Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γιατί καλό, παιχνίδι θα παίξεις; Αυτό όντως το ποιο φθηνό, μόνο για περιήγηση στα go θα το χρειαστείς!!!! Όλα τα άλλα τα κάνεις και με το κοντρόλ του (kodi,morpheas, Netflix etc)

Στάλθηκε από το MI 8 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 21,7χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1349

• makis1024

575

• ath156

1874

@billy1986

Δεν χρειάζεται ποντίκι, μην δώσεις χρήματα χωρίς λόγο. Ακόμα και το cosmote TV Go δουλεύει με το κοντρόλ του, αλλά να ετοιμαστείς για προβλήματα λόγω της κακής εφαρμογής με την περιήγηση είτε έχεις το κοντρόλ του είτε air mouse.

Από κει και πέρα, θα μπεις από τον υπολογιστή σου στο apkpure και θα κατεβάσεις την εφαρμογή, έπειτα θα ανοίξεις το mi box και θα βάλεις τον Google λογαριασμό σου, θα κατεβάσεις τον es file explorer και αφού την εγκαταστήσεις θα συνδέσεις ένα usb stick ή HDD drive με το box και μέσω του es file explorer θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή του ote, θα περάσεις τα στοιχεία της σύνδεσης και είσαι έτοιμος.

Έχουμε βγεί εκτός θέματος, υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το go, καλύτερα τις οποιεσδήποτε απορίες σου να τις εκφράσεις εκεί.

@billy1986

Δεν χρειάζεται ποντίκι, μην δώσεις χρήματα χωρίς λόγο. Ακόμα και το cosmote TV Go δουλεύει με το κοντρόλ του, αλλά να ετοιμαστείς για προβλήματα λόγω της κακής εφαρμογής με την περιήγηση είτε έχεις το κοντρόλ του είτε air mouse.

Από κει και πέρα, θα μπεις από τον υπολογιστή σου στο apkpure και θα κατεβάσεις την εφαρμογή, έπειτα θα ανοίξεις το mi box και θα βάλεις τον Google λογαριασμό σου, θα κατεβάσεις τον es file explorer και αφού την εγκαταστήσεις θα συνδέσεις ένα usb stick ή HDD drive με το box και μέσω του es file explorer θα εγκαταστήσεις την εφαρμογή του ote, θα περάσεις τα στοιχεία της σύνδεσης και είσαι έτοιμος.

Έχουμε βγεί εκτός θέματος, υπάρχει ξεχωριστό θέμα για το go, καλύτερα τις οποιεσδήποτε απορίες σου να τις εκφράσεις εκεί.

Είσαι μοναδικός. Ευαγγέλιο οι οδηγίες σου. Σε ευχαριστώ καλή μου επιτυχία.

Είπα να κάνω οικονομία κ να μην δώσω τα 1200 για να πάρω μια qled για φέτος. Λογικό δεν είναι να αναρωτηθώ και να ρωτήσω τους κατόχους του αν είναι ευχαριστημένοι από την αγορά?

Τι άλλη επιλογή είχα; Θέλω να παίξει ote tv k Netflix σε καλή ανάλυση και όχι σε 420p αν δεν σε πειράζει.

Θα μπορούσες να ρώταγες πριν την αγορά φίλε.

Ή να διάβαζες τα προηγούμενα μηνύματα.

Sent from my ONEPLUS A6003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Θα μπορούσες να ρώταγες πριν την αγορά φίλε.

Ή να διάβαζες τα προηγούμενα μηνύματα.

Απλώς ρώτησα επειδή είδα ότι τα περισσότερα είχαν θέμα με το Netflix. Το Netflix και το Ote τα έθετα ως προτεραιότητα επειδή μόλις είχα ανανεώσει και το Netflix με άλλα 2 άτομα και το Ote tv ανανέωσαν το συμβόλαιο πριν από 2 μήνες. Δεν ήθελα ασυμβατότητες και επειδή πληρώνουμε που πληρώνουμε το Netflix και θα παίζει 4K για αυτό είπα το xiaomi. Δεν αμφιβάλλω πως τα άλλα μηχανήματα ενδεχομένως να είναι και πιο ισχυρά αλλά ήθελα να παίξει κάτι απευθείας δίχως να κατεβάζω να εγκαθιστώ και μετά απεγκατάσταση αν δεν παίζει σωστά για αυτό και ρώτησα. Αναμφίβολα ένας Amlogic 912 θα είναι πολύ ισχυρότερος.

Καλά δεν συνδέω τίποτα.

Θα βάλω και ένα ποπκόρν και τέλος.

Με το ποπκορν μπορώ να σώσω σε εξωτερική συσκευή γιατί το mi box s έχει μόλις 2.5gb ελεύθερα?

Στάλθηκε από το Mi MIX 2S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Με το ποπκορν μπορώ να σώσω σε εξωτερική συσκευή γιατί το mi box s έχει μόλις 2.5gb ελεύθερα?

Δεν έχω ιδέα. Ακόμα δεν παρέλαβα.

περνάς σε στικακι το apk το κουμπώνεις στο κουτάκι και μετά με έναν file explorer (μέσα από το play store έχει κάποιους δωρεάν έστω και για απλά πράγματα) το τρέχεις και το εγκαθιστάς!

Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα, έχει διαφορά από το στικάκι που αναφέρεις αν μπεί ο φίλος στο Plugin Browser του Βox και εγκαταστήσει ένα browser της επιλογής του?? Ρωτώ ως αρχάριος σχετικά με το sideloading.

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Απλώς ρώτησα επειδή είδα ότι τα περισσότερα είχαν θέμα με το Netflix. Το Netflix και το Ote τα έθετα ως προτεραιότητα επειδή μόλις είχα ανανεώσει και το Netflix με άλλα 2 άτομα και το Ote tv ανανέωσαν το συμβόλαιο πριν από 2 μήνες. Δεν ήθελα ασυμβατότητες και επειδή πληρώνουμε που πληρώνουμε το Netflix και θα παίζει 4K για αυτό είπα το xiaomi. Δεν αμφιβάλλω πως τα άλλα μηχανήματα ενδεχομένως να είναι και πιο ισχυρά αλλά ήθελα να παίξει κάτι απευθείας δίχως να κατεβάζω να εγκαθιστώ και μετά απεγκατάσταση αν δεν παίζει σωστά για αυτό και ρώτησα. Αναμφίβολα ένας Amlogic 912 θα είναι πολύ ισχυρότερος.

Δεν έχει να κάνει με την CPU το μήνυμα μου. Δεν παίζει ρόλο τόσο η ισχύς και γενικά το hardware, και κοιτάς λάθος πράγματα που δείχνει ότι δεν ασχολήθηκες και έχεις λάθος άποψη.

Έχω ένα ταπεινό Amazon fire stick με 1gb Ram και 8gb χωρητικότητα και παίζει αέρα Netflix HD, KODI, CINEMA, spotify klp.

Amazon Fire stick 4k max

Δεν έχει να κάνει με την CPU το μήνυμα μου. Δεν παίζει ρόλο τόσο η ισχύς και γενικά το hardware, και κοιτάς λάθος πράγματα που δείχνει ότι δεν ασχολήθηκες και έχεις λάθος άποψη.

Έχω ένα ταπεινό Amazon fire stick με 1gb Ram και 8gb χωρητικότητα και παίζει αέρα Netflix HD, KODI, CINEMA, spotify klp.

Και παίζει και CosmoteTV go απροβλημάτιστα?

Δεν πρεπει να εισαι root φιλε.

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Προσωπικά δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αφού δεν είναι ροοτ,. δεν βλέπω να μην παίζει.

Ίσως κάποιος άλλος έχει τεστάρει, αλλά αφού παίζουν τόσες άλλες εφαρμογές, δεν νομίζω να ζορίζεται με κάτι.

Amazon Fire stick 4k max

Ικανοποιημένος από το xiaomi παρηγγειλα ένα ακόμα για τον αδερφό μου. Kodi Netflix k popcorn παίζουν μπάλα άνετα. COSMOTE tv παίζει μέτρια αν και εμφανίζει θέματα με τον κέρσορα τα οποία με ποντικάκι θα εξαφανιστούν. Αυτά.

Οπότε έδωσες ένα 80αρι χαλαρά και δεν ξέρεις καν αν θα παίζει αξιόπιστα;

Δεν έχει 80€ το Mi Box S ούτε καν στην ελληνική αγορά.. Από 61-62€ έχει από skroutz με μεταφορικά μαζί. Από Κίνα το πήρα πριν 1,5 μήνα 55€. Λίγο να ψαχτεί κάποιος κυκλοφορούν συνεχώς κουπόνια.

Ικανοποιημένος από το xiaomi παρηγγειλα ένα ακόμα για τον αδερφό μου. Kodi Netflix k popcorn παίζουν μπάλα άνετα. COSMOTE tv παίζει μέτρια αν και εμφανίζει θέματα με τον κέρσορα τα οποία με ποντικάκι θα εξαφανιστούν. Αυτά.

Φίλε μου όταν το ανοίγεις, σου αργεί λίγο στην ροή?? Εμένα μου ψιλοκολλάει λίγο και μόνο με επανεκκίνηση παίρνει τα πάνω του..

ΥΓ: Ποιο build στο Kodi έχεις??

Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro

Εμένα από την αρχή έκανε ένα τ λεπτά επανεκκίνηση...έστρωσε λίγο τώρα της κάνει 2 με 3 φορές την ημέρα..έβαλα ένα αλλά σέρνεται το σύμπαν..Γενικά από kodi δύσκολα θα δω κάτι χωρίς να σέρνεται..το Netflix και το YouTube τα πάει μπάλα..το πήρα γιατί είχα την εντύπωση πως πέρα από verified με το netflix θα βγάζει και 5.1 ήχο αλλά δεν βγάζει η μαμακια..έδωσα και το παλιό που έπαιζε μπαλα εδώ και δύο χρόνια..Γενικά άλλη μια ανοησία μαζί με το mi wifi 3..σύντομα θα πάρει τον δρόμο για τον καδο

Στάλθηκε από το LEX722 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Φιλικά Γιώργος

καλό μεσημέρι σε όλους.

Μήπως μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν μπορώ να δω Novago σε root συσκευή;;;;;

Έχω κωδικούς για το nova

καλό μεσημέρι σε όλους.

Μήπως μπορεί κάποιος να με πληροφορήσει αν μπορώ να δω Novago σε root συσκευή;;;;;

Έχω κωδικούς για το nova

Σε root όχι

Sent from my iPad using Tapatalk

Πες μου λιγο εντυπωσεις απο SCISHION RX4B 4/32 γιατι κ σ εμενα φανηκε καλο ντιλ, αλλα διαβαζω κακα σχολια για τη συγκεκριμενη μαρκα. Εχει google cast/miracast οντως; Απο λογισμικο πως παει;

σε αυτα τα χρηματα προτιμω το tanix προσφερει παρα πολλα αεριζεται πολυ καλα και ειναι τζαμπα.

Βγηκε αναβαθμηση Xiaomi Mi Box S:

Changelog :

Automatic refresh mode activated

Wi-Fi signal improvements

Improvements in awakening mode

Correcting artifacts on Netflix

Bluetooth fix connectivity with the remote

546 MB

εμφανιζεται μετα απο επανεκκινηση του box

Edited by dnspider

Σε mi box s παίζει το popkorn? To έχω βάλει αλλά δεν παίζει καμια ταινία.

Sony Ericsson k700, samsung wave GT8500

samsung galaxy s3 GTi9300, LG G3 32gb 3gb Ram

LeEco le max 2 x820 6/64gb

Xiaomi mi mix 2s 6/64

Xiaomi mi 9t pro 6/128

Poco F4 8/256

Vivo x80 Pro

Σε mi box s παίζει το popkorn? To έχω βάλει αλλά δεν παίζει καμια ταινία.

Μια απλή εφαρμογή είναι.

Θα έπρεπε να παίζει σε όλα τα Android.

Η εφαρμογή δουλεύει αλλού;

Amazon Fire stick 4k max

Μια απλή εφαρμογή είναι.

Θα έπρεπε να παίζει σε όλα τα Android.

Η εφαρμογή δουλεύει αλλού;