,δίνει στις εταιρείες λάθος ip! Το πρόβλημα είναι κυρίως στο p2p ..torrent Εξαρτάται αν κρατάει logs η εταιρεία VPN...πχ cyberGhost VPN που έχει ένας φίλος δεν κρατάει τπτ! Επίσης μπορεί να παίξει έτσι όπως λες (να φαίνεται ότι μπήκες από αλλού) ή απλά να λειτουργήσει ως κρυπτογραφημένο "κανάλι" από εσένα έως το επόμενο jump point. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Μπομπα πάει. Βλέπω τα πάντα σε 720p. Ti VPN και πράσινα άλογα. Μην ψαρώνεις. Ο μισός πλανήτης μέσα θα πήγαινε αν κυνηγούσαν Έτσι όσους βλέπουν σειρουλες Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Και με υπότιτλους πως την παλεύεις με το opensubtitles? Διάβασα στο reddit πως είπανε στον developer να βάλει και το subtitles.gr (ο κώδικας υπάρχει στο Github), αλλά ο τύπος λέει πως κάνει ένα διάλειμμα και α αργήσει να κάνει update Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 καλημέρα σε όλους. ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. δώστε και κανένα link για το tanix να το παραγγείλουμε. ευχαριστώ πολύ και πάλι. Sakdim κοίταξε gearbest,banggood το έχουν και τα 2 σε διαφορετικές τιμές. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Και με υπότιτλους πως την παλεύεις με το opensubtitles? Διάβασα στο reddit πως είπανε στον developer να βάλει και το subtitles.gr (ο κώδικας υπάρχει στο Github), αλλά ο τύπος λέει πως κάνει ένα διάλειμμα και α αργήσει να κάνει update Βλέπω μόνο αγγλικούς φίλε Unleashed by my rooted OP3T in 8.0 Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2018 Υπάρχει εδώ και ένα μισή χρόνο apk γι'αυτή τη δουλειά.στο απλό το τρέχω χωρίς πρόβλημα, το ίδιο και το passthrough για το 6.0 Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχεις δοκιμάσει σε kodi 17 και σου δουλεύει? Γιατί εμένα το apk δουλεύει μόνο σε FTMC, SPMC. Σε kodi 17 μόνο με το πρόσθετο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Το έχεις δοκιμάσει σε kodi 17 και σου δουλεύει? Γιατί εμένα το apk δουλεύει μόνο σε FTMC, SPMC. Σε kodi 17 μόνο με το πρόσθετο.Spmc μόνο δουλεύω, αν και 4κ βίντεο Δεν παίζει ούτε 1080 με 5.1 ήχο.για έκδοση 17 spmc αναφέρομαι Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλημεριζω την παρεα!φτανει σημερα το MECOOL M8S PRO L απο Ιταλια. Εκτος απο kodi,terrarium&netflix εχετε να προτεινετε κατι αλλο για σειρες και ταινιες? Επισης για kodi υπαρχει καποιο ελληνικο build ετοιμο? Ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilis_77 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλημεριζω την παρεα!φτανει σημερα το MECOOL M8S PRO L απο Ιταλια. Εκτος απο kodi,terrarium&netflix εχετε να προτεινετε κατι αλλο για σειρες και ταινιες? Επισης για kodi υπαρχει καποιο ελληνικο build ετοιμο? Ευχαριστω. Για googlare dimitrology...έχει built έτοιμη..κάπως την λέει...μπουμσακαλακα..κάτι τέτοιο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλημεριζω την παρεα!φτανει σημερα το MECOOL M8S PRO L απο Ιταλια. Εκτος απο kodi,terrarium&netflix εχετε να προτεινετε κατι αλλο για σειρες και ταινιες? Επισης για kodi υπαρχει καποιο ελληνικο build ετοιμο? Ευχαριστω. Εγκατέστησε τον G.K.N. WIZARD. Έχει μέσα 4-5 build έτοιμα. https://mag250-greece.blogspot.gr/2016/12/greek-kodi-network-wizard-kodi-builds.html?m=1 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Επειδη μου κολλανε καποιες εφαρμογες να κανω επαναφορα εργοστασιακων στο box ή να πατησω την τρυπιτσα απο κατω. Με ποιον τροπο θα εχω το box οπως το πηρα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Για googlare dimitrology...έχει built έτοιμη..κάπως την λέει...μπουμσακαλακα..κάτι τέτοιο Από πότε έγιναν ελληνικά τα build του dimitrology? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 (edited) Sakdim κοίταξε gearbest,banggood το έχουν και τα 2 σε διαφορετικές τιμές. να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο 3/32 σωστά; ρωτάω γιατί το gearbest για παράδειγμα έχει 2 μηχανάκια 3/32 στην ίδια τιμή και δύο 3/64 με διαφορετικές τιμές. δεν καταλαβαίνω τι διαφορές έχουν και έχει 2 ζευγάρια προϊόντων. το banggood από την άλλη είναι πολύ πιο ακριβό. τέλως πάντων θα ψαχτώ να βγάλω άκρη. ευχαριστώ. Edited January 24, 2018 by sakdim Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο 3/32 σωστά; ρωτάω γιατί το gearbest για παράδειγμα έχει 2 μηχανάκια 3/32 στην ίδια τιμή και δύο 3/64 με διαφορετικές τιμές. δεν καταλαβαίνω τι διαφορές έχουν και έχει 2 ζευγάρια προϊόντων. το banggood από την άλλη είναι πολύ πιο ακριβό. τέλως πάντων θα ψαχτώ να βγάλω άκρη. ευχαριστώ. Θα κοιτάξεις για το ,3/32 αυτό σε ενδιαφέρει το άλλο είναι 64 gb storage για αυτό και είναι πιο ακριβό. Εσύ θέλεις το tanix tx 92 3gbram 32gbrom Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 να υποθέσω ότι αναφέρεσαι στο 3/32 σωστά; ρωτάω γιατί το gearbest για παράδειγμα έχει 2 μηχανάκια 3/32 στην ίδια τιμή και δύο 3/64 με διαφορετικές τιμές. δεν καταλαβαίνω τι διαφορές έχουν και έχει 2 ζευγάρια προϊόντων. το banggood από την άλλη είναι πολύ πιο ακριβό. τέλως πάντων θα ψαχτώ να βγάλω άκρη. ευχαριστώ.Δεν χρειάζεται πάνω από 32gb storage. Παίρνει και sd card. Μίλα οπωσδήποτε με το μαγαζί για να ξέρεις τι παίζει με τελωνείο, πριν το αγοράσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Μπορούμε να δούμε Cosmote Tv go,με Tv box? Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
yiatsou Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλημέρα..δεν ξέρω αν έχει περάσει κανείς στο beelink GT1 androidTV rom...είμαι ενθουσιασμένος!! Δουλεύει απροβλημάτιστα με ελάχιστο ram usage..πάει σφαίρα και πάνω από όλα έχει το clean look του androidTV όποιος γουστάρει να πειραματιστεί, πρέπει να περάσει πρώτα το official 707 της beelink και μετά εδώ http://freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1/firmware-roms-tools-cg/657916-rom-android-tv-7-1-2-beelink-gt1-multi-6255-9377-standard-ultimate Η δοκιμή θα σας πείσει....Καλησπέρα, με την rom που αναφέρεις γίνεται root το κουτί? Γιατί δεν το θέλω root. Επίσης τι άλλο κερδίζεις εκτός από την διαχείριση μνήμης? Στάλθηκε από το HUAWEI CAN-L01 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PAN_10 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Εγκατέστησε τον G.K.N. WIZARD. Έχει μέσα 4-5 build έτοιμα. https://mag250-greece.blogspot.gr/2016/12/greek-kodi-network-wizard-kodi-builds.html?m=1 Καλυτερα δηλαδη να κανω uninstall το kodi που εχει και να το στησω απ την αρχη?μου φαινεται ετσι κ αλλιως πολυ φορτωμενο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλυτερα δηλαδη να κανω uninstall το kodi που εχει και να το στησω απ την αρχη?μου φαινεται ετσι κ αλλιως πολυ φορτωμενο Βαζωντας τον G.K.N WIZARD εχει επιλογη για backup. Παρε backup αν θες πρωτα να το εχεις και μετα κανεις οτι θελεις https://mag250-greece.blogspot.gr/2017/10/backup-kodi-build-g-k-n-wizard.html Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vgiozo Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Δεν χρειάζεται πάνω από 32gb storage. Παίρνει και sd card. Μίλα οπωσδήποτε με το μαγαζί για να ξέρεις τι παίζει με τελωνείο, πριν το αγοράσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Βέβαια η MicroSD τρέχει συνήθως σε πολύ χαμηλότερες ταχύτητες (όχι λόγω της ίδιας της μνήμης, αλλά hardware μάλλον) ό,τι e;ixa πετύχει σε συγκριτικό όταν έψαχνα, τουλάχιστον, ήταν μεγάλη η διαφορά. Εξαρτάται πώς τη χρησιμοποιείς βέβαια (αν είναι μόνο για αποθήκευση αρχείων, μάλλον δεν υπάρχει θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dellapo Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Πάντως εγώ μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο VORKE Z6 από ευρωπαϊκή αποθήκη (Γερμανία) και σε τιμή 60€. Μου φαίνεται πολύ δυνατό, αλλά όταν το έχω στα χέρια μου θα μπορώ να πω περισσότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να το βρει εδώ: http://www.euwarehouse.com/?search=VORKE&search_option=EU Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Πάντως εγώ μετά από πολύ ψάξιμο κατέληξα στο VORKE Z6 από ευρωπαϊκή αποθήκη (Γερμανία) και σε τιμή 60€. Μου φαίνεται πολύ δυνατό, αλλά όταν το έχω στα χέρια μου θα μπορώ να πω περισσότερα. Για όποιον ενδιαφέρεται μπορεί να το βρει εδώ: http://www.euwarehouse.com/?search=VORKE&search_option=EUΑν είναι το κανονικό Ζ6 και όχι το Plus, τότε έκανες Καλή αγορά γιατί είναι φασον του ΤΑΝΙΧ ΤΧ32. Ακριβώς ίδιο hardware έχει με DDR4 μνήμες. Ελπίζω να πήρες το 3/32 σε αυτή την τιμή. Επίσης, τι μεταφορικά έχει; Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakdim Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Δεν χρειάζεται πάνω από 32gb storage. Παίρνει και sd card. Μίλα οπωσδήποτε με το μαγαζί για να ξέρεις τι παίζει με τελωνείο, πριν το αγοράσεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk στο gearbest το έχει πιο φτηνά και μάλλον από εκεί θα το τσιμπήσω εκτός αν ξέρει κάποιος τίποτα για ευρωπαϊκή αποθήκη (θα βοηθούσε κάποιο link) επειδή έχω καιρό να κάνω αγορά από κίνα, διαλέγω registered mail μέσω ποιας χώρας; έχει Ολλανδία, Βέλγιο και Σουηδία. έχει κάποια σημασία; ο χρόνος είναι περίπου ίδιος. τέλος, βάζω την εγγύηση της αποστολής; αυτό είναι για το τελωνείο; συγνώμη αν είμαι off-topic αλλά έχω περίπου 2 χρόνια να ψωνίσω από κίνα ευχαριστώ εκ των προτέρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geoav Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 στο gearbest το έχει πιο φτηνά και μάλλον από εκεί θα το τσιμπήσω εκτός αν ξέρει κάποιος τίποτα για ευρωπαϊκή αποθήκη (θα βοηθούσε κάποιο link) επειδή έχω καιρό να κάνω αγορά από κίνα, διαλέγω registered mail μέσω ποιας χώρας; έχει Ολλανδία, Βέλγιο και Σουηδία. έχει κάποια σημασία; ο χρόνος είναι περίπου ίδιος. τέλος, βάζω την εγγύηση της αποστολής; αυτό είναι για το τελωνείο; συγνώμη αν είμαι off-topic αλλά έχω περίπου 2 χρόνια να ψωνίσω από κίνα ευχαριστώ εκ των προτέρων Μεχρι στιγμης τουλαχιστον registered - Belgium ειναι η λογικη επιλογη για παραγγελια απο Gearbest. Οσα εχω παραλαβει κι εγω και αρκετος ακομα κοσμος δεν εχουν περασει τελωνειο με αυτην την επιλογη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts