k30taas Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 (edited) Nαι το εκανα και αυτό, τιποτα σαν να μην υπαρχει το μηχανημα μονο το λαμπακι αναβει και τιποτα μα τιποτα άλλο, ουτε ο υπολογιστης το βλεπει ουτε με την bootable card ξεκιναει να κανει τιποτα........ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- TO ΕΦΤΙΑΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... Tελικα βραχικυκλωσα στο τσιπακι τους δυο ακροδέκτες όπως λεει παρακατω εβγαλε λιγο σπιθα και κατευθείαν εκανε τον ηχο από τα windows, το ειδε ο υπολογιστης και ξεκινησε με το USB_Burning_Tool. πλεον δουλευει και το wifi και το Bluetooth ελπιζω να είναι όλα οκ στην συνεχεια...................!!!!!! γιατι δεν μου το λεγατε από την αρχη ρε παιδιαααααααααα. Παντως σας ευχαριστω ολους για τις οποιες οδηγιες:http://freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1-ultimate/knowledge-tutorials-bh/636941-beelink-gt1-ultimate-short-pins Edited June 8, 2017 by k30taas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιδια το ρεμοτ κοντρολ στο gt1 μου χαλασε ξαφνικα και δεν το εχω ουτε ενα μηνα το σκασμενο Τωρα πως θα το ανοιγω ξερετε κανα κολπο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 TO ΕΦΤΙΑΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... Tελικα βραχικυκλωσα στο τσιπακι τους δυο ακροδέκτες όπως λεει παρακατω εβγαλε λιγο σπιθα και κατευθείαν εκανε τον ηχο από τα windows, το ειδε ο υπολογιστης και ξεκινησε με το USB_Burning_Tool. πλεον δουλευει και το wifi και το Bluetooth ελπιζω να είναι όλα οκ στην συνεχεια...................!!!!!! γιατι δεν μου το λεγατε από την αρχη ρε παιδιαααααααααα. Παντως σας ευχαριστω ολους για τις οποιες οδηγιες:http://freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1-ultimate/knowledge-tutorials-bh/636941-beelink-gt1-ultimate-short-pins Μπράβο ρε φίλε.... επιτέλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιδια το ρεμοτ κοντρολ στο gt1 μου χαλασε ξαφνικα και δεν το εχω ουτε ενα μηνα το σκασμενο Τωρα πως θα το ανοιγω ξερετε κανα κολπο ? Βάλε βγάλε το ρεύμα ανοίγει νομίζω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Παιδια το ρεμοτ κοντρολ στο gt1 μου χαλασε ξαφνικα και δεν το εχω ουτε ενα μηνα το σκασμενο Τωρα πως θα το ανοιγω ξερετε κανα κολπο ? Το βγάζεις - βάζεις στην πρίζα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Καθε φορα πουθα θελω να το ανοιγοκλεισω θα βγαζω μπριζες την κατσαμε την βαρκα νεο τηλεκοντρλ ξερει κανεις ? Αυτα που ειναι φλαι μαους ξερετε αν εχουν πανω ον οφ ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kandilak Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Καθε φορα πουθα θελω να το ανοιγοκλεισω θα βγαζω μπριζες την κατσαμε την βαρκα νεο τηλεκοντρλ ξερει κανεις ? Αυτα που ειναι φλαι μαους ξερετε αν εχουν πανω ον οφ ? Βάλε πρίζα με διακόπτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 8, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2017 Εχω ενα mele f10 lite, και στα δυο κουτια που εχω, παρουσιαζει ενα προβλημα. Εκει που δουλευω το airmouse με τον δεικτη του ποντικιου, αυτος ξαφνικα εξαφανιζεται η σταματαει να κουνιεται και πρεπει να πατησω το αναλογο κουμπι για να ξαναδουλεψει ο δεικτης. Αυτο το κανει συχνα και ειναι σπαστικο. Εχει παθει κανεις κατι αναλογο? Καμμια λυση? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Εχω ενα mele f10 lite, και στα δυο κουτια που εχω, παρουσιαζει ενα προβλημα. Εκει που δουλευω το airmouse με τον δεικτη του ποντικιου, αυτος ξαφνικα εξαφανιζεται η σταματαει να κουνιεται και πρεπει να πατησω το αναλογο κουμπι για να ξαναδουλεψει ο δεικτης. Αυτο το κανει συχνα και ειναι σπαστικο. Εχει παθει κανεις κατι αναλογο? Καμμια λυση? Το ίδιο συμβαίνει με ένα Rii mini (keyboard+touchpad μαζί). Μήπως έχεις την ρομ του superceleron V8c σε GT1? Έχω την εντύπωση ότι κάτι αντίστοιχο είχα διαβάσει σε Ποστ στο freaktab. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Κανεvας κατοχος του cooleme@ mb2 s912 2/16gb να μας πει τι γνωμη του για το μηχανακι. Ταχυτητα /εικονα /wifi/θερμοκρασιες/κοληματα/επανεκινησεις ? Κανειις να μας πει ενντυπωσεις αππο το μηχανημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zenix Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Το ίδιο συμβαίνει με ένα Rii mini (keyboard+touchpad μαζί). Μήπως έχεις την ρομ του superceleron V8c σε GT1? Έχω την εντύπωση ότι κάτι αντίστοιχο είχα διαβάσει σε Ποστ στο freaktab. Στο 1 κουτι αυτην εχω. Στο αλλο εχω διαφορετικη ρομ αλλα του sc παλι. Λες ναναι απο κει? Παράθεση Mecool M8s Pro L - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / YOKA KB2 - SuperCeleron RC3 Rom tv box / Mecool M8S Pro - Magendaz' Nano Nexus Rom tv box / Xiaomi Redmi 8 4/64 / Lenovo Yoga tab 3, 8", 4g Life is like a cheap modem. You never know if you're gonna connected! :rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ath156 Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Στο 1 κουτι αυτην εχω. Στο αλλο εχω διαφορετικη ρομ αλλα του sc παλι. Λες ναναι απο κει? Δες αυτό http://freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1/firmware-roms-tools-cg/611261-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-superceleron-v8c-rom/page109 και συγκεκριμένα το Ποστ #1625. Παράθεση My TVboxes : H96 max X3 4/32 , HK1 Box 4/32 , X88 King 4/128 , Beelink GT1 2/16, TOX3, X96 max Plus 4/32 (2101w) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- TO ΕΦΤΙΑΞΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...... Tελικα βραχικυκλωσα στο τσιπακι τους δυο ακροδέκτες όπως λεει παρακατω εβγαλε λιγο σπιθα και κατευθείαν εκανε τον ηχο από τα windows, το ειδε ο υπολογιστης και ξεκινησε με το USB_Burning_Tool. πλεον δουλευει και το wifi και το Bluetooth ελπιζω να είναι όλα οκ στην συνεχεια...................!!!!!! γιατι δεν μου το λεγατε από την αρχη ρε παιδιαααααααααα. Παντως σας ευχαριστω ολους για τις οποιες οδηγιες:http://freaktab.com/forum/tv-player-support/beelink-aa/beelink-android-tv-box/gt1-ultimate/knowledge-tutorials-bh/636941-beelink-gt1-ultimate-short-pins Μπράβο σου που το αναστησες, απλά η διαδικασία είναι λίγο επικίνδυνη και θέλει μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ ισως αυτός ήταν και ο λόγος που δεν σου το είπαν τα άλλα παιδιά απο την αρχή, και πάλι μπράβο σου και απο δω και πέρα προσοχή στα φλασαρισματα :) Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Μπράβο σου που το αναστησες, απλά η διαδικασία είναι λίγο επικίνδυνη και θέλει μεγάλη ΠΡΟΣΟΧΗ Ποιος είναι ο κίνδυνος? Να ξέρω γιατί θέλω να το κάνω στο μποξ μου (αν βρω ποια pins είναι τα σωστά). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. June 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2017 Ποιος είναι ο κίνδυνος? Να ξέρω γιατί θέλω να το κάνω στο μποξ μου (αν βρω ποια pins είναι τα σωστά). Βασικά εγώ όσες φορές το έχω κάνει δεν είδα κάποιον κίνδυνο. Εκτός του ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην κάνεις κάποια ζημιά στα pin από την πίεση που ασκείς. Το ζήτημα είναι να ξέρεις ποια pin πρέπει να πειράξεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k30taas Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Βασικά εγώ όσες φορές το έχω κάνει δεν είδα κάποιον κίνδυνο. Εκτός του ότι πρέπει να είσαι προσεκτικός να μην κάνεις κάποια ζημιά στα pin από την πίεση που ασκείς. Το ζήτημα είναι να ξέρεις ποια pin πρέπει να πειράξεις. Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk Πάντως εγώ βραχυκυκλωσα τα δύο δεξιά κάτω από το τσιπακι όπως έλεγε και στην φωτογραφία και παρόλο που δεν ήταν το ίδιο ακριβώς με το δικό μου μιας και στην φώτο δεν υπήρχε καθόλου τσιπακι πάρα μόνο οι ακροδέκτες και ήταν και το ulti και το δικό μου το απλό δούλεψε μια χαρά....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Πάντως εγώ βραχυκυκλωσα τα δύο δεξιά κάτω από το τσιπακι όπως έλεγε και στην φωτογραφία και παρόλο που δεν ήταν το ίδιο ακριβώς με το δικό μου μιας και στην φώτο δεν υπήρχε καθόλου τσιπακι πάρα μόνο οι ακροδέκτες και ήταν και το ulti και το δικό μου το απλό δούλεψε μια χαρά....... Να η πλακέτα του δικού μου ΜΧΙΙΙ-G II. Αν έχει κανείς καμιά ιδέα ποια είναι τα σωστά pins ας το πει: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. June 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2017 Κανεvας κατοχος του cooleme@ mb2 s912 2/16gb να μας πει τι γνωμη του για το μηχανακι. Ταχυτητα /εικονα /wifi/θερμοκρασιες/κοληματα/επανεκινησεις ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 θέλω να ενώσω ενα box με μια τηλεόραση που έχει μόνο Dvi αλλά και με ένα "τετράγωνο" monitor που έχει μόνο vga. Δεν έχω σκεφτεί αν θα μου χρειαστεί να έχω παράλληλα και τις αναλύσεις ενεργές αλλά σίγουρα θα τα έχω και τα 2 συνδεδεμένα. Τι επιλογές έχουμε σήμερα από εξωτερικό αλλά και από Ελλάδα αν είναι μικρή η διαφορά? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Γεια σας, Προσφάτως απέκτησα το Beelink GT1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά δυστυχώς το manual του είναι ανεπαρκές... Ξέρει κάποιος, με ποιόν τρόπο μπορώ να "μάθω" στο τηλεκοντρόλ του να δουλεύει τα κουμπιά για την τηλεόραση ; Ευχαριστώ, Π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mples Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 Γεια σας, Προσφάτως απέκτησα το Beelink GT1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά δυστυχώς το manual του είναι ανεπαρκές... Ξέρει κάποιος, με ποιόν τρόπο μπορώ να "μάθω" στο τηλεκοντρόλ του να δουλεύει τα κουμπιά για την τηλεόραση ; Ευχαριστώ, Π. Εγώ ακόμα προσπαθώ φίλε μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 (edited) Γεια σας, Προσφάτως απέκτησα το Beelink GT1. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, αλλά δυστυχώς το manual του είναι ανεπαρκές... Ξέρει κάποιος, με ποιόν τρόπο μπορώ να "μάθω" στο τηλεκοντρόλ του να δουλεύει τα κουμπιά για την τηλεόραση ; Ευχαριστώ, Π. Εχει απο πισω οδηγιες . Edited June 11, 2017 by villasg Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. June 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2017 1. Place the TV remote control and the Android Remote control end to end about 3-5 mm apart . http://www.bee-link.com/data/attachment/forum/201706/05/210829vjz0jjcw2hzijw41.jpg 2. Press and hold the “Learn” button on the Android remote control for about 5 seconds, until the red indicator light stays on . http://www.bee-link.com/data/attachment/forum/201706/05/210950j805d809pp8z05j4.jpg 3. Click the button you want to “Learn” (for example VOL+) on the Android remote control, the red indicator will flash and the Android remote is now ready to learn. 4. Within 5 seconds, press the button on the TV remote that you want the Android remote control to learn, the red light on the Android remote control will flash 3 times then stay lit, you can then program the next button on the Android remote control by following steps 3-4. 5. If “Learning” fails on the Android remote control, the red light will flash 5 times, in this case please repeat steps 3-4. 6. To exit “Learn”mode, just press any other button on the Android remote control, note that it must be one of the buttons that is NOT in the TV section of the remote. Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pmakridis Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Σας ευχαριστώ πολύ. Τα είχα βρει αυτά, αλλά... δεν λειτουργεί..... Και έχω μια LG... Μάλλον θα προσπαθώ κι εγώ για αρκετό καιρό ακόμα...:-) Π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
villasg Δημ. June 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2017 Δεν παιζει ρολο η TV , εμενα εχει δουλεψει σε Samsung , Lg , Sony , παμπαλαια philips Παράθεση Οδηγός για αγορές από Aliexpress Xiaomi Mi Max 2 , Xiaomi redmi note 4 pro , Xiaomi redmi note 5 , Teclast T98 4G MT8735P , Xiaomi Mibox S , Mecool M8s Pro , Roku express Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts