Magnum Δημ. February 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2015 Εχω δοκιμασει τα παντα δεν καταφερα τιποτα. :(:( Ενω το βλεπει ο υπολογιστης δεν κονεκταρει με το KingoRoot. Ποιά ROM έχεις βάλει ? Για δες εδώ : http://www.freaktab.com/forumdisplay.php?165-CS968-CR11s-amp-similar-sticks και αν το έχεις πάρει από Geekbuing έχει βγάλει πριν 1-2 μήνες ένα τελευταίο firmware. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kaloudis Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Με Amlogic S812 πέραν του Minix Νeo X8h-plus που βγαίνει κομματάκι ακριβό θα προτιμούσατε κάτι άλλο? Όπως Cx-s806 http://www.geekbuying.com/item/CX-S806-Amlogic-S812-Quad-Core-2-0GHz-Android-4-4-TV-BOX-HDMI-HDD-Player-2G-8G-2-4G-5G-WIFI-XBMC-Bluetooth-DLNA-Miracast---Black-335339.html Rikomagic RKM MK12 http://www.geekbuying.com/item/Rikomagc-RKM-MK12-Android-4K-Internet-TV-Box-Amlogic-S812-2-0GHz-2G-RAM-16G-ROM-2-4G-5G-WIFI-Bluetooth-1000M-LAN-3G-Miracast-339970.html Beelink MXIII PLUShttp://www.geekbuying.com/item/Beelink-MXIII-PLUS-Android-Media-Player-Amlogic-S812-2G-RAM-8G-ROM-2-4G-5-0G-802-11AC-WIFI-Bluetooth-XBMC-DLNA---Black-341224.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toumpanosk Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το συγκεκριμενο το εχει παρει κανενας ? http://www.aliexpress.com/item/New-Bluetooth-version-EKB311-MK888B-CS918-quad-core-tv-box-Android-4-2-2-2GB-8GB/1001649535.html Τι λεει σαν μηχανημα? Προοριζεται κυριως για ταινιες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ποιά ROM έχεις βάλει ? Για δες εδώ : http://www.freaktab.com/forumdisplay.php?165-CS968-CR11s-amp-similar-sticks και αν το έχεις πάρει από Geekbuing έχει βγάλει πριν 1-2 μήνες ένα τελευταίο firmware. Εχω παρει αυτο http://dealsprime.com/cs968-quad-core-android-4-2-2-mini-pc-8gb-hdmi-wifi-bt-rk3188-1-8ghz-tv-box.html και εβαλα το τελευταιο firmware του Geekbuing. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Εχω παρει αυτο http://dealsprime.com/cs968-quad-core-android-4-2-2-mini-pc-8gb-hdmi-wifi-bt-rk3188-1-8ghz-tv-box.html και εβαλα το τελευταιο firmware του Geekbuing. και εγω αυτο εβαλα μα δεν ηταν root το εκανα με kingo root δυσκολευτηκε να το αναγνωρισει το pc επειδη ειχα win 8.1 αλλα εβαλα ξανα τα drivers και το διαβασε τελικα. για να το διαβασει πρεπει να ενεργοποιησεις connect to pc απο το menu του cs968. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 και εγω αυτο εβαλα μα δεν ηταν root το εκανα με kingo root δυσκολευτηκε να το αναγνωρισει το pc επειδη ειχα win 8.1 αλλα εβαλα ξανα τα drivers και το διαβασε τελικα. για να το διαβασει πρεπει να ενεργοποιησεις connect to pc απο το menu του cs968. Το κανω ρε φιλε παει να συνδεθει το kingo root αλλα τιποτα. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Το κανω ρε φιλε παει να συνδεθει το kingo root αλλα τιποτα. Τι windows εχεις; Αν ειναι 8 πρεπει να βαλεις τα drivers με συγκεκριμενο τροπο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Τι windows εχεις; Αν ειναι 8 πρεπει να βαλεις τα drivers με συγκεκριμενο τροπο Εχω δοκιμασει και με 7 και με 8.1 τα ιδια. Οι drivers ειναι οκ απλα δεν κονεκταρει το kingo root. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Εχω δοκιμασει και με 7 και με 8.1 τα ιδια. Οι drivers ειναι οκ απλα δεν κονεκταρει το kingo root. Πολυ παραξενο και μενα στην αρχη νομιζω το ειχε κανει και μετα ξαναπερασα την ρομ νομιζω. Ενεργοποιησες usb debuging? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Πολυ παραξενο και μενα στην αρχη νομιζω το ειχε κανει και μετα ξαναπερασα την ρομ νομιζω. Ενεργοποιησες usb debuging? Nαι ολα ειναι οκεικ εχω ρουταρει 500 κοματια δεν το εχω δει ξανα αυτο. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Και εγώ αυτό έχω βάλει και το έχω κάνει με Kingo Root ! Και εμένα λίγο με παίδεψε στην αρχή αλλά έγινε κανονικά το μόνο που έχω δει, είναι ότι έχει βγει update και δεν το κάνει βγάζοντας Error 6000 .... κατα τα άλλα δουλεύει κανονικά ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakitis Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Παίδες; Προχθές μου ήρθε αυτό --> http://www.ebay.com/itm/381125107987?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT 1. Γνωρίζει κάποιος αν έχει παρόμοιο, πώς να γράφω στα ελληνικά; Με το mouse μπορώ κι επιλέγω από την οθόνη, αλλά με το πληκτρολόγιο που έχω γράφει μόνο αγγλικά και δεν έχω βρει πως αλλάζει γλώσσα. 2. Δεν έχω βρει ακόμα ποιο πλήκτρο να πατάω για την επιλογή "πολλαπλά παράθυρα". Εννοώ αυτό που πατάς και βλέπεις ποιες εφαρμογές είναι ανοικτές. 3. Στο xbmc με air mouse εφαρμογή από την ταμπλέτα μου, πάταγα συνεχόμενα πάνω σε ένα σίριαλ για παράδειγμα και μου έβγαζε επιλογές όπως το να τη βάλω στα αγαπημένα μου. Με αυτό έχω δοκιμάσει διάφορους συνδυασμούς και δεν το έχω καταφέρει ακόμη. Αυτά. :) Ευχαριστώ για τις πληροφορίες παίδες. Τώρα μου μένει το 2. :ρ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. February 25, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2015 Ανέβηκε το ελληνικό review για το minix neo x8-h plus το ειδα και στο av,το θεμα ειναι οτι απο 3d γιοκ ε? και προσανατολιζομουν η σε κατι τετοιο η σε ενα καλο media player αποκλειστικα για ταινιες. απλα με το tv box θα μπορουσα να εχω κι ενα mini pc. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Και εγώ αυτό έχω βάλει και το έχω κάνει με Kingo Root ! Και εμένα λίγο με παίδεψε στην αρχή αλλά έγινε κανονικά το μόνο που έχω δει, είναι ότι έχει βγει update και δεν το κάνει βγάζοντας Error 6000 .... κατα τα άλλα δουλεύει κανονικά ! Τι update? εμενα δεν μου εβγαλε κατι για αναβαθμιση. Δοκιμασε κανενας να παιξει HEVC? Κατι δοκιμες που εκανα εγω με mx player σε κατι αλλαγες στις ρυθμισεις δεν τα πηγε ασχημα, βεβαια αυτο που παρτηρησα ειναι οτι αν ειχα την ταινια στην εσωτερικη μνημη ετρωγε φοβερο κολλημα, αν ομως την ειχα σε usb τοτε δυσκολευοταν αλλα μπορουσες να δεις την ταινια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 και εγω αυτο εβαλα μα δεν ηταν root το εκανα με kingo root δυσκολευτηκε να το αναγνωρισει το pc επειδη ειχα win 8.1 αλλα εβαλα ξανα τα drivers και το διαβασε τελικα. για να το διαβασει πρεπει να ενεργοποιησεις connect to pc απο το menu του cs968. Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις τους drivers μηπως κανω δουλεια? Ευχαριστω. Για 7αρια και 8.1 Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Μπορεις σε παρακαλω να μου στειλεις τους drivers μηπως κανω δουλεια? Ευχαριστω. Για 7αρια και 8.1 Εγω τους εγκατεστησα οπως λεει εδω: http://chinagadgetsreviews.blogspot.com/2014/06/how-to-easily-install-rockchip-rockusb.html πιο παλια που ειχα βαλει αλλους δεν εκανε flash καθολου και η συσκευη επρεπε να γινει ρεστορε σε αλλο pc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
varajohn Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Εγω τους εγκατεστησα οπως λεει εδω: http://chinagadgetsreviews.blogspot.com/2014/06/how-to-easily-install-rockchip-rockusb.html πιο παλια που ειχα βαλει αλλους δεν εκανε flash καθολου και η συσκευη επρεπε να γινει ρεστορε σε αλλο pc Εγω το φλασαρω το προβλημα μου ειναι με το ρουτ δεν το βλεπει το kingo root. Παράθεση SONY EXPERIA NEOV. THL T200. LeTv X900+. Xiaomi Mi Max 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Τι update? εμενα δεν μου εβγαλε κατι για αναβαθμιση. Δοκιμασε κανενας να παιξει HEVC? Κατι δοκιμες που εκανα εγω με mx player σε κατι αλλαγες στις ρυθμισεις δεν τα πηγε ασχημα, βεβαια αυτο που παρτηρησα ειναι οτι αν ειχα την ταινια στην εσωτερικη μνημη ετρωγε φοβερο κολλημα, αν ομως την ειχα σε usb τοτε δυσκολευοταν αλλα μπορουσες να δεις την ταινια. Μέσα στο KingoRoot στα Settings βλέπει ότι η έκδοση είναι η 3.0 και υπάρχει update νέα έκδοση η 3.3.6 (νομίζω του SU αν τα θυμάμαι καλά) όταν όμως πατάς για να κάνει το update μου βγάζει Error 6000 ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billyme Δημ. February 26, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 26, 2015 Μέσα στο KingoRoot στα Settings βλέπει ότι η έκδοση είναι η 3.0 και υπάρχει update νέα έκδοση η 3.3.6 (νομίζω του SU αν τα θυμάμαι καλά) όταν όμως πατάς για να κάνει το update μου βγάζει Error 6000 ! Σε αυτο εχω και εγω το ιδιο θεμα ενω το κανει update απο play store το binary δεν γινετε update αλλα διαβασα οτι το εχουν και αλλοι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stoum Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 Ανέβηκε το ελληνικό review για το minix neo x8-h plus Όπως πάντα, άλλο ένα άψογο review, ευχαριστώ. Παράθεση "Ταν ή επί τας" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exploticon Δημ. February 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 27, 2015 καλησπερα ποιο μου προτεινεται για liνe streaming,ταινιες σε καλη ποιοτητα και λιγο gaming επίσης υπαρχει τιποτα αξιοπιστο σε windows 8 η πολλα Θέλω :D Παράθεση Sony Ericsson V800 -> K850i -> Lg Optimus 7 (sold) -> Sony Ericsson Xperia Neo V ->ZTE V967S -> Asus Zenfone 2 4gb ram 2.3 ghz 64gb storage!(sold) -> Xiaomi Redmi Note 3 Prime (sold) -> Xiaomi mi5s 128gb ->Xiaomi Mi9 Lite 64gb Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zananiro Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 (edited) Καποιοι αναφερουν οτι με το Tronsmart TSM-01 USB Air Mouse με το power on button ανοιγει, αλλα μπορω να στο επιβεβαιωσω προσωπικα αν οντως ισχυει σε λιγες μερες. Με ενα αλλο air mouse που εχω αν το κλεισω και το ανοιξω μετα απο λιγα λεπτα ανοιγει, αλλα αν παω να το ανοιξω μετα απο ωρα οχι. Mε την εφαρμογη που γραφω απο κατω ειδα οτι αν πατησω (μεσω της εφαρμογης) power off κλεινει και μενει αναμενο το μπλε λαμπακι που εχει το tv box ακομα και μετα απο πολλες ωρες αλλα δυστυχως αν προσπαθησω να το ανοιξω με το air mouse που εχω δεν ανοιγει. Δοκιμασε με την εφαρμογη να κανεις power off και μετα απο ωρες δοκιμασε με το δικο σου air mouse μπας και.... Δοκιμασα με το Tronsmart TSM-01 USB Air Mouse και οντως με αυτο το air mouse το tv box MK808B plus σβηνει και ανοιγει. Πατωντας το power off/on κουμπι του air mouse, το tv box σβηνει. Με το tv box σβηστο, πατωντας για 2 δευτερολεπτα το power off/on κουμπι του air mouse αναβει ενα πρασινο led φωτακι στο air mouse. Μολις αναψει, αφηνεις το κουμπι και το tv box ανοιγει κανονικα. Ειναι σημαντικο να αφησεις το κουμπι μολις αναψει το πρασινο led λαμπακι στο air mouse. Δοκιμασα και με την εφαρμογη που αναφερεις και δεν ανοιγει. Μονο αν σβησω το tv box απο το air mouse ανοιγει. Edited February 28, 2015 by zananiro Παράθεση The day is my enemy, the night my friend Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Δοκιμασα με το Tronsmart TSM-01 USB Air Mouse και οντως με αυτο το air mouse το tv box MK808B plus σβηνει και ανοιγει. Πατωντας το power off/on κουμπι του air mouse, το tv box σβηνει. Με το tv box σβηστο, πατωντας για 2 δευτερολεπτα το power off/on κουμπι του air mouse αναβει ενα πρασινο led φωτακι στο air mouse. Μολις αναψει, αφηνεις το κουμπι και το tv box ανοιγει κανονικα. Ειναι σημαντικο να αφησεις το κουμπι μολις αναψει το πρασινο led λαμπακι στο air mouse. Δοκιμασα και με την εφαρμογη που αναφερεις και δεν ανοιγει. Μονο αν σβησω το tv box απο το air mouse ανοιγει. Ευχαριστω πολυ για την ενημερωση :bow: Παω για παραγγελια ;) Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsosnikolo Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω αν το MK808B Plus θα με κάλυπτε για αναπαραγωγή ήδη κατεβασμένων ταινιών (720p και 1080p) καθώς και για απλό σερφάρισμα στο Internet. Με προβληματίζει κυρίως το 1GB Ram. Δε θα ήθέλα δηλαδή μετά από 4-5 ώρες χρήσης να μου αρχίσει τα κολλήματα και τα συναφή. Αυτά... :) Παράθεση Coolpad F2 (8675-W00) CM 12.1. Mod. Mds Team V2 (by avecilla) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drillgr Δημ. February 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. February 28, 2015 Θα ήθελα να ρωτήσω αν το MK808B Plus θα με κάλυπτε για αναπαραγωγή ήδη κατεβασμένων ταινιών (720p και 1080p) καθώς και για απλό σερφάρισμα στο Internet. Με προβληματίζει κυρίως το 1GB Ram. Δε θα ήθέλα δηλαδή μετά από 4-5 ώρες χρήσης να μου αρχίσει τα κολλήματα και τα συναφή. Αυτά... :) Το δικό μου παίζει κανονικά και 720 και 1080 ταινίες χωρίς πρόβλημα με mx player. Επίσης και η πλοήγηση είναι smooth ασχέτως του 1GB ram με opera. Έχω περάσει titanium κλπ και έχω απενεργοποιήσει όλη τη σαβούρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts