bill33 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Στη σελίδα της Vodafone τα δείχνει 60580ΜΒ γιατί βλέπει και αυτά που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για το roaming. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Τα οποία δεν είναι ξεχωριστά αλλά μεσα στα 39900.Δεν έχω 39900 για Ελλάδα και 20gb για ρόαμινγκ αλλά 39900 σύνολο.Κάνω λάθος; Τεσπα ,δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω εκτός Ελλάδας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Kαι σε εμένα στην σελίδα στο my vodafone φαίνονται 15347 mb από τα οποία τα 5300 για Roaming εντός Ε.Ε και τα υπόλοιπα Giga Boost 10GB. Δηλαδή στα δίνει ως δώρο ? Στο myvmb τα roaming δεν εμφανίζονται Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Έχουν θέμα με την αναβάθμιση του λογισμικού τους. Κάντε λίγο υπομονή και θα φτιαχτούν όλα, ελπίζω. Προσωρινά και στο εξωτερικό που το χρησιμοποίησα, δεν χρεώθηκε κάτι παραπάνω, ούτε ξέρω πόσα χρησιμοποίησα, λίγα πάντως για voip κλήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. February 24, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2021 Τα οποία δεν είναι ξεχωριστά αλλά μεσα στα 39900.Δεν έχω 39900 για Ελλάδα και 20gb για ρόαμινγκ αλλά 39900 σύνολο.Κάνω λάθος; Τεσπα ,δεν πρόκειται να το χρησιμοποιήσω εκτός Ελλάδας.Μάλλον είναι μέσα στο σύνολο, απλά το λέει σε περίπτωση που είσαι σε άλλο κράτος ΕΕ και χρησιμοποιείς το ίντερνετ. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Έχω βάλει να πληρώνεται ο λογαριασμός με πάγια εντολή... Έχει εκδοθεί εδώ και κάποιες μέρες και λήγει μετά από ένα μήνα πχ. Πότε θα πληρωθεί; την ημέρα της λήξης; δηλαδή ένα μήνα μετά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mythos_bt Δημ. February 25, 2021 Κοινοποίηση Δημ. February 25, 2021 Έχω βάλει να πληρώνεται ο λογαριασμός με πάγια εντολή... Έχει εκδοθεί εδώ και κάποιες μέρες και λήγει μετά από ένα μήνα πχ. Πότε θα πληρωθεί; την ημέρα της λήξης; δηλαδή ένα μήνα μετά; Την ημέρα της λήξης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. March 1, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 1, 2021 Παρέλαβα Δευτέρα μεσημέρι την κάρτα σιμ από την κουριερ και τους έδωσα την ταυτότητα που μου ζήτησαν. Σε πόσες μέρες να περιμένω ενεργοποίηση; Το κάνουν άμεσα μόλις παραλάβουν; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2021 Παρέλαβα Δευτέρα μεσημέρι την κάρτα σιμ από την κουριερ και τους έδωσα την ταυτότητα που μου ζήτησαν. Σε πόσες μέρες να περιμένω ενεργοποίηση; Το κάνουν άμεσα μόλις παραλάβουν; Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕξαρτάται το πότε θα παραλάβουν. Εσύ βαλτην στο τηλέφωνο και μόλις δεις σύνδεση μπες στο myvmb να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
parastavas Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 πηγα και παρελαβα την σιμ απο την κουριερ 1 φεβρουαριου. και ενεργοποιηθηκε σημερα 10 μαρτιου ..... ειχαν προηγηθει πολλα τηλ,μειλς,κτλ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 πηγα και παρελαβα την σιμ απο την κουριερ 1 φεβρουαριου. και ενεργοποιηθηκε σημερα 10 μαρτιου ..... ειχαν προηγηθει πολλα τηλ,μειλς,κτλΕγώ όταν το παρέλαβα, αμέσως μίλησα στο τσατ και μετά από 1 μέρα ενεργοποιήθηκε. Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Πήρα άλλες 2 sim πριν από κανά μήνα. Τηλ στο κατάστημα , απάντηση : θα περιμένετε μία ωρίτσα να ολοκληρωθεί η διαδικασία, πάω στο κατάστημα, κάνουμε την διαδικασία, μου λεει ο πωλητής σε μισή ώρα θα έχουν ενεργοποιηθεί, βγαίνω έξω και περιμένω, σε 15' με φωνάζει ο πωλητής για να μου τις παραδόσει και αμέσως ενεργές :) Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. March 10, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2021 Δυστυχώς κάποιοι είναι άτυχοι για κάποιο λόγο. Πιστεύω ότι ο φίλος αν έκανε αίτηση για δεύτερη κάρτα θα την είχε πάρει αμέσως. Είναι να μην σου τύχει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 11, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2021 Πολύ καλό που προστίθενται χώρια τα gigabyte για χρήση στο εξωτερικό. Όταν θα ταξιδέψουμε ξανά δηλαδή εγώ έχω ήδη 40GB. έως τότε μπορεί να έχω 80.. Είναι πάρα πολύ καλό.. Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όλα έτσι δεν είναι; ή έχει πολιτική πχ 10 γιγα max? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zurabi_97 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Τα πακέτα, την ημέρα που λήγουν, λήγουν στις 23:59:59; ή την ώρα που έγινε η αγορά; Στάλθηκε από το Redmi Note 8T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [img]http://mowned.com/sig/zurabi.smart.jpg[/img] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. March 21, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 21, 2021 Πολύ καλό που προστίθενται χώρια τα gigabyte για χρήση στο εξωτερικό. Όταν θα ταξιδέψουμε ξανά δηλαδή εγώ έχω ήδη 40GB. έως τότε μπορεί να έχω 80.. Είναι πάρα πολύ καλό.. Μπορώ να τα χρησιμοποιήσω όλα έτσι δεν είναι; ή έχει πολιτική πχ 10 γιγα max?Δεν νομίζω ότι μπορείς όλα,έχει όριο. Sent from my Mi Note 10 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Μπορώ να βγάλω έξτρα sim και να τη βάλω σε άλλο κινητό; δηλαδή να έχω 50 γιγα και να τα χρησιμοποιούν ταυτόχρονα 2 συσκευές; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. March 31, 2021 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2021 Μπορώ να βγάλω έξτρα sim και να τη βάλω σε άλλο κινητό; δηλαδή να έχω 50 γιγα και να τα χρησιμοποιούν ταυτόχρονα 2 συσκευές; είμαι σχεδόν βέβαιος ότι δεν γίνεται Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Πήγε να πάρει κάρτα ή κουμπάρα μου και της ζήτησαν 30€ Τι φάση ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Απλά ας την παραγγείλει από το site τους αφού η απληστία των καταστημάτων τους δεν θα σταματήσει ποτέ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 μηπως αφορουσαν εγγυηση τα 30 ευρω? ετυχε και σε γνωστή μου. Μαλλον καποιο παλιο ανεξοφλητο συμβολαιο στη vodafone ή αλλη εταιρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 μηπως αφορουσαν εγγυηση τα 30 ευρω? ετυχε και σε γνωστή μου. Μαλλον καποιο παλιο ανεξοφλητο συμβολαιο στη vodafone ή αλλη εταιρια. Εγγύηση της είπαν ναι και όχι δε χρωστάει πουθενά. Κουφό μιας και λένε ότι όταν σταματήσεις τη κάρτα τα παίρνεις πίσω. Δεν θα σταματήσει η κάρτα ποτέ θεωρώ οπότε πάνε τα λεφτά. Το θέμα δεν είναι τα 30€ η κοροϊδία είναι το θέμα. Έχω πάρει 10-15 κάρτες για γνωστούς σε καμία δε μου ζήτησαν τίποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gesvts Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Αν πάμε σε κατάστημα Vodafone, τι χαρτιά ζητάνε ώστε να μας δώσουν κάρτα να ξεκινήσουμε το πρόγραμμα ? Sent from my XQ-AS52 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Ταυτότητα σίγουρα και ΑΦΜ. Καλό θα είναι να έχεις κάποιο αποδεικτικό στοιχείο μήπως σου τύχει κάποιος βλάκας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DjTony Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Σε S9 plus έκανα το apn σκέτο ίντερνετ και δε μου δίνει δεδομένα.... Πρέπει να αλλάξω κάτι άλλο; γράφει αν κατεβάσω τη μπάρα μόνο κλήσεις έκτακτης ανάγκης. Σαν να μη μπαίνει στη vodafone.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pavlitakis1 Δημ. April 2, 2021 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2021 Τίποτε άλλο. Κάνε μία επανεκκίνηση. Και να επιλέξεις το συγκεκριμένο apn. Αφού ανοίξεις τα δεδομένα στην συγκεκριμένη σιμ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts