chrismasgr Δημ. November 20, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2018 Βρήκα το καινούργιο xiaomi tv box s 49 ευρώ . Αξίζει η αγορά του γιατί έχει 2GΒ μνήμη και 8 GB αποθηκευτικό χώρο ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
letom Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Ξέρει κανείς ρε παιδια το apk του σινεμά από που να το κατεβάσω από την επίσημη σελίδα δεν κατεβαίνει Ελπίζω να μην το έκλεισαν και αυτόΜήπως έτυχες σε προσωρινό πρόβλημα? Μόλις τώρα δοκίμασα από το επίσημο σάιτ και το κατέβασε κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Βρήκα το καινούργιο xiaomi tv box s 49 ευρώ . Αξίζει η αγορά του γιατί έχει 2GΒ μνήμη και 8 GB αποθηκευτικό χώρο ; Γεια σου φίλε, από ότι κατάλαβα είδες την προσφορά από Lihgtinthebox για το μοντέλο "S" (Mi Box S), το οποίο όμως τρέχει Android Oreo (8.1) και βγάζει επί του παρόντος πολλά bugs (αποσυνδέσεις, αργό wifi, σπασίματα κλπ) Θα σου πρότεινα να πάρεις το mi box από Gearbest, το οποίο φοράει το mm (6.1) και τρέχει απροβλημάτιστα, αρκεί να μην το αναβαθμίσεις εσυ άμεσα σε Oreo. To πήρα χθες στα 46,5€ από GB, priority line (Belgium). Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Ο θείος junglist θα σε βολέψει. https://app.box.com/s/8m2wc4a1oty5plv33uliyxz98e15a3my Παλιότερη έκδοση αλλά θα κάνει autoupdate στην τελευταία από μόνο του μόλις το τρέξεις. Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk με ποιον τροπο μπορω να τρεξω ελληνικους υποτιτλους στις ταινιες στο cinema?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SERS1612 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 με ποιον τροπο μπορω να τρεξω ελληνικους υποτιτλους στις ταινιες στο cinema??Βάλτο να παίζει σε εξωτερικό player (π.χ. MX player ) και θα σου βγάλει την επιλογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Παιδιά είμαι μισό κλικ πριν παραγγείλω αυτό https://www.gearbest.com/tv-box/pp_009597975339.html?wid=1433363¤cy=USD&vip=15564621&gclid=Cj0KCQiA28nfBRCDARIsANc5BFDoGVYCHZFij4kgsk3UEZ9JxGVojdiop3Zlzrwp33fsdnt9hdKpPd8aAifxEALw_wcB Η χρήση αφορά για εγκατάσταση Kodi και τα κατάλληλα add ons, για ταινίες-σειρές (εγκατάσταση CINEMA), streaming αγώνων και Netflix. Αξίζει να το πάρω, το έχει κανείς?? Παντως βλεπω οτι γραφουν, πως δεν αναγνωριζει υποτιτλους .srt Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Παντως βλεπω οτι γραφουν, πως δεν αναγνωριζει υποτιτλους .srtΤι εννοείς;; Αφού οι υπότιτλοι εξαρτώνται από το πρόγραμμα αναπαραγωγής, όχι από το κουτί! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makisg4 Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Βάλτο να παίζει σε εξωτερικό player (π.χ. MX player ) και θα σου βγάλει την επιλογή. Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk επειδη το δοκιμασα και δεν βρισκει online υποτιτλους να υποθεσω οτι ειναι δυσκολοι οι ελληνικοι υποτιτλοι η κανω κατι λαθος? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimmys Δημ. November 21, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2018 Τι εννοείς;; Αφού οι υπότιτλοι εξαρτώνται από το πρόγραμμα αναπαραγωγής, όχι από το κουτί! Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Σωστα, αλλαζεις media player και εισαι οκ. Το bluetooth, εχει περιορισμους, η λειτουργει οπως απο κινητο σε κινητο?Ρωταω γιατι το bluetooth σε android unit δεν συνδεεται σε ολες τις συσκευες, δεν τις βλεπει ολες. Εμενα με ενδιαφερει αυτο αλλα δεν ξερω , θα ηθελα την αποψη σας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Γεια σου φίλε, από ότι κατάλαβα είδες την προσφορά από Lihgtinthebox για το μοντέλο "S" (Mi Box S), το οποίο όμως τρέχει Android Oreo (8.1) και βγάζει επί του παρόντος πολλά bugs (αποσυνδέσεις, αργό wifi, σπασίματα κλπ) Θα σου πρότεινα να πάρεις το mi box από Gearbest, το οποίο φοράει το mm (6.1) και τρέχει απροβλημάτιστα, αρκεί να μην το αναβαθμίσεις εσυ άμεσα σε Oreo. To πήρα χθες στα 46,5€ από GB, priority line (Belgium). Φίλε το παρέλαβες το box? ήρθε γρήγορα και χωρίς τελωνείο? Από Κίνα ή ευρωπαϊκή αποθήκη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
estiakos Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Προχθές έγινε η παραγγελία, από κινέζικη αποθήκη, gearbest. Το περιμένω πρώτη βδομάδα Δεκέμβρη. Πάντως χθές που μιλούσα με φίλο που έχει το απλό mi box (mm), το Netflix τρέχει νεράκι, δεν έχει κολλήματα ως τώρα. Παράθεση Lenovo A630 -----> Cubot S200 -----> Xiaomi Redmi 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amanwithaplan Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Προχθές έγινε η παραγγελία, από κινέζικη αποθήκη, gearbest. Το περιμένω πρώτη βδομάδα Δεκέμβρη. Πάντως χθές που μιλούσα με φίλο που έχει το απλό mi box (mm), το Netflix τρέχει νεράκι, δεν έχει κολλήματα ως τώρα.Όχι μόνο το Netflix. Όλα πάνε μεράκι. Καταπληκτικό box Sent from my SM-G965F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SCORPIONE69 Δημ. November 22, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 22, 2018 Όχι μόνο το Netflix. Όλα πάνε μεράκι. Καταπληκτικό box Sent from my SM-G965F using Tapatalk Μιλάς για αυτό το μοντέλο? https://m.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_426056.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bilis38 Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Κολλάει κατά το άνοιγμα στην ένδειξη Android.... Αυτό δείχνει η οθόνη της τηλεόρασης.... Και μένει εκεί... Τι μπορεί να συμβαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrismasgr Δημ. November 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2018 Γεια σου φίλε, από ότι κατάλαβα είδες την προσφορά από Lihgtinthebox για το μοντέλο "S" (Mi Box S), το οποίο όμως τρέχει Android Oreo (8.1) και βγάζει επί του παρόντος πολλά bugs (αποσυνδέσεις, αργό wifi, σπασίματα κλπ) Θα σου πρότεινα να πάρεις το mi box από Gearbest, το οποίο φοράει το mm (6.1) και τρέχει απροβλημάτιστα, αρκεί να μην το αναβαθμίσεις εσυ άμεσα σε Oreo. To πήρα χθες στα 46,5€ από GB, priority line (Belgium). Καλησπέρα φίλε μου , σ' ευχαριστώ για την απάντηση σου . Αλλά θα ήθελα κάτι καινούργιο σε 4Κ και άμα μου λες ότι έχει bugs καλύτερα να περιμένω . Δεν θέλω να πάρω άλλο μοντέλο γιατί έτσι και αλλιώς έχω κιάλλο tv box . Το ότι έχει μνήμε 2 GB και αποθηκευτικό χώρο 8 gb δεν το κάνει λίγο παρωχημένο ; Παράθεση London for ever Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyriasgr87 Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλησπερα στην παρεα.Μια ερωτηση.Σημερα πηρα δωρο για εναν φιλο το beelink GT1 3/32.Η σκεψη ηταν να το παρω για να του δωσω προσβαση στον νετφλιξ λογαριασμο μου.Απλα απο οτι βλεπω δεν υποστυριζει εστω HD και τρεχει μονο σε SD λογο του widevine lvl.εχει βρεθει καποια λυση για να τρεξει το μποξακι εστω HD η τσαμπα τα λεφτα και ο κοπος επρεπε να παω σε καποιο αλλο ..?Τρεχει την μαμα ρομ στην τελευταια αναβαθμιση της.Ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lux_aeterna Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Γεια χαρά και από εμένα! Έχω διαβάσει πολλά όλη μέρα και έχω καταλήξει στο mecool w8s και στο mibox. Αυτά που με απασχολούν είναι τα εξής, και οποιαδήποτε πληροφορία θα ήταν χρήσιμη: 1. Γιατί να προτιμήσω το ένα έναντι του άλλου; (δεν έχω πρόβλημα να φλασάρω ROM) 2. Ποιο από τα δύο TV boxes έχει καλύτερο support, είτε official είτε unofficial, σε περίπτωση βλάβης; 3. Έχει κάποιο από τα δύο control με το οποίο θα μπορώ παράλληλα να ελέγχω και την TV; 4. Βλέπω ότι το mibox έχει μόνο μία θύρα usb. Δεδομένου ότι την έχω δεσμευμένη για τον αντάπτορα ethernet, θα μπορώ να συνδέσω επιπλέον συσκευές σε αυτό (π.χ. bluetooth ηχοσύστημα); 5. Από τα πολλά μοντέλα του mecool w8s, ποιο προτείνετε και γιατί; Εγώ είμαι μεταξύ του pro και του pro L, με 3 RAM και 32 ROM. 6. To mibox έχει και αυτό διάφορα μοντέλα; Αν ναι, σε ποιο να προσανατολιστώ; 7. Τελικά το mibox παίζει FHD Netflix, είτε με official τρόπο είτε με κάποιο patch; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 (edited) Καλημέρα. Έχω το μοντέλο tx3 mini.το χρησιμοποιώ μόνο για αθλητικά ταινίες και όχι παιχνίδια. Σκέφτομαι να βαλω το παρακάτω airmouse.Ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχει με ένα ασύρματο mini πληκτρολόγιο; Για να αλλαζω γλώσσα θα αλλαζω μόνο απο το εικονικο πληκτρολόγιο; η θα χρειάζεται απο το playstore να κατεβασω εφαρμογη; https://www.melodiaeshop.gr/keyboards/5814-c120-ασύρματο-πληκτρολόγιο-air-mouse-χειριστήριο.html. Το εν λόγω πληκτρολόγιο το έχει αγοράσει συνάδελφος μου στη μισή τιμή από Κίνα. Γλώσσα αλλάζεις ειτε από το εικονικό πληκτρολόγιο είτε από το τηλεχειριστηριο με τον γνωστό συνδυασμό πλήκτρων αλλαγης γλωσσας. Edited November 25, 2018 by nikkal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 24, 2018 Καλημέρα. Έχω το μοντέλο tx3 mini.το χρησιμοποιώ μόνο για αθλητικά ταινίες και όχι παιχνίδια. Σκέφτομαι να βαλω το παρακάτω airmouse.Ήθελα να ρωτήσω τι διαφορά έχει με ένα ασύρματο mini πληκτρολόγιο; Για να αλλαζω γλώσσα θα αλλαζω μόνο απο το εικονικο πληκτρολόγιο; η θα χρειάζεται απο το playstore να κατεβασω εφαρμογη; https://www.melodiaeshop.gr/keyboards/5814-c120-ασύρματο-πληκτρολόγιο-air-mouse-χειριστήριο.html.Κατέβασε από το play store το Greek HW keyboard και όρισε το ως το κύριο μέσα από τις ρυθμίσεις. Νομίζω μετά με ctrl και space bar αλλάζεις από αγγλικά σε ελληνικά. Παίζει δοκιμασμένα Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλησπερα στην παρεα.Μια ερωτηση.Σημερα πηρα δωρο για εναν φιλο το beelink GT1 3/32.Η σκεψη ηταν να το παρω για να του δωσω προσβαση στον νετφλιξ λογαριασμο μου.Απλα απο οτι βλεπω δεν υποστυριζει εστω HD και τρεχει μονο σε SD λογο του widevine lvl.εχει βρεθει καποια λυση για να τρεξει το μποξακι εστω HD η τσαμπα τα λεφτα και ο κοπος επρεπε να παω σε καποιο αλλο ..?Τρεχει την μαμα ρομ στην τελευταια αναβαθμιση της.Ευχαριστω εκ των προτερων Δεν υπάρχει τρόπος για Hd Netflix για κουτιά χωρίς σωστό widevine . Ίσως με το Kodi 18, αλλά δεν ξέρω πόσο καλά γίνεται Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zakerman Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Καλημέρα σας. Χρειάζομαι ένα unroot android box προκειμένου να βλέπω cosmote tv σε 2η τηλεόραση. Ενδιαφέρομαι συγκεκριμένα για το Xiaomi Mi Box 3, ωστόσο θέλω να μάθω αν είναι συμβατό για τη τηλεόραση που το χρειάζομαι. Πρόκειται για μια 32LG3000 μοντέλο 2008 στην οποία θύρα HDMI δεν αναγνωρίζει πχ ένα google chromecast 2 αλλά αναγνωρίζει το ψηφιακό δέκτη που έχω συνδέσει. Έχετε υπόψη σας πώς μπορώ να μάθω ποιες τηλεοράσεις υποστηρίζει το συγκεκριμένο android box? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Roid_rage Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Tanix TX3 mini και εγώ, για Netflix και wind vision, το Netflix που παίζει χάλια δε με πειράζει τόσο, αλλά το wind vision δεν παίζει καθόλου, δεν υποτίθεται ότι παίζουν κιαλλες συσκευές και από οποιοδήποτε ίντερνετ; Παράθεση Τι προτείνετε (εσείς); Τι πιστεύετε; Τι γίνεται; Οκτώμβρης το Μ να τονίζεται! Μια πλήρης φόρτιση. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. November 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 25, 2018 Παιδιά Καλημέρα. Κάτι προσπαθείτε να μου πείτε βλέπω αλά δεν φαίνονται οι απαντησεις:):):):) Για δες ξανά την απάντησή μου. Μάλλον έφαγε κάποιο κόλλημα το forum... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Εγώ από tapatalk μια χαρά βλέπω όλες τις απαντήσεις πάντως Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lakgav2 Δημ. November 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2018 Δεν υπάρχει τρόπος για Hd Netflix για κουτιά χωρίς σωστό widevine . Ίσως με το Kodi 18, αλλά δεν ξέρω πόσο καλά γίνεται Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk Λοιπόν , σε mecool kiii pro L1 , ρουταρισμένο όμως , το netflix addon σε kodi 18 nightly παίζει μέχρι 720p αλλά όχι σε όλες τις ταινίες - σειρές. Τις άλλες τις παίζει σαν SD. Με το τελευταίο update .19 fixed , γιατί το κανονικό .19 είναι κατεστραμμένο. Περιεχόμενο όμως που είναι με decoder h.264 δεν παίζει τίποτα, μόνο μαύρη οθόνη. Οπότε , netflix σε kodi για κινέζικα android boxes που είναι και η πλειοψηφία άλλωστε, θέλει ακόμα πολλή δουλειά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts