Jump to content

Sony Ericsson P900: Απόψεις - Εντυπώσεις

Global moderator
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

λοιπον , μια στιγμουλα γιατι γινεται ενας ψιλοπανικος εδω.

συμφωνα με τα λεγομενα του σουπες μοντερ το κινητο ειναι ενα αναβαθμισμενο ρ800.καλυτερη καμερα, καλυτερη οθονη, καλυτερη ποιοτητα,και γενικοτερα με λειτουργιες που λειπαν απο το παλιο πλεον, καλο μας κινητουλι.το θεμα ειανι αν ολα αυτα αξιζουν να παρουμε το νεο ρ810, ή αν θα πρεπει να μινουμε σε αυτο που εχουμε.προσωπικα, επειδη ειμαι βαρεμενος, και για κανεναν αλλον λογικο λογο, θα παω στο ρ810 'η ρ900, ακομα και ρ800i αν το πουνε.

υπαρχουν πουθενα αξιοπιστες πληροφοριες για τα τεχνικα χαρακτηριστικα του? θα καθησω λιγακι αποψε, και θα ψαξω τι γινεται με την καμερα του ρ800.ποσα μμ ειναι , και τι διαφορα κανουν τα μμ στην καμερα.

αυτο που μεχρι στιγμης γνωριζω εναι οτι οσα περισσοτερα μμ, τοσο περισσοτερο φως φτανει στο ccd,και βελτιωνεται και η αντιθεση, και η λεπτομερεια εκτως απο το οτι μπορει να τραβαει καλυτερες φωτο σε συνθηκες ελειψης σωστου φωτισμου.

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

• Απαντήσεις 1χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Re paidia exw parei to P800 apo ton martio kai twra mou arese poli to P810 pou to eida edw to eixa parei 800 eurw leei na to poulisw kai na perimenw thn afi3h tou P810???? kai an nai poso 8a piasei?? Plz help.....

Re paidia exw parei to P800 apo ton martio kai twra mou arese poli to P810 pou to eida edw to eixa parei 800 eurw leei na to poulisw kai na perimenw thn afi3h tou P810???? kai an nai poso 8a piasei?? Plz help.....

αν θες την προσωπικη μου αποψη, οχι, δεν αξιζει τον κοπο.στην αγορα αν ψαξεις βρισκεις και ρ800 με 500 ευρα, ενας φιλος μου πηρε ενα σε αριστη κατασταση στα 420 με θηκη.γιατι να χασεις 300 ευρα με το καλημερα, και να μην περιμενεις να χαρεις το τηλ/κι σου μεχρι να βγει το 810? στο κατω κατω, και 400 να το πουλησεις μετα, θα το εχεις χαρει μερικους μηνες παραπανω...

εγω παντως δεν θα πουλησω το δικο μου, θα παρω και το ρ810, και θα τα εχω κ τα... 10 !!! χεχ δεν μου αρεσει να σκοτωνω τα κινητουλια μου, γιατι ποιος ξερει σε ποιον θα πουν τα μυστικα που εχουν ακουσει τοσο καιρο μαζι μου...

mpampir has spoken

Νέο Blog! :

www.mpampir.com

Ερωτηση για τον Global.Θα μπορουμε με ενα backup and restore να μεταφερουμε ολα τα δεδομενα μας απο το Π800 στο Π900?Θα υπαρχει δηλαδη πληρη συμβατοτητα μεταξυ των pc suite?Γιατι αν δεν υπαρχει ειναι ενας καλος λογος να μην το παρει κανεις.....

Globalako μου σίγουρα θα έρθει Δεκέμβριο η θα κάνω κρύο ντουz στο καταχείμωνο; Pls πες μου το θέλω σαν κολασμένη. :worry: :worry: :worry:

Το τηλ,σε πειραματικο ακομα σταδιο,εχει μοιραστει στους τεχνικους της voda Hellas για να τεσταριστει στο δικτυο.Το απογευμα με καλεσε ενας φιλος μου απο αυτο :happy:

Ο φιλος μου δεν ειναι τεχνικος και το κρατησε για λιγο στα χερια του,παντως εντυπωσιαστηκε απο το ολο feel του κινητου.

Τωρα,ως αναφορα την ημερομηνια κυκλοφοριας του στην αγορα οπως διατεινονται καποιοι στη voda,θα ειναι γυρω στα χριστουγεννα και ισως πιο μετα!!

Κατι αλλο δεν γνωριζω

Gilles smiles!

Αρχικό Μήνυμα από τον mihalis p.

Ερωτηση για τον Global.Θα μπορουμε με ενα backup and restore να μεταφερουμε ολα τα δεδομενα μας απο το Π800 στο Π900?Θα υπαρχει δηλαδη πληρη συμβατοτητα μεταξυ των pc suite?Γιατι αν δεν υπαρχει ειναι ενας καλος λογος να μην το παρει κανεις.....

Λογικά θα υπάρχει η δυνατότητα.Τουλάχιστον στα Nokia γίνεται :o

Αρχικό Μήνυμα από τον Steeve_Mary

σίγουρα θα έρθει Δεκέμβριο η θα κάνω κρύο ντουz στο καταχείμωνο; Pls πες μου το θέλω σαν κολασμένη

:lol:

Έτσι είπαν τα παλικάρια τις S.E

Δεν νομίζω να χρειάζεται βέβαια να πω τί έλεγαν και για το P800 :'(

Αλλά αυτό είναι σχεδόν έτοιμο και ουσιαστικά ένα καλύτερο P800 :)

Την κάμερα την οθόνη και κάποια στοιχεία από το μενού άλλαξαν που σημαίνει ότι δεν θα αργήσει ;)

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Ολα ωραία με το Ρ900.

Αλλά πώς νιώθει κάποιος που έχει ξοδέψει 400 με 650 € οταν του πεσει κατω ????

:wacko:

Οποιος εχει βρεθει σε αναλογη κατασταση ας μας πει.

Αρχικό Μήνυμα από τον kplr

Να υποθέσω ότι δεν είναι 3G?

Οπότε σε λίγο καιρό αφότου κυκλοφορήσει θα είναι άχρηστο;

Όχι, δεν είναι 3G αλλά άχρηστο δεν μπορείς να το πεις! :confused:

Με αυτή τη λογική όλες οι συσκευές που πρόκειται να βγούν τους επόμενους 3-4 μήνες θα είναι άχρηστες...

Όχι δε θα είναι άχρηστες..

Αλλά να δώσεις το p800 ενώ το καινούριο προσφέρει ελάχιστα παραπάνω και μετά να πρέπει να δίνεις και το καινούριο να πάρεις ένα 3g??

Δε νομίζω ότι αξίζει..Προσωπικά δε θα ακολουθήσω..

Όχι δε θα είναι άχρηστες..

Αλλά να δώσεις το p800 ενώ το καινούριο προσφέρει ελάχιστα παραπάνω και μετά να πρέπει να δίνεις και το καινούριο να πάρεις ένα 3g??

Δε νομίζω ότι αξίζει..Προσωπικά δε θα ακολουθήσω..

Πιστεύω οτι θα βγεί σε μια μεταβατική περίοδο αυτό το κινητό!

Δεν ξέρουμε πως θα έχει διαμορφωθεί η αγορά κατά την κυκλοφορία του, οπότε δεν μπορούμε και να μιλάμε! :o

Εσύ λογικό είναι να μην αντικαταστήσεις το P800 αλλά κάποιος μπορεί να θέλει να πάει κατ'ευθείαν στο P810! Δεν μπορούμε να προδιαγράψουμε την πορεία που θα έχει στην αγορά!

Ναι σίγουρα...

αναφέρομαι μόνο στον προβληματισμό που υπήρχε αν αξίζει να δώσεις το p800 για το νέο μοντέλο..

Προσωπικά αν ήταν να αγόραζα τώρα δε θα έπαιρνα το p800 αλλά το καινούριο..

Ναι σίγουρα...

αναφέρομαι μόνο στον προβληματισμό που υπήρχε αν αξίζει να δώσεις το p800 για το νέο μοντέλο..

Προσωπικά αν ήταν να αγόραζα τώρα δε θα έπαιρνα το p800 αλλά το καινούριο..

Αν αγοράσει κάποιος το P900 θα έχει στα χέρια του μια πληρέστατη 2,5G συσκευή.Αν θα αγόραζε σε 3-4 μήνες μια 3G θα έχει μια συσκευή στα πρώτα στάδια της με τα όποια προβλήματα νεότητας που προβλέπονται..Θέμα επιλογής και ανάγκης :)

http://digitalviews.smugmug.com/photos/471912194_RABQF-Th.gif

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

Ρε παιδια,προβληματιζομαι.......να το δωσω και να περιμενω το Ρ900?

Πιστεύω πως είναι νωρίς ακόμα για να αποφασίσεις. Να δούμε πρώτα πότε ακριβώς θα έρθει στην Ελλάδα και την ανάλογη τιμή. Θα περάσουν κάποιοι μήνες (4 πιστεύω σίγουρα) μέχρι να γίνει αυτό.

Αν έχεις κάποια εναλλακτική λύση, που να μπορέσει να αντικαταστήσει το Ρ800, το διάστημα που δεν θα το έχεις, τότε είναι στην κρίση σου να κάνεις την κίνηση.

Αυτό που σκέφτομαι είναι, μήπως κάνει καμμιά "απότομη" κίνηση η SE 2-3 μήνες μετά την κυκλοφορία του Ρ900 και μας πει, ότι θα βγάλει νέο μοντέλο, με καλύτερο επεξεργαστή (ο βασικότερος λόγος που δεν πάω από Ρ800 σε Ρ900/810), στο στυλ των 2 προηγούμενων μοντέλων.

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

Τωρα με βαζεις σε νεες σκεψεις...φαντασου τι θα γινει με αυτους που θα παρουν το Ρ810...

Αρχικό Μήνυμα από τον fabo114

Τωρα με βαζεις σε νεες σκεψεις...φαντασου τι θα γινει με αυτους που θα παρουν το Ρ810...

Για αυτούς που θα πάρουν την συσκευή όταν βγει και δεν θα έχουν πάει από το Ρ800 στο Ρ810/900, δεν θα υπάρχει αυτό το πρόβλημα (ίσως με την κυκλοφορία μοντέλου 3G αργότερα να μας κάνει καμμιά πλάκα η εταιρία). Προσωπική άποψη είναι τα παραπάνω που λέω, σε σχέση με την αγορά του μοντέλου που περιμένουμε, από αυτούς που ήδη έχουν το Ρ800. Εμάς μας ενδιαφέρει άμεσα να "περπατήσει" το νέο μοντέλο, γιατί πιστεύω θα υπάρξει και νέο software (μια καλή συνέχεια) και για το Ρ800 :)

30+ Years Radio Producer at ERT A.E.

https://www.tiktok.com/@pericles_moulis

TO P900 EINAI ΤΕΛΕΙΟ!!!.ΤΟ Ρ900 ΕΧΕΙ 65000 ΧΡΩΜΑΤΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ Ρ800

Symbian OS - the mobile operating system

Επισκεφτήτε και γίνετε μέλος στο club μου εδώ

• 2 weeks later...
OI άλλεs εταιρίεs δεν θα απαντήσουν με τέτοιου είδουs συσκευέs? Εκτos απο αυτή την φώτο που έβαλα υπάρχουν και κάποιεs που το δείχνει το Ρ810 δίπλα δίπλα με 610 και Ζ600.

Αρχικό Μήνυμα από τον VIDEOMIX

OI άλλεs εταιρίεs δεν θα απαντήσουν με τέτοιου είδουs συσκευέs? Εκτos απο αυτή την φώτο που έβαλα υπάρχουν και κάποιεs που το δείχνει το Ρ810 δίπλα δίπλα με 610 και Ζ600.

Μόνο εγώ δεν κατάλαβα τίποτα;;; :worry:

• The title was changed to Sony Ericsson P900: Απόψεις - Εντυπώσεις