Pedro_G Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Παιδια καλησπερα σας1!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ειμαι κατοχος καρτοκινητου WIND και προτιθεμαι να ταξιδεψω Ιταλια για μια εβδομαδα τι μου προτεινεται να κανω προκειμενου να εχω τηλεφωνο καταρχιν μεσα στην Ιταλια με φιλους Ελληνες και 2ον με Ελλάδα? :ninja::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Παιδια καλησπερα σας1!!:rolleyes::rolleyes::rolleyes: ειμαι κατοχος καρτοκινητου WIND και προτιθεμαι να ταξιδεψω Ιταλια για μια εβδομαδα τι μου προτεινεται να κανω προκειμενου να εχω τηλεφωνο καταρχιν μεσα στην Ιταλια με φιλους Ελληνες και 2ον με Ελλάδα? :ninja::ninja: F2G με 10€ βάζεις 200' για Ε.Ε. τα οποια μπορεις να τα χρησιμοποιήσεις σε περιαγωγή και οτι μένει στην ελλάδα.Μη μπλέκεις με τοπική καρτα,εκτος αμα θες ιντερνετ. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
np60s Δημ. April 6, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 6, 2018 Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό νήμα. Αν όχι ζητώ συγνώμη. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ξάδερφος ήρθε απο Ιταλία με καρτοκινητό της εταιρίας coopvoce (στην Ιταλία δουλεύει με κεραίες της ΤΙΜ) και ενώ εκεί είχε κανονικά 4G εδω τον πάει και στα δυο δίκτυα που συνδέεται (μπλε- πράσινο, κόκκινο εκτός) μόνο σε 3G. Ρυθμίσεις ολα ΟΚ , υπάρχει κανονικα 4G αλλά τίποτα.Άλλαξε τηλέφωνα, tablet χωρίς αποτέλεσμα. Απο Ιταλία του λένε ότι εξαρτάται απο τα εδώ δικτυα και ότι αυτοί δεν εχουν κάτι κλειστό. Τώρα θέλει να επικοινωνήσει με τους εδω. Ξερει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Καλό Πάσχα σε όλους! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgemv Δημ. April 11, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 11, 2018 Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό νήμα. Αν όχι ζητώ συγνώμη. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ξάδερφος ήρθε απο Ιταλία με καρτοκινητό της εταιρίας coopvoce (στην Ιταλία δουλεύει με κεραίες της ΤΙΜ) και ενώ εκεί είχε κανονικά 4G εδω τον πάει και στα δυο δίκτυα που συνδέεται (μπλε- πράσινο, κόκκινο εκτός) μόνο σε 3G. Ρυθμίσεις ολα ΟΚ , υπάρχει κανονικα 4G αλλά τίποτα.Άλλαξε τηλέφωνα, tablet χωρίς αποτέλεσμα. Απο Ιταλία του λένε ότι εξαρτάται απο τα εδώ δικτυα και ότι αυτοί δεν εχουν κάτι κλειστό. Τώρα θέλει να επικοινωνήσει με τους εδω. Ξερει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Καλό Πάσχα σε όλους! Προφανώς δεν έχει 4G Roaming Deal με κάποιον δικό μας το Ιταλικό δίκτυο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. April 14, 2018 Κοινοποίηση Δημ. April 14, 2018 Καλησπέρα! Δεν ξέρω αν γράφω στο σωστό νήμα. Αν όχι ζητώ συγνώμη. Ήθελα να ρωτήσω το εξής: Ξάδερφος ήρθε απο Ιταλία με καρτοκινητό της εταιρίας coopvoce (στην Ιταλία δουλεύει με κεραίες της ΤΙΜ) και ενώ εκεί είχε κανονικά 4G εδω τον πάει και στα δυο δίκτυα που συνδέεται (μπλε- πράσινο, κόκκινο εκτός) μόνο σε 3G. Ρυθμίσεις ολα ΟΚ , υπάρχει κανονικα 4G αλλά τίποτα.Άλλαξε τηλέφωνα, tablet χωρίς αποτέλεσμα. Απο Ιταλία του λένε ότι εξαρτάται απο τα εδώ δικτυα και ότι αυτοί δεν εχουν κάτι κλειστό. Τώρα θέλει να επικοινωνήσει με τους εδω. Ξερει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει; Καλό Πάσχα σε όλους! Δεν εχει 4G Roaming απλως. Οσο για επικοινωνια ελλαδα-ιταλια αν δεν εχει ελληνικο νουμερο να βγαλει ενα στην Q. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts