Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα σας.

Εχω διαβασει αρκετά στο φορουμ αυτό και θελω να πάρω ενα box κυριως για kodi, σε αυτη την φαση.

Απο Internet εχω 100mbps up/down,τηλεόραση εχω 1080i μια Philips του 2008 και προς το παρόν εχω kodi στο laptop συνδεδεμένο με hdmi και εχω το Gkobu build και ειμαι ευχαριστημένος αρκετά μπορώ να πω. Απλα πρέπει το laptop να φυγει, οπότε ενα boxaki απαιτήται.

Τα θεματα ειναι τα εξης:

Να παρω ενα απλο Android box τυπου h96 max στο 50ρικο, απλα να κανω την δουλειά μου, εφοσον τηλεόραση δεν εχω καλη ακομα και δεν ξέρω ποτε θα αποκτησω, ή αξιζει να παρω ενα καλυτερο Android box (προταση) για μελλοντική χρήση ή να βρω κανα καλο Windows box λετε;

Απ οτι ειδα netflix, που μπορεί να βαλω συνδρομη, πολυ λιγα δίνουν ακομα και 1080 αναλυση(ισχυει;) . Για YouTube, έστω και 1080 να δινει, ειμαι οκ

Εχω δει και κάποια που παίρνουν libreelec kodi, αλλα δεν ξέρω αν αξιζει να μπω σε αυτην την διαδικασία...

Το σίγουρο ειναι οτι στην παρούσα φαση με ενδιαφέρει να παιζει καλα το kodi, εφοσον εχω καλη γραμμή ιντερνετ, και να μπορεί να streamarei 1080 YouTube και ισως netflix

Στην συνημμένη εικονα δεν ξέρω αν βοηθαει να αποφασισω

Android box

1)h96 rockship 3399

2)h96 pro +

3)xiaomi box mi

4) beelink A1

5) h96 max colorful

6);

Αξιζει να δωσω πανω από 50-70 ευρω για να πάρω με το παρον εξοπλισμο που διαθετω;

Σιγουρα η nvidia shield, ισως να ηταν το ιδανικό, αλλα με την τηλεόραση που εχω...

955f347933f714428e87e4a18fb31852.jpg

Στάλθηκε από το honor 9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Απαντήσεις 21,6χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

• junglist

1094

• gatos814

1325

• makis1024

574

• ath156

1863

Καλο το νεο Vorke Z6 . Φασόν βεβαια με το Tanix TX92, ακομα και στο λογισμικό :p .

Αλλά εξαιρετικά για S912 και απο τα λίγα (βασικά ελάχιστα) με ταχύτατη εσωτερική ROM (>100mb/sec read ΚΑΙ write).

Το Z6 το ξέρω εδώ και μήνες.

Βγήκε άλλο μοντέλο πιο καινούριο;

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Η πιστοποίηση για το Netflix δεν απαιτεί Google TV OS, και είναι χωριστή από αυτή της google. Προφανές παράδειγμα τα Wetek.

Η πιστοποίηση έρχεται μέσο της Google ,αυτή παρέχει το λογισμικό ! Δεν απαιτείται μόνο το App ( μπορεί να στο παρέχει μόνο του ,ξεχωριστά το netflix )Τελευταία απαιτήσει της Google είναι να μην εμφανίζεται στο playstore το App του Netflix σε συσκευές που είναι root ! (μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το App από πηγές εκτός playstore ). Το Wetek υποστηρίζει μέχρι netflix μεχρι 1080p

Η πιστοποίηση έρχεται μέσο της Google ,αυτή παρέχει το λογισμικό ! Δεν απαιτείται μόνο το App ( μπορεί να στο παρέχει μόνο του ,ξεχωριστά το netflix )Τελευταία απαιτήσει της Google είναι να μην εμφανίζεται στο playstore το App του Netflix σε συσκευές που είναι root ! (μπορείς να κάνεις εγκατάσταση το App από πηγές εκτός playstore ). Το Wetek υποστηρίζει μέχρι netflix μεχρι 1080p

Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να τα μπλέκεις μεταξύ τους. Οι πιστοποιήσεις είναι διακριτές. Τυχαίο ενδεικτικό link, μπορείς να βρεις και άλλα που περιγράφουν τη διαδικασία:

http://androidpcreview.com/netflix-hd-android-tv-box/

Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένεις να τα μπλέκεις μεταξύ τους. Οι πιστοποιήσεις είναι διακριτές. Τυχαίο ενδεικτικό link, μπορείς να βρεις και άλλα που περιγράφουν τη διαδικασία:

http://androidpcreview.com/netflix-hd-android-tv-box/

Διάβασε problem 1 και 2

Χωρίς την σωστή πιστοποίηση DRM (έρχεται από Google ,αυτή παρέχει το λογισμικό ) Δεν θα έχεις 4κ σε Android .

Edited by alex222800

Διάβασε problem 1 και 2

Χωρίς την σωστή πιστοποίηση DRM (έρχεται από Google ,αυτή παρέχει το λογισμικό ) Δεν θα έχεις 4κ σε Android .

Τι 4κ..

Εδώ ούτε HD δεν βλέπουμε.

Amazon Fire stick 4k max

Νέος κάτοχος Xiaomi mi box εδώ και μια εβδομάδα. Το αγόρασα γιατί χρειαζόμουν Netflix HD και βέβαια για χρήση Kodi.

Παιδιά μην τρελαίνεστε με τα specs, το μποξάκι είναι μια χαρά. Κανένα κόλλημα σε Kodi, YouTube. Εξαιρετική φωνητική αναζήτηση για τα πάντα. Netflix 1080p με 5.1 ήχο απροβλημάτιστα.

Δεν έχω δοκιμάσει 4K streaming καθώς δεν έχω τηλεόραση που να το υποστηρίζει, ίσως εκεί να έχει προβλήματα λόγω έλλειψης ethernet (λύνεται με αγορά hub).

Νέος κάτοχος Xiaomi mi box εδώ και μια εβδομάδα. Το αγόρασα γιατί χρειαζόμουν Netflix HD και βέβαια για χρήση Kodi.

Παιδιά μην τρελαίνεστε με τα specs, το μποξάκι είναι μια χαρά. Κανένα κόλλημα σε Kodi, YouTube. Εξαιρετική φωνητική αναζήτηση για τα πάντα. Netflix 1080p με 5.1 ήχο απροβλημάτιστα.

Δεν έχω δοκιμάσει 4K streaming καθώς δεν έχω τηλεόραση που να το υποστηρίζει, ίσως εκεί να έχει προβλήματα λόγω έλλειψης ethernet (λύνεται με αγορά hub).

Κάνει Multitasking αυτό με 1Gb Ram;

Δηλαδή να εναλλάσσονται Kodi, Terrarium, Netflix, Chrome με 5,6 tabsαστραπιαία;

Amazon Fire stick 4k max

Κάτι τέτοιο άραγε, θα παίζει στο mi box;;;

Αν ναι είναι μεγάλη υπόθεση! https://www.skroutz.gr/s/7545576/Powertech-USB-2-0-to-Ethernet.html

υπάρχουν πολλές αναφορές και εδώ αλλά και σε άλλα φόρα ότι παίζει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Κάτι τέτοιο άραγε, θα παίζει στο mi box;;;

Αν ναι είναι μεγάλη υπόθεση! https://www.skroutz.gr/s/7545576/Powertech-USB-2-0-to-Ethernet.html

Υπάρχουν στικάκια που παίζουν στο Mi Box. Επειδή όμως περιορίζονται από το USB, δεν είναι σημαντικά καλύτερα από καλό WiFi. Αν το WiFi δεν έχει πρόβλημα, είναι μια χαρά ακόμη και για 4K.

Κάνει Multitasking αυτό με 1Gb Ram;

Δηλαδή να εναλλάσσονται Kodi, Terrarium, Netflix, Chrome με 5,6 tabsαστραπιαία;

Όπως είπε ο φίλος πιο πάνω έχει 2gb μνήμης. Δεν το έχω φορτωσει πολύ, έχω βάλει πάνω μόνο Kodi, Netflix, YouTube και είναι αρκετά σβέλτο στην εναλλαγή αυτών. Φαντάζομαι ότι και το Terrarium να είχε δε θα αντιμετώπιζα πρόβλημα.

Μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για tv box, η πλειοψηφία των χρηστών δεν ενδιαφέρεται τόσο για το καλό multitasking (δεν είναι κινητό ή pc). Αυτό που χρειάζεται είναι υποστήριξη για τα formats ήχου και εικόνας, τουτέστιν ότι του βάλεις να το παίζει.

Καλησπερα στην παρεα,

Παρελαβα ενα GT1 Ultimate με serial number A706, και εχει πανω την τελευταια εκδοση stock. Τραγικο wifi και γενικα το κουτι δεν κανει για καμια δουλεια. Υπαρχει καποιος που να εχει βρει custom firmware για το συγκεκριμενο? Δεν βρισκω πουθενα.

Στο freaktab βρηκα μονο για διαφορετικες παρτιδες απο την δικια μου.

Το GT1 το απλο με ενα firmware του superceleron πεταει.

Κανεις καμια ιδεα?

Υπάρχουν στικάκια που παίζουν στο Mi Box. Επειδή όμως περιορίζονται από το USB, δεν είναι σημαντικά καλύτερα από καλό WiFi. Αν το WiFi δεν έχει πρόβλημα, είναι μια χαρά ακόμη και για 4K.
Στριμαρει δηλαδή 4Κ μέσω δικτύου, αρχεία 30-40gb κλπ; Δύσκολο το βλέπω..

Στριμαρει δηλαδή 4Κ μέσω δικτύου, αρχεία 30-40gb κλπ; Δύσκολο το βλέπω..

Γιατί το βλέπεις περίεργο? Ένα μέτριο 4K βίντεο μπορεί να έχει bitrate 30-40 Mbps. Ένα εξαιρετικό άντε να έχει έως 80Mbps. Εάν έχεις καλό 802.11n ή ac, τα 100Mbps δεν είναι δύσκολα. Δεν επικαλούμαι καν τα ονομαστικά 800+ Mbps του 802.11ac...

"Μέσω δικτύου" φαντάζομαι εννοείς ασύρματου, γιατί και με ethernet μέσω δικτύου είναι. Το ερώτημα προφανώς δεν είναι εάν το βίντεο βρίσκεται στο τοπικό ή σε απομακρυσμένο δίκτυο (εάν έχεις γρήγορη γραμμή με τον έξω κόσμο, δεν έχει διαφορά), αλλά για το τελευταίο μόνο βήμα - εάν το ασύρματο δίκτυο επαρκεί για τη μεταφορά των δεδομένων στο TV box.

Καλησπερα στην παρεα,

Παρελαβα ενα GT1 Ultimate με serial number A706, και εχει πανω την τελευταια εκδοση stock. Τραγικο wifi και γενικα το κουτι δεν κανει για καμια δουλεια. Υπαρχει καποιος που να εχει βρει custom firmware για το συγκεκριμενο? Δεν βρισκω πουθενα.

Στο freaktab βρηκα μονο για διαφορετικες παρτιδες απο την δικια μου.

Το GT1 το απλο με ενα firmware του superceleron πεταει.

Κανεις καμια ιδεα?

Δεν υπάρχει Α706, υπάρχει Α706DO.Το έχω εδώ και 3 μήνες σχεδόν, δεν έχω κανένα θέμα όλα λειτουργούν μια χαρά με την 7.1..έχει ήδη βγει fw επίσημο 707.Εάν διάβαζες καλύτερα θα γνώριζες ότι έχει Wi-Fi AP6255.οπότε οποία γράφει ότι υποστηρίζει το συγκεκριμένο chip την περνάς με το pc.από ΑΤV rom γύρισα στην στοκ

Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Γιατί το βλέπεις περίεργο? Ένα μέτριο 4K βίντεο μπορεί να έχει bitrate 30-40 Mbps. Ένα εξαιρετικό άντε να έχει έως 80Mbps. Εάν έχεις καλό 802.11n ή ac, τα 100Mbps δεν είναι δύσκολα. Δεν επικαλούμαι καν τα ονομαστικά 800+ Mbps του 802.11ac...

"Μέσω δικτύου" φαντάζομαι εννοείς ασύρματου, γιατί και με ethernet μέσω δικτύου είναι. Το ερώτημα προφανώς δεν είναι εάν το βίντεο βρίσκεται στο τοπικό ή σε απομακρυσμένο δίκτυο (εάν έχεις γρήγορη γραμμή με τον έξω κόσμο, δεν έχει διαφορά), αλλά για το τελευταίο μόνο βήμα - εάν το ασύρματο δίκτυο επαρκεί για τη μεταφορά των δεδομένων στο TV box.

Τόσο καιρό ήμουν με ενα H96 pro+ το οποίο συνδεόταν ενσύρματα σε 1000 δίκτυο και έπαιζε τα πάντα κανονικά..

Έπαιζε και 4Κ βιντεακια (ασύρματα) τραβηγμένα απο το τηλέφωνο μου, με κάποιες καθυστερήσεις στα μπρος πίσω κλπ, βέβαια δεν δοκίμασα να δω τι κάνει σε καλή 4Κ ταινία.

Θα κάνω μια δοκιμή το βράδυ με το nvidia shield που έχω τώρα να δω τι γίνεται ασύρματα και ενσύρματα.

Router έχω ενα tp link vr900 5ghz και το τηλέφωνο μου συγχρονίζει στα 866 και παίζει τα πάντα ακαριαία η αλήθεια είναι.

Έχεις να προτείνεις να κατεβάσω κάποιο αρχείο για δοκιμή με 80mbps bitrate;

Δεν με ενοχλεί το μέγεθος.

Τόσο καιρό ήμουν με ενα H96 pro+ το οποίο συνδεόταν ενσύρματα σε 1000 δίκτυο και έπαιζε τα πάντα κανονικά..

Έπαιζε και 4Κ βιντεακια (ασύρματα) τραβηγμένα απο το τηλέφωνο μου, με κάποιες καθυστερήσεις στα μπρος πίσω κλπ, βέβαια δεν δοκίμασα να δω τι κάνει σε καλή 4Κ ταινία.

Θα κάνω μια δοκιμή το βράδυ με το nvidia shield που έχω τώρα να δω τι γίνεται ασύρματα και ενσύρματα.

Router έχω ενα tp link vr900 5ghz και το τηλέφωνο μου συγχρονίζει στα 866 και παίζει τα πάντα ακαριαία η αλήθεια είναι.

Έχεις να προτείνεις να κατεβάσω κάποιο αρχείο για δοκιμή με 80mbps bitrate;

Δεν με ενοχλεί το μέγεθος.

http://jell.yfish.us/

https://kodi.wiki/view/Samples

Edited by alex222800

Ωραίος ευχαριστώ..

Απ,'ότι βλέπω μέσω καλωδίου και streamαροντας απο το nas μου παίζω μέχρι 300mbps πολύ άνετα.

Στο 400αρι δε, παίζει αλλά όχι πολύ ομαλά και κάνει μερικά σκαλωματάκια.

Δοκίμασα μέσω kodi,τώρα όσον αφορά το wifi μέχρι 70mbps παίζει τέλεια, ενω στα 80 ζορίζεται αρκετά.

Το shield βρίσκεται στα 4 μέτρα χωρίς εμπόδια και 5ghz wifi ac (tp link vr900).

To mate 10 pro που έχω παίζει μέχρι 40mbps.

Θα δοκιμάσω να το στήσω με nfs μήπως παίξει και το 400mbps σωστά :)

Edited by Da_rudakos

Καλησπέρα ,

πήρα το gt1 ultimate για το Νόβα go.

δυστυχώς προσπάθησα να του περάσω διάφορες rom που να είναι unrooted, χωρίς επιτυχία .

νομίζω τώρα το έχω brikαρει γιατι δεν το βλεπει η τηλεοραση μεσω hdmi.

μπορει καποις να βοηθησει, ποια rom πρεπει να του περασω?

s/n ax12gsaf60721

ευχαριστω !!

Καλημέρα!!!

αυτο το μηχανάκι θα με τρελάνει:mad::mad::mad:

εχω δοκιμάσει σε 2 pc και με διαφορετικές θυρες να του φλασαρω ενα firmware και αυτό κολλάει στο 99%...

Πριν το πετάξω στο κεφάλι του γείτονα (τον έχω και άχτι...) μήπως κάποιος χριστιανός ξέρει πως να ξεμπλεξω?

Υπάρχει στην Αθήνα service να μου περάσουν μια ρημαδο rom????

https://www.dropbox.com/s/qokvuhc7iskol6x/beelink%20error.PNG?dl=0

Καλημέρα!!!

αυτο το μηχανάκι θα με τρελάνει:mad::mad::mad:

εχω δοκιμάσει σε 2 pc και με διαφορετικές θυρες να του φλασαρω ενα firmware και αυτό κολλάει στο 99%...

Πριν το πετάξω στο κεφάλι του γείτονα (τον έχω και άχτι...) μήπως κάποιος χριστιανός ξέρει πως να ξεμπλεξω?

Υπάρχει στην Αθήνα service να μου περάσουν μια ρημαδο rom????

https://www.dropbox.com/s/qokvuhc7iskol6x/beelink%20error.PNG?dl=0

Στην πλαϊνή θύρα θα συνδέσεις το καλώδιο

Το auto frame switch σε beelink gt1 ultimate το έχω πετύχει με το kodi μέσω ενός προσθέτου. Απαιτεί όμως root. Το πρόβλημα είναι ότι όταν γυρίζει σε 24hz η αναπαραγωγή σε kodi, spmc είναι άθλια. Το καλύτερο αποτέλεσμα βγαίνει με το FTMC αλλά αυτό για να μην κρασάρει σε android 7 χρειάζεται εγκατάσταση σαν εφαρμογή συστήματος.

Το Tanix TX3 max λέει ότι έχει autoframe switch με το S905w.

Το έχεις δοκιμάσει σε kodi 17 και σου δουλεύει? Γιατί εμένα το apk δουλεύει μόνο σε FTMC, SPMC. Σε kodi 17 μόνο με το πρόσθετο.

Σε ποιο πρόσθετο και σε ποιο apk αναφέρεσαι κι αν μπορείς δώσε ποιο πολλές λεπτομέρειες.

Το αναγνωρίζει, όλα βαίνουν κανονικά και σταματά;