Jump to content

Android TV Box

spyrosrotary
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά αυτό πιστεύω δε θα κολλάει πουθενά :

http:// http://gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_211700.html

Συμφωνείτε?

Edited by vabiris

Μετά την καύση του mxiii που είχα (για 2 μήνες) είμαι έτοιμος για νέο boxaki. Πείτε καμιά αξιόπιστη λύση μέχρι $100. Δε με νοιάζει αν είναι Android ή Windows απλά να παίξει κάνα χρόνο.... :)
No root->No problem

Για full απεριόριστες δυνατότητες ..custom rom 5.1.1 stock....Τέλος ...(Υπάρχουν video youtube, xda )

το android tv που περιέχει δεν είναι εύχρηστο..το playstore δεν περιέχει όλα τα apps

αυτο ακριβως λεω να κανω και γω.βρηκα ηδη cm εχει βγει κανονικα.

Vamos Aris

Ναι φιλε μου το εχω εδω και μερες,οκ μιλαμε για το απολυτο media player(και οχι μονο βεβαια) σε minimun μεγεθος......με σκληρο ssd,και 8gb ram πεταει,,οκ αλλο επιπεδο.Μονο βαρια 3d games δεν τρεχει καλα,λογο καρτας γραφικων οπως ειναι αναμενομενο βεβαια,ολα τα αλλα απλα νερακι και χαλαρα.........περασα και τα 10ρια,και ολα μια χαρα πανε.:)

Μονοδρομος εαν ψαχνεις κατι με windows πιστευω.

Μπράβο,καλορίζικο:)

Μόνο windows του έχεις βάλει;

Εμένα θα με ενδιέφερε και android μαζί,dual boot το δοκίμασες ή θα το δοκιμάσεις;

WESTERN DIGITAL WD TV είναι media player δεν νομιζω πως θα σου ανοιγει σελιδες με flash περιεχομενο!

Μετα, android και flash δεν πάνε μαζι! Έχει σταματησει η αναπτυξη του Adobe Flash Player!

Η μονη λύση που έχω βρει και δεν με εχει ικανοποιήσει πλήρως είναι Dolphin browser με μια παλια έκδοση του Flash Player!

Ίσως ενα windows tv box/stick να είναι η καλυτερη λύση!

Υπάρχει αν δεν κάνω λάθος κι ο proton browser.. :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Μπράβο,καλορίζικο:)

Μόνο windows του έχεις βάλει;

Εμένα θα με ενδιέφερε και android μαζί,dual boot το δοκίμασες ή θα το δοκιμάσεις;

Ευχαριστω φιλε μου.

Ναι μονο windows.

Μπα δεν το αγγιζω,κανει την δουλεια του τελεια (kodi κτλ),οποτε δεν θα μπω στο τρυπακι.

Περιμενω αλλα 2 να ερθουν για φιλους που το ειδαν να παιζει σπιτι και ψαρωσαν....:lol:

Βλέπουμε διαβάζουμε και ακούμε ΠΑΝΤΑ.......ANT1 (Tv Web and Radio)

Mήν βαράτε εμάς τους δημοσιογράφους τήν δουλεία μας κάνουμε......

Ευχαριστω φιλε μου.

Ναι μονο windows.

Μπα δεν το αγγιζω,κανει την δουλεια του τελεια (kodi κτλ),οποτε δεν θα μπω στο τρυπακι.

Περιμενω αλλα 2 να ερθουν για φιλους που το ειδαν να παιζει σπιτι και ψαρωσαν....:lol:

Ο.Κ. Το θέμα είναι android πως μπαίνουν;

Καλημέρα σε όλους

Άσχετος απο tv box και θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες .

Κατ' αρχήν να πω ότι το χρειάζομαι να παρακολουθώ τηλεόραση και αγώνες ποδοσφαίρου κυρίως χωρίς χρήση για παιχνίδια κλπ΄.

1. Η ταχύτητα dsl στην περιοχή μου είναι 2-4 Mbps . Θα μπορώ να βλέπω τηλεόραση όπως τώρα η να προχωρήσω σε εγκατάσταση DIGEA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ?

2. Πως βρίσκουμε κανάλια τηλεόρασης στο tv box και γενικά πως γίνεται το zapping ?

3. Για αγώνες πως βρίσκουμε τα κανάλια ? Η ποιότητα θέασης είναι καλή ?

4. Υπάρχει κάποιος οικονομικός και αξιόπιστος δέκτης στα 50 ευρώ περίπου ? Εσείς τι προτείνετε ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και αν είναι γελοίες οι ερωτήσεις συγνώμη όμως είμαι άσχετος .

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

Καλημέρα σε όλους

Άσχετος απο tv box και θα ήθελα να μου λύσετε κάποιες απορίες .

Κατ' αρχήν να πω ότι το χρειάζομαι να παρακολουθώ τηλεόραση και αγώνες ποδοσφαίρου κυρίως χωρίς χρήση για παιχνίδια κλπ΄.

1. Η ταχύτητα dsl στην περιοχή μου είναι 2-4 Mbps . Θα μπορώ να βλέπω τηλεόραση όπως τώρα η να προχωρήσω σε εγκατάσταση DIGEA ΔΟΡΥΦΟΡΙΚΟ ?

2. Πως βρίσκουμε κανάλια τηλεόρασης στο tv box και γενικά πως γίνεται το zapping ?

3. Για αγώνες πως βρίσκουμε τα κανάλια ? Η ποιότητα θέασης είναι καλή ?

4. Υπάρχει κάποιος οικονομικός και αξιόπιστος δέκτης στα 50 ευρώ περίπου ? Εσείς τι προτείνετε ?

Ευχαριστώ προκαταβολικά για τις απαντήσεις και αν είναι γελοίες οι ερωτήσεις συγνώμη όμως είμαι άσχετος .

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

1. Τα περισότερα TV BOX δεν έχουν υποδεχες DVB-T ή DVB-S (δηλαδη, δεν έχουν σχεση με δορυφορική ή ψηφειακή τηλεόραση)

2. IPTV: τηλεοραση μέσω ιντερνετ. Κάτα κύριο λόγο αγοράζεις πακετο, είναι δυσκολο να βρεις καλό και έμπιστο πολίτη, επιπλέον είναι παράνομο!

3. Ο κύριος λογος που υπάρχουν τα TV box είναι γιατί υπάρχει το KODI (ή XBMC) με τα addons του. Αγωνες μπορείς να δεις μέσα από διαφορα addons, συνήθως καλύτερη ποιότητα έχουν τα p2p-streams αλλά η συνδεση σου δεν... είναι λίγα τα 4. Υπάρχει και αντίστοιχο tread στο forum για το KODI.

4. Θα σου πρότεινα τον mxiii G (S812), αλλά στην προηγουμενη σελιδα λένε πως ζεστενεται, ας σου απαντησει κάποιος άλλος!

2.Καναλια τηλεόρασης (μη συνδρομητικα) βλέπεις επίσης μέσω kodi με τα αντίστοιχα addon. Για ελληνικά είναι το hellenic tv όπου το βάζεις και σου έχει λίστα με όλα τα κανάλια, πατάς σε όποιο θες και παίζει. Αν θες να αλλάξεις πατάς στοπ και σου ξαναδεί νέο τη λίστα όπου επιλέγεις άλλο κλπ.

2.Καναλια τηλεόρασης (μη συνδρομητικα) βλέπεις επίσης μέσω kodi με τα αντίστοιχα addon. Για ελληνικά είναι το hellenic tv όπου το βάζεις και σου έχει λίστα με όλα τα κανάλια, πατάς σε όποιο θες και παίζει. Αν θες να αλλάξεις πατάς στοπ και σου ξαναδεί νέο τη λίστα όπου επιλέγεις άλλο κλπ.

Με την σύνδεση που έχει δεν κάνει τίποτα!! τζάμπα τα γράφεις...

Βάλε την τελευταία έκδοση και δοκίμασε την .

Ούτος ή άλλος μπορείς να τα έχει παράλληλα και τα δύο.

Εμένα το kodi μού τρέχει μια χαρά στο cs968.

Κοίτα δεν είναι τόσο απλό.

Το XBMC όταν τρέχει για καιρό, τρώει πολύ χώρο γιατί αποθηκεύει list με εικόνες και άλλα data.

Με 1.5gb ελεύθερα στον χώρο του CS968, είναι εύκολο να τιγκαρει με λίγα πραγματάκια, οπότε δεν είναι εύκολο να κρατήσω και δεύτερο Xbmc version.

Πόσο καιρό έχεις την νέα έκδοση; παίζει χωρίς κολλήματα;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_211700.html

Παιδιά το έχει κανείς αυτό, αξίζει για τα λεφτά του?

Κοίτα δεν είναι τόσο απλό.

Το XBMC όταν τρέχει για καιρό, τρώει πολύ χώρο γιατί αποθηκεύει list με εικόνες και άλλα data.

Με 1.5gb ελεύθερα στον χώρο του CS968, είναι εύκολο να τιγκαρει με λίγα πραγματάκια, οπότε δεν είναι εύκολο να κρατήσω και δεύτερο Xbmc version.

Πόσο καιρό έχεις την νέα έκδοση; παίζει χωρίς κολλήματα;

Το έχω απ οταν κυκλοφόρησε η πρώτη stable version του kodi .

Δεν θυμάμαι ακριβώς αλλά είναι αρκετοί μήνες.

Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα. Παίζει απροβλημάτιστα.

Μπορείς να το βάλεις να το δεις στην πράξη και μετά κρατάς όποιο σε βολεύει.

Παιδιά; Για airmouse με keyboard προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο; :)

Εγω εχω αυτο tronsmart tsm 01

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TSM-01-Air-Mouse---Keyboard-for-TV-Box---PC---Motion-Sensing-Games-317283.html

+ καλη αποκριση ,καλη τιμη ,επαναφορτιζομενη μπαταρια .

- Χρειαζετε καθε 4-5 μερες φωρτιση (ισως να ειναι προβληματικο απο μπαταρια το δικο μου )

Αν εχει καποιος αλλος το ιδιο κι κρατα περισσοτερο χωρις φωρτιση ας το αναφερερει .

http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-TSM-01-Air-Mouse---Keyboard-for-TV-Box---PC---Motion-Sensing-Games-317283.html

- Χρειαζετε καθε 4-5 μερες φωρτιση (ισως να ειναι προβληματικο απο μπαταρια το δικο μου )

Αν εχει καποιος αλλος το ιδιο κι κρατα περισσοτερο χωρις φωρτιση ας το αναφερερει .

Και ακριβό και δε μου αρέσει. Σόρρυ, δεν το λέω με κακία, απεναντίας, ευχαριστώ για την πρότασή σου. Είδα eBay έχει με 10€ κάτι που μου αρέσει οπότε μάλλον θα το τιμήσω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καληςπερα.

Εδω και μια εβδομάδα αγόρασα απο εναν φίλο το minix mini x5, το παλιό μοντέλο δηλαδη.

Παιδιά,ειναι άψογο τρέχει τα πάντα,βιντεακια,kodi,γενικά οτι του εχω βάλει ανταποκρίνεται άψογα,βέβαια εκεί που τρώει κάτι κολληματα ειναι στο chrome...

Ήμουν πρώην κάτοχος του mx3,τσάμπα λεφτά,το μηχάνημα είχε παρά πολλα προβλήματα...

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω,μηπως γνωρίζεται κάποια εφαρμογή για να χειρίζομαι το minix απο το κινητο;

Κάπου διάβασα οτι κάτι υπαρχει.

Το μοντέλο ειναι minix mini neo x5

Και ακριβό και δε μου αρέσει. Σόρρυ, δεν το λέω με κακία, απεναντίας, ευχαριστώ για την πρότασή σου. Είδα eBay έχει με 10€ κάτι που μου αρέσει οπότε μάλλον θα το τιμήσω.

Για δες κι αυτό

Flymote G270 2.4GHz Wireless Air Mouse + Keyboard + Remote Control Combo http://gearbest.com/mice-keyboards/pp_152936.html

Αυτό που ήθελα να ρωτήσω,μηπως γνωρίζεται κάποια εφαρμογή για να χειρίζομαι το minix απο το κινητο;

Κάπου διάβασα οτι κάτι υπαρχει.

Το μοντέλο ειναι minix mini neo x5

Τσέκαρε το Yatse.

Εδώ και 2 μέρες παίζει μια χαρά το Original Genesis και μάλιστα κάτι νέα Digilab links τρέχουν απίστευτα γρήγορα.

Πολύ δυνατή αναβάθμιση!

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

Pow το έχω κι εγω 2 μήνες και το έχω φορτίσει 3 φορές. Και το χρησιμοποιώ καθημερινά σε φάση να ψάξω κάποια ταινία imdb, να σερφάρω σε κάνα σάιτ και φυσικά Kodi. Μήπως εσύ το "λιώνεις" στη χρήση? Δηλαδή να γράφεις κείμενα κλπ σε φόρουμ με αυτό ή να παίζεις παιχνίδια όπου πατάς συνέχεια τα κουμπιά? Αλλιώς μάλλον έχει πρόβλημα η μπαταρία σου. Πάντως εδώ που τα λέμε φόρτιση κάθε 4-5 μέρες δεν είναι και τόσο ενοχλητικό, δεν αξίζει δηλαδή να ασχοληθείς ιδιαίτερα.

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Ήμουν πρώην κάτοχος του mx3,τσάμπα λεφτά,το μηχάνημα είχε παρά πολλα προβλήματα...

Κι άλλος με πρόβλημα με το ΜΧΙΙΙ. Τι γίνεται ρε παιδιά?

Παιδιά; Για airmouse με keyboard προτείνετε κάποιο συγκεκριμένο; :)

Το tronsmart το εχω και εγω, βασικα δεν με βολευει καθολου για το kodi γιατι δεν απενεργοποιειται το mouse και αυτο κανει την αναζητηση δυσκολη αν θες να κινηθεις με τα κουμπια-βελακια. Εκτος και αν εχει καποια ρυθμιση που δεν την εχω βρει. Οσο για την μπαταρια τους τελευταιους 3 μηνες πρεπει να το εχω φορτισει 2 φορες και αυτες οχι φουλ .

Παντως αν επαιρνα τωρα air mouse θα εδινα λιγα $ παρπανω να παρω ενα mele

http://m.geekbuying.com/item/MeLE-F10-Deluxe-2-4GHz-Wireless-Fly-Air-Mouse-Keyboard-Game-Controller-6-Axial-Gyro-IR-Learning-for-Android-PC-TV-Box-338661.html

The day is my enemy, the night my friend