Mark_K Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Σκοπός είναι να γίνει γρήγορα η ακύρωση του συμβολαίου μην τυχόν και σου έρθει ο λογαριασμός.Στο συγκεκριμένο δεν θα σου έρθει κάτι αν δεν πάρεις πακέτο. Μπορεί να είναι συμβόλαιο αλλά δεν έχει ούτε πάγιο, ούτε δέσμευση. Πληρώνεις μόνο την αξία των πακέτων που θα πάρεις όταν βγει ο λογαριασμός. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Στο συγκεκριμένο δεν θα σου έρθει κάτι αν δεν πάρεις πακέτο. Μπορεί να είναι συμβόλαιο αλλά δεν έχει ούτε πάγιο, ούτε δέσμευση. Πληρώνεις μόνο την αξία των πακέτων που θα πάρεις όταν βγει ο λογαριασμός. Sent from my Galaxy S10eΑν είδες ποιο πάνω μου ενεργοποίησαν κανονικό συμβόλαιο με αριθμό για κλήσεις και έχει πάγιο κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Συγγνώμη, δεν το είδα. Ε, οκ. Δικό τους λάθος είναι, δε νομίζω να πληρώσεις κάτι. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Αν σου έρθουν μηνύματα για να βαθμολογήσεις την εμπειρία σου στο κατάστημα και την εξηπηρέτηση σου, μόνο μηδενικά να στείλεις. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Στο τσατ μου είπαν δεν θα έχω επιβάρυνση, τους έστειλαν μέιλ για ακύρωση την Δευτέρα. Βέβαια θα πάω στο κατάστημα της Έδεσσας ή της Βέροιας μετά για νέα σιμ ή αλλιώς online παραγγελία. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Στο τσατ μου είπαν δεν θα έχω επιβάρυνση, τους έστειλαν μέιλ για ακύρωση την Δευτέρα. Βέβαια θα πάω στο κατάστημα της Έδεσσας ή της Βέροιας μετά για νέα σιμ ή αλλιώς online παραγγελία. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάτσε, σε ποιο κατάστημα έκανες την αίτηση; Sent from my iPhone using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Γιαννιτσά έκανα την αίτηση. Δεν έχω κάτι με τα παιδιά, στο παρελθόν είχα εξυπηρετηθεί σωστά. Φαίνεται ο υπάλληλος ήταν ανενημερωτος. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CaptainNickGR Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Γιαννιτσά έκανα την αίτηση. Δεν έχω κάτι με τα παιδιά, στο παρελθόν είχα εξυπηρετηθεί σωστά. Φαίνεται ο υπάλληλος ήταν ανενημερωτος. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Α εντάξει, νόμιζα στης Νάουσας, γιατί θα σου έλεγα την παροιμία, μακριά και αγαπημένοι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Έχει πέσει και σε σας η σελίδα πάλι; Στάλθηκε από το Redmi Note 9S μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 25, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2020 Αυτή τη στιγμή ναι... Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα πακέτο πριν μισή ώρα. Κάτι άλλο... Δεν μου δουλεύει το wifi calling με wifi από router που έχω βάλει τη συγκεκριμένη κάρτα... Στην άλλη μου κάρτα που έχω στο τηλέφωνο και είναι cosmote έχω κανονικά vowifi, στο cu τίποτα. Το επιβεβαίωσα ότι φταίει η κάρτα sim στο router που δίνει τα δεδομένα, καθώς όταν την αντικατέστησα για λίγο με μια wind, δούλευε μετά κανονικά το vowifi. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Αυτή τη στιγμή ναι... Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα πακέτο πριν μισή ώρα. Κάτι άλλο... Δεν μου δουλεύει το wifi calling με wifi από router που έχω βάλει τη συγκεκριμένη κάρτα... Στην άλλη μου κάρτα που έχω στο τηλέφωνο και είναι cosmote έχω κανονικά vowifi, στο cu τίποτα. Το επιβεβαίωσα ότι φταίει η κάρτα sim στο router που δίνει τα δεδομένα, καθώς όταν την αντικατέστησα για λίγο με μια wind, δούλευε μετά κανονικά το vowifi. Sent from my Galaxy S10e Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με το mifi, το WiFi calling της cosmote δουλεύει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Ίσως δεν κατάλαβες τι έγραψα. Κι εμένα μου λειτουργεί το wifi calling στην κάρτα της cosmote, αλλά όχι στης Vodafone. Και μόλις συνδεθώ σε άλλο wifi ή αλλάξω sim στο mifi(το λέω έτσι για να καταλαβαίνουμε καλύτερα) με άλλου παρόχου, τότε λειτουργεί το wifi calling στη Vodafone. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marlboro man Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 (edited) Μπορω να παρω την καρτα και αφου την ενεργοποιησω, να την χρησιμοποιω μονο καποιους μηνες που θελω εγω ή πρεπει οπωσδηποτε καθε μηνα να βαζω καποιο πακετο; Eπισης, αν αγοραζω το πακετο των 10GB και το ανανεωνω πριν την ληξη του, το υπολοιπο μεταφερεται; Edited July 26, 2020 by marlboro man Παράθεση iphone 14 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leo06 Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 Μπορω να παρω την καρτα και αφου την ενεργοποιησω, να την χρησιμοποιω μονο καποιους μηνες που θελω εγω ή πρεπει οπωσδηποτε καθε μηνα να βαζω καποιο πακετο; Eπισης, αν αγοραζω το πακετο των 10GB και το ανανεωνω πριν την ληξη του, το υπολοιπο μεταφερεται; Μπορείς να κανείς ότι θέλεις, ακόμη και να μην βάλεις ποτέ κάποιο πακέτο, κάθε μήνα θα μπαίνουν τα 200mb. Ναι, μεταφέρονται όπως γράφτηκε μερικά μηνύματα πριν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. July 26, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2020 [ATTACH]67350[/ATTACH] καθημερινοτητα Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 [ATTACH]67350[/ATTACH] καθημερινοτητα σε ποια περιοχή είσαι και με τι μηχάνημα ? Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cgioris Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Εμένα οι άχρηστοι εδώ και 1 εβδομάδα, ακόμα να μου στείλουν το sms να πάρω το mifi στο 50%. Τους πήρα τηλ και όλο λένε θα έρθει αύριο και δεν έρχεται ποτέ. Εφόσον δεν το δίνουν στον κόσμο, γιατί το έχουν σαν προσφορά τότε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EllinikoNisi Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Εμένα οι άχρηστοι εδώ και 1 εβδομάδα, ακόμα να μου στείλουν το sms να πάρω το mifi στο 50%. Τους πήρα τηλ και όλο λένε θα έρθει αύριο και δεν έρχεται ποτέ. Εφόσον δεν το δίνουν στον κόσμο, γιατί το έχουν σαν προσφορά τότε; Παιδιά αυτό με το sms δεν ισχύει, αλλά αφού επιμένουν κάποια καταστήματα πάρτε το screenshot που ανέβασαν κάποια παιδιά και πηγαίνετε στο κατάστημα. ΜΟΝΟ το αφμ παίζει ρόλο τίποτα άλλο. Προφανώς τα καταστήματα θέλουν να το δώσουν στην κανονική τιμή για να πάρουν και τα παραπανίσια χρήματα για αυτούς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Σε εμένα ακόμη να γίνει η ακύρωση πάντως.Μιλάμε για απίστευτο μπλέξιμο.Η χειρότερη εξυπηρέτηση εταιρίας(καταστήματος) που έχω συναντήσει ποτέ αναξαρτήτως αντικειμένου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_k Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Σε εμένα ακόμη να γίνει η ακύρωση πάντως.Μιλάμε για απίστευτο μπλέξιμο.Η χειρότερη εξυπηρέτηση εταιρίας(καταστήματος) που έχω συναντήσει ποτέ αναξαρτήτως αντικειμένου. Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών απευθείας. Παράθεση Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί. Παύλος Παυλίδης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sigmamee Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Εγώ περίμενα αύριο τον κουριερ για να παραλάβω την Sim. Ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να πάω από κατάστημα. Υπάρχει κάποιο σταθερό τηλέφωνο εξυπηρέτησης να τους πάρω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 (edited) είχα κάνει αίτημα για sim μόνο, την Πέμπτη και σήμερα παρέλαβα, το απόγευμα θα τσεκάρω μέσω του tp-link m7350. edit άκυρο το τσεκάρισμα για την ώρα.....πρέπει τα χαρτιά να πάνε στην voda και μετά να γίνει η ενεργοποίηση Edited July 27, 2020 by taliban Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scream Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Τελικά έγινε η ακυρώση. Υπάρχει κάτι εναλλακτικό από άλλη εταιρία; Ας μου στείλει ένα πμ όποιος γνωρίζει. Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mark_K Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Σε αυτήν την τιμή όχι. Sent from my Galaxy S10e Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
oxxy Δημ. July 27, 2020 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2020 Μπορεί κάποιος να μου εξήγηση γιατί διαβάζω παραπάνω για ακύρωσης Τι έχει γίνει και μιλάτε για ακύρωση Έχω χάσει επεισόδια Παράθεση http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg https://telegram.org Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts