pavlitakis1 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Εχω πάρει το mk908 και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.Το συνδέω σε μια philips τηλεόραση 50αρα σχετικά παλιό μοντέλο και λειτουργεί άψογα.Οταν όμως το συνδέσω στην philips 221TE4LB που έχω στο δωμάτιο μου,δε λειτουργεί σωστά σε ανάλυση μεγαλύτερη απο 720*576.Aν βάλω 1280*720 και άνω, μαυρίζει η εικόνα για 2-3" ανά τακτά διαστήματα και επανέρχεται πάλι,κατι που ειναι άκρως εκνευριστικό.Δε θα με πείραζε τόσο αν στο 720*576 δεν πιξέλιαζε η εικόνα.Εχει αντιμετωπίσει κανείς παρόμοιο πρόβλημα; Υπάρχει λύση; Αναβάθμιση.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 (edited) Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη έκδοση να βάλω; Finless ή την στοκ http://blog.geekbuying.com/index.php/category/android-tv-stick-tv-box/tronsmart-mk908/ Edited October 9, 2013 by bbbb Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Τελικα λεω να παρω το mk908 απο το geeκbuying,com στα 51ε τι λετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Δεν θα στο πρότεινα γιατί το mk908 ειναι μια μπερδεμενη κατασταση. Στην αρχή έβγαινε το mk908 v1.0 που είχε 2 εσωτερικές κεραίες wifi και είχε πολύ καλό σήμα και πολύ καλή υποστήριξη με custom roms. Μετά όμως άρχισε να βγαίνει το mk908 v3.0 το οποίο έχει μόνο μία εσωτερική κεραία wifi και δεν έχει καθόλου καλό σήμα, επίσης λόγω αυτής της μετατροπής που έκανε η tronsmart οι custom roms που υπάρχουν για το v1.0 δεν λειτουργούν στο v3.0, οπότε το v3.0 πλέον δεν έχει σχεδόν καθόλου υποστήριξη. Για στικάκι θα επιμείνω να πάρεις το mk908ii καθώς είναι το καλύτερο απ' όλα και έχει και rom με 1080p kernel http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-MK908II-RK3188-Cortex-A9-Quad-Core-1-6GHz-Google-Android-4-2-Mini-TV-BOX-2G-8G-BT-External-Wifi-Antenna-Black-318432.html αυτο ενοης φιλε.το εχεις παρει εσυ? γιατι αμα δεν ειναι καλο λεω να παρω το cx-919 που εχω ακουση καλα λογια εδω μεσα και εχει και καλο wifi τι λες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Έχεις να προτείνεις κάποια συγκεκριμένη έκδοση να βάλω; Finless ή την στοκ http://blog.geekbuying.com/index.php/category/android-tv-stick-tv-box/tronsmart-mk908/ Τη στοκ έχω εγώ. Είναι πιο ελαφριά. Και την 4.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 9, 2013 Αν βάλω την 4.1 που λες,υπάρχει στο μενού επιλογή για το wifi display; Πάντως η συσκευή ειναι πιο γρήγορη απο ότι την περίμενα.Α και πως καταλαβαίνω αν έχω το v1 ή το v3; Πάντως τώρα έχει πάνω την 4.2.2 με ημερομηνία 21-6-13 Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 (edited) Μου φενεται οτι το mk908 του geekbuying.com ειναι version 1 αν δεν κανω λαθος γιατι λεη οτι εχει 2 wifi κεραιες και 2 heatsink επισης μολης μιλησα μαζι τους και μου προτεινανε το cx-919 το οποιο απο οτι λενε ειναι ποιο καλο και σταθερο σε bluetooth και wifi. εσυ τι λες φιλε?? Edited October 10, 2013 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 Το δικό μου πάντως είναι το v3,το πήρα όμως από ελλάδα απο αγγελία.Αναβάθμισα στην τελευταία στοκ έκδοση που δίνουν στο support του geekbuying και πλέον το πρόβλημα που είχα λύθηκε.Το σήμα του wifi δε μου φαίνεται και τόσο άθλιο,ώστε να μην κάνεις δουλειά (περίπου 4μ από το router είμαι οκ με εξαιρετικό σήμα και οι σελίδες μια χαρά ανοίγουν και το yt παίζει hd βιντεο χωρίς συνεχές buffering) αλλά δε πιάνει τα wifi των γειτόνων που πιάνει το κινητό μου.Δεν έχω εμπειρία πάνω στο θέμα των android box,οπότε δεν έχω λόγο να αμφισβητήσω ότι αυτά που λέτε,ειναι καλύτερα Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 10, 2013 το mk908 που πουλάει το geekbuying και γενικώς που πωλείται αυτή την στιγμή είναι το v3.0 γιατί το v1.0 έχει σταματήσει να βγαίνει. Μην τους ακούς, μόνο μια κεραία έχει μέσα, το έχω ψάξει πάρα πολύ το θέμα γιατί κι εγώ αυτό ήθελα να πάρω και τελικά δεν το πήρα για αυτόν τον λόγο. Το cx-919 απ' ότι λένε είναι καλό απλά αν το πάρεις να προσέχεις γιατί υπάρχει και έκδοση με 1gb ram, οπότε να σιγουρευτείς πρώτα οτι αυτό που θα πάρεις έχει 2 gb ram. Πάντως θα επιμείνω στο mk908ii :) Οκ αυτο θα παρω που προτεινης. εσυ το εχεις αυτο το στικακι εισαι ευχαριστημενος? το θελω για να αντικαταστησω το νετμπουκ μου σε καθημερινη χρηση ιντερνετ ταινιες και οτι αλλο κανει το νετμπουκ μου. θα το συνδεσω σε μια 32αρα samsung hd ready θα ειμαι οκ μαζι με wireless mouse keyboard logitech mk220 συνδεδεμενω μαζι με ενα σκληρο δισκο εξωτερικο. θα τα αντεχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 (edited) Δεν το έχω το στικάκι αλλά με βάση από άλλα forums που διάβασα όσοι το έχουν είναι ευχαριστημένοι. Θα τα αντέχει. Αν ο δίσκος είναι 3.5" θα χρειαστεί και τροφοδοσία, αν είναι 2.5" τον παίρνει κι έτσι. Κι εγώ αυτό το στικάκι θα έπαιρνα αλλά αποφάσισα να δώσω 10 ευρώ παραπάνω και να πάω σε tv box. Το cs968 θα παραγγείλω Καλημερα απο που θα το παρεγγελεις? Μιλησα με το geekbuying για να τους ρωτησω για το mk908ii και το cx-919 και μου ειπανε το πρωτο ειναι καλυτερο για παιχνιδια ενω το δευτερο για βιντεο κατα τα αλλα ειναι τα ιδια... http://www.merimobiles.com/cs968-quad-core-rk3188-tv-box_p/meri8011.htm αυτο λες?? τελικα με εψησες να παρω αυτο για 20$ παραπανω αξιζη τρελα αλλα για πες την γνωμη σου Edited October 11, 2013 by kostas123464 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Επειδή ψάχνομαι και εγώ για ένα TV Box, θέλω αν γίνεται να έχει και ενσωματωμένη Ethernet Port μιας και θέλω να γλυτώσω τα προβλήματα με το WiFi που ακούω μιας και έχω δίκτυο εκεί. Κοίταζα το εδώ : http://www.geekbuying.com/category/HDD-Player-505/?c=1045,1041,1046&v=352,326,359&freeshipping=3 και είδα το Minix NEO X7 MINI που φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον. Είδα και το http://www.merimobiles.com/cs968-quad-core-rk3188-tv-box_p/meri8011.htm που αναφέρεται παραπάνω και κοίταζα τις εικόνες και είδα ότι υπάρχει στην τρίτη φωτογραφία αλλά στα χαρακτηριστικά κάτω δεν αναφέρει κάτι ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. October 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 11, 2013 Καλό το minix αλλά πολύ ακριβό για μένα. Το cs968 έχει ethernet 100% Ναι όντως το είδα σε άλλες σελίδες ... Τελικά οι κινέζοι ότι θέλουν γράφουν στα χαρακτηριστικά :lol: Περιμένω να ακούσω σχόλια απο κανέναν που τα έχει πάρει μιας και τα δύο είναι σχετικά καινούργια... Και να βρούμε και κανένα σετάκι από πληκτρολόγιο - ποντίκι που να βολεύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλημερα σε ολους. Μολης παρηγγειλα απο merimobiles το cs968 χωρις να βαλω κατι εξτρα μονο οτι δινει μαζι και -5$ κουπονακι που μου δωσανε μου κοστισε 63ε τελικη τιμη. Ευχαριστω ολα τα παιδεια για την βοηθεια τους. Αναμονη τωρα:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Magnum Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Με το καλό να σου έρθει .... :) Περιμένουμε εντυπώσεις μόλις το πάρεις ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Με το καλό να σου έρθει .... :) Περιμένουμε εντυπώσεις μόλις το πάρεις ! Βεβαιως φιλε. Με το που ερθει σε 15 με 20 μερες θα του πιω το αιμα και θα φτιαξω ενα αναλυτικο review για μελλοντικους αγοραστες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Μου στειλανε στο emai τον κωδικο FOR για 5$ κουπονι μονο για εμενα το οποιο ητανε διαθεσιμο για 48ωρες γιατι τους το ζητησα εγω στο merimobiles στο live chat. Αμα θες να το παρης ζητα το και εσυ στο live και θα στο δωσουνε σιγουρα πες τους κιολας οτι εισαι απο αυτο το forum. Παντως ειναι η καλυτερη επιλογη για 63ε και Box με Bluetooth και καμερα πανω. Τωρα η πορεια θα δειξη τι λεη το μηχανημα. Παντως απο οτι προσεξα εχει μονο αγγλικα διαθεσιμο και καμια αλλη γλωσσα. Μαρκετ δεν ξερω αν εχει αλλα σωνομαστε με blackmart. Αλλα δεν γνωριζω για ρουταρισμα τι γινετε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
phonez Δημ. October 14, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2013 Καλησπέρα σε όλους. Σκέφτομαι μία υλοποίηση με android tv box συνδεδεμένο με crt tv μέσω scart και μέσω του ασύρματου δικτύου να κάνω streaming τα περιεχόμενα ενός σκληρού δίσκου μέσα σε ασύρματο case.Mπορεί να γίνει τέτοιο setup και εάν ναι οι ταινίες με DTS θα ακούγονται κανονικά και οι υπότιτλοι θα εμφανίζονται σωστά ; Έχετε κάποιο box υπόψη σας; Επίσης μπορούν να συνδεθούν με WiFi Direct και screen mirroring από το κινητό; (Galaxy Nexus) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) Χμ, δεν σε πρόλαβα. Το έχω πάρει και εγώ από Merimobiles, αλλά δεν μπορούν 15 μέρες μετά, να μου δώσουν ένα tracking number ενώ έμαθα πως η έκδοση που στέλνουν δεν είναι η Rooted, μιας και έχει άλλο chipset μέσα. Προσπαθώ πλέον να ακυρώσω και να το πάρω από αλλού, δεν βλέπω φως από το Meri ΥΓ Έχει μπει και στο amazon πλέον, της Αγγλίας, και είναι η rooted έκδοση + έχουν φτιάξει κάτι πακέτα. Προσπάθησα και δεν έρχεται Ελλάδα, μίλησα μαζί τους και είπαν πως μπορούν τα στείλουν αλλά κάποιο κόλλημα έχει αυτή την στιγμή το Amazon. Πως να βάλω την αγορά με άλλη διεύθυνση και θα το στείλουν στην κανονική Edited October 15, 2013 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Χμ, δεν σε πρόλαβα. Το έχω πάρει και εγώ από Merimobiles, αλλά δεν μπορούν 15 μέρες μετά, να μου δώσουν ένα tracking number ενώ έμαθα πως η έκδοση που στέλνουν δεν είναι η Rooted, μιας και έχει άλλο chipset μέσα. Προσπαθώ πλέον να ακυρώσω και να το πάρω από αλλού, δεν βλέπω φως από το Meri ΥΓ Έχει μπει και στο amazon πλέον, της Αγγλίας, και είναι η rooted έκδοση + έχουν φτιάξει κάτι πακέτα. Προσπάθησα και δεν έρχεται Ελλάδα, μίλησα μαζί τους και είπαν πως μπορούν τα στείλουν αλλά κάποιο κόλλημα έχει αυτή την στιγμή το Amazon. Πως να βάλω την αγορά με άλλη διεύθυνση και θα το στείλουν στην κανονική Ποιο πηρε φιλε? το cs968 ? καλα εχουνε περαση 15 μερες που το παρηγγειλες και δεν στο εχουνε στειλη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όχι απλά δεν το έχουν στείλει, δεν έχει φύγει καν από ΚΙΝΑ! Τι να πω, έχω απογοητευθεί αρκετά από αυτό το μαγαζί, για αυτό είπα πριν, δεν σε πρόλαβα! Για το chipset, ναι η πιο σωστή λέξη ίσως θα ήταν firmware. Το Firmware που έχουν λοιπόν στο Meri δεν είναι rooted και δεν επιτρέπει λένε να γίνει root ενώ από το Amazon είναι pre-rooted και XBMC Pre-installed. Ίσως μπορεί να γίνει και μετά αυτό κάπως, δηλαδή να το πάρεις και να του αλλάξεις firmware, απλά αναφέρω τα δεδομένα παίδες! Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Όχι απλά δεν το έχουν στείλει, δεν έχει φύγει καν από ΚΙΝΑ! Τι να πω, έχω απογοητευθεί αρκετά από αυτό το μαγαζί, για αυτό είπα πριν, δεν σε πρόλαβα! Για το chipset, ναι η πιο σωστή λέξη ίσως θα ήταν firmware. Το Firmware που έχουν λοιπόν στο Meri δεν είναι rooted και δεν επιτρέπει λένε να γίνει root ενώ από το Amazon είναι pre-rooted και XBMC Pre-installed. Ίσως μπορεί να γίνει και μετά αυτό κάπως, δηλαδή να το πάρεις και να του αλλάξεις firmware, απλά αναφέρω τα δεδομένα παίδες! εγω το παραγγειλα χτες δευτερα. πριν που μιλησα μαζι τους μου ειπανε οτι θα το στειλουνε παρασκευη 18 του μηνα. για να δουμε τι θα δουμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 (edited) εγω το παραγγειλα χτες δευτερα. πριν που μιλησα μαζι τους μου ειπανε οτι θα το στειλουνε παρασκευη 18 του μηνα. για να δουμε τι θα δουμε. Ελπίζω να έρθει. Προσωπικά έκανα ήδη dispute σε Paypal και περιμένω τα λεφτά μου πίσω, δεν θα χάσω άλλο χρόνο μαζί τους. Θα προχωρήσω με Amazon, τα λεφτά βγαίνουν κάπου εκεί περίπου, και έχεις και το amazon security Edited October 15, 2013 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 15, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 15, 2013 Ελπίζω να έρθει. Προσωπικά έκανα ήδη dispute σε Paypal και περιμένω τα λεφτά μου πίσω, δεν θα χάσω άλλο χρόνο μαζί τους. Θα προχωρήσω με Amazon, τα λεφτά βγαίνουν κάπου εκεί περίπου, και έχεις και το amazon security Για στειλε λινκ απο amazon να δω τι διαφορα εχει με merimobiles Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. October 16, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2013 Απλά γράψε CS968 στο amazon.co.uk, θα δεις πως βγάζει διάφορα πακέτα, διάλεξε αυτό που θέλεις (το έχει με διάφορα fly mouse, προσωπικά το πήρα πακέτο με το RF500 και Hong Kong Postage Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas123464 Δημ. October 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2013 Καλημερα παραγγειλα δευτερα και θα μου το στειλουνε παρασκευη τελικα. αντε να δουμε ποτε θα ερθει. Αυτο το merimobiles εχει γινει πολυ χαλια ρε παιδεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts