Jump to content

ektoras2003

Members
  • Δημοσιεύσεις

    48
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

Everything posted by ektoras2003

  1. μηπως μπορει καποιος φιλος να μου πει πως περναω την καινουργια 10 του κρις βημα βημα γιατι ειμαι πολυ ασχετος ειναι ροοτ κι εχω την 6.0.30s v15e cris bal ετσι το πηρα σας ευχαριστω.
  2. καλησπερα παιδια θα ηθελα να πω τη αποψη μου για τα tv box εχω δυο διαφορετικα το tanix tx6 και το a95x max.φυσικα πιο γρηγορο ειναι το a95x δεν ζεσταινεται με τιποτα και παιζει σχεδον ολη μερα το tanix ειναι πιο αργο αλλα σταθερο χωρις προβληματα.η γνωμη μου ειναι οτι δεν χρειαζονται πειραγματα και αλλες ρομ απολαυστε τα οπως ειναι για την δουλεια που τα αγορασαμε. απολαμβανεις ταινιες σειρες σερφαρισμα σπορ ολα δωρεαν στο κατω κατω ενα μικρο κουτακι ειναι που το χρησιμοποιεις και σαν pc με πληκτρολογιο και ποντικι εαν χρειαστει. τωρα τελευταια αγορασα και το magicsee n5 plus πολυ καλο και πολυ γρηγορο δεν ζεσταινεται με τιποτα με εξτρα κεραια και φοβερη τιμη 54 ευρω οποιος θελει ας στειλει μηνυμα για να του πω πολλες καλες εφαρμογες για θεαση
  3. καλησπερα παιδια εχω το συγκεκριμενο tv box στα χερια μου 3 μηνες δεν ζεσταινεται με τιποτα παιζει στο φουλ τωρα το καλοκαιρι αιτια ειναι η κατασκευη του.παιρνει σκληρο εως 2 TB δεν κολλαει πουθενα.βρηκα την ησυχια μου με αυτο.
  4. καλησπερα παιδια ηρθε η ωρα να αλλαξω μπαταρια μηπως εχετε την καλοσυνη να μου προτινεται καποια αξιολογη για το max 2 μου?
  5. το a95x max που πηρα ειναι απιθανο τελειο σε ολα του δεν με ενδειαφερει hd netflix σε ολα ομως κορυφη
  6. σε αυτα τα χρηματα προτιμω το tanix προσφερει παρα πολλα αεριζεται πολυ καλα και ειναι τζαμπα.
  7. tanix tx6 τα εχει ολα κι εχει 36 ευρω ----- προσθήκη μηνύματος 14 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- καλησπερα παιδια. θα ηθελα να σας δωσω καποια καλα tv box για οσους ρωτανε με χαμηλο κοστος φυσικα. αυτα που παραθετω τα εχω δοκιμασει ολα. 1.Q96 PLUS 4gb/32 τιμη 41 ευρω. 2.EACHLINK H6 MAX 4/64 τιμη 45 ευρω. 3. TANIX TX6 4/32 τιμη 36 ευρω 4. MX 10 4/64 τιμη 45 ευρω 5. SCISHION RX4B 4/32 τιμη 40 ευρω . τωρα πηρα το καταπληκτικο A95X MAX ειναι κορυφαιο σε ολα του με τιμη 73 ευρω απο ευρωπαικη αποθηκη.
  8. γεια σας παιδια πριν λιγο καιρο το κινητο μου παρουσιασε το γνωστο προβλημα σε ολους σας να μην ανοιγει λεγοντας βελτιστοποιηση εφαρμογης 2απο2 δεν αναγνωριζε σιμ κι αλλα πολλα. επειδη το προβλημα το διορθωσα χωρις ροοτ χωρις pc θα σας πω τι εκανα. πατωντας το volume+ και power ταυτοχρονα συνεχως το κινητο δονηται τρες φορες και μετα ανοιγει η οθονη δινοντας δυο εντολες καθαρισμα και αναβαθμιση. ξετικαρα την αναβαθμιση και εδωσα εντολη καθαρισμα μνημης. το κινητο εσβησε και εκανε να ανοιξει περιπου 8 λεπτα. ανοιξε και επανηλθε στην αρχικη ρομ που ειχε διορθωνοντας ολα τα προβληματα.τωρα λειτουργει θαυμασια.εαν δεν λειτουργησει ξανακαντε τη ιδια διαδικασια μη φοβηθητε.αυτο σε μενα επιασε μακαρι να βοηθησω καποιους
  9. καλησπερα παιδια εχεις κανεις αποψη για το vorke z6 3gb ddr4? ειναι καλο γνωριζει καποιος να μου πει για να το αγορασω.
  10. παιδια γεια σας χρονια πολλα χθες παρελαβα με την 5.8.018s stable οι επαφες εμφανιζονται ελληνικοτατα ολα τελεια το μονο που θα κανω ειναι root χωρις να αλλαξω τιποτα πως γινεται μονο root εαν θελει καποιος ας μου πει καλη χρονια σε ολους μας
  11. καλησπερα σε ολους το πηρα τελικα απο geekbuying το στελνουν με ολλανδικο ταχυδρομειο θα γλυτωσω τελικα το τελωνειο η οχι γνωριζει καποιος φιλος να απαντησει?
  12. δεν τους συμφερει πιστεψε με
  13. αφου εχεις εξτρα εγγυηση τραβα ενα σπασιμο την οθονη και πηγαινε το πισω για αλλαγη οθονης σιγουρα θα σου δωσουν αλλο:lol:
  14. βγηκε η marshmallow
  15. πως να κανετε το lenovo A 6000 ποιο γρηγορο μετα την αναβαθμιση απο κιτ-κατ σε λολιποπ. πρωτα σβηνουμε το τηλεφωνο. ΜΕΤΑ 1.παταμε για 3 δευτερολεπτα το πανω κουμπι volume ταυτοχρονα με το power. 2. το τηλεφωνο μας εμφανιζει ενα μπλε πινακα. 3.πηγαινουμε εκει που λεει recovery και το παταμε. 4. το τηλεφωνο μας σβηνει και ξανανοιγει σε κατασταση rocovery. 5. πηγαινουμε εκει που λεει wipe cashe partision με τα κουμπια του volume. 6. παταμε το power button ωστε να διαγραψουμε το εν λογω παρτισιον. 7. το τηλεφωνο μας σβηνει και ανοιγει ξανα εκει επιλεγουμε το reboot παταμε το power για ok .8 τωρα το κινητο μας ανοιγει απο μονο του χωρις προβλημα και το ΙΔΙΟ γρηγορο οπως ηταν οταν το πηραμε με την εκδοση kit-kat. οδηγιες αναβαθμισης σε νεα rom του lenovo A6000 .[το κειμενο αφορα την καινουργια rom marshmallow ].Κατεβάστε την Προσαρμοσμένη rom στο PC ή φορητό υπολογιστή σας . Μετά τη λήψη συνδέσετε Lenovo A6000 σας για φορητό υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. Τώρα αντιγράψτε το κατεβάσει Προσαρμοσμένη ROM για να ρίζα της κάρτας SD. Τώρα Αποσυνδέστε το smartphone από τον υπολογιστή. Τώρα Απενεργοποίηση του smartphone. Τραβήξτε προς τα έξω την μπαταρία για 2 λεπτά. Τώρα τοποθετήστε ξανά την μπαταρία. Τώρα εκκινήστε το smartphone σε ανάκαμψη TWRP. Τώρα Clear Cache Partition Διαγραφή δεδομένων και FACTORY RESET. Επιλέξτε WIPE Dalvik μνήμη cache. Και στην τελευταία θα πρέπει να επιλέξετε «Ενημέρωση Flash Από Αρχείο Zip" Και τώρα Επιλέξτε το αρχείο zip που κατεβάσατε προηγουμένως. Η διαδικασία ενημέρωσης θα πάρει περίπου 5 λεπτά. Από τη στιγμή που η ενημέρωση ολοκληρωθεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση λέγοντας ότι Προσαρμοσμένη ROM για Lenovo A6000 είναι εγκατεστημένο. Τώρα επανεκκινήσετε Lenovo A6000 σας. Η πρώτη εκκίνηση θα πάρει κάποιο χρόνο. Και αυτό είναι το μόνο που έχετε αναβαθμιστεί με επιτυχία Lenovo A6000 σας στο Android 6.0 marshmallow. Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά του εθίμου rom: - Το έθιμο rom βασίζεται στην αρχιτεκτονική 64 bit. Είναι προ-ριζωμένη Μπαταρία βελτιστοποιημένη - που σημαίνει ότι το έθιμο rom έχει tweaked να δώσει περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Διαχείριση Ram Δεν κολλάει Δεν Lag Σούπερ Λεία
  16. πως να κανετε το lenovo A 6000 ποιο γρηγορο μετα την αναβαθμιση απο κιτ-κατ σε λολιποπ. πρωτα σβηνουμε το τηλεφωνο. ΜΕΤΑ 1.παταμε για 3 δευτερολεπτα το πανω κουμπι volume ταυτοχρονα με το power. 2. το τηλεφωνο μας εμφανιζει ενα μπλε πινακα. 3.πηγαινουμε εκει που λεει recovery και το παταμε. 4. το τηλεφωνο μας σβηνει και ξανανοιγει σε κατασταση rocovery. 5. πηγαινουμε εκει που λεει wipe cashe partision με τα κουμπια του volume. 6. παταμε το power button ωστε να διαγραψουμε το εν λογω παρτισιον. 7. το τηλεφωνο μας σβηνει και ανοιγει ξανα εκει επιλεγουμε το reboot παταμε το power για ok .8 τωρα το κινητο μας ανοιγει απο μονο του χωρις προβλημα και το ΙΔΙΟ γρηγορο οπως ηταν οταν το πηραμε με την εκδοση kit-kat. οδηγιες αναβαθμισης σε νεα rom του lenovo A6000 .[το κειμενο αφορα την καινουργια rom marshmallow ].Κατεβάστε την Προσαρμοσμένη rom στο PC ή φορητό υπολογιστή σας . Μετά τη λήψη συνδέσετε Lenovo A6000 σας για φορητό υπολογιστή μέσω καλωδίου USB. Τώρα αντιγράψτε το κατεβάσει Προσαρμοσμένη ROM για να ρίζα της κάρτας SD. Τώρα Αποσυνδέστε το smartphone από τον υπολογιστή. Τώρα Απενεργοποίηση του smartphone. Τραβήξτε προς τα έξω την μπαταρία για 2 λεπτά. Τώρα τοποθετήστε ξανά την μπαταρία. Τώρα εκκινήστε το smartphone σε ανάκαμψη TWRP. Τώρα Clear Cache Partition Διαγραφή δεδομένων και FACTORY RESET. Επιλέξτε WIPE Dalvik μνήμη cache. Και στην τελευταία θα πρέπει να επιλέξετε «Ενημέρωση Flash Από Αρχείο Zip" Και τώρα Επιλέξτε το αρχείο zip που κατεβάσατε προηγουμένως. Η διαδικασία ενημέρωσης θα πάρει περίπου 5 λεπτά. Από τη στιγμή που η ενημέρωση ολοκληρωθεί, θα λάβετε μια ειδοποίηση λέγοντας ότι Προσαρμοσμένη ROM για Lenovo A6000 είναι εγκατεστημένο. Τώρα επανεκκινήσετε Lenovo A6000 σας. Η πρώτη εκκίνηση θα πάρει κάποιο χρόνο. Και αυτό είναι το μόνο που έχετε αναβαθμιστεί με επιτυχία Lenovo A6000 σας στο Android 6.0 marshmallow. Εδώ είναι μερικά χαρακτηριστικά του εθίμου rom: - Το έθιμο rom βασίζεται στην αρχιτεκτονική 64 bit. Είναι προ-ριζωμένη Μπαταρία βελτιστοποιημένη - που σημαίνει ότι το έθιμο rom έχει tweaked να δώσει περισσότερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Διαχείριση Ram Δεν κολλάει Δεν Lag Σούπερ Λεία κινητο εγινε ποιο αργο..τι μπορω να κανω;;[/QUO
  17. πως να κανετε το lenovo A 6000 ποιο γρηγορο μετα την αναβαθμιση απο κιτ-κατ σε λολιποπ. πρωτα σβηνουμε το τηλεφωνο. ΜΕΤΑ 1.παταμε για 3 δευτερολεπτα το πανω κουμπι volume ταυτοχρονα με το power. 2. το τηλεφωνο μας εμφανιζει ενα μπλε πινακα. 3.πηγαινουμε εκει που λεει recovery και το παταμε. 4. το τηλεφωνο μας σβηνει και ξανανοιγει σε κατασταση rocovery. 5. πηγαινουμε εκει που λεει wipe cashe partision με τα κουμπια του volume. 6. παταμε το power button ωστε να διαγραψουμε το εν λογω παρτισιον. 7. το τηλεφωνο μας σβηνει και ανοιγει μονο του χωρις προβλημα και το ΙΔΙΟ γρηγορο οπως ηταν οταν το πηραμε με την εκδοση kit-kat.
  18. πως να κανετε το lenovo A 6000 ποιο γρηγορο μετα την αναβαθμιση απο κιτ-κατ σε λολιποπ. πρωτα σβηνουμε το τηλεφωνο. ΜΕΤΑ 1.παταμε για 3 δευτερολεπτα το πανω κουμπι volume ταυτοχρονα με το power. 2. το τηλεφωνο μας εμφανιζει ενα μπλε πινακα. 3.πηγαινουμε εκει που λεει recovery και το παταμε. 4. το τηλεφωνο μας σβηνει και ξανανοιγει σε κατασταση rocovery. 5. πηγαινουμε εκει που λεει wipe cashe partision με τα κουμπια του volume. 6. παταμε το power button ωστε να διαγραψουμε το εν λογω παρτισιον. 7. το τηλεφωνο μας σβηνει και ανοιγει μονο του χωρις προβλημα και το ΙΔΙΟ γρηγορο οπως ηταν οταν το πηραμε με την εκδοση kit-kat.
  19. καλησπερα.χθες το πηρα 99 ευρω απο public και εγγυηση οθονης αλλα 19 ευρω σε 12 ατοκες δοσεις ΤΕΛΕΙΑ. ειχα lenovo to p770 εμεινα ευχαριστημενος τωρα παλι νιωθω οτι το τηλεφωνο τα σπαει γρηγορο με μπαταρια 2300 που δεν κραταει πολλες μερες οπως το παλιο ομως πιστευω 2 μερες ανετα με λογικη χρηση. καλη οθονη γρηγορος επεξεργαστης ηχος πολυ καλος φωτογραφικη καλη. τωρα το αναβαθμιζω σε λολιποπ.ειχε κιτ κατ.
  20. καλησπερα.χθες το πηρα 99 ευρω και εγγυηση οθονης αλλα 19 ευρω σε 12 ατοκες δοσεις ΤΕΛΕΙΑ. ειχα lenovo to p770 εμεινα ευχαριστημενος τωρα παλι νιωθω οτι το τηλεφωνο τα σπαει γρηγορο με μπαταρια 2300 που δεν κραταει πολλες μερες οπως το παλιο ομως πιστευω 2 μερες ανετα με λογικη χρηση. καλη οθονη γρηγορος επεξεργαστης ηχος πολυ καλος φωτογραφικη καλη. τωρα το αναβαθμιζω σε λολιποπ.ειχε κιτ κατ.
  21. παιδια στο gearbest to exei 189 euro απο το καταστημα ευρωπης και βλεπω ειναι το z7 με 3gb ramCOLOR="#bbc"] ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- [/color]http://www.gearbest.com/cell-phones/pp_228250.html?wid=3 οριστε και το λινκ
  22. πες μας εντυπωσεις απο το v975i ποιο ειναι τωρα το καλλυτερο? πικρα ε
  23. παιδια μολις το παρελαβα αλλα δεν αναγνωριζει την σιμ βαζω το πιν κανονικα αλλα δεντην ξεκλειδωνει μπορει καποιος να με βοηθησει εαν γνωριζει κατι ?
  24. τελικα το περασα πολυ ευκολα ολο το αρχειο gps conf με το root broswer ευχαριστω πολυ rosmodelo
  25. θελω να περασω και τα υπολοιπα αλλα δεν γνωριζω πως αυτο το αρχειο το περασα με gps faster για τα αλλα διαβασα το φορουμ αλλα δεν εβγαλα ακρη .εαν εχεις την καλοσυνη να μου στειλεις αναλυτικες οδηγιες θα το εκτιμουσα και παλι ομως να σαι καλα.
×
×
  • Create New...