Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Άστο όπως είναι.αν και το 7 τρέχει καλύτερα.

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1323

• makis1024

573

• ath156

1862

Άστο όπως είναι.αν και το 7 τρέχει καλύτερα.

Φίλε μου έχεις το 2/16;;;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φίλε μου έχεις το 2/16;;;

Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Ναι, έρχεται βέβαια και το ultimate

Το beelink 3gb(ddr4)/32gb με android 707NO,(δηλ.την νεότερη επίσημη ρομ) ΠΕΤΑΕΙ!!Δέν είναι κατι το δύσκολο να την δοκιμάσεις και αν δεν σου αρεσει γυριζεις στην 6.

Καλημερα! Μολις εφτασε στα χερια μου το beelink gt1 ultimate. 3gigA RAM 32GIGA ROM. το S/N του ξεκιναει απο Α706

Επειδη το προηγουμμενο μηχανακι που ειχα ηταν παλι το απλο το gt1 με s/n απο s912 το οποιο ομως οπως ειχε αναφερθει ειχε μερικα προβληματα, Θελω να σας ρωτησω αν με αυτο θα αντιμετωπισω τιποτα.

Δηλαδη, θα παιρνει ΟΤΑ τις αναβαθμισεις του; Θα υπαρχει καποια που θα πρεπει να περασω χειροκινητα; Γενικα ποιες ειναι οι διαδικασιες που θα πρεπει να κανω ωστε να μην εχω κανενα θεμα; Ρομ να αφησω οτι μου κατεβασει-αναβαθμισει ή να του περάσω καμιά custom?

Ευχαριστω!

Το beelink 3gb(ddr4)/32gb με android 707NO,(δηλ.την νεότερη επίσημη ρομ) ΠΕΤΑΕΙ!!Δέν είναι κατι το δύσκολο να την δοκιμάσεις και αν δεν σου αρεσει γυριζεις στην 6.

Είμαι με την 705NO και δεν μου δείχνει κάποια νεότερη ;

Την πέρασες manual ή μέσω ΟΤΑ ;

Sent from my iPhone using Tapatalk

iPhone 16 Pro Max

Είμαι με την 705NO και δεν μου δείχνει κάποια νεότερη ;

Την πέρασες manual ή μέσω ΟΤΑ ;

Μέσω ΟΤΑ δεν μου έχει έρθει σε κανένα απο τα 4 android tv box!!!

(ενός Beeling Gt1 Ultimate,3gbDDR4/32GB, ενόςTanix TX92,3gbDDR4/32GB και δύο H96 Pro+,3gbDDR3/32GB).

Σε όλα έχω κάνει χειροκίνητη αναβάθμιση.

Μέσω ΟΤΑ δεν μου έχει έρθει σε κανένα απο τα 4 android tv box!!!

(ενός Beeling Gt1 Ultimate,3gbDDR4/32GB, ενόςTanix TX92,3gbDDR4/32GB και δύο H96 Pro+,3gbDDR3/32GB).

Σε όλα έχω κάνει χειροκίνητη αναβάθμιση.

Όχι ότι χρειάζεται, αλλά στο ΤΑΝΙΧ έχει βγει κάτι καινούριο;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Kανενα κουπονι απο banggood. Για tv box ευπροσδεκτο (αν δεν θελετε δημοσια μεσο pm)με ενδιαφερει mecool m8s po και cooleme bb3

Αν εχετε καποιο θεμα με το mecool m8s pro 3gb ddr4/16gb

Θερμοκρασια?

Κολυματα στην αναπαραγωγη?

Δεν εχει navigathion bar?

Kανενα κουπονι απο banggood. Για tv box ευπροσδεκτο (αν δεν θελετε δημοσια μεσο pm)με ενδιαφερει mecool m8s po και cooleme bb3

Θερμοκρασια?

Υπομονή έρχεται οσονούπω

Θερμοκρασια?

Θερμοκρασία δεν έχει πρόβλημα

Κανένα κώλυμα

Εχει navigation bar

Το μόνο θέμα είναι ο launcher που προσωπικά δεν το γούσταρα καθόλου, έχω ποστάρει τρόπο για ρουτ και μετά εγκατάσταση άλλου launcher

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κανένα κώλυμα

Εχει navigation bar

Το μόνο θέμα είναι ο launcher που προσωπικά δεν το γούσταρα καθόλου, έχω ποστάρει τρόπο για ρουτ και μετά εγκατάσταση άλλου launcher

Καλά δεν χρειάζεσαι root για να αλλάξεις laucher. Δεν είναι ανάγκη να τον εγκαταστήσεις στο system partition.

Κανένα κώλυμα

Εχει navigation bar

Wifi εχει καλο?

Wifi εχει καλο?

στον μέσο όρο θα έλεγα

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Καλά δεν χρειάζεσαι root για να αλλάξεις laucher. Δεν είναι ανάγκη να τον εγκαταστήσεις στο system partition.

Αν θες να ξεκιναει παντα με τον Nova launcher πχ πρεπει να εισαι root για να διαγραψεις τον System launcher ειδαλλως οτι και να κανεις παντα ξεκιναει με τον default. Το ειχα και το δοκιμασα και μονο με root μπορεσα να κανω τη δουλεια

Το έχει προεπιλογή στο build.prop . κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση ξεκινά πάντα με με τον default launcher (θέλει διαγραφή + edit το build.prop)

Το έχει προεπιλογή στο build.prop . κάθε φορά που κάνεις επανεκκίνηση ξεκινά πάντα με με τον default launcher (θέλει διαγραφή + edit το build.prop)

Δεν εχω ασχοληθει ποτε με το build.prop αλλα αν δεν κανω λαθος για να το αλλαξεις αυτο παλι θες root. Αρα στο ιδιο καταληγουμε

Δεν εχω ασχοληθει ποτε με το build.prop αλλα αν δεν κανω λαθος για να το αλλαξεις αυτο παλι θες root. Αρα στο ιδιο καταληγουμε

φυσικά θέλει Root

φυσικά θέλει Root

Ναι για να αλλάξεις το build.prop χρειάζεται root όταν αυτό το κάνεις μέσα από το Android. Μπορείς όμως να κάνεις push το επεξεργασμένο build.prop στο σύστημα και με άλλους τρόπους.

Ναι για να αλλάξεις το build.prop χρειάζεται root όταν αυτό το κάνεις μέσα από το Android. Μπορείς όμως να κάνεις push το επεξεργασμένο build.prop στο σύστημα και με άλλους τρόπους.

φυσικά και μπορεις

Θερμοκρασια?

Εγω το εχω με custom rom και δεν εχει κανενα θεμα :)

Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box /

YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g

Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes:

Καλημέρα μια βοήθεια ρε παιδιά γτ δεν ξέρω πως να το κάνω. Έχω το x96 mini, κατεβάζω ένα app για καιρό π.χ αυτο: https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.bastion7.realisticweather.pro όταν πάω να κάνω '' set as wallpaper" μου γράφει ότι το app δεν έχει εγκατασταθεί!!!! και αυτό το κάνει σε όλα τα app τα οποία έχουν live wallpaper.Όποιος μπορεί να βοηθήσει θα το εκτιμούσα.

Σήμερα παρέλαβα το νέο GT1 μου.έχει το καινούργιο λογότυπο

Σήμερα παρέλαβα το νέο GT1 μου.έχει το καινούργιο λογότυπο

Αυτό το gt1 λες?

Σε ποιο λογότυπο αναφέρεσαι?