Jump to content

Vodafone Giga WiFi on the spot

karib
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Σκοπός είναι να γίνει γρήγορα η ακύρωση του συμβολαίου μην τυχόν και σου έρθει ο λογαριασμός.
Στο συγκεκριμένο δεν θα σου έρθει κάτι αν δεν πάρεις πακέτο. Μπορεί να είναι συμβόλαιο αλλά δεν έχει ούτε πάγιο, ούτε δέσμευση. Πληρώνεις μόνο την αξία των πακέτων που θα πάρεις όταν βγει ο λογαριασμός.

Sent from my Galaxy S10e

Στο συγκεκριμένο δεν θα σου έρθει κάτι αν δεν πάρεις πακέτο. Μπορεί να είναι συμβόλαιο αλλά δεν έχει ούτε πάγιο, ούτε δέσμευση. Πληρώνεις μόνο την αξία των πακέτων που θα πάρεις όταν βγει ο λογαριασμός.

Sent from my Galaxy S10e

Αν είδες ποιο πάνω μου ενεργοποίησαν κανονικό συμβόλαιο με αριθμό για κλήσεις και έχει πάγιο κανονικά.

Συγγνώμη, δεν το είδα. Ε, οκ. Δικό τους λάθος είναι, δε νομίζω να πληρώσεις κάτι.

Sent from my Galaxy S10e

Αν σου έρθουν μηνύματα για να βαθμολογήσεις την εμπειρία σου στο κατάστημα και την εξηπηρέτηση σου, μόνο μηδενικά να στείλεις. ;)

Στο τσατ μου είπαν δεν θα έχω επιβάρυνση, τους έστειλαν μέιλ για ακύρωση την Δευτέρα. Βέβαια θα πάω στο κατάστημα της Έδεσσας ή της Βέροιας μετά για νέα σιμ ή αλλιώς online παραγγελία.

Στάλθηκε από το ELS-NX9 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στο τσατ μου είπαν δεν θα έχω επιβάρυνση, τους έστειλαν μέιλ για ακύρωση την Δευτέρα. Βέβαια θα πάω στο κατάστημα της Έδεσσας ή της Βέροιας μετά για νέα σιμ ή αλλιώς online παραγγελία.

Κάτσε, σε ποιο κατάστημα έκανες την αίτηση;

Sent from my iPhone using Tapatalk

Γιαννιτσά έκανα την αίτηση. Δεν έχω κάτι με τα παιδιά, στο παρελθόν είχα εξυπηρετηθεί σωστά. Φαίνεται ο υπάλληλος ήταν ανενημερωτος.

Γιαννιτσά έκανα την αίτηση. Δεν έχω κάτι με τα παιδιά, στο παρελθόν είχα εξυπηρετηθεί σωστά. Φαίνεται ο υπάλληλος ήταν ανενημερωτος.

Α εντάξει, νόμιζα στης Νάουσας, γιατί θα σου έλεγα την παροιμία, μακριά και αγαπημένοι.

Αυτή τη στιγμή ναι...

Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα πακέτο πριν μισή ώρα.

Κάτι άλλο... Δεν μου δουλεύει το wifi calling με wifi από router που έχω βάλει τη συγκεκριμένη κάρτα... Στην άλλη μου κάρτα που έχω στο τηλέφωνο και είναι cosmote έχω κανονικά vowifi, στο cu τίποτα. Το επιβεβαίωσα ότι φταίει η κάρτα sim στο router που δίνει τα δεδομένα, καθώς όταν την αντικατέστησα για λίγο με μια wind, δούλευε μετά κανονικά το vowifi.

Sent from my Galaxy S10e

Αυτή τη στιγμή ναι...

Ευτυχώς πρόλαβα και πήρα πακέτο πριν μισή ώρα.

Κάτι άλλο... Δεν μου δουλεύει το wifi calling με wifi από router που έχω βάλει τη συγκεκριμένη κάρτα... Στην άλλη μου κάρτα που έχω στο τηλέφωνο και είναι cosmote έχω κανονικά vowifi, στο cu τίποτα. Το επιβεβαίωσα ότι φταίει η κάρτα sim στο router που δίνει τα δεδομένα, καθώς όταν την αντικατέστησα για λίγο με μια wind, δούλευε μετά κανονικά το vowifi.

Sent from my Galaxy S10e

Δεν έχω τέτοιο πρόβλημα με το mifi, το WiFi calling της cosmote δουλεύει

Ίσως δεν κατάλαβες τι έγραψα. Κι εμένα μου λειτουργεί το wifi calling στην κάρτα της cosmote, αλλά όχι στης Vodafone. Και μόλις συνδεθώ σε άλλο wifi ή αλλάξω sim στο mifi(το λέω έτσι για να καταλαβαίνουμε καλύτερα) με άλλου παρόχου, τότε λειτουργεί το wifi calling στη Vodafone.

Sent from my Galaxy S10e

Μπορω να παρω την καρτα και αφου την ενεργοποιησω, να την χρησιμοποιω μονο καποιους μηνες που θελω εγω ή πρεπει οπωσδηποτε καθε μηνα να βαζω καποιο πακετο;

Eπισης, αν αγοραζω το πακετο των 10GB και το ανανεωνω πριν την ληξη του, το υπολοιπο μεταφερεται;

Edited by marlboro man

iphone 14 pro

Μπορω να παρω την καρτα και αφου την ενεργοποιησω, να την χρησιμοποιω μονο καποιους μηνες που θελω εγω ή πρεπει οπωσδηποτε καθε μηνα να βαζω καποιο πακετο;

Eπισης, αν αγοραζω το πακετο των 10GB και το ανανεωνω πριν την ληξη του, το υπολοιπο μεταφερεται;

Μπορείς να κανείς ότι θέλεις, ακόμη και να μην βάλεις ποτέ κάποιο πακέτο, κάθε μήνα θα μπαίνουν τα 200mb. Ναι, μεταφέρονται όπως γράφτηκε μερικά μηνύματα πριν

[ATTACH]67350[/ATTACH]

καθημερινοτητα

Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes.

[ATTACH]67350[/ATTACH]

καθημερινοτητα

σε ποια περιοχή είσαι και με τι μηχάνημα ?

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Εμένα οι άχρηστοι εδώ και 1 εβδομάδα, ακόμα να μου στείλουν το sms να πάρω το mifi στο 50%. Τους πήρα τηλ και όλο λένε θα έρθει αύριο και δεν έρχεται ποτέ. Εφόσον δεν το δίνουν στον κόσμο, γιατί το έχουν σαν προσφορά τότε;

Εμένα οι άχρηστοι εδώ και 1 εβδομάδα, ακόμα να μου στείλουν το sms να πάρω το mifi στο 50%. Τους πήρα τηλ και όλο λένε θα έρθει αύριο και δεν έρχεται ποτέ. Εφόσον δεν το δίνουν στον κόσμο, γιατί το έχουν σαν προσφορά τότε;

Παιδιά αυτό με το sms δεν ισχύει, αλλά αφού επιμένουν κάποια καταστήματα πάρτε το screenshot που ανέβασαν κάποια παιδιά και πηγαίνετε στο κατάστημα.

ΜΟΝΟ το αφμ παίζει ρόλο τίποτα άλλο. Προφανώς τα καταστήματα θέλουν να το δώσουν στην κανονική τιμή για να πάρουν και τα παραπανίσια χρήματα για αυτούς.

Σε εμένα ακόμη να γίνει η ακύρωση πάντως.Μιλάμε για απίστευτο μπλέξιμο.Η χειρότερη εξυπηρέτηση εταιρίας(καταστήματος) που έχω συναντήσει ποτέ αναξαρτήτως αντικειμένου.

Σε εμένα ακόμη να γίνει η ακύρωση πάντως.Μιλάμε για απίστευτο μπλέξιμο.Η χειρότερη εξυπηρέτηση εταιρίας(καταστήματος) που έχω συναντήσει ποτέ αναξαρτήτως αντικειμένου.

Πάρε στην εξυπηρέτηση πελατών απευθείας.

Η ποίηση δεν θα εξαφανιστεί.

Παύλος Παυλίδης 

Εγώ περίμενα αύριο τον κουριερ για να παραλάβω την Sim. Ξαφνικά με πήραν τηλέφωνο και μου είπαν ότι υπάρχει πρόβλημα και πρέπει να πάω από κατάστημα. Υπάρχει κάποιο σταθερό τηλέφωνο εξυπηρέτησης να τους πάρω;

είχα κάνει αίτημα για sim μόνο, την Πέμπτη και σήμερα παρέλαβα, το απόγευμα θα τσεκάρω μέσω του tp-link m7350.

edit

άκυρο το τσεκάρισμα για την ώρα.....πρέπει τα χαρτιά να πάνε στην voda και μετά να γίνει η ενεργοποίηση

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Τελικά έγινε η ακυρώση. Υπάρχει κάτι εναλλακτικό από άλλη εταιρία; Ας μου στείλει ένα πμ όποιος γνωρίζει.

Μπορεί κάποιος να μου εξήγηση γιατί διαβάζω παραπάνω για ακύρωσης

Τι έχει γίνει και μιλάτε για ακύρωση

Έχω χάσει επεισόδια

http://s33.postimg.org/4rv5rf5in/IMG_20160603_140152.jpg

https://telegram.org