letom Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Κάτι περίεργο μου συμβαίνει με το MXIII-G II. Όταν κλείνω την τηλεόραση και αφήνω ανοιχτό το box, μετά αν πάω και ανοίξω την τηλεόραση, το box κάνει shut down. Τι μπορεί να φταίει? Κάποια ρύθμιση? Το μυαλό μου πήγε στο HDMI CEC αλλά το τσέκαρα και είναι στο off. Tο έβαλα και στο on για δοκιμή και το box έκανε συνεχώς restart (το αναφέρω μήπως βοηθάει κάτι στο να βγει συμπέρασμα). Στο κάνει σε όλες τις θύρες hdmi της τηλεόρασης? Το είχα στην HDMI 1 (DVI) και το έβαλα στην HDMI 2 και όλα καλά. Υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό? Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν η τηλεόραση δεν είχε δεύτερη θύρα HDMI. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xloupas Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Το είχα στην HDMI 1 (DVI) και το έβαλα στην HDMI 2 και όλα καλά. Υπάρχει κάποια εξήγηση για αυτό? Αναρωτιέμαι τι θα γινόταν αν η τηλεόραση δεν είχε δεύτερη θύρα HDMI. Συνήθως η HDMI 1 (DVI) αναγνωρίζεται σαν θύρα υπολογιστή τουλάχιστον στη δική μου h6400 έτσι γράφει από πίσω εκεί πιθανόν κάτι παίχτηκε, αφού το αλλαξες θύρα και λύθηκε όλα καλά. Παράθεση Huawei Honor Note 10/Xbox One S/etc. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Το alfawise s92 αξίζει σε σχέση με το beelink gt1; Με ενδιαφέρει εκεί γύρω στα 60 δολάρια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dinio Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια σε ολους.Ενδιαφερομαι για media player και μου εχει καρφωθει να εχει και ψηφιακο-δορυφορικο δεκτη(κυριως το πρωτο για να κανω εγγραφες απο την tv γιατι αλλιως δεν μπορω). Εχω βρει μεχρι τωρα μονο το Κ ΙΙ pro γυρω στα 70 ευρω απο κινα.Εχει κανενας υποψιν αυτο το μηχανημα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια σε ολους.Ενδιαφερομαι για media player και μου εχει καρφωθει να εχει και ψηφιακο-δορυφορικο δεκτη(κυριως το πρωτο για να κανω εγγραφες απο την tv γιατι αλλιως δεν μπορω). Εχω βρει μεχρι τωρα μονο το Κ ΙΙ pro γυρω στα 70 ευρω απο κινα.Εχει κανενας υποψιν αυτο το μηχανημα? http://mediaplayers.gr/k1-plus-s2-dvb-t/ Νομιζω οτι αναφερεις η αυτο, η τον διαδοχο του. Κανει εγγραφες κανονικα και πιανει και τα hd καναλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2017 Το alfawise s92 αξίζει σε σχέση με το beelink gt1; Με ενδιαφέρει εκεί γύρω στα 60 δολάρια. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το Gt1 πάντως με το custom fw πάει εξαιρετικά.... Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest27 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Παρήγγειλα για ένα φίλο αυτό http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390234.html?wid=3 Γράφει ως color το uk plug, αλλά μήπως εννοεί την πρίζα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pow Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Παρήγγειλα για ένα φίλο αυτό http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_390234.html?wid=3 Γράφει ως color το uk plug, αλλά μήπως εννοεί την πρίζα; Ενωει την πριζα .Θα πρεπει να παρεις ανταπτορα απο uk σε eu.Πες να στο στειλουν μαζι .Ειναι απο ευρωπαικη αποθηκη η παραγγελια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evgenios Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Σε όσα ''μηχανάκια'' έχω ψάξει, βλέπω ότι δεν υποστηρίζουν εξωτερικό αρχείο υπότιτλων για τις ταινίες. Εντάξει το ''μηχανάκι'' για Kodi. Έχω όμως έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 2TB γεμάτος με ταινίες, και όλες οι ταινίες έχουν ξεχωριστό αρχείο υπότιτλων τύπου .srt. Θα μπορώ με ένα τέτοιο ''μηχανάκι'' να βλέπω, εκτός από kodi, και τις ταινίες μου; Αν πρέπει να μπω στην διαδικασία να κάνω ενσωμάτωση των υπότιτλων σε κάθε ταινία..............χαρούμενο το 2020!!!!!!:lol::p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Σε όσα ''μηχανάκια'' έχω ψάξει, βλέπω ότι δεν υποστηρίζουν εξωτερικό αρχείο υπότιτλων για τις ταινίες. Εντάξει το ''μηχανάκι'' για Kodi. Έχω όμως έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 2TB γεμάτος με ταινίες, και όλες οι ταινίες έχουν ξεχωριστό αρχείο υπότιτλων τύπου .srt. Θα μπορώ με ένα τέτοιο ''μηχανάκι'' να βλέπω, εκτός από kodi, και τις ταινίες μου; Αν πρέπει να μπω στην διαδικασία να κάνω ενσωμάτωση των υπότιτλων σε κάθε ταινία..............χαρούμενο το 2020!!!!!!:lol::p Δεν ξέρω για 2020 Αλλά εξωτερικους υπότιτλους μπορείς στο Android εδώ και πολλά πολλά χρόνια (εάν ο χρήστης δεν ξέρει να δουλέψει ......) .Κάνε εγκατάσταση ένα άλλο player (πχ mx player ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Σε όσα ''μηχανάκια'' έχω ψάξει, βλέπω ότι δεν υποστηρίζουν εξωτερικό αρχείο υπότιτλων για τις ταινίες. Εντάξει το ''μηχανάκι'' για Kodi. Έχω όμως έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 2TB γεμάτος με ταινίες, και όλες οι ταινίες έχουν ξεχωριστό αρχείο υπότιτλων τύπου .srt. Θα μπορώ με ένα τέτοιο ''μηχανάκι'' να βλέπω, εκτός από kodi, και τις ταινίες μου; Αν πρέπει να μπω στην διαδικασία να κάνω ενσωμάτωση των υπότιτλων σε κάθε ταινία..............χαρούμενο το 2020!!!!!!:lol::p ????????? με vlc ή mx player παίζεις και τις ΄΄κάλτσες΄΄ σου ! Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Το Gt1 πάντως με το custom fw πάει εξαιρετικά.... αξίζει θεωρείς καλύτερα από το alfawise; Την custom firmware την βρήκες από που; από freaktab να υποθέσω; Εάν το έχεις, αξίζει τα λεφτά του τα υπέρ και κατά συνοπτικά θα ήθελα. Έχω ξεμείνει από πέρυσι με ένα m8s android 4.4 (2g ram/8gb) και με custom fw δουλεύει αρκετά καλά. Αλλά θέλω αναβάθμιση οπότε γι αυτό σκέφτομαι να πάω προς τα εκεί. Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 αξίζει θεωρείς καλύτερα από το alfawise; Την custom firmware την βρήκες από που; από freaktab να υποθέσω; Εάν το έχεις, αξίζει τα λεφτά του τα υπέρ και κατά συνοπτικά θα ήθελα. Έχω ξεμείνει από πέρυσι με ένα m8s android 4.4 (2g ram/8gb) και με custom fw δουλεύει αρκετά καλά. Αλλά θέλω αναβάθμιση οπότε γι αυτό σκέφτομαι να πάω προς τα εκεί. Για 70η φορά, είναι ίδια.την διαφορά κάνει Εάν κάνει κάπου το sw Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Σε όσα ''μηχανάκια'' έχω ψάξει, βλέπω ότι δεν υποστηρίζουν εξωτερικό αρχείο υπότιτλων για τις ταινίες. Εντάξει το ''μηχανάκι'' για Kodi. Έχω όμως έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο 2TB γεμάτος με ταινίες, και όλες οι ταινίες έχουν ξεχωριστό αρχείο υπότιτλων τύπου .srt. Θα μπορώ με ένα τέτοιο ''μηχανάκι'' να βλέπω, εκτός από kodi, και τις ταινίες μου; Αν πρέπει να μπω στην διαδικασία να κάνω ενσωμάτωση των υπότιτλων σε κάθε ταινία..............χαρούμενο το 2020!!!!!!:lol::p mx player ... Μορφές υποτίτλων: - DVD, DVB, SSA/*** Υπότιτλοι. - SubStation Alpha(.ssa/.***) με πλήρη διακόσμηση. - SAMI(.smi) με υποστήριξη ετικέτα Ruby. - SubRip(.srt) - MicroDVD(.sub) - VobSub(.sub/.idx) - SubViewer2.0(.sub) - MPL2(.mpl) - TMPlayer(.txt) - Teletext - PJS(.pjs) - WebVTT(.vtt) Δεν ξέρω γιατί κανείς τέτοιες ερωτήσεις για κάτι που ειναι αυτονόητο ...το Android δεν είναι symbian . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Για 70η φορά, είναι ίδια.την διαφορά κάνει Εάν κάνει κάπου το sw Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Το έχω διαβάσει ήδη αυτό που μου λες ότι είναι σχεδόν τα ίδια, ρώτησα τα υπερ και κατά του gt1, όταν θες να αγοράσεις το ψάχνεις, κάνεις έρευνα αγοράς και ρωτάς τα φόρουμ. Κάπως έτσι λειτουργώ εγώ, όσον αφορά το sw μπορείς να το διατυπώσεις καλύτερα για να καταλάβω τι εννοείς και τι σημαίνει αυτή η διαφορά; Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik1975 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Ναι απλά,τόσο μεγάλο σκληρό 2tb δεν ξέρω αν στον διαβαζει Sent from my iPad using Tapatalk Pro Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex222800 Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 (edited) Ναι απλά,τόσο μεγάλο σκληρό 2tb δεν ξέρω αν στον διαβαζει Sent from my iPad using Tapatalk Pro Εδώ το διαβάζει το Samsung s4 ..... (δεν θα έχει πρόβλημα ...) Edited January 4, 2017 by alex222800 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vrwmiaris Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Το έχω διαβάσει ήδη αυτό που μου λες ότι είναι σχεδόν τα ίδια, ρώτησα τα υπερ και κατά του gt1, όταν θες να αγοράσεις το ψάχνεις, κάνεις έρευνα αγοράς και ρωτάς τα φόρουμ. Κάπως έτσι λειτουργώ εγώ, όσον αφορά το sw μπορείς να το διατυπώσεις καλύτερα για να καταλάβω τι εννοείς και τι σημαίνει αυτή η διαφορά; Σε αυτό το εύρος τιμής κοιτάς να έχει υποστήριξη σε θέμα sw από την εταιρία, επίσης σε τέτοια τιμή Δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια η να στα διορθώνουν με 24ωρη υποστήριξη μέσω τσατ ή να βγάζουν την ίδια μέρα fw fix(πολλές το κάνουν) . το τσιπάκι είναι σχετικά νέο ώστε να αξιοποιηθεί πλήρως από θέμα sw,@αν και έχουν βγει κάποια φιξ για κάποια θέματα που έχουν μερικοί. Υπάρχουν πολλοί στα φόρουμ που προτείνουν συγκεκριμένα κουτιά λόγω επειδή έχουν όφελος μέσω affiliate κ.α.επέλεξε κάποιο που το έχουν πολλοί ώστε να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος σε κάποια απορία.αυτή η ερώτηση που έκανες έχει απαντηθεί πολλάκις σε πίσω σελίδες. Εγώ Σαν κάτοχος του GT1 από μέσα Οκτώβρη δεν έχω κανένα θέμα από ότι έχει γραφτεί, το έχω συνέχεια ανοιχτό σε sleep mode, το δουλεύω μέσω team viewer από το τηλέφωνο μου και το χρησιμοποιώ καθημερινά.πολλοί γράφουν ότι έχουν σοβαρά προβλήματα και άλλοι που δεν το έχουν γράφουν διαφορά για να σε πάνε εκεί ου θέλουν αυτοί.ποιον θα πιστέψεις; αυτά τα ολίγα Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandr0s Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 αξίζει θεωρείς καλύτερα από το alfawise; Την custom firmware την βρήκες από που; από freaktab να υποθέσω; Εάν το έχεις, αξίζει τα λεφτά του τα υπέρ και κατά συνοπτικά θα ήθελα. Έχω ξεμείνει από πέρυσι με ένα m8s android 4.4 (2g ram/8gb) και με custom fw δουλεύει αρκετά καλά. Αλλά θέλω αναβάθμιση οπότε γι αυτό σκέφτομαι να πάω προς τα εκεί. δεν έχω τρόπο να το συγκρίνω με το alfawise γιατί δε το είχα ποτέ. για το Gt1 δεν έχω κανένα παράπονο από τότε που πέρασα custom fw (ναι από freaktab). έτσι κι αλλιώς το μόνο ζήτημα ήταν η χαμηλή φωτεινότητα. με αυτό το fw: http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/611261-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-superceleron-beta-v4-rom λύθηκε και αυτό και γενικά πετάει, ακόμη περισσότερο επειδή έχουν κάνει καλή δουλειά στο ftmc που η παραπάνω rom περιλαμβάνει Παράθεση Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2017 Χρονια Πολλα και Καλη Χρονια σε ολους.Ενδιαφερομαι για media player και μου εχει καρφωθει να εχει και ψηφιακο-δορυφορικο δεκτη(κυριως το πρωτο για να κανω εγγραφες απο την tv γιατι αλλιως δεν μπορω). Εχω βρει μεχρι τωρα μονο το Κ ΙΙ pro γυρω στα 70 ευρω απο κινα.Εχει κανενας υποψιν αυτο το μηχανημα? έχω 2 και είναι μια χαρά. Μόλις εμφανίστηκε και το kiii με s912- 3GB ram στο ali αλλά σε τιμή που ξεφεύγει, 150$. Αν δεν το βιάζεσαι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Έχει πάρει κανείς το xiaomi mi box 3s να εκφέρει άποψη; Στάλθηκε από το Lenovo P1a42 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xalaros Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Για το Beelink Mini MXIII II τι γνώμη έχετε; Υπάρχει πρόβλημα με το Kodi να κρασάρει ή σε θέμα χαμηλής φωτεινότητας; Το firmware update του γίνεται κανονικά μέσω OTA και γενικά έχει τίποτα θέματα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Συνήθως η HDMI 1 (DVI) αναγνωρίζεται σαν θύρα υπολογιστή τουλάχιστον στη δική μου h6400 έτσι γράφει από πίσω εκεί πιθανόν κάτι παίχτηκε, αφού το αλλαξες θύρα και λύθηκε όλα καλά.Τελικά μετά από μια μέρα μου κάνει πάλι το ίδιο. Όταν ανοίγω την tv σβήνει το box. Το έβαλα τώρα στην HDMI 3. Να δούμε τι θα δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaf_4 Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 Σε αυτό το εύρος τιμής κοιτάς να έχει υποστήριξη σε θέμα sw από την εταιρία, επίσης σε τέτοια τιμή Δεν γίνεται να είναι όλα τέλεια η να στα διορθώνουν με 24ωρη υποστήριξη μέσω τσατ ή να βγάζουν την ίδια μέρα fw fix(πολλές το κάνουν) . το τσιπάκι είναι σχετικά νέο ώστε να αξιοποιηθεί πλήρως από θέμα sw,@αν και έχουν βγει κάποια φιξ για κάποια θέματα που έχουν μερικοί. Υπάρχουν πολλοί στα φόρουμ που προτείνουν συγκεκριμένα κουτιά λόγω επειδή έχουν όφελος μέσω affiliate κ.α.επέλεξε κάποιο που το έχουν πολλοί ώστε να μπορεί να σε βοηθήσει κάποιος σε κάποια απορία.αυτή η ερώτηση που έκανες έχει απαντηθεί πολλάκις σε πίσω σελίδες. Εγώ Σαν κάτοχος του GT1 από μέσα Οκτώβρη δεν έχω κανένα θέμα από ότι έχει γραφτεί, το έχω συνέχεια ανοιχτό σε sleep mode, το δουλεύω μέσω team viewer από το τηλέφωνο μου και το χρησιμοποιώ καθημερινά.πολλοί γράφουν ότι έχουν σοβαρά προβλήματα και άλλοι που δεν το έχουν γράφουν διαφορά για να σε πάνε εκεί ου θέλουν αυτοί.ποιον θα πιστέψεις; αυτά τα ολίγα Επειδή βλέπω ότι υπάρχει custom firmware το γλυκοκοιτάζω πολύ το gt1 2gb/32 και είναι μέσα στο μπάτζετ μου. Καταλαβαίνω ότι μου λες και δεν διαφωνώ ότι αρκετοί προσπαθούν να πλασάρουν μποξάκια. Συνήθως το ψάχνω αρκετά πριν αγοράσω κάτι. Όσον αφορά για το sw εννοείς service/warranty; Δεν μου έρχεται κάτι άλλο απ τα συμφραζόμενά σου. δεν έχω τρόπο να το συγκρίνω με το alfawise γιατί δε το είχα ποτέ. για το Gt1 δεν έχω κανένα παράπονο από τότε που πέρασα custom fw (ναι από freaktab). έτσι κι αλλιώς το μόνο ζήτημα ήταν η χαμηλή φωτεινότητα. με αυτό το fw: http://freaktab.com/forum/tv-player-support/amlogic-based-tv-players/s912/others-aml-s912/firmware-roms-tools-by/611261-rom-beelink-gt1-alfawise-s92-superceleron-beta-v4-rom λύθηκε και αυτό και γενικά πετάει, ακόμη περισσότερο επειδή έχουν κάνει καλή δουλειά στο ftmc που η παραπάνω rom περιλαμβάνει Το ότι έχει firmware που διορθώνει τα κακώς κείμενα πολύ θετικό, έτσι είχα κάνει με το αθάνατο μου m8. Το FTMC είναι kodi απ ότι είδα φτιαγμένο απ το freaktab. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες σας παιδιά.:) Παράθεση zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ! Xiaomi Pocophone F1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. January 5, 2017 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2017 @zaf_4: sw = software. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts